Real Time Analytics

Livet På En Kant

Låt mig bli frisk nu

Publicerad 2015-05-31 22:25:24 i Vanlig vardag,

Jag är så less på denna hosta. Emellanåt känns det som att jag inte får tillräckligt med syre, sedan känns det som att jag lungorna inte fylls helt. 

Imorgon blir det läkarbesök. Jag lyckades givetvis vara ute och bli blöt i regnet igår. Sedan var det kallt. Och det gjorde helvetet värre. Jag ringde idag, först måste jag ha ringt fel för de skulle ringa upp.  När jag ringde gång två blev jag kopplad vidare. Där tyckte de att eftersom jag inte hade feber och frossa var det bättre att vänta tills imorgon. 

Problemet är att jag ju typ inte tål mediciner. Hostmedicin dör jag nog hellre än att ta och penicillin vill jag bara ta i absolut yttersta nödfall. Två sorter vet jag att jag tål och de vågar de ge mig. I övrigt ger de mig alvedon efter att ha läst min sjukjournal. Den är bra. Andra får morfin - jag får alvedon. 

Vi ser väl vad läkaren säger. Helst vill jag jobba. Jag är ju sådan, men kroppen har dragit i handbromsen, det gjorde den redan i april. 
Nu måste jag iaf sova. Det skulle vara bra om jag kunde bli lite trött och sova hela natten. Inte vakna astidigt som jag brukar. Jag vaknar faktiskt exakt 06.29 varje morgon. Jag är störd. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela