var uri = 'http://impse.tradedoubler.com/imp?type(js)g(20830474)a(1903395)' + new String (Math.random()).substring (2, 11); document.write(''); Real Time Analytics

Livet På En Kant

Nej, nu vill jag nog ha stallet fullt!

Publicerad 2013-06-30 23:08:24 i Vanlig vardag,

Nu börjar jag känna mig redo att fylla upp mitt stall. Jag blir sporrad som fan av tävlingar. Det bara är så. Ett liv utan tävlingar är inget liv. As simple as that!

Nu blir det till att fixa fler träningsinpirerande hyresgäster. Vi behöver vara fler som vill träna. Jag ska fan komma igång nu med ridningen och tränandet. Nu när jag varit till dietisten och allt. Vet ni, jag har nästan klarat att äta alla mina kalorier på fettodieten idag. Det var ett mål jag inte fick i mig. Jag får jobba vidare på det imorgon.
 
Nu ska jag sova inför kommande vecka. Imorgon är det juli och det innebär att jag närmar mig dagen då jag får träffa Honom igen. =D Looking forward to it!

Helgen slutade bra! =D

Publicerad 2013-06-30 19:18:40 i Vanlig vardag,

Idag var det hopptävling igen. Igår kändes det halvdant. Visserligen känner jag mig less och trött så det bidrog till lite negativitet. Idag avslutade jag med att prata med banbyggaren och jag får gå som aspirant med henne. Det är asroligt och precis vad jag önskat mig. Hon bygger suveräna banor med svårigheter som inte syns förrän man rider. Det är inte svåra svårigheter utan bara klurigheter och hemligheten är att man löser dem med bra grundridning och bra grundgalopp. Perfekt!

Jag kände också att jag vill gå mer med han som jag gick med i våras i Sollentuna så nu jäklar ska jag ligga på i sommar. Det ska bli så roligt. Nästa år ska jag ju ut och bygga själv.
 
Det här kunde ju inte bli bättre. Jag tror att det inte var så många som kände igen mig igår. Jag har typ gått ner 15 kg sedan jag träffade de flesta sist och jag ser nog lite annorlunda ut nu.

@Hopptävling!

Publicerad 2013-06-29 08:59:00 i Hästarna,

Hela helgen kommer att bestå av hopptävling. Jag hoppas lite inspiration ska infinna sig till mitt eget ridande. Nu har ju Ante varit lite krasslig senaste veckorna. Känns som att det är ett evigt tragglande med honom. Jag sjuk-han frisk, jag frisk - han sjuk, om vartannat hela tiden. Efter det här så. Jag har bestämt mig för att bli frisk och han är så illa tvungen att va det han också. Nu ska vi ju köra!
Jag får se om det kommer några roliga bilder i helgen från tävlingen. Själv ska jag arbeta nere på banan och det blir nog roligt och spännande.

Efter dietistbesöket

Publicerad 2013-06-28 18:37:20 i Vanlig vardag,

Det var ett bra besök.

För det första har jag fått näringsdryck på recpet. Det betyder att de bara kostar en femtedel. Sedan fick jag ett förslag på måltidsplan jag ska äta. Portionerna är typ hälften eller mindre än hälften av vad jag brukar äta. Ibland äter jag ju normalt, men oftast äter jag mycket mer. Jag fick "fetto-planen" på ca 2500 kcal per dag. Hon hade även en som låg på mellan 3-4000 kcal, men jag sa att jag utgår från den här fetto-planen.
 
Jag fick också tips på extra kalorier att ha som tillskott i maten, men det vara bara saker jag kört på själv innan.Inga nyheter där alltså.
 
Jag fick däremot tips på lite energi-drinkar Smoothies att göra. De lät lite goda.
 
Vi får se nu. Det här kan ju bli bra. Om inte annat har jag något att följa upp. Hon skulle också försöka fixa en remiss till endokrinologen på KS. Hoppas, hoppas...... =D

Nu till dietisten

Publicerad 2013-06-28 12:57:26 i Vanlig vardag,

Nu har jag slutat jobba för idag och ska till dietisten. Jag hoppas jag får någon hjälp där, med något iaf. Besök hos läkare hoppas jag på nästa vecka. Det var så fullt den här veckan så jag tänkte att jag kan ta en tid nästa.

Bättre efter medicin x 2

Publicerad 2013-06-27 20:49:31 i Vanlig vardag,

Nu har Vovvish fått medicin två gånger. Han ska ha två olika. Den han fick nu på kvällen var bättre tyckte jag, men de gör ju olika saker tydligen. Det som kändes extra bra var att han ville dricka själv inne i stallet. Han gick också och kissade tre gånger och gjorde tvåan en gång. Nu lär han inte ha så mycket i tvåan eftersom han knappt ätit, men det kändes iaf bra att han uppfyllde alla primära behov.
 
Nu har han gått och lagt sig och det ska jag göra snart också. Imorgon är det dags för dietisten och jag ser fram emot det. Nu ska jag börja må bra igen. =) Fysiskt alltså, psykiskt är det inga problem.

Vovvish =(

Publicerad 2013-06-27 15:49:55 i Vanlig vardag,

Får se de närmsta dagarna om han blir bättre. Blir han inte det får han åka till hundhimlen. Idag har jag lyckats få i honom några korvbitar och lite vatten med grädde i. I morse gick han själv och drack.

Visserligen blev han lite bättre med medicinen, men det är som i sjok han är bättre. Han har en medicin till han ska få, men den skulle han ha några timmar efter den första. Känns som att det bara är att hoppas och be för att han ska bli bättre.
 
Jag fortsätter uppdatera. Det som känns mest oroväckande är att han äter och dricker lite dåligt. Han har dock både ätit och druckit idag.
 
Finaste Vson-kulan. <3

Nu blir det glutenfritt

Publicerad 2013-06-26 22:09:31 i Vanlig vardag,

Jag fuskade för någon dag sedan, men efter att ha kört stenhårt på glutenfritt igen så måste jag skärpa mig. Jag mår en miljon gånger bättre. På fredag är det dags för dietisten och jag hoppas få lite hjälp där. Det är inte så sannolikt att jag kommer hinna få tid hos läkare innan och definitivt inga provsvar innan dess. Hjälp kan jag ju ändå få. Jag har en känsla av att jag kommer att behöva gå dit några gånger. Dessutom kostar det bara ynka 100 kr och går på högkostnadsskydd. Jag har bestämt mig: Jag ska må bra! Nu är det bara att tuta och köra och söka hjälp tills jag hittar rätt.

Hann inte hämta medicinen =(

Publicerad 2013-06-26 21:53:50 i Vovven,

Jag fastnade i en massa köer och hann inte hämta någon medicin. =( Vson är trött och hängig, men imorgon blir det till att speeda iväg direkt efter jobbet. Då ska han få börja med kur 1. Den ska tydligen hjälpa omgående så jag hoppas på en direkt och klar förbättring.

Köpa medicin till hunden

Publicerad 2013-06-26 15:38:35 i Vovven,

Nu ska jag sätta mig i bilen och köra in till stan för att köpa medicin till hunden. Egentligen skulle jag kunna åka imorgon, men han har varit så dålig sedan igårkväll att jag åker redan nu på en gång. Har ringt lite samtal för det var lite oklart exakt vad jag skulle ha. Nu är det iaf fixat och Vson ska bli pigg och glad igen.
 
Det är rätt fascinerande egentligen hur vissa saker kommer till ens kännedom. Det här med felet på hunden den här gången var en sådan, men det gäller väl bara att tacka någon högre makt för att den leder en rätt ibland. =)

På kuppen kommer även Ante få lite hjälp. Det råkade bara bli så..... =P
 

Nu får det vara nog

Publicerad 2013-06-25 16:11:07 i Vanlig vardag,

I förra inlägget hette det: Jag orkar inte, nu heter det: Nu får det vara nog. Seriöst, jag kan inte ha det så här. Det får liksom vara nog. Nu har jag bokat dietist. Ok, jag kan gå ner 12 kg till utan att räknas som underviktig , men jag VILL inte. Jag är lagom som jag är. Jag är nöjd. Vikten är bra.
 
Däremot måste jag lära mig hantera dessa ojämna upp och nedgångar. Just nu är det verkligen så att jag äter, och äter och äter, sedan känner jag mig risig ett tag. Den här gången en hel vecka. När jag ställer mig på vågen har jag gått ner x antal kilo sedan sist. Det är fan inte ok alltså.
 
Imorgon blir det till att ringa läkare. Jag måste bla ta gluten-prover. Är det så jävla? Jag mår SÅÅÅÅ mycket bättre utan gluten. Idag har jag varit illamående och mått som skit hela dagen. Det är inte värt att "fuska". Dock är det bättre om jag får konstaterat att jag inte tål gluten. Man kan nämligen få bidrag. Jag skulle nog dessutom behöva bidrag för näringstillskotten och ta dem de veckor jag är som sämst. Det värsta är som sagt inte att man tynar bort, utan att alla näringsämnen försvinner ut i tomma intet - jag blir ju sjuk!
 
Jag vill vara frisk och uppenbarligen blir jag inte det av mig själv alltså måste jag ta tag i det hela. Om jag ska vara så här risig kan jag inte fortsätta med hästar. Hur skulle jag se ut när jag kommer igång och ska träna med hästarna då? En liten tandpetare. Nej, firsk ska jag bli och det å det snaraste.

Orkar inte mer

Publicerad 2013-06-25 14:42:42 i Vanlig vardag,

Jag orkar fan snart inte mer. Nu har jag återigen gått ner 3 kg på max en vecka. Jag äter som fan och ändå äter kroppen typ upp sig själv. Förutom att jag är helt slut tar ju alla näringsämnen slut när kroppen förbränner konstant. Nu brukar jag lyckas "äta" upp dessa kilon de veckor som jag är bättre, men de här veckorna när de bara försvinner är fruktansvärda.

Man blir dessutom nere, antagligen pga att man inte orkar något. Energin är som borta.
 
Nu ska jag vila lite....

Lite uppåt-tjack!

Publicerad 2013-06-25 06:49:27 i Vanlig vardag,

Blev positivt överraskad igår när en person berättade att hon hade handlat av mig. Hon hade tagit sig friheten och köpt en del kläder, underkläder alltså. Jag har ställt undan kläderna för de får liksom inte plats här hemma. Just nu har jag saker ÖVERALLT. I bilen, i hemmet, i stallet, i fikarummet i stallet, i sadelkammaren, ja det är väl de utrymmen jag har och alla är tammetusan överfulla. Måste sälja av lite......

Till hemmet behöver jag en garderob, ett städskåp närmare bestämt. Det är typ prio ett. Jag vet inte hur det ska se ut för det ser konstigt ut vilken färg det än kommer att bli. Därför tror jag att jag tänker hitta ett begagnat och tapetsera dörrarna. Jag tror det blir snyggast.
Jag funderar också på att uppgradera soffan. Jag har ju haft kvar den här bara pga av hunden och att han sover i den vilket betyder att man inte vill ha en i tyg och än mindre en soffa man är rädd om. Jag försöker ha filtar i den, men de puttar han ner på golvet på natten så det fungerar inte heller. Nu har jag dock hittat en soffa som kommer att bli lite annorlunda och ge ett unikt intryck här.

Alldeles för lång tid.....

Publicerad 2013-06-24 21:43:00 i Vanlig vardag,

Kom idag på att jag skulle räkna hur lång tid det är kvar tills jag får träffa en viss person igen. Det var dumt. Nu kändes det helt plötsligt väldigt långt bort. För långt. Jag gick dock och gjorde en liten "check" på möjligheten att jag kanske kan få träffa honom innan - och - den finns faktiskt. =P Hehe! Bara att hoppas och be med andra ord. Det var faktiskt han som sa till mig att jag kunde kolla och sedan höra av mig. Den ni! ;-)

Sedan dök det upp en annan här på gården, men där finns inget intresse kvar. Det försvann för ett tag sedan. Det är faktiskt roligare med de som uppskattar en och ger er uppmärksamhet. Tro det eller ej, men det fungerar faktiskt så att om man är intresserad visar man det på ett eller annat sätt. Nu har jag fullt med andra som visar intresse och då försvann allt intresse för den här. As simple as that!

Vill man något får man faktiskt anstränga sig. Det bara är så och jag tycker den förstnämnda i det här inlägget gör det på ett alldeles ypperligt och lagom sätt för stunden. Jag skulle kunna räkna upp många "fel" som inte följer det jag önskar, men det spelar som ingen roll i slutändan ändå. Den andra kommer ju som inte ens fram och säger hej, det säger väl allt?
 
 

Inte min tur den här gången........

Publicerad 2013-06-24 12:40:12 i Vanlig vardag,

Nej, var inte min tur den här gången. Nåväl, bara att köra på med annat. Jag sitter precis och lägger en order på något annat istället. Det andra jag hittade var en superauktion, men uppenbarligen var det andra med större investeringskapital som också sett den. Min känsla säger dock att det är ett antal läggbud i auktionen. Läggbud är alltså att en som säljer, i det här fallet tjänar på det, lägger bud för att höja försäljningspriset.
 
Jaja, själv kör jag en beställningen på en efterfrågad produkt. Efterfrågad av många numer. Sedan ska jag in på SKV, jag ska köra dit på en gång nu faktiskt. Det blir till att skicka in div ansökningar nu.
 
Nu fan ska jag köra. Nästa gång det kommer ett supererbjudande ska jag ha bästa kapitalet att investera. Jag kan säga att den här auktionen som jag hittade kommer att sluta på under 100 000 och värdet i den överstiger 6 miljoner. Ni vet, allt är möjligt...... ;-)

Sitter och njuter med hoppet

Publicerad 2013-06-24 10:20:21 i Vanlig vardag,

Jag sitter här idag med hoppet vid min sida. Just nu är det hoppet, Vson och jag. Jag tror att Vson också hoppas. Det skulle innebära mer tid för oss tillsammans varje dag och det är nog hans högsta önskan. Det han drömmer om varje dag.
 
Har jag förresten berättat att jag tänker bygga en koja åt honom på uteplatsen. Jag hade gjort en rabatt där, men han går och lägger sig där jag planterat hela tiden. Behöver jag säga att de stackars få plantor som kommit upp numer är mer marktäckande än de ca 80 cm höga de skulle bli? Lika bra att ge upp. Det är där han vill ligga=jag gör en stuga åt honom där. Då blir han glad.
 
Nu ska hoppet och jag äta frukost snart. Ni håller väl alla tummar? Det är något som de flesta kommer tycka är fantastiskt. =)

Imorgon kan hela mitt liv förändras

Publicerad 2013-06-23 22:32:38 i Vanlig vardag,

Imorgon it is. Det kan förändra mitt liv för alltid. Jag borde ha ångest, men det har jag inte. Alla som vet vad det handlar om har något inneboende lugn. Det gör att jag känner mig trygg.
 
Jag lever redan i världen att det är så här det kommer att bli. Det brukar vara ett bra tecken. Jag har letat fel och letat fel, men det är felfritt. Allt jag tror på uppfyller det. Allt jag önskar göra kan det uppfylla. Tänk imorgon.......livet kan är så bra. Är det dags att det ska slå in nu? Jag hoppas och vet att det är dags nu. Allt har byggts upp sten för sten. Det är nu.....

Snart dags för att åka till spökslott.......

Publicerad 2013-06-23 18:27:37 i Vanlig vardag,

Nu har vi hittat ett lagomt spökigt slott. Snart blir det till att besöka följande: http://www.lul.se/sv/Kampanjwebbar/Wiks-slott/Spoken-pa-Wiks-slott/

Visst låter det lite lagom creepy och spännande?

Idag är det dock åter dags för Rosersbergs slottspark. Idag ska vi kolla där det låg en kanal på 1700-talet. Idag är det bara växtlighet där.
 
Här är en artikel om slottet. Det verkar uppenbart lite intressant och med kameraförbudet är det minst sagt ännu lite mer spännande att åka dit.
 http://www.sigtunabygden.se/sigtunabygden/kultur/hemliga-rosersbergs-slott-1014220.aspx
 
Här är lite annan information om slottet. 
http://www.nationalmuseum.se/sv/Om-samlingarna1/NM-runt-om-i-Sverige/Rosersbergs-slott/
 
 
 

Min lyxhårsnoddar gör mig lycklig.

Publicerad 2013-06-21 22:16:56 i Vanlig vardag,

Jag är lite lycklig över hårsnoddarna. Alla blir lyckliga och lite nostalgiska när de ser dem. Idag sålde jag nio stycken och det var på självaste midsommarafton. =P Det är fan lite otroligt.

Det är så roligt.
 
Nu ska jag sova. Trött som få, har lagt om Antes hov nu på kvällen. Tack och lov hade inte vätan trängt igenom hela bandaget utan det hade bara gått sönder i tån. Kändes kanon. Dessutom låg supermedlet kvar i hålet i hoven så det läker på i bästa förmåga.

Känslan av att ha vunnit en miljon på lotto!

Publicerad 2013-06-20 21:04:00 i Vanlig vardag,

Jag kan fortfarande inte tro det. Hur är det ens möjligt? Är det ens möjligt? Jag har liksom svårt att fatta. Är det svaret på det jag önskade mig tidigare i vår? Är det verkligen så?

Jag tänker iaf leva på det och njuta av att det ÄR möjligt. Även om det inte skulle bli nu, vet jag att möjligheten kommer att komma åter. Det är så. Ni får vänta en stund till med att få reda på vad det är. Tänk, tänk, tänk.....allt är möjligt. Det bara är så oavsett vad ni säger eller tror. Det gäller bara att lära sig se och ta vara på erbjudandena som universum ger en sedan är vägen fri att nå dit man önskar.
 
Ha det gött! Jag ska fortsätta njuta av känslan, som torde vara detsamma som att vinna en miljon på lotto.

Nu när jag är miljonär

Publicerad 2013-06-20 15:46:55 i Vanlig vardag,

Som ni kanske läst tidigare i veckan är jag ju miljonär numer. En investering till har jag tänkt göra för, sedan är saken biff!

En vacker dag ska jag berätta hur mycket investering låg på och hur mycket pengar jag faktiskt tjänat, men inte idag.
 
Jag lovade precis att jag ska bjuda en vän till Jamaica. Dit ska vi!

Snacka om flyt..........

Publicerad 2013-06-20 14:20:08 i Vanlig vardag,

Mitt liv flyter verkligen på. Idag var jag och kollade på ännu ett "fynd". Igår kom ju de 18 000 hårsnoddarna. De gav bara mersmak. Nu är jag igång liksom. Det jag tittade på idag är jag fortfarande lite chockad över att jag hittat. Jag tittade egentligen på två saker och var mest ute efter den andra saken, en hästtransport. Även om den var tokbillig skulle det kosta för mycket att reparera den mot vad den är värd. Det andra däremot.......det var det riktiga fyndet. =)

Nu sitter jag och funderar på hur jag ska göra när jag köpt det. Det tar massor med plats. Det är massor att sälja osv osv osv, men oj så roligt jag ska ha på vägen. =D
 
Det skulle förändra mitt liv totalt. Tänk att det kan vara så lätt!

Idag blev jag miljonär!

Publicerad 2013-06-19 16:55:04 i Vanlig vardag,

Tro det eller ej, det är sant!

Varje lyx-hårsnodd innehar ett värde på ca 59:-. Jag har ca 18 600 st. 1 200 av dem är dessutom värd hela 129:-.
 
Det är enkelt räknat 59*17 400=1 026 600 och 1200x129=154 800.
 
Ni ser ju själva att jag FAKTISKT innehar ett lager värt över en miljon. Sjukt va! Nåväl, jag vill ju bli av med lyx-snoddarna så jag kan tjäna pengar på andra saker snarast. Det är en jävla massa snoddar alltså......
Därav blir det bättre pris på dessa än butikspriser.

 
 
.
 
 
 

Hur mycket plats tar 18 000 hårsnoddar?

Publicerad 2013-06-19 09:00:00 i Vanlig vardag,

Det är dagens stora fråga och innan dagen är slut vet jag svaret. Nu är det dags att åka för det tar en stund att hämta dem också. Nu kanske ni undrar vad jag ska med 18 000 hårsnoddar, men det får ni fundera på en stund till. ;-)

Det är inte det enda jag ska göra idag. Jag ska dessutom ringa ett av de viktigaste samtalen i mitt liv, tror jag. Samtalet kan iaf förändra mitt liv på flera sätt. Både rent ekonomiskt och på ett mentalt plan. På sätt och vis har det redan gjort det, förändrat livet på det mentala planet. På något sätt innebar det förra samtalet dit att bevisen för att ALLT är möjligt.
 
Om ni tror att jag är knäpp kan ni fortsätta göra det, för det tror jag själv - and I like it! =D

Tips till alla som har stall!

Publicerad 2013-06-18 21:42:51 i Hästägarnas bästa spartips,

Spartips till alla som har stall blir det idag. Det är väldigt lätt att mäta pengar som man kan spara in på, men idag vill jag att ni sparar in på er själva, era vänner, stallkompisar och personal.
 
Jag vet bara hur det är i mitt stall. Jag är en beräknande människa och vill ha det på ett sätt. Därför har jag fixat så att det är på det sättet. Det ska vara så lättjobbat som det går. Allt ska vara så enkelt som möjligt. Det är nog jobbigt att ha häst ändå. Därför har jag/vi gjort iordning tre uppställningsplatser för hösilagebalar utanför stallet. Till dessa tre platser har vi tre lastpallar som vi ställer höet på. Om jag ska vara ärlig var det bara för att det blir lättare att städa och hålla snyggt.
 
Nu under sommaren delar vi höbalar med grannstallet och har därför 5 platser helt plötsligt. Nu fattades det 2 pallar för att alla balar skulle kunna stå på pall. Idag råkade bottenlagret bli kvar till mig. Nu har jag ont i både axlar och framför allt rygg. De tio cm pallen gör i höjd kan jag säga gör en miljon ur lyft-ergonomiskt-perspektivet. Min uppmaning till er alla: Underlätta för alla era vänner. Ställ hösilaget på lämpligt ställe och skaffa pallar. Behöver man dubbla rader med balar som vi, dvs två staplade är en pall lagom, men jag skulle nästan rekommendera dubbla pallar om man kan ha dem en och en.
 
Tänk på att vi bara har en kropp och när den är slut är den slut!

Man kanske måste vara lite galen

Publicerad 2013-06-17 21:29:46 i Vanlig vardag,

Det är nog så att man måste pendla mellan gränsen att vara totalt jävla galen och inte full galen för att lyckas och komma någonstans. Jag kör liksom bara på. Någonstans har jag tappat begreppet om hur man ska vara som människa och vad som är helt galet. Dock tycker jag om mig själv och det är så här jag är. När ni sitter där sedan på era feta rövar och funderar över hur jag lyckades vet ni någonstans ändå svaret. Det är att jag vågar.
 
 
*Jag vågar misslyckas.
*Jag vågar synas.
*Jag vågar vara mig själv.
*Jag vågar vara annorlunda.
*Jag bryr mig inte om vad ni tycker öht.
*Jag bara kör och ser målet, inga hinder eller problem.
 
Jag tror att ni fastnar på punkt ett. Ni vågar inte misslyckas. Ni är rädda. För mig finns inga misslyckanden, det finns bara andra vägar att gå.

Det värsta som kan hända är att man får ett NEJ!

Publicerad 2013-06-17 18:01:05 i Vanlig vardag,

Jag skulle vilja kalla mig själv galen, knäpp, driftigt, idiotisk, ja det finns massor. Ofta känner jag mig mest galen och knäpp, men låt gå......det är sådan här jag är och jag älskar att vara sådan.
 
Vet ni hur man lyckas i livet? Det vet jag - man vågar. Både det ena och det andra. Man ifrågasätter inte saker - man bara kör och prövar.
 
Idag ringde jag ett samtal, ett säljsamtal. Innan tänkte jag just - jag är knäpp, men jag bestämde mig. Allt jag kan få är ett nej. Jag bestämde mig också för vilken känsla just ett Nej skulle ge - likgiltighet blev det. Inte besvikelse, inte ångest, inte dåligt samvete. Bara likgiltighet och att jag försökt.
 
Vet ni vad? Jag lyckades. Det var ett HELT GALET säljsamtal och jag fick köparen intresserad. Hur fan gjorde jag? Lilla jag av alla. Jag är inte ens känd inom det jag sålde. Jag är inte ens expert inom området. Hur fan gjorde jag?
 
Iaf, lyckas jag få igenom det. Ett vidare säljsamtal är inbokat och fan alltså, tänk om(när kanske jag ska säga) det lyckas. Det är helt Amazing!
 
Jag vågade satsa mot stjärnorna och jag säger alltid - sikta mot stärnorna så når du iaf trädtopparna. Tänk, den här gången seglade jag vidare och befinner mig, just bland stjärnorna. Vet ni hur det kom sig att jag spände bågen och siktade igen? Jag fick ångest, tänkte var ångesten kom ifrån och körde bara över. Det är så jävla sjukt! Jag löste upp min egen ångest och skapade något av den. Är det verkligen så enkelt?

Puh! Jag skulle ju vara ledig......

Publicerad 2013-06-17 15:21:00 i Vanlig vardag,

Jag är så jävla dålig på att säga NEJ. Varför? Måste arbeta på saken. Nu ska jag jobba imorgon också. Jag som har massor med annat att göra och hade tänkt vara ledig. Nåväl, bara att bita ihop och köra på till midnatt igen antar jag. =/

Vill man komma någonstans i livet är det bara att bita ihop och köra. Ingen tackar en för att ,man är snäll i slutändan ändå.

Fan också.......

Publicerad 2013-06-17 07:32:54 i Vanlig vardag,

Jag som har asmycket att göra. Istället måste jag åka och jobba en sväng. Hur fan ska jag hinna med det andra? Det går inte. Det blir liksom ingen tid över. Jag blir sjukt irriterad på en del saker, inte att jag ska jobba men en del andra.
 
Nu ska jag ner och släppa ut hästarna iaf. Hoppas Ante ser bättre ut. Blir så trött på det också. Varför kan vi inte samhalta alltså, att vi är halta samtidigt? Det borde ju vara så mycket smartare än att vi kör omlott. Nej, bara å le å se glad ut.

Ante - halt - suck! =´(

Publicerad 2013-06-16 22:43:31 i Vanlig vardag,

Blir så trött och less alltså. Ante som haft något i hoven som blev bra hade fått tillbaka det idag när jag tog in honom från hagen. Idag var han dessutom tokhalt. Jag vet inte varför, rätt onödigt egentligen, men jag tog ut och longerade honom. Han bokstavligen hoppade fram i trav. På ett sätt är det ju bra att det är hoven, han hade puls, för det går ju över relativt lätt. Däremot suger det att det alltid är någon av oss som är risig.

Jaja, bara te att ringa hovis imorgon. Har jag tur ÄR han frisk imorgon och det bara var det att han kom in med ett TJOCKT lager lera i hoven kvällen innan och att det var trycket från de som gjorde honom så risig. Jag flera hästar som är så känsliga och jag vet att jag var jättenoga med att kratsa hans hovar hela förra våren varje kväll när han kom in. Kan han ha varit känslig då och det var därför? Dumma minne........jag kommer faktiskt inte ihåg. Vi ser imorgon och hoppas att det var det lillla bara och att han är ok när jag släpper ut.

Marknaden fick 10* av 10 möjliga!

Publicerad 2013-06-16 22:17:28 i Stallet,

Vi hade många nöjda kunder idag. Vi som anordnat det var nöjda och tyckte det kommit mer folk än förväntat. Alla som tidigare varit på en hästloppis sa att det kom fler till våran än till de andra.
 
Jag funderar fortfarande på VARFÖR det inte kommer fler. Man kan göra otroliga fynd. Nåväl, flera har redan efterfrågat nästa vända marknad så vi kör på. Idag har vi lärt oss en del angående anordnande av marknader som vi tar med oss till nästa.

Marknad idag.

Publicerad 2013-06-16 08:11:29 i Vanlig vardag,

Nu kör vi marknad idag. Jag hoppas att det kommer hyfsat mycket folk. Det skulle vara roligt. Om inte annat måste vi i stallet ha trevligt och vara trevliga mot "våra kunder".
 
Det ska nog gå bra. Det här kommer bli toppenroligt.

Mycket födelsedagsfirande och en lång dag

Publicerad 2013-06-15 23:07:29 i Vanlig vardag,

Det här blev en lång dag. Tack och lov hade S gjort asafint i stallet idag så det var sjukt roligt att komma tillbaka hem. Själv var jag iväg på två födelsedagsfiranden och det var tre som fyllde år. Det var väldigt trevligt. När jag kom till det första stället hade jag fortfarande sådan stress i kroppen att det kändes som att jag höll på att sprängas invärtes. Det slutade med att jag bestämde mig för att bara softa ner och göra färdigt resten av allt som behöver göras imorgon.
 
Nu ska jag sova och lite spännande är det inför morgondagen. Vad blir det egentligen med hela eventet? Vi härifrån måste iaf försöka att ha bara trevligt och roligt. Bra stämning är grunden till allt. =)

Marknad på söndag

Publicerad 2013-06-14 13:54:19 i Vanlig vardag,

Det blev nog lite större än jag tänkt från början, eller så blir det inte det. Det är omöjligt att veta hur många som kommer. Nu har vi ett antal som förhandsbokat bord, men det kanske kommer fler utöver dessa.
 
Hur många som kommer och besöker oss är ett stort frågetecken.
 
Nåväl flipp eller flopp, det återstår att se. Huvudsaken är att VI gör det till ett trevligt evenemang och att de som kommer hit på söndag VILL komma tillbaka och rekommenderar sina vänner att komma nästa gång.
 
Först kändes det som ett STORT problem att det stod åska och regn på väderleksrapporten, men vi får vara inne i stora maskinhallen. Att det regnar och åskar KAN vara till fördel för oss för det innebär att folk inte vill göra annat och kanske hellre tar en fika hos oss och gluttar på lite saker.

 
 
 
 

Uppsnyggning av stallet ikväll!

Publicerad 2013-06-13 23:28:00 i Stallet,

Hade nog inte tänkt måla så mycket som det blev, men när man står där med penseln i handen, ja, dååå.........blir det bara så att handen rör sig av sig själv. =)

 
 

Fler borde vara som mig - jag är ett föredöme!

Publicerad 2013-06-13 09:30:54 i Vanlig vardag,

Fick höra igår att jag är skitduktig.
 
Grejen var den att jag fick stå själv i en bar och jag får sådan ångest över det. Själva grejen att vara själv alltså, men det slutade med 10* plus. =D

För det första sålde jag en jävla massa. Det kanske beror på att jag är söt, snäll och trevlig. Iaf gick det sjukt bra för min lilla bar.
 
Sedan när jag kommer upp med kassan säger jag: Det lär ligga för mycket pengar i den. Jag hann liksom inte riktigt med hela tiden och någon gång hann jag inte ta ut min dricks innan jag tog betalt av nästa. Eftersom jag har lite light alzheimer kom jag inte ihåg om jag tagit ut den eller inte när jag väl hade tid.
 
Sist innan jag går hem görs en avstämning med kassan. "The big boss" var i chock! Aldrig någonsin tidigare har avslutet på kassan när det gäller kortdelen stämt med kortläsarens avlsut. Jag tittade förvånat på honom och frågade: Tittar inte folk? Han var helt salig över att någon lyckades trycka rätt på knapparna.

Nåväl, jag är ju bara bäst och grymmast! Det bara är så.
 
Jag sålde iaf 5 fat öl på egen hand och det är tydligen en massa.

Woho! Vad var det jag sa om intresserade män?

Publicerad 2013-06-11 19:30:00 i Vanlig vardag,

Det tog inte lång tid för honom att höra av sig. Det här känns ju riktigt intressant och spännande. Frågan är ju vad som händer nu.....vi får se, vi får se....roligt sak det iaf bli.
 
Jag har sagt hela tiden att om en man är intresserad så hör han av sig. Det här känns fan roligt asså. Det var länge sedan jag var intresserad av någon som var intresserad av mig tillbaka. =D
Idag var det som att ingen ville lägga på, men vi avslutade innan det hann bli någon pinsam tystnad. Den spontana konversationen dök aldrig upp....får jobba på den. ;-)

Tjäna 750:- på 15 min arbete? Mmm, det ÄR möjligt!

Publicerad 2013-06-11 11:28:41 i Vanlig vardag,

Idag är en bra dag. Jag är ledig, men tjänar ändå x antal hundralappar. Närmare bestämt 750:-. Nice va! Ni kanske undrar hur, men om jag skulle berätta det då skulle alla göra likadant och jag skulle antagligen bli utan min lilla extrainkomst.
 
Ni andra får bli kreativa ni också så ni kan tjäna pengar utan arbete. Ja, ok, de här 750:- kräver ca 15 min arbete. Det beror på hur bra jag är på det jag ska göra.
 
Nej, dags att åka. Ni kan fortsätta fundera på hur jag gör. Jag har inte tid med det, jag har saker att göra. Kanske ska jag passa på att äta en glass när jag ändå är ute och åker bil. =)

Nothing is impossible, the word itself says 'I'm possible'!

Publicerad 2013-06-10 22:24:25 i Vanlig vardag,

Jag kom på att jag skulle utmana mig själv. Är det möjligt att fixa 1000 unika besökare på en dag till hemsidan?
Jag vet faktiskt inte riktigt om jag ska vara ärlig och jag måste definitivt fundera över hur jag ska göra det möjligt.
 
Förut kunde man ju köra på fejjan en tävling när en sida nått 1000 gilla-markeringar och dylikt, men det har nog folk ledsnat lite på vid det här laget. Jag ska fundera en stund på hur jag ska gå tillväga. Omöjligt ät inget och även om det skulle vara det så är ju jag den som gör det möjligt isf.
 
En utstuderad plan ska jag ha. Jag har påbörjat en sida på facebook också, men den ska jag vänta med att göra offentlig.
 
Allt handlar om att marknadsföra sig rätt och jag tror att jag är inne på rätt spår.

Statistik-skillnade mellan en blogg och en hemsida

Publicerad 2013-06-10 18:02:28 i Vanlig vardag,

Jag har ju hållt på med det här med statistik nu, mest med bloggen, men även med lite hemsidor. Det är verkligen skillnad dem.
 
Bloggen har allt som oftast en sidvisning/besök dvs att det kommer en besökare som läser ett inlägg eller går in på startsidan, sedan vänder den. Hemsidorna jag gör är helt tvärtom. Det är oftast en person som kommer in på sidan som bläddrar igenom alla sidor på sidan innan den lämnar.
 
Idag har jag upplevt ännu något - en som handlar.... dock hade jag inte lagt ut alla uppgifter ännu, för vem handlar första dagen man "öppnar" butiken. Suck! Hejdå kund......fan också, jävla klantskalle-jag.

Nej, sidan blir bättre och bättre.

Jag väntar nu bara på att domännamnet ska fungera, efter lite klagomål fick jag gratis domän och e-post i ett år. =D
Kan ju också bero på att deras betalsystem inte fungerade när jag betalade sidan från första början.
 
http://norrsundahinder.hemsida24.se/

Jätteroliga saker att göra....

Publicerad 2013-06-10 15:41:53 i Vanlig vardag,

Sitter här och ska göra min lön samt skriva försäljningsvillkor. Jag började tidigare idag med försäljningsvillkoren, men råkade trycka på en knapp och då försvann alltihop jag skrivit ihop - surt som fan alltså för jag hade kommit halvvägs. Nu ska jag skriva dem i Word för att sedan klistra in dem på sidan. Det känns mycket bättre.
 
Lönen är ju rolig att göra för det är ju liksom pengar direkt in. =) Fast på ett annat sätt är det sjukt tråkigt att sitta och skriva in en massa tider också.

Införskaffande av ny kunskap

Publicerad 2013-06-10 12:45:00 i Vanlig vardag,

Har man inte kunskap får man fixa sig det. Nu blir det till att läsa på om köpvillkor för E-handel. Det ska skrivas försäljningsvillkor för sidan och ärligt talat kan jag inte mycket om det. Det är bara att börja mata manual. Det var inte bara en regel att följa heller kan jag säga.
 
Jag tror jag behöver inleda med en rast innan jag sätter igång.
 
Jag blev även precis erbjuden en kurs på jobbet. Var länge sedan jag fick gå på en utbildning där jag jobbar. =) Yeay!

Suck, dessa kineser.....

Publicerad 2013-06-10 11:31:45 i Vanlig vardag,

Jag fattar inte grejen. Framförhållning.nu verkar inte ha kommit till Kina ännu. De är lite roliga faktiskt, fast jag blir sjukt irriterad på dem emellanåt. Det är tur för dem att de har billiga grejer att köpa.
 
Idag fick jag ett mail där de talade om att de har Dragon Boat Festival, vilket innebär att deras "Courier" inte är tillgänglig förrän på fredag......alltså, dumt att tala om det samma dag. Är det inget de kunde ha sagt förra veckan? Då hade jag ju kunnat rappa på beställningen av mina samples. Alltså, suck och stön! Bara att ägna dagarna åt annat alltså.

Google is da shit!

Publicerad 2013-06-09 19:19:53 i Vanlig vardag,

Jag är grym, det bara är så! Sjukt nöjd med mig själv idag när jag arbetat upp min sida genom sökmotoroptimering. Googlar man nyckelhålsskenor är sidan nu på sida 2 hos Google! Jag är bara SÅÅÅÅ bra!
 
Det gav mig lite nytändning. Jag ska jobba med en marknadsföringsstrategi nu. Det är nästa steg i min plan. Jag är en väldigt strategisk människa och vet vad jag vill och vad målet är. Det ska bli så spännande för min egen del att se vad jag kan åstadkomma.

28 arbetstimmar senare

Publicerad 2013-06-09 18:16:46 i Vanlig vardag,

Kroppen känns sliten. Det blev sänghäng med Vson. Jag har ont både här och där just nu om jag ska vara ärlig. Tack och lov är jag ledig den här veckan som kommer. Dock är jag inte helt ledig. Vad jag ska göra? Ha jävligt kul hoppas jag. I slutändan lär det inbringa klirr i kassan det ockås.
 
Jag hoppas på att snart få jobba med samma intensitet som jag gjort de senaste veckorna. Det är roligt och jag verkligen älskar kaoset som uppstår och den unika miljön att jobba i. Det passar mig som handen i handsken.
 
Angående mannen som jag skrev om i förra inlägget hoppas jag att han hör av sig till mig innan jag vet att vi kommer att träffas igen, men jag är osäker på om det kommer hända. Det enda jag vet är att män som vill ha något är riktigt smarta för att få vad de vill ha. Haha! Vi får väl se....jag kommer ändå ägna mina dagar åt sådant som gynnar mig själv under tiden. Jag ska köra på som en kompis till mig och bara flyta med.
 
Det är iaf roligt att kliva upp om dagarna och ha ett leende på läpparna. =)

Män börjar bli något positivt igen! Har jag hittat rätt?

Publicerad 2013-06-08 22:10:01 i Tvåbenade problem,

För första gången på länge är jag faktiskt ärligt intresserad av en annan person. På riktigt!

Han har snart gått igenom hela check-listan jag har som vi kan kalla: Är han intresserad? Den är på sätt och vis utvecklad tillsammans med en annan man, en kompis till mig, och känns därför som något som jag kan lita på. Den här kompisen och jag brukra byta erfarenheter, ge varandra bra råd osv. Han är en riktig man-man och är super att byta just en här typen av saker med. Jag brukar ge honom råd i liknande situationer om kvinnor. Säga vad kvinnan vill veta när hon ställer en halv fråga och hur han ska gå tillväga för att hon ska få svaret hon vill ha utan att hon någonsin ställer frågan. Det är verkligen win-win situation för oss.
 
Jag kan erkänna att visst intresse dök upp från min sida redan första gången jag träffade personen, men jag tänkte att han var en player. Det är något jag inte tror längre. Det som är så bra är att han kör steg för steg på listan så det är väldigt enkelt att förstå. Dessutom i perfekt lagoma steg. Jag finner det smickrande och tycker att det är väldigt gulligt.
 
Det är bra. Jag behöver något sådant här positivt i mitt liv nu, det passar liksom in med resten av mitt flyt. Jag ska njuta av det här. Jag vet att jag kommer att träffa honom igen, så det känner jag ingen stress över. Det är fan nice. I promise you, det är ingen jag någonsin tidigare nämnt i denna blogg och det kommer att förbli en hemliget vem det är ett tag till. Ni lär inte få höra något om det på ett bra tag. Tror jag....... ;-)

Mitt halsband och dess betydelse

Publicerad 2013-06-08 08:35:00 i Tvåbenade problem,

Jag har köpt ett halsband som är av betydelse för mig. Jag tar aldrig av mig det. Det har suttit på sedan i höstas någon gång och jag kommer att ha det på tills det ramlar av av sig själv. Då har det tjänat sitt syfte.

Halsbandet är av karneol, en ädelsten. Det sägs att den ska dra till sig ens själsfrände, dvs mannen i mitt liv. Jag tror på ödet och den man som jag nu kommer hitta är mannen i mitt liv. Det är min fulla tro. Ni får tro vad ni vill, men så här är det.
 
Det här innebär att jag inte letar. Mannen kommer att komma till mig och inte jag till honom. Det gör heller inget om jag inte träffar någon som jag vill träffa på "det" sättet. Känner jag inget sådant med halsbandet på är han inte mannen i mitt liv.

Jag trodde jag hittade en förut, men jag var ju inte vatten värd. Naturligtvis finns även han med. Alla finns med för nu när jag har halsbandet på mig VET jag att rätt man kommer. Det finns inga tvivel bara möjligheter.

Hur mycket orkar en människa?

Publicerad 2013-06-07 21:47:55 i Vanlig vardag,

Jag tror idag att jag slagit rekord i det.
Jag inledde som vanligt med att släppa ut hästar i hagen i morse, lämna av hunden för att sedan åka och jobba. Förmiddagen fram till klockan 15 var det rätt lugnt, efter det började Det. Visserligen bestod förmiddagen att stå i ett tält som mest efterliknade en bastu så det gjorde väl sitt till.
 
Fråga ett till er: Vet ni hur lång tid det tar samt hur jobbigt det är att duka upp till 560 personer???? Nu var det inte bara så att det var bestick som skulle ut, utan det var full dukning för en trerätters imorgon. För min del, jag kom ju inte lite senare än de andra, bestod dukningen enbart i att ställa ut 560 vattenglas samt lägga ut kaffeskedar, men tro mig, det räcker. Puh! För att sedan lägga till att dukningen skedde i sluttning med 7 våningar gjorde även sitt till. Fint blev det iaf. Jag var där och dukade och konstaterade kl 18.22 att jag inte gjort något åt mitt tält inför imorgon. Suck och stön! Tack och lov hade någon annan hjälpt till lite där. Själv åkte jag hem efter en snabbkik i tältet.
 
Väl hemma var det bara att ställa sig och mocka de tre boxarna, bära in ca 200 kg hö samt laga hage. Va!? Den som säger att jag är lat får nog ta och trycka in något där bak. Nu ska jag lägga mig. Imorgon väntar en ny arbetsdag på 10-11 timmar (+ en på söndag på mitt "vanliga" jobb), sedan får jag vara lite ledig hoppas jag.

Vilken Andreas blir det nu?

Publicerad 2013-06-06 21:42:00 i Vanlig vardag,

Ja, vi får väl se. Imorgon jobbar jag igen. Det är dags för arbete i en bar. Det blir roligt. Det är lite annat tempo i en bar än i ett VIP-tält. På eftermiddagen skulle jag få gå och göra iordning mitt tält inför lördagens arbete. Det var skitroligt att de anammat min dukning sedan söndagen innan trots att de fick spunk när jag sa hur jag dukat i "fintältet" från början. Hehehe! Jag har nog lite känsla för stil och klass ändå. De andra som jobbat där har ju jobbat på diverse fina krogar och vad har jag gjort i jämförelse? =D
 
Eftersom jag uppenbarligen har en dragning till personer med namnet Andreas får vi se vem det blir imorgon. Någon ny kanske dyker upp och jag kan nog ge mig den på att namnet kommer att slå in. Eller så är det ingen "ny" som dyker upp. En vet jag garanterat inte kommer för han är bortrest, den andra talade om för mig att jag var nummer ett i hans telefon och den tredje har jag inte pratat med på ett tag.
 
Jag tyckte det var lite gulligt det där med nummer ett i telefonen, men vad skulle jag svara: Jaha, jag har inte ens sparat ditt nummer?
Nej, så kan man ju inte göra.

Den riktiga adressen till sidan

Publicerad 2013-06-06 18:44:50 i Vanlig vardag,

Adressen jag la ut igår var inte rätt, I know, den kommer att vara rätt inom kort. Just nu gäller istället http://norrsundahinder.hemsida24.se/ . Det är bara för att jag inte har kopplat domänen till hemsidan ännu. Jag håller på, men det gick inte så bra utan jag behövde lite hjälp. Imorgon tror jag att allt är färdigt.
 
Det är fortfarande lite som inte är färdigt, men det är småsaker.
 
 

Det går fan bra nu för mig

Publicerad 2013-06-06 11:22:59 i Vanlig vardag,

Just nu så har jag ett projekt igång och så snart det börjar rulla ska jag köra igång mitt nästa. Det enda problem jag har just nu är att projekt nr 2 redan har  börjat sälja av sig själv.

Idén kom faktiskt från min underklädesförsäljning. En dag insåg jag möjligheterna som finns i andra människor. Idén kom jag på för en vecka sedan och jag har redan hunnit sälja in till 3 st personer, trots att jag inte ens försökt. Helt plötsligt har människor börjat komma TILL mig istället för att jag ska söka upp dem. Fascinerande va´! Det kanske inte är så dumt att ha en blogg att skriva alla saker i.
 
Nu efter att jag blivit frisk känns det som att jag har en helt annan inställning till saker och att jag tänker i andra banor. Jag älskar tanken med attraktionslagen för den gör att ens tankar på något sätt blir fria att utvecklas till det man vill. Inställningen blir också att  PRECIS VAD SOM HELST ÄR MÖJLIGT. Det här har fått mig att lyckas hitta allting och sedan vidareutveckla allt.
 
Jag är så nöjd och längtar så efter att även få fortsätta med projekt 2.
 
 

Hur ska jag hinna med allt idag

Publicerad 2013-06-05 06:43:38 i Vanlig vardag,

Idag är dagen fullproppad. Jag fattar nog inte ens själv hur jag ska hinna. Dock har vissa saker löst sig av sig själv.

Det är väl bara att börja köra på. Annars kommer jag aldrig att bli färdig. =)

Lite ångest över att det är en hel del människor som verkar komma på vårat evenemang, vi hade ju dock räknat med ett lagom stort evenemang.......hmmmm......

Min nya sida!

Publicerad 2013-06-04 22:20:43 i Vanlig vardag,

Jävligt irriterande när tekniken strular. Jag har nu betalat och fått igenom beställningen av mitt domännamn. Jag skickade till de som sålde domänen och såg till att de registrerade den tokfort, gnällapa var jag. =P Det var bara för att straffet skulle komma 1 minut senare då samma betallösning helt plötsligt inte fungerade när jag skulle betala för själva hemsidan. Jävla skitteknik alltså. Nu sitter jag här med en färdig sida som inte fungerar.
 
Nåväl, den får väl lanseras imorgon. Jag märker ju på besöksantalet att folk är intresserade. Hehe! Första gången jag lyckats hålla truten innan.....

Snart lanseras sidan.....

Publicerad 2013-06-04 18:04:41 i Vanlig vardag,

Jag älskar verkligen att göra saker och jag är fett nöjd med det jag åstadkommit idag. Det är SÅÅÅÅ bra med hemisdor som tar en "pisskvart" att göra och dessutom blir riktigt snygga och proffesionella.

Dock fungerar inte deras betalningslösning just nu så jag kan inte lansera sidan. Det jag ska göra nu är att göra lappar att sätta upp i stall. Praktiskt eftersom jag ändå håller på att sätta upp lappar för annat ändåmål. Två flugor i en smäll liksom.

Hitta inspiration.....

Publicerad 2013-06-04 15:00:37 i Vanlig vardag,

Jag kom precis från mitt "vanliga" jobb. Nu ska jag sätta mig med nästa projekt.
 
Det blev sjukt mycket att göra helt plötsligt. Den här veckan har jag mitt vanliga jobb, extrajobb fredag och lördag+ att jag satte igång med den här marknaden vi ska anordna och utöver det behöver jag starta upp försäljning av en annan sak. Jag tänkte att den ska vara färdig imorgon.

Jag är helt tom i skallen och det finns inte ens ett namn på det hela. Hur sidan ska se ut är ju nästa projekt. Det gäller att tänka ett steg längre. Vad händer när sortimentet ska utökas? Jag ska lägga mig en stund och glotta på de andra sidorna, sedan har jag nog hittat den inspirationen jag behöver.

Imorgon tog jag ett extrapass så det blir jobb då igen. Det här blir nog bra iaf. Jag älskar att göra saker. Det är bra också när man gör flera saker och man kan baka in dem lite i varandra och utnyttja tiden på ett effektivare sätt. Dock blev det ju lite mycket just nu med allt, men jag löser det. =)

Dygnet har ju faktiskt 24 timmar och man behöver bara sova ca 8. Lämnar inte det 16 timmar över för arbete????

Jag är nog en otrolig visionär!

Publicerad 2013-06-04 05:13:00 i Vanlig vardag,

Efter att jag varit sjuk nu känns det som att min hjärna går för högvarv och bara utvecklar, utvecklar och utvecklar saker. Jag är aldrig nöjd riktigt utan allt går att göra ett snäpp bättre hela tiden.
 
Den senaste idén som jag tänkt på ett tag är nog min bästa. Den handlar om att hjälpa andra att tjäna pengar. Det är ett ultimat koncept. Jag vet hur det ska se ut i ett första skede. Sedan ska jag utveckla det ännu ett snäpp till, men jag tror att jag kan leva rätt länge med att bara uppgradera businessen en gång. Jag har redan två spekulanter.
 
Det gäller att vara riktigt smart när man gör saker.
 
1. Hur mycket har en normal människa(normalfattig lönetagare) råd att lägga som startkapital. Det är första frågan jag ställde mig. Jag vet mitt spontana svar och det är där insatsen kommer att hamna.
 
2. Vad gör att andra människor inte vågar? Jag har inga spärrar för allt som gäller misslyckande. Mitt livs största "misslyckande" är den absolut största läxa jag lärt mig i livet. Jag vill absolut inte vara utan den. Jag har lärt mig så otroligt mycket. Jag har funderat och tänkt på vad de flesta människor behöver och vill ha och det är det jag kommer att erbjuda.
 
3. Det gäller att göra det möjligt för alla. Lära dem tro på det de gör. Ge andra av sitt eget hjärta. Det är en viktig del i livet.
 
Jag har funderat på det här länge och jag tror på det. Jag vet att jag kommer att lyckas. Har jag så bara hjälpt en människa att våga påbörja vägen till sin egen frihet då är jag lyckad.

Stor vs liten - hur ska en snopp egentligen vara?

Publicerad 2013-06-03 21:50:53 i Vanlig vardag,

Vi avhandlade lite av ämnet idag i stallet. Jag vet vi är lite konstiga. Vi skulle ha ett kort möte inför vårat kommande evenemang, men det spårade titt som tätt ur och handlade om bla penisar istället.
 
Jag vet att jag personligen har skrivit x antal bittra inlägg här om storlekar på mäns penisar, men nu till ren fakta och min personliga åsikt.

Jag har hellre normal till mindre än en för stor. Utan tvekan. Det är min personliga åsikt. Smaken är som baken och den är faktiskt delad. Alla har rätt till sin egen åsikt. Det lär ju vara så att även kvinnor ser olika ut och de som vill har större kanske är slappare. Jag vet faktiskt inte. Jag har bara en kropp.
 
Sedan undrar jag lite. Vad säger man om man ser en gigantiskt stor snopp? Jag vet vad man tänker, men jag vet faktiskt inte vad man ska säga. Har ni några förslag? Jag skulle mer än gärna vilja höra på dem isf.
 
Nej, nu är den här dagen slut. Jag ska ägna mig åt lite andra roliga saker och sedan lägga mig. Jag är faktiskt trött och jag jobbar en hel del även den här veckan, men det är så sjukt roligt att jag vill göra det om och om igen. Jag kan berätta ännu en sak - VIP-tältet är mitt nästa helg också and I lööööööv it! Till alla er som ska dit kan ni hålla en extra titt upp på det snyggaste tältet av dem alla. Det som är högst upp och har glasfönster ut mot banan. Ni kan ju även passa på att komma in och säga hej. =)

Min nya inställning till män

Publicerad 2013-06-03 21:26:45 i Vanlig vardag,

Det känns helt plötsligt som att jag har en helt ny inställning till min. Det känns inte längre bittert eller så. I dagsläget har jag istället kommit så långt att jag har kontroll och nu är det mer så att jag kan välja och vraka lite. Det känns varken som att jag behöver någon och om den som nu är intresserad får faktiskt anstränga sig lite. Jag får nog återkomma lite till vad som är att anstränga sig.

Mitt "nya" liv är så bra. Det känns som att jag fått ett helt nytt liv. Mycket av det som jag någonsin önskat mig har jag fått. För ganska många år sedan kände jag mig alltid bitter. Då önskade jag att jag skulle bli en glad och trevlig person. Dit känner jag att jag kommit idag. Det är så himla bra. Sedan har jag en massa andra saker jag önskat mig och de är på gång både här och där.
 
Jag tror att allt blir bra och precis det jag önskar mig.
 
 

Nice party!

Publicerad 2013-06-03 10:23:18 i Vanlig vardag,

Det var ett nice party igår. De som var där var ju allt ifrån 18 - pensionär +. Själv hittade jag ett "gäng" med 1 st asrolig norrlänning från Kalix, en annan halvgalen skåning och en tredje skåning som var något mer städad. Satan vad roliga de var. =D
Jag höll mig ifrån både pensionärsbordet och 18 årsdelen. Det galna gänget räckte för mig.
 
Dessvärre verkar jag vara förföljd av namnet Andreas. Jag kanske borde byta, eller fundera över varför. Just nu känns det som att ser jag en man kan jag ge mig fan på att han heter Andreas. True story!

Världen är dock bra liten och alla känner alla, eller så känner helt enkelt jag mer än halva världen.

Dags för fest!

Publicerad 2013-06-02 15:18:39 i Vanlig vardag,

Nu ska jag iväg på fest. Det är dags för fest efter elitloppet förra helgen. Alla som jobbade förra året pratade om festen så jag antar att det är "värsta grejen".
 
Kul ska det iaf bli. En extra rolig grej är att nästa helg är det dags för arbete på Solvalla igen och det innebär att man träffar alla man träffar på festen ikväll, nästan iaf. Och det är sjukt härlig stämning bland de flesta som jobbar där. Det är så annorlunda, både mot allt annat man gör och mot vanligt restaurangarbete. Varje gång man kommer jobbar man dessutom med någon helt ny person.

Nu är det iaf dags för fest och jag kan garanterat att det finns både en hel lunta med roliga människor och en hel lunta med snygga och attraktiva män. =D

Gårdagens loppisfynd!

Publicerad 2013-06-02 15:01:59 i Vanlig vardag,

Igår fyndade jag verkligen på loppiset.
 
Kingslandbyxorna 75:-
De grå ridbyxorna 50:-
 
Hoppgjorden 30:-

Set med Eskadronskydd godkända för unghäst 40:-
 
 
 
 
 

Jag skapade ett litet evenemang.....

Publicerad 2013-06-01 22:37:00 i Vanlig vardag,

Knäpp som jag är har jag precis skapat en hästmarknad den 16:e juni i stallet. Det blev stenhård marknadsföring och har nu "råkat" sprida sig till HELA norra Stockholm. Jag har en stark känsla av att vi även kommer att få besök ändå från Uppsala. För tillfället har vi även en som anmält sig till evenemanget som bor 55(!!!!) mil bort, jag tror att det är ett misstag....men vi får väl se.
Kul kommer det iaf att bli. Om det är någon mer som vill komma finns länken till sidan här nedanför. Om man inte vill handla hästsaker kan man bara ta en liten fika i kafeterian vi kommer att göra iordning.
Jag tror det här kommer att bli så jävla bra! Vårat stall är det bästa, det bara är så och just nu är ALLA så positiva.
 
Vet ni varför jag kom på den här idén? Det var så sugit jävla dåligt där vi var idag att jag blev irriterad och tänkte: Det bara MÅSTE gå att göra en sådan här sak och göra den bra. Och det är det jag gör just nu med hjälp av alla mina bästa stallkompisar.
 
https://www.facebook.com/events/611551625521760/
 
Det är också bra om ni bjuder in alla era vänner....

Fyndat på hästloppis idag

Publicerad 2013-06-01 17:06:24 i Vanlig vardag,

Jag fyndade en del på hästloppisen idag. En hoppgjord, godkända bakbensskydd för unghäst+matchande framskydd båda Eskadron, ett par Kingslandridbyxor och ett till par jeansliknande ridbyxor.
 
Allt till den offantliga summan av 195:-. Snacka om att fynda. Det tråkiga med loppisen var att det fanns inga köpare. Det fanns verkligen inga köpare. Jag tror att under dagen kom det enbart 5-6 stycken köpare och det satt 8 försäljare på plats. Varför är det så? Hästsakerna jag köpte var verkligen knappt använda och ridbyxorna superfina. Man kan verkligen fynda och priserna är SÅÅÅÅÅ långt under marknadsvärde.
Skulle jag lägga ut mina skydd som jag köpte skulle jag säkert få 200:- för dem på Tradera, med andra ord kan jag loppishandla för att sedan sälja och gå med vinst.
 
Varför kommer det då inga köpare? Jag tror att man annonserar till fel kundkrets. Vilka handlar begagnade hästsaker? Det är den frågan man måste ställa sig. Det här fick mig att göra en egen drive-in-loppis. Det ska komma köpare till min.
 
Dessutom ska stallet upp på kartan. Vi måste börja synas.

En sak till som jag insåg idag var att uppenbarligen känner jag ALLA. Jag kände hälften av säljarna och jag kände nog mer än hälften av de som kom för att handla. Det måste bara gå att göra det bra! Vi ska lyckas i vårat stall.

Hästloppis idag!

Publicerad 2013-06-01 08:49:27 i Vanlig vardag,

Idag ska jag på hästloppis. Först hade jag tänkt sälja en massa saker, men jag insåg att jag inte har något att sälja egentligen. Jag har liksom slutat köpa på mig skit bara för att ha. Ibland känner jag mig lite tråkig, men grejen är den att jag tidigare ett tag hade 17 träns. Det är sjukt jävla onödigt! Och vilket slöseri sedan. Nej, man kan ha saker tills de går sönder. Jag har gått över till att köpa kvalitet i första hand och då håller sakerna en hel evighet.
 
Istället ska jag titta lite. Hittar jag bra täcken till bra pris. Regntäcken då, för jag är typ 3 täcken kort. Jag här inte gräsätare utan täckätare.....
Sedan vill hoppelibopp ha ett träns. Hon har inte samma storlek som de andra. Hon har cob och jag har ett sådant träns, men det är ett kandar och jag brukar använda det som ledträns till mitt stigbett.
 
Får se om jag lyckas fynda något idag..... =)
 
Ska blir intressant. Jag har bara varit på hästloppis en gång.
 
 

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela