var uri = 'http://impse.tradedoubler.com/imp?type(js)g(20830474)a(1903395)' + new String (Math.random()).substring (2, 11); document.write(''); Real Time Analytics

Livet På En Kant

Låt mig bli frisk nu

Publicerad 2015-05-31 22:25:24 i Vanlig vardag,

Jag är så less på denna hosta. Emellanåt känns det som att jag inte får tillräckligt med syre, sedan känns det som att jag lungorna inte fylls helt. 

Imorgon blir det läkarbesök. Jag lyckades givetvis vara ute och bli blöt i regnet igår. Sedan var det kallt. Och det gjorde helvetet värre. Jag ringde idag, först måste jag ha ringt fel för de skulle ringa upp.  När jag ringde gång två blev jag kopplad vidare. Där tyckte de att eftersom jag inte hade feber och frossa var det bättre att vänta tills imorgon. 

Problemet är att jag ju typ inte tål mediciner. Hostmedicin dör jag nog hellre än att ta och penicillin vill jag bara ta i absolut yttersta nödfall. Två sorter vet jag att jag tål och de vågar de ge mig. I övrigt ger de mig alvedon efter att ha läst min sjukjournal. Den är bra. Andra får morfin - jag får alvedon. 

Vi ser väl vad läkaren säger. Helst vill jag jobba. Jag är ju sådan, men kroppen har dragit i handbromsen, det gjorde den redan i april. 
Nu måste jag iaf sova. Det skulle vara bra om jag kunde bli lite trött och sova hela natten. Inte vakna astidigt som jag brukar. Jag vaknar faktiskt exakt 06.29 varje morgon. Jag är störd. 

Den senaste tiden

Publicerad 2015-05-30 22:31:53 i Vanlig vardag,

Den senaste tiden. 
Den senaste tiden har jag tänkt mycket på två personer. Det är två personer som på ett eller annat sätt kommit tillbaka i mitt liv. Indirekt så har det varit självvalt av olika anledningar. Den ena vill jag verkligen träffa. Fråga mig inte varför. Jag tror att jag behöver någon form av bekräftelse. Eller, ja inte riktigt bekräftelse, men någon form av gensvar, eller svar skulle jag behöva. Hursomhelst kommer det nog inte att ske inom den närmsta framtiden. 
Personen brukar alltid leta upp mig. På ett eller annat sätt. Slumpen spelar alltid in när det kommer till honom. Jag känner att det börjar vara dags igen. 

Nej, nu låter jag såhär lördagsfull igen. Jag kan faktiskt erkänna att senaste gången jag drack var i mars. 3 extremt svaga drinkar blev det. Det är så jag dricker, med minsta möjliga alkoholhalt. 
Nykter är jag iaf ikväll om inte glass, jordgubbar och ingefärste har börjat ge alkoholutslag. 

Nu blir det kväll. Jag fick hjälp med medicinering i morse, men till kvällen var jag ut och fixade. Lilla snuffs. Det är tur hon har fått en hel fanclub i stallet. Hon gör verkligen skäl för sitt smeknamn Spöket. Det är precis vad hon ser ut som i natten. 

Nya hästsaker - idag kom paketet

Publicerad 2015-05-29 18:10:22 i webshoppen,

Nu har jag packat upp en del. Oj så roliga saker det kom. 

Regntäcke i cool färg. 

Orangea pannband. 

Vanliga pannband. 

Snygga schabrak. 


Neongröna benlindor. 


Rosa och vita benlindor. 


Grimmor i massvis med färger. 
 Nu är det en del täcken som ska packas upp också. 

Visst är det väl fina saker? 😃👍

Hästen mycket bättre idag

Publicerad 2015-05-28 22:01:39 i MB,

Idag var hon mycket bättre. Vi har en liten vända utanför boxen varje bara för att se hur hon går. Idag var nästan all hälta borta. Jag har sådan tur att veterinären som var ut i tisdags kommer och ska höra en besiktning så jag bad att få tid så hon kan titta på min häst igen. Snacka om flyt. Min förhoppning är att hon ska gå gå ut i sjukruta någon timme per dag från måndag. Det känns lite osäkert utan veterinärens tillåtelse så det här blev ju bästa lösningen. 
Jag bestämde mig också för att hon ska gå en specialsula fram. Det känns rätt och det som känns rätt brukar bli rätt. 

Vad gäller lungorna känns det fortfarande som att jag hostar sönder dem. Det här är längsta jag varit sjuk på länge. Det började ju redan förra tisdagen. 

Nu ska jag fortsätta se Game of thrones. Jag är inne på avsnitt 5 idag. 😁😁😁

Hemma och sjuk, men inte har jag tid att vara sjuk.

Publicerad 2015-05-28 07:53:00 i webshoppen,

Den senaste tiden har jag blivit så ordningssam. Jag har gjort en massa saker som legat efter och släpat, eller släpat kanske de inte gjort, men de skulle ha blivit gjorda.
 
Jag avslutade precis min andra beställning för den här månaden, två till har jag att göra färdigt, men jag måste få till de här först. En beställning kommer nu på förmiddagen också. Det ska bli roligt att se vad som är i den. Den är nästan så att man hinner glömma. En hel hög med fleecetäcken vet jag och en del pannband. Jag hoppas stenarna sitter bra på de för de var toksnygga.
 
En del av sakerna är redan sålda. 9 paket sålde jag bara nu i veckan. Sedan har jag en massa som är förbeställt sedan innan, men jag kommer inte ihåg alla saker.
 
Jag har också skaffat hjälp med bokföringen och en massa andra ekonomi-saker. Jag känner att jag behöver det för att ha kontroll. Det känns riktigt bra nu. Samtidigt passade jag på att skaffa ett bättre system för att hantera alla beställningar, eller jag har inte skaffat det ännu. Jag ringde min allt-i-allo-vetande guru gällande allt som har med datorer att göra. Personen skulle fundera och kolla över helgen och återkomma. Sådan tur att man har proffshjälp på nära hand.
 
Själv hostar jag bara lungorna ur mig. Efter den här förkylningen från helvetet känner jag att jag är glad att jag nästan aldrig är sjuk. Går jag några hundra meter känns det som att lungorna ska sprängas. 


Min sjuka häst

Publicerad 2015-05-27 18:40:32 i MB,

Min sjuka häst har boxvila nu. Bra var iaf att hon var betydligt bättre redan idag. Det går nog bra. 
Själv håller jag på att hosta sönder lungorna. Jag har seriöst ont i dem. Det blir nog bättre. Jag är liksom inte van att vara sjuk. Det händer liksom inte. 

Nu ska jag snart fixa medicinering av hästen en andra gång för dagen. Det får bli lite skytteltrafik. Själv har jag varit mycket i stallet idag. Jag blir så nojig när någon häst är sjuk eller minsta dålig. Nu är typ alltid mina hästar friska. Det blev lite lunch och så i stallet. Jag orkar nästan inte någonting. Orken tar i princip slut efter 100 meters promenad.

Min vackra vita springare. Jag erkänner ett filter från instagram på den här bilden, men på det stora hela använde jag ljuset utanför och mörkret inne för att få den mörka bakgrunden mot hennes vita hårrem. Ett svart täcke hade hon också på sig. 


Sjuk häst =(

Publicerad 2015-05-26 23:10:59 i MB,

"Mamma Blå" har ont i tassarna. Nu är hon iaf hemma och veterinären var ut så hon har fått både smärtstillande och antiinflammatoriskt. Boxvila väntar sedan för henne i 10 dagar. Hon har ju haft liknande förut och då var hon bättre efter två dagar på box och mjukt underlag. Sedan var hon frisk och glad igen. 
Hon är lite rolig för hon är inte så hungrig av sig och äter om vartannat och sover om vartannat. Sedan tar hon lika gärna en tuss hö som hon tar en tuss halm. 

Veterinären var iaf positiv så det kändes bra. 

Mitt allra finaste ❤️!



Resultatet av träningen med Simon

Publicerad 2015-05-26 17:56:09 i Vanlig vardag,

Det var väldigt intressant att vara med på träningen av Simon idag. Tränaren, som är specialist på sådana här fall som Simon, är iaf säker på att det går att få bukt med tokigheterna. Träningen blev på engelska. Nu tänker säkert några att jag är knäpp som lägger pengar på att träna en häst som inte går att rida. Jag ser det som att jag investerar i min egen kunskapsbank. Är det något man aldrig kan få för mycket av är det kunskap och insikter. Har jag tränat och lyckats med Simon. Nu tänker jag mig en stabil och säker häst. Lyckas jag med det är jag fantastisk. Eller hur?
Idag blev det bara markarbete. Tränaren kallade det att han har en "habit" och inte panik eller så. Det gör det ju inte lättare. Jag måste erkänna att det är första gången som jag sett hästen helt lycklig. Ni vet en del hästar ser alltid lite olyckliga ut vad man än gör. Idag var första gången som det inte syntes i hans ögon utan att han faktiskt såg lycklig ut. 

Ibland lyfter han även framfötterna. 😃



Träning med Simon idag

Publicerad 2015-05-26 09:14:50 i Hästarna, Simon,

Idag blir det träning med Simon. Det kommer mest att vara träning av Simon och så lite som möjligt av mig. Nu var det länge sedan jag var så här sjuk. Idag har jag iaf ingen feber och rösten har jag fått tillbaka lite, men lungorna känns som de ska sprängas. Jag hostar liksom sönder dem. 

För Simons del blir det träning. Kommer ni ihåg att jag skulle ringa en expert? En av de kommer hit nu iaf. Dyraste träningen någonsin, men jag pratade med en annan som anlitat samma och han sa att det var värt pengarna och att man får träna själv hemma och sedan kommer tränaren tillbaka, för dem blev 3-4 månader efter, men för mig blir det nog närmre inpå. 

Nu måste jag iaf åka så jag hinner. 

Sjuk, men la ut lite annonser på hästsaker istället

Publicerad 2015-05-24 13:12:58 i Ante, webshoppen,

Det här var ju lite ruttet. Jag som alltid är frisk, men det är typiskt. Idag har jag nästan tappat hela rösten. Det är jättejobbigt och jag har ont i halsen. Det beror säkert på att jag var dålig tidigare i veckan och sedan knappt kunde äta på några dagar. 
 
Jag ägnade mig iaf åt att lägga ut lite annonser på saker som är på väg in. Det går ju bättre än bäst. Sist jag visade vad jag beställt hem tror jag att jag glömde de här.
 
 
Visst är de väl snygga?
Jag som inte är någon rosa-fantast är sugen på de mörkrosa. Jag tror Antes gråa färg skulle vara fin till de.
 

Heldag i stallet

Publicerad 2015-05-23 22:41:29 i Vanlig vardag,

Idag blev det en heldag i stallet. Min plan från början var nog att vara färdig med det mesta innan hovslagaren kom vid lunch, men allt jag hade lyckats göra vid lunch var att ta in Ante, dricka kaffe och äta lunch själv. Haha! Jag är sämst när det gäller att stressa lediga dagar i stallet. Hovslagaren tog lite tid för vi pratar så mycket. Det tar tydligen längst tid på alla ställen och sko hos mig. Simon är barfotahäst numer då varken jag eller hovslagaren orkar med hans tappskor. En förra skoperioden och en tre den här. Dessutom har han haft sönder den ena framhoven så pass att det är bättre att den får växa till sig lite utan skor.  Hugo betedde sig som ett arsel fram och det blev brems på. Sedan var han from. Ante var bara populär och överdrivet snäll.
 
Efter det hann jag faktiskt med att rida Ante. Det gick bra, men jag fick hela tiden tänka mig tillbaka till ridhuset och träningen senast. Hur det kändes där, vad jag gjorde när osv. Upp och fram med handen, slappna av i armarna släppa på innertygeln, på med innerskänkel. Ett tag blev jag irriterad på att han började slå med huvudet sedan tänkte jag till lite och insåg att han nästan slutat med det helt på bara två veckor. Jag hade kunnat vara mer nöjd, men när hästen började frusta i galoppen i vänster varv tänkte jag att det var ett bra mål för dagen och tog in honom i stallet.
 
Imorgon ska jag nog hinna med mer i stallet. Nu blir det snart sova. Kvällen har ägnats åt att göra iordning för beställning av träns.

Hästköpare - snäppet mer korkad än att bara vara hästmänniska

Publicerad 2015-05-22 23:42:00 i Vanlig vardag,

Alltså seriöst. Jag har typ pratat med den mest otrevliga människa jag pratat med på väldigt länge idag. Hade det inte varit för att det här är en blogg och andra läser hade jag kallat henne jävla fitta.
 
För er nya läsare handlar det om Simon som bockar av och får tokspel när han rids.
 
Hon inledde samtalet med att hon skulle korsförhöra mig om VILKA personer som haft hästen innan. Sedan fortsatte hon med att berätta att hon minsann hade vana av den här härstamningen på hästar och att hon nu kunde "ta sig an" en ny. Jag har aldrig fattat grejen med att ta sig an hästar. Man har dem eller så har man de inte. Thats about it!
 
Sedan talade hon om för mig att jag var luddig. Det här berodde på att jag inte ville namnge var hästen varit då jag anser att det är oväsentligt. Hästen har ju liksom varit hos bra människor. Vad är grejen? Räcker inte det?
 
Sedan var jag dessutom dum i huvudet som inte talade om vad det var för fel på hästen. Grejen är den att så vitt jag vet är hästen frisk. Den är liksom bara lite knäpp. Jag har haft sådana förut. Ska jag hitta på en skada eller? Nej, vet ni, hon gick ett steg till här. Jag var dålig eftersom jag inte letat felet på hästen. Jag har aldrig fattat grejen med att leta tills man verlkligen hittar något och kan skylla på det. Kan inte vissa hästar bara vara lite mer knäppa och svåra än andra?
 
Sedan kom vi till nästa punkt. Vid det här laget var jag redan less på henne. Hon hade här redan försökt förhöra mig på de fel hästen har och hos vem hästen hade stått och jag vägrade svara trots korsförhöret där jag nästan försa mig. Notera att jag nämnt exakt när hästen varit hos alla tidigare ägare. Jag skulle även veta vem uppfödaren var och vad denne hade gjort med hästen. Men hallå, hur många kan svara på det liksom. Till denna punkt då. Min hovslagare skulle vara värdelös. Detta grundat på en häst som är som en förvuxen älgkalv med 7 storlekar för stora ben för sitt eget bästa. Han har för andra gången den här skoperioden trampat av sig sina skor. Den här gången passade han på att ta bägge framskorna, trots sina boots han har på. Hånfullt sa människan bara "vilken bra hovslagare då". 
 
Hon avslutade sedan samtalet med att för hundratrettielfte gången tala om att hon var säljare för ett av Sveriges största ridsportmärken och att hon dessutom var hovslagare. 
 
Det mest underhållande var nog att hon upprepade gånger under samtalet sa att hon inte alls ringde för å snoka för hon kom ju minsann från en annan del av Sverige. Alltså......... ett tag var jag på väg att bara lägga på. 
 
Go fuck yourself är min hälsning tillbaka!
 
 

Känns så bra

Publicerad 2015-05-22 18:51:36 i Tankar om att ha Livet På En Kant,

Jag fick en leverans idag av lite saker jag beställt tidigare och nu känner jag mig nöjd. Jag fick dessutom väldigt trevligt lunchsällskap. Ibland har jag så svårt att träffa nya människor bara. Jag känner mig lite tilltryckt på ett lite konstigt sätt och det känns som att jag måste gömma hela mitt liv fast jag saknar liksom saker att dölja.
Nåväl, till saken hör att jag är en person som vill ha livet utan saker att dölja. Jag vill ha allt på ett öppet blad. Inga saker att ha ångest för. Nu får jag ibland flashbacks till när jag hade ångest varje gång jag skulle träffa nya människor. Jag får helt enkelt jobba på nya möten lite mer så att det försvinner helt. Nåväl, det går nog bättre nästa gång. Jag känner bara att mitt vanliga lite yviga jag inte tar sin plats som frontfigur i min pesronlighet.
 
Nu på eftermiddagen ringde jag några goda vänner. Jag ville höra hur det går med en sak. Jag har tänkt på dem i två veckor iaf. Det sjuka är att man ringer när man själv behöver något. Ja, inte är jag bättre än andra inte. Vi pratade iaf länge och väl. Jag berättade om en person jag träffat för länge sedan. En mycket speciell person. Den här personen har sedan dess funnits kvar i mitt liv på ett eller annat sätt. Om inte annat i tanken. Jag lovar att under flera år har det inte gått många dagar utan att jag inte tänkt på den här personen. Allt blev bara så fel med honom. Det här samtalet blev lite som terapi för mig. Hon är så klok hon jag pratade med. Det blir nog ett besök i helgen där. Planen är så, om alla håller sig friska. Vi pratade iaf lite till om den här personen, eller rättare sagt om mig i förhållandet till den här personen. Jag sa att det inte känns som det gjorde med honom kan jag vara utan. Alla jag träffat efteråt har liksom känts så falskt på något sätt. Som om det inte var på riktigt. Det är tur att jag tycker om mitt eget sällskap.

Nu ska jag åka till stallet och leka hovslagare. Simon vill väl bo kvar hos mig eftersom han tagit av sig båda sina framskor och Ante passade på att ta av sig en baksko. Kul! Eller kanske inte. De kan nog gå barfota en vecka. Var ju en hemsk hästägare häromveckan och tvingade ut hovslagaren för en tappsko.
 
Sedan ska jag nog njuta av en ledig fredagskväll.
 
 

Ett skepp kommer lastat.....

Publicerad 2015-05-22 16:06:08 i Vanlig vardag,

Äntligen har de skickat mitt paket. Har ju liksom vääääntat big time, och länge. Det hade börjat kännas som en hel evighet. Som vanligt kommer det massor med fina saker. Det är nästan så att jag måste börja "handla" till mig själv snart, men ni vet, skomakarens kläder. Haha! Jaja, här kommer iaf ett utkast på det som är på väg till Sverige.
 
 
 

Vad ser du?

Publicerad 2015-05-22 09:54:28 i Vanlig vardag,


Jag letade och letade för att hitta ord nummer två. Jag hittade det inte förrän jag fått det och letat ännu en liten stund. Helt klart att jag ser livet från den ljusa sidan. 

Ibland önskar jag att jag vore normal

Publicerad 2015-05-22 00:46:53 i Tankar om att ha Livet På En Kant, Vanlig vardag,

Jag har snubblat utanför komfortzonen igen. Det är väldigt obekvämt faktiskt. Egentligen kanske det är fel att kalla det komfortzonen. På ett sätt vet jag att det jag gör är fel, men samtidigt har jag rannsakat och frågat mig själv flera gånger vad meningen var. Jag är så rädd för att såra en person. Det är av ren respekt faktiskt. Nu valde jag ändå att göra så här. Jag har fet ångest, men hoppas att den ska försvinna. 
Såra kanske är fel ord i sammanhanget. Risken är nog större att jag skulle bli klassad som knäpp, som om det inte skulle ha hänt förut. Nåväl, bara att stå kast. Jag har nog varit med om värre. 
 Efter lite mer än 30 år har jag ändå lärt mig att leva med mig själv. 

Snabbvisit Enköping

Publicerad 2015-05-21 11:13:59 i Vanlig vardag,

Jag  känner mig så nöjd med håret idag. Det är verkligen viktigt hur man känner sig. Hur man sedan faktiskt ser ut det kvittar. Vi kommer liksom aldrig att se likadana ut som andra ändå. Känslan är allt. Lite sugen är jag på att lägga ut efter-bilden på mig själv, men jag skippar det idag.
 
Jag är tacksam över att jag blev bättre så snabbt. Idag har jag till och med vågat äta lite nu på förmiddagen. Jag vill verkligen hålla mig frisk. Det finns ingen tid att hålla på att vara sjukskriven. Jag har massor att göra. Det räcker med att jag inte kunde gå och jobba i tisdags. Varje gång jag måste vara hemma räknar jag bara inkomstbortfallet. Så knäpp jag är. Vet ni vad det sjuka är. I tisdags lyckades jag ändå sälja så att det kompenserade allt det jag förlorade på att vara hemma. Den kändes bra. Nu var det inte så att jag var hemma pga sjukdom på det sättet så det var liksom helt ok att sitta hemma och sälja.
 
Ikväll blir det jobb och imorgon har jag lite inbokat, eller det känns iofs alltid som att jag har en massa inbokat. Imorgon är det lite andra saker jag har inbokat. Först ska jag hämta lite saker som jag beställt och sedan är det en som ska komma och titta på Simon. Han är ju ute för försäljning.
 
Nu först innan jobbet blir det en sväng till Enköping. Det är typ hundra år sedan jag var där och jag har ju ändå bott där. Jag tror faktiskt att senaste besöket jag gjorde där var 2012. Det blir en snabbvisit idag bara och jag hinner nog inte ens säga hej till någon av mina vänner där. Det får bli en annan gång.
 
 

Det lönar sig att vara generös

Publicerad 2015-05-20 23:21:46 i Attraktionslagen,

Tidigare idag gav jag bort en kasse med mat till en kvinna. Hon berättade ett livsöde som fick mig omgående att känna mig tacksam för allt jag har. Iaf kom maten som jag annars slängt till användning och det gör mig glad. Jag hatar att slänga mat. Hon hade säkert ont om mat såhär de sista dagarna före lön. 

Själv fick jag något tillbaka. På kvällskvisten lyckades jag återhämta mig såpass att jag kunde ta mig till min vän som skulle fixa håret. Det blev toksnyggt. Igår efterlyste jag en del till laddaren till min dator. Först ville personen ha betalt, men jag sa att ju skulle kunna åka till Karesuando för att fixa en laddare. Det slutade med att han gav mig den. 

Slutet gott allting gott!
Det krävs verkligen lite för att göra en annan människa glad. Du borde pröva!

What you give is what you get stämmer verkligen. 

Usch! Åt något jag är allergisk mot

Publicerad 2015-05-20 17:55:45 i Vanlig vardag,

Alltså det här var den värsta natten på länge. Igår kväll åt jag något jag inte tål. Det resulterade i att jag sov med en hink nedanför på golvet. Fy alltså! Jag avundas verkligen inte de som blir magsjuka ofta. 
Jag har legat hela dagen efter det, men känner mig iaf betydligt bättre nu. 

Imorgon är jag tillbaka fit for fight igen. Jag har en jätterolig helg framför mig. 

Får snart stoppa beställningarna

Publicerad 2015-05-19 15:30:54 i Målmedvetenhet, webshoppen,

Det här blev helt galet. Jag lade ut en bild för försäljning på fb och det bara damp in beställningar. Så kul!!!!
Så här såg annonsen ut och som ni ser 93 kommentarer. Haha! Sönderspamad av PM blev jag också. Många affärer blev det också. Och det här bara på ett täcke. Såååå kul och de är så äckligt snygga! Ibland fattar jag inte ens att det är jag som gjort dem. 

Om du någon gång funderar över om det är värt en miljon misslyckanden på vägen till dit där du vill kan jag säga. Alla gånger och några gånger till. Älskar du det du gör - kämpa! Det är värt varenda ångest, varenda tår och varenda känsla av att vara sämst. När det sedan flyter på inser du bara hur mycket du lärt dig på vägen. 

Vi tackar Fanny för de fina bilderna. Ni har väl besökt hennes blogg?

Http://fnozie.blogg.se



Lägga order - svårare än ni tror

Publicerad 2015-05-18 20:17:15 i Målmedvetenhet,

Jag sitter och ska lägga två ordrar. Det svårare än ni tror. Roligt - javisst! Svårt - du anar inte. 

Jag måste välja design, storlek färg, matchande "tillbehör" för att få det till en enhet. Jag måste tänka vilken gren det riktar sig till, få en jämn spridning. Samtidigt som jag måste hålla ned utbudet till slutkund så det går att hålla allt inom rimlig kontroll. 

Igår lade jag ut lite av det som jag hoppas kommer innan helgen på förhandsvisning och jag sålde 5 av 8. Det är ju lätt att inse att de ska beställas fler av. Lite fler storlekar, men då måste jag hinna mäta, fixa och dona med det. De ska även beställas i lite nya format. 

Det är roligt, utan tvekan, men ibland känns det som att jag sitter och ror utan åror, seglar utan vind. Lite kom jag fram till nu under kvällen. Det är tur att jag springer runt med en anteckningsbok som jag kluddrar mer än ni kan ana i. 

Jag har ett toksnyggt pannband på G också. Min helt egna design. Kommer att bli så 😍😍😍. 

Nej, nu är det dags att köra vidare. 



Hitta känslan - tränade med Ante idag

Publicerad 2015-05-18 12:50:48 i Ante,

Igår pratade jag med några om att få tillbaka energin. Jag har flyt med det mesta, men det har känts som att något har fattats. De senaste veckorna har jag som sugits ur mig själv. Jag gör det jag ska i allt, men samtidigt har jag tappat det där sista stinget. Det där som brukar skilja mig från resten. Igår fick jag tillbaka lite, men den sanna glädjen hittar jag i hästarna. 

Det är så jävla skön känsla när man rider en häst och man får in känslan. Idag fick jag suverän hjälp också. Jag som är så kräsen och har gått ut från träningar där den ena tränaren har varit bättre än den andra och sagt att jag kommer aldrig att rida min häst på det här sättet. Man kan få ha ridit hur många OS man vill, men säger man att jag bokstavligen ska dra med hela handen åt ett håll för att hästen ska svänga på rumpan anser jag att man är ute och cyklar. Nu fungerade det suveränt. Passar mig och Ante perfekt. Mjukt och fint, från innerskänkel till ytterhand. Jag är fett nöjd. Jag undrar bara: varför gjorde jag det inte tidigare?

Ante är så rolig också. Han är så tacksam. Man får gensvar omgående. Han är dessutom positiv och ambitiös att rida. Nu känns det äntligen dessutom som att han kommer att komma till sin rätt i hoppningen. 

Jag trodde faktiskt ett tag att jag aldrig mer skulle kunna rida igen och jag är så glad bara att jag faktiskt kan sitta på en häst i skritt, trav och galopp. Idag fick jag några. "Ah, det var så här det skulle kännas."  Nu är livet på topp och energin är tillbaka som att jag skulle kunna bestiga Mount Everest imorgon. 






Dagens bästa!

Publicerad 2015-05-17 23:54:01 i Attraktionslagen,


Det här var överlägset dagens bästa. 

Jag tror att det ska få bli veckans motto. Nästa söndag när jag ligger i sängen ska jag fundera på vad mottot inneburit 

Önskar byta kropp

Publicerad 2015-05-16 23:50:19 i Vanlig vardag,

Alltså ibland skulle jag kunna göra nästan vad som helst för att få tillbaka min gamla kropp. Egentligen är det ju samma kropp som jag har nu, men innan den var så förbannades trasig. Jag åt något förra lördagen. Fatta NÅGOT. Inget av de sakerna som jag redan nu får springa och fråga om de finns i det jag ska äta. Tillägg här också att det är så skumma saker att det är lättast att jag kontrollerat exakt vad kocken har haft i maten. Dessutom åt jag griskött. Urk och fy! Man blir äcklad om man inte äter det på länge. Det kan också ha varit kryddan på köttet och antagligen hade de haft soja i såsen. Bad of me! Alternativet hade varit att äta fisken. Då hade jag legat och spytt i en vecka, bokstavligen. Det låg ju räkor på den. 

Istället har jag haft ont i magen hela veckan. Tisdag och fredag var värst. På tisdagen låg jag och vände mig i sängen av smärtor efter att ha ätit. Fredagen var lite bättre.  Då hade jag bara ont för att jag prövade att se om jag öht kunde äta mitt på dagen. Tydligen inte. 

Vet ni hur man känner sig efter en vecka utan mat? Som ett jävla lik. Orkeslös. Trött. Det går nästan inte att beskriva faktiskt. Idag hittade jag mat som jag kunde äta. Tack och lov! Densamma är införskaffad för att ätas till frukost imorgon. Finally! Jag lyckades också få i mig en näringsdryck. Ni vet de där för cancersjuka som jag levde på för två år sedan. Cancer hade jag ju inte, men jag kunde ju inte äta vissa dagar. 

Nej, jag måste bli noggrannare. Jag frågade en läkare för ett tag sedan vad man kunde göra. Jag fick en fråga som svar. Hade jag adrenalinspruta? Nä, kanske borde vara smart att skaffa en faktiskt. Sedan kan man gå till en argenolog eller vad det nu hette. Kanske kunde vara något. Nu ska jag iaf sova. 

Gjort egen choklad

Publicerad 2015-05-15 12:26:53 i Vanlig vardag,

Jag gjorde ett nytt försök med egen choklad. Den är ju till och med nyttig. Den här gången sötade jag med agavesirap istället för honungen, som sjönk till botten, och det blev bättre. 

Den blev dessutom supergod. Riktig choklad utan äckliga tillsatser smakar så rent. Jag rekommenderar verkligen att ni prövar någon gång. Det är så enkelt. Och lyxigt!

Jag hade bara kakaosmör, kokosolja, kakao ( tyvärr inte raw kakao) och agavesirap. 

Får piffa till de lite till nästa gång. 

Imponerande människa!

Publicerad 2015-05-14 23:18:18 i Målmedvetenhet, Tankar om att ha Livet På En Kant,

Alltså jag är mållös. En person har stigit så i mina ögon. I just love it! Det finns nog inget som imponerar så mycket på mig som människor som vågar göra det andra knappt vågar prata om. När man sedan gör det för egen vinning och något man drömt. Ja, lätt tio guldstjärnor utan att blinka. 

Ibland önskar jag att jag kunde skriva ALLT, precis allt. Fatta hur roligt ni skulle ha som läser. Jag har gjort massor den senaste tiden, jättemycket massor. Tyvärr sådana saker som kanske, eller jag vet, passerat gränsen för vad andra tycker är ok, men jag skulle aldrig för mitt liv skriva ut det här på bloggen. Vi kan väl säga som så att vändan nere hos djävulen innan jag får åka vidare till himlen har förlängts. Shit happends! You only live once! Jag har också gjort ett antal saker för egen vinning och jag skäms inte ens. Jag bara kör! Bära eller brista, segra eller dö, kalla det vad du vill. Jag har ett mål. Jag ska dit. Står något i vägen, flytta på skiten, eller kör över det. 

Jag är fortfarande imponerad av människan jag inledde att skriva inlägget om. Alltså herregud om jag hade det modet. Jag har en bit att vandra. Livet kändes som på botten tidigare. Nu är jag lycklig och har fått lite hopp igen. I natt kommer jag att sova gott. Njuta av att jag inte helt behöver ge upp mänskligheten. Jag har ett gäng andra tokstollar runt mig. Ni är grymma. 

Jag tror att personen känner sig som den som kastat kokosnöten i skallen på någon. Tummen upp säger jag. 

Till de som säkerligen kommer i vägen för mig ibland säger jag: 




Oinspirerad

Publicerad 2015-05-14 12:33:32 i Vanlig vardag,

Jag känner mig så oinspirerad. Jag har liksom helt tappat stinget. 

*Väntar på leverans som tar extra tid - suck! Nåväl, beror på att tillverkaren var sjuk, tyget jag skulle ha tog slut och säkerligen de där jordbävningarna som vägrar upphöra med sin existens. 

*Lade ut annons på Simon. Så många muppar hör av sig. Blir less innan jag ens börjar. Jag har hört av mig till två specialister idag också. Ena ska jag ringa upp ikväll. 

*Saker går inte riktigt som jag vill. Det irriterar mig som satan. 

Nåväl, det löser sig. Jag hade ett förtroligt samtal med en vän och det gav mig hopp. Allt blir nog bra. Själv måste jag bara vänta ut tiden lite. Det blir bra. 

Nästa inlägg får kompensera för detta negativa. Nu ska jag åka till stallet innan jag börjar jobba. 

Löshoppade Simon och Hugo idag

Publicerad 2015-05-13 21:59:43 i Carte D´espoir, Simon,

 
idag löshoppade jag Simon och Hugo. 
 
film på Simon http://youtu.be/KxQOWpdZX4M

Simon löshpoppade 1,40 och jag tycker att han gjorde det bra. 

Hugo har ju bara varit i ridhus en gång tidigare och bommar vet jag faktiskt inte ens om han sett tidigare. Han fick iaf stå för dagens söting. Han fattade på en gång, men skulle bara köra högervarv. Jag hade gjort iordning i vänstervarv. Han körde varv på varv på varv. Jag försökte springa och höja och han hade fullt upp med att tycka att det var roligt. Han vände upp och såg mig stå vid hinder nummer två. Då tvärstannade han och såg förvånad ut över att jag var mitt i hans lekpark. Söt är han iaf och hoppa kan han allt. Det märks att han och Ante har samma mamma. De är lika intelligenta. Hugo gjorde det inte lätt för sig få han vände upp så snävt mot hindret. Han fattade att han behövde lite avstånd iaf och vände aningens senare någon gång. Jag tror det kan bli något av honom också. Blev ingen bild eller film då jag hade slut på batteri. 

Ante red jag en sväng och han är pigg och framåt. Han börjar sätta fina muskler nu. Han är ju både rak och börjar bli i lite bättre form. 

På kvällen var det möte på jobbet. 

Han har inte så tokig bakbensteknik Simon. 




När allt känns dåligt.....

Publicerad 2015-05-12 19:20:38 i Målmedvetenhet, Tankar om att ha Livet På En Kant,

Ibland måste man våga hoppa. Jag har mer än hoppat. Utför stupet alltså. Det stora hoppet kommer jag att göra snart, och självklart är jag rädd. Rädd så in i helvete, för att misslyckas. Jag vet hur jag fungerar. Jag vill och har tvingat mig själv in i ett hörn. Nu står jag här i hörnet och har bara en väg ut. Den rätta. Den jag är så rädd för. Det är bara min rädsla. Mina gamla bagage som spökar. Samtidigt blir jag då glad att jag har lust att sätta mig ner och gråta. Tänk jag kan. Jag kan!!!!! 

Nu jävlar världen får ni se upp. Det känns som att jag skulle ha suttit i fängelse och nu släppts ut. Jag är på gång, jag är på G. 

För er blir det ingen skillnad, bara gör mig och den blir stor. Det här måste nog firas. Med glädje. 

För att lyckas måste man våga. Även om man är rädd för sin egen skugga på vägen. 

Idag var en inloggning allt som krävdes för att ändra mitt liv från att kännas som skit till att jag skulle känna mig som den största, starkaste och bästa människan i världen. 

Vad är det värt? Hur svåra hästar ska man ha?

Publicerad 2015-05-11 22:09:05 i Hästarna, Simon,

Igår kände jag mig så självsäker. Idag kändes det mer instabilt. Jag tvivlar så mycket på mig själv. Kan jag? Är det här verkligen något för mig? Det finns bättre, duktigare människor. Det är så jag tänker. Simon ÄR svår. Idag fick han ett CP, med mig hängandes på ena sidan. Ja, jag hade ena foten i stigbygeln. 

På sätt och vis var det bra för jag insåg NÄR han får sina CP. Det resulterade naturligtvis i att jag inte bara fick hoppa av utan även tappade hästen. Klarar jag verkligen det här? Någonstans inom mig vet jag att jag kan. Nu vet jag när han får sina knäppryck. Jag måste bara komma  på hur jag ska få bort dem och att göra det bra. Från det att det händer har man ungefär en nanosekund på sig att stoppa det. Han är så jäkla snabb. Jaja, ge mig någon natt ska jag nog komma på. 

Allt är möjligt och jag gör det omöjliga möjligt. Han har utvecklats så mycket och det är en så fantastiskt fin häst. 

Jag borde ha bättre självförtroende. När MB kom var vi tre för att jag skulle komma upp. Så snart jag svingat över benet var det bara att styra in i ett hörn i fullt sken för att få stopp. Hon är ju lika snäll som en handikapphästar idag. 

På Simon kan man ju iaf vara själv och kliva upp. Det är ju bättre än det var på MB. 

Vad är meningen med att ha häst? *hoppfilm på Simon*

Publicerad 2015-05-10 23:08:34 i Hästarna, Simon,

Idag lade jag ut annons på Simon. "Det är bara onödigt att ha en häst inte går att rida." Den kommentaren har jag hört många gånger senaste tiden. Jag bestämde mig för någon dag sedan att jag skulle lägga ut en annons. Det kändes fel och jag bestämde mig för att skita i det. Idag slog det mig igen. Jag bestämde mig och la ut annons på 3 ställen. Det kändes ganska bra faktiskt. Jag såg hur olycklig han var. Jag talade om det för honom och ja, jag är blödig. Jag tycker om honom och vi har roligt. Vi har roligt och vi tycker om att jobba tillsammans. Jag vet att han kommer att gå att rida. När det känns rätt. 

Vi gick ut på ridbanan. Redan efter en timme hade jag en drös med intresserade människor. Jag ställer mig alltid frågan: Hur bra är han? Han har liksom den där knäppgenen som behövs för att kunna bli riktigt bra. Det är också den som gjort honom så svår. Idag gjorde jag iordning ett hinder som han fick hoppa på lina. Jag filmade också, men det blev sisådär kvalitet. Han har en hjärna när det kommer till att hoppa. Han är försiktig. Han är tuff och modig. Han har alla fysiska förutsättningar. Han är liksom egentligen grymt bra. Precis sådär knepig som jag älskar att hästar kan vara. Han passar mig som handen i handsken. Varför ska andra bestämma NÄR jag ska rida min häst? Min kropp är fucked up. Jag orkar inte längre sitta och ha ont bara för att jag ska träna för att pressa mig att hoppa högre och högre. Jag är nöjd med att göra ett jävligt bra grundarbete. Rida en 1m, 1,10 ibland. Det är mitt val. Simon ger mig glädje och utmaningar. Han är rolig. Han är en stjärna. 

Idag hängde jag på honom. Han var klockren. Vi har pratat om det här med att jag ska rida och jag har förklarat läget. Han måste vara snäll med mig. Han var snäll med mig. Han beter sig som en gammal häst. Jag hade kunnat hoppa upp helt, men jag var helt själv i stallet. Lite säkerhet måste man tänka på. Det räcker med att jag iförd gympadojjor hängde och skrittade på honom. Haha! Han är cool. Jag vet varför de här knäppskallarna kommer till mig. Jag behöver dem och de behöver mig. 

Simon var så nöjd efter passet. Han tyckte att han var värd en godis. Han var lika mysig som Ante brukar vara. Nä, jag tror på Simon. Jag har haft sådana här hästar förut. Jag måste bara lära mig att göra saker på mitt sätt, oavsett vad andra tycker. Man ska ha häst på det sätt som man tycker om. 

Här lade jag ut filmer. 

https://m.youtube.com/watch?v=4bbIc1XB1SM

https://m.youtube.com/watch?v=D46CBx-ojYU

Tyvärr trampade han av sig en sko illa. Jag hoppas hovslagaren kan komma imorgon redan. Kan han inte komma innan onsdag åker jag in till kliniken och fixar tappskon. 





Usch vad jag är less på män!

Publicerad 2015-05-10 03:57:57 i Tvåbenade problem,

Vet ni hur ofta jag önskat att jag vore lesbisk? Det har liksom hänt ett antal gånger. Dessvärre vet jag med 100% säkerhet att jag tänder på män. Just nu är jag less på dem. Inte för att jag haft någon närmre kontakt med någon den senaste tiden. Det har liksom räckt med alla som ska glo. Seriöst, för tillfället är jag exakt NOLL intresserad av allt vad män heter och kommer så att vara några månader framåt. Jag är faktiskt bara intresserad av mig själv.  För eran egen skull kan ni stå och glo på någon kvinna. Det är antagligen större chans att ni lyckas där. Jag har liksom till och med tappat precis allt intresse jag hade för personen jag skrev att jag var intresserad av tidigare. Ja. Så är läget nu. 
Den som är intresserad får väl helt enkelt jobba på saken och var jag inte svårfångad tidigare så har det antagligen blivit tio gånger svårare nu. Nej, det har liksom inte funnits någon utlösande faktor. Det har liksom bara kommit. Jag har några jag uppskattar att prata med. Sedan skulle jag kunna få ge en smällkaramell för att få prata en gång med "han med bilen". Gamla läsare känner till honom. Bara för att få ett perspektiv på det hela. Det lär inte hända, men han brukar slå bra in i slumpen. 

Nåväl, det var typ det. Läget just nu liksom 03.57 en lördagsnatt, fast jag är nykter. 

Hej lediga helg! Inleder med jobb.....

Publicerad 2015-05-08 23:00:46 i Målmedvetenhet, Vanlig vardag,

Det är väl perfekt att spendera sin lediga helg med jobb. Haha! Jag får se det positivt. Låter ju viktigare med att det är konferens. Jag hade en miljon gånger hellre spenderat helgen iförd smutsiga stallkläder och suttit ute på landet och njutit. Jag är en mupp. 

Jag var på trevlig middag ikväll. Det är middag imorgon också efter konferensen, men jag har ett annat möte inplanerat efter. Måste passa på att jobba när man är ledig. Det är bra dagar att jobba på. Då har man liksom tid. Mötet är viktigt för kommande planering. 

Nu ska jag sova.  Känns som att sömn kommer att behövas. Vi kan ju ta den "lediga" söndagen i ett kommande inlägg. Haha! 

Kan inte bädda in från mobilen, men lyssna på den här låten. 
http://youtu.be/zGCyl_tIJDE

Idag har vi varit och tränat med Ante

Publicerad 2015-05-08 16:33:18 i Ante,

Jag är mycket nöjd med dagen. Det blev ingen hoppning då ryttaren ville att Ante skulle gå mer fram för skänkeln. Hem och göra mer grundarbete alltså. Backa tillbaka några steg i ridningen. 

Det känns som en väldigt bra kombination av häst och ryttare iaf. Precis den ridning och inställning som jag vill ha. Vi ska tillbaka på torsdag och då blir det antagligen hoppning. För mig är det här bra för jag får en spark i arslet  och något att jobba mot. Det vi gjorde idag kan jag dessutom göra själv hemma. Det känns superkul. Dessutom löser vi våra "problem" med att ta hjälp istället för att skapa en ond cirkel. 

Nya hästsaker på väg in

Publicerad 2015-05-07 20:54:42 i Målmedvetenhet, Till salu, webshoppen,

Jag hoppas nästa leverans landar i Sverige under nästa vecka. Det ska bli sjukt spännande. Det är redan nya saker beställda och så snart den här leveransen börjar sin resa mot mig ska jag skicka nästa beställning. Jag kan lugnt erkänna att det finns viss ångest vid varje leverans då man alltid är rädd att något ska ha blivit fel. 

Nu är iaf saker på väg och lite roliga regntäcken kommer att komma in i zebrastil. 
Jag hoppas få lite bilder att dela med mig till er. De förra sakerna var hur spännande som helst. 





De fina bilderna har jag fått av 
http://fnozie.blogg.se/mobile/

Det kommer att komma fler spännande färger i den här leveransen. 

P.S täckena på bilderna ovan finns kvar. 

Lösa problem vid ridning och med hästar

Publicerad 2015-05-06 21:56:59 i Ante, Hästarna,

Jag tycker det är ganska enkelt att lösa problem med hästar och vid ridning. Det finns en enkel regel: utgå ifrån att du är problemet! Hästar har faktiskt ingenting i deras natur som gör att de vill bråka. 

Jag har funderat lite sedan mitt ridpass i måndags som var så katastrofalt(läs här: http://livetpaenkant.blogg.se/2015/may/varldens-samsta-ridpass.html). Idag valde jag att pröva ett bettlöst träns, eller det var iofs ett hackamore. Ante var fortfarande en mupp. Han började med att stanna när vi gått några meter in på ridbanan lätta lite fram och vända runt åt vänster. Viktigt här är att vända samma väg som hästen vände. Man vänder tillbaka alltså, annars hästen vunnit kamp 1. Ante höll fortfarande på med exakt samma som med bettet att slänga med huvudet och muppa runt. Här kan jag konstatera att det inte är bettet i sig han går emot. Vilket ju är bra. Jag vill gärna kunna rida på vanliga tränsbett. 

I början av rid passet var han lite strulig, men jag tycker om att lösa problemen genom att vara smartare än hästen. Egentligen gick han i alldeles för låg form, eller helt överställd i halsen, men överlag var ridpasset bra för struligheten vi haft blev mycket bättre. Vad kvittar en bra form gentemot bra samarbetsförmåga. Personligen värderar jag det sistnämnda mest. Utan den kan man skita i allt och åka hem och samla frimärken. 

Jag upptäckte också hur känslig han faktiskt är för både skänkel och säte. Vi hoppade även några språng och jag säger bara wow! Den här hästen är så grym när han är bra( och så dålig när han visar sig från den sidan). 

På fredag blir det hoppning och träning. Jag ska fråga om jag får lägga ut någon bild om det blir någon bra. Ev video. 

Summa summarum när man får problem. Lös de med kunskap och intelligens. Du kommer ingenstans med våld och tvång!

Snart blir det hopptävlingar

Publicerad 2015-05-06 11:23:53 i Ante, Hästarna,

Blev ju taggad som attans nu när Ante ska börja hopptränas. Jag kommer bli besviken som tusan om han beter sig som en åsna och hoppar som en kratta. Nu tror jag att han kommer att sköta sig bra och att det kommer att gå kanon, men man vet liksom aldrig hur hans hjärna tänkt det. Jag började iaf omgående titta på potentiella tävlingar. Självklart kommer det här att förstöra mina semesterplaner. Eller rättare sagt. De krockar. 

Så här ser planen ut. 

27/6 1 m eller 1,10 klass. Jag hoppas att det ska gå att köra på 1,10 på en gång. Känns bara onödigt att hoppa lägre. Vi får se hur han utvecklas från fredag fram till tävlingen. 

5/7 1,10. Den här starten borde lätt kunna vara 1,10. 

18-19/7. Här finns det två tävlingsplatser. Jag får kolla med ryttaren vad denne tycker verkar bäst. 

Det är de tre första tävlingarna jag hittat. Nu har jag inte kollat med ryttaren vad den har för planer och två tävlingar är ju under Falsterboveckan. Det ska iaf bli så grymt kul att komma ut och se lite roliga saker igen. Kanske att jag kan ta upp banbyggarkurserna igen. 

Han kanske kan få till lite snyggare språng än mig. 

Snygg är hästen iaf. 

Älskar tävling och längtar verkligen tillbaka. Jag mamma MB hade ju verkligen roligt på "våran" tid. 






Träning för Ante bokad - check!

Publicerad 2015-05-05 01:31:26 i Ante, Vanlig vardag,

Nu har jag bokat tid för att Ante ska åka på träning. Själv tänker jag titta på. Haha! Det är ett ålderstecken. Skämt åsido. Jag vill ha resultat och det går snabbare om jag anlitar ett "proffs". Dessutom tror jag den personen passar Ante bäst. Jag hoppas innerligt att det är en bra kombination. Ante är ju en mupphäst och har ju som två lägen. Han kan hoppa som en Gud, hoppa för en miljon osv eller så ser han ut som en krokofant utan ben när han hoppar och tar sig med nöd och näppe över typ 0,90-1m. Jag hoppas han tycker om ryttaren och hoppar som det förstnämnda. 
Det ska bli intressant att se. Nu funderar jag lite på ridningen/träningen fram till dess. Jag vill ju inte hamna sämre än vårat katastrofala läge idag. Det löser sig när jag sovit på saken iaf. Ni fattar inte hur mycket jag önskar att min älskade A var här nu. Jag vet att vi hade kunnat lösa allt med bara ett endaste telefonsamtal. Livet ser annorlunda ut så det är bara att bita ihop och lösa problemen på andra sätt. 






 
Jag hoppas han visar sig från sin bästa sida. 

Världens sämsta ridpass.

Publicerad 2015-05-04 14:46:31 i Vanlig vardag,

Jag red idag mitt sämsta ridpass på massor med år. Det mesta gick riktigt dåligt. Katastrofalt dåligt faktiskt. Jag kände mig sämst. 

Först ville jag naturligtvis skylla på att det är en annan som ridit ante. Det är så man fungera. Det måste finnas en orsak till att något inte är perfekt. Tänker jag efter lite mer är han en rätt tuff häst och nu har vi kommit till ungefär våran gräns. Hit men inte längre. Det har med honom och mig att göra. Jag vill ha utveckling och han tycker att det är lagom. Naturligtvis passade vi på att ha en ledarskapskonflikt. 

Han visade på fantastiska konster på två ben. Han kan massor med olika modeller på den. Två ben på snurr, två ben på alla möjliga olika håll. Vi övade minst 20 ggr på olika varianter. Nej, suck och stön. Jag känner att jag behöver lite "hjälp på traven" här. När jag tänkte efter lite till är det verkligen ett mönster att han "börjar" såhär och jag behöver hjälp för att lösa det PÅ BÄSTA SÄTT. 

Frågan är nu bara. Vilken typ av hjälp ska jag söka? Jag tror att det kommer att bli till att åka en sväng till min kompis J. Vi är väl inte direkt kompisar, men det passar bättre in i texten här. 

Hade någon fotat idag hade bilderna sett ut ungefär såhär. 




Känner mig som ett lik

Publicerad 2015-05-03 08:29:18 i Vanlig vardag,

Jag känner mig faktiskt riktigt mör och som ett lik idag. Jag är inne på timme 60+ att jobba den här veckan. Lägg till att jag bara jobbade 1:40 i måndags då jag åkte på utbildning efter det. Arbetsveckan började tisdageftermiddag istället. Jag har alltså seriöst gjort 60h+ på ca 5 dagar. Jaja, nu är det iaf slut på de timmarna. Det blir bara 6h ikväll. 

Innan det blir det heldag i stallet. Sköööööönt!!!!! Efter det har jag laddat och är redo för en ny vecka. Jag inleder med lyxfrukost nu på morgonen. 

Blev arg på mig själv igår

Publicerad 2015-05-01 20:54:23 i Vanlig vardag,

Igår blev jag arg på mig själv. Ni vet, det var en sådan här grej som man aldrig lär sig göra bättre. Jag blev jävligt bitter och negativ. Nu ska tammetusan bli bättring. Jag bara måste......

Jag måste ha en bättre plan. En ordentlig, korrekt och riktig plan. Det mesta störda med mig är att jag oftast har grymt flyt och sällan behöver anstränga mig för något. Nu vill kag ha en plan. För att se mer storskaligt behöver jag planera. Kollektioner som ska komma i augusti behöver planerad och beställas i juni.  Det är ju snart..... Nåväl, nu ska här planeras. Jag har stora planer och jag tänker lyckas. Nu ska jag sätta mig ner och planera framtiden. Det skulle ge mig bättre trygghet. 

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela