var uri = 'http://impse.tradedoubler.com/imp?type(js)g(20830474)a(1903395)' + new String (Math.random()).substring (2, 11); document.write(''); Real Time Analytics

Livet På En Kant

Idag kom äntligen ett paket =)

Publicerad 2015-06-18 13:38:29 i webshoppen,

Här är det senaste som landade hemma hos mig. Det är verkligen lilla julafton före midsommar. Man blir som galen på något sätt och måste packa upp ALLT på en gång. Känna på allt, titta på färgerna och ja, jag vet inte. 
Ni förstår ju själv när ni ser bilderna. 
 
 

Boka resa till semestern

Publicerad 2015-06-16 16:57:45 i Vanlig vardag,

Jag sitter här och jobbar dåligt. Istället började titta på mitt semestermål. Det blev inte alls som jag tänkt. Jag hade lagt ner alla resor, förutom en, men nu när jag kollade runt lite hittade jag perfekta "rundresan" inkluderat typ allt jag önskar mig. Grejen är lite, nu är väl inte jag den som bangar, MEN att åka och landa i ett land där jag knappt kan säga hej på språket för att sedan åka vidare till nästa land där jag inte heller kan säga hej. Jag fattar inte heller hur jag ska ta mig från flygplatsen till dit där jag ska med hjälp av allas vårat allvetande uppslagsverk google. Det känns ändå som lagom spännande. Hur fel kan det bli?
 
Sedan drar resan vidare från en annan ort i ett annat land till det från början tilltänkta resmålet. Här kommer nästa problem. Biljetterna härifrån och hem var tokdyra. Kanske att jag kan ta en liten "omväg" och passa på att besöka ett annat ställe som ligger på listan över ställen jag måste besöka innan jag dör på vägen. Och, nej, jag kan inte språket här heller. Herregud alltså! Jaja, det blir nog bra. 
 
En lösning på problemet skulle ju kunna vara att skaffa små post-it lappar med enklare fraser på alla språk. Vad tror ni? Hahaha! Nej, skämt åsido. Det löser sig nog.
 
Jag tror jag ska sova på saken. Det känns iaf som att jag skulle kunna ha sjukt roligt. Resmål nr 3 vill jag ha sällskap när jag åker till och jag tänkte åka själv den här gången eftersom jag ändå ska besöka en person som jag saknar i massor. Vi har haft så mycket roligt skoj tillsammans. Och den första etappen av resan är något jag ska göra själv.
 
 

Önskar anställa "nån"

Publicerad 2015-06-16 15:43:52 i Vanlig vardag,

Idag skulle jag verkligen behöva nån. Så otroligt tråkiga saker att göra. Papper och kvitton som ska sorteras och fixas med - booooring! Sedan försöker jag hitta en passande fakturamall. Tidigare har jag fått en serverad från den jag skickat fakturan till. Den är superenkel och helt suverän. Det är värre med de jag ska skicka själv nu. Jag borde väl tycka att det är kul. En skickad faktura betyder ju betalt för den fakturan inom kort. Jag är bara irriterad på att det inte finns en mall EXAKT såsom jag önskar att den ska se ut. 
 
Mitt nästa "problem" är att jag får beställningar medans jag försöker göra allt det här andra. Det blir mycket att hålla reda på OCH det är MYCKET roligare att fixa med nya beställningar.
Jag måste försöka styra upp så att jag får lite ordning på vilken dag jag gör vad. Jag har funderat på lite fasta dagar då jag skickar beställningar till mina leverantörer bla. Jaja, det får jag ta senare. Nu har jag ju boring moment.
 
Känner att jag låter lite gnällig, men jag vill egentligen se det som att det är ett dike jag måste hoppa över för att komma vidare på banan. Resten av hindren är mer spännande och utmanande.
 
 

Det här är livet med en webshop

Publicerad 2015-06-15 16:53:17 i Tankar om att ha Livet På En Kant, webshoppen,

Det är ovanligt att jag är ledig en måndag. Nu var jag väl inte riktigt ledig. Jag hann med ett antal timmars jobb innan lunch faktiskt. 

Lunchen hade jag bokat med en person och det är faktiskt roligt att träffa den här personen. Mellan jobbet och lunchen blev jag inkallad för att hjälpa till att lasta en häst. Det är verkligen jobbigt att komma och lasta när man känner att man har lite tidspress. Jag hade väl typ 15 min innan jag hade varit tvungen att åka. Tur jag är "expert". Det tog typ 7-8 minuter. Woho!!!!
Sedan åt jag lunch. Det var trevligt. Dessutom är det skönt att se lite bebyggelse och annat folk. Det blir som ett litet avbrott i vardagen. Jag borde egentligen inte träffa den här personen för jag är rädd att en annan person ska bli arg eller ta illa upp. Ett av mina största problem i livet är ju just att jag är så jävla rädd att göra fel när det kommer till andra människor. På något sätt får jag väl jobba på den biten. 
Det hände även igårkväll när jag hade en liten sms-konversation med en person. Där kändes det mer som att jag kom tillbaka till en nivå när jag var 15. Jaja, jag antar att olika saker i livet utvecklas olika fort. Jag är dessutom sjukt rädd för att bli sårad.
 
Eftermiddagen kommer att bestå i att planera för kommande beställningar. Jag har MASSOR att planera. Det handlar om när sakerna kommer, flödet både ekonomiskt, lagermässigt, arbetsmässigt och rent allmänt. Vad jag har kapacitet att klara av på alla plan. Sedan måste jag fixa med en massa bokföring och lite annan ekonomisk planering.
 
Sedan har jag lite saker att göra iordning för beställning av slutkund också. Det är mycket att hålla reda på. Dessutom irriterar det mig som attans att ett paket sitter fast i Indien. Leverantören svarar inte och jag har ringt DHL i Sverige, men de kan inte göra något härifrån. Jaja, jag antar att det kommer när det kommer. Det hade varit bra om det hade kommit den här veckan då jag har mindre jobb än nästa, men jag får väl klämma in det i schemat under nästa vecka annars.
 
 

Äntligen börjar saker bli som jag önskar

Publicerad 2015-06-11 14:20:29 i Vanlig vardag,

Jag börjar äntligen få sakerna i livet som jag vill ha dem.
 
Just nu har jag lite mycket att göra. Det är mycket att fixa med med alla ordrar hit och dit. Idag har jag pratat med SKV. Nästa vecka har jag inbokade saker ALLA dagar utom midsommarafton. Möte hit, möte dit, jobba lite, lunch  här och där. Sedan är det ju midsommarhelg också.
 
Det känns iaf som att kontrollen på allt snart är tillbaka. Jag antar att det är så här det blir ibland. Jag pratade med en person häromdagen som hade ungefär samma problem. Jaja, allt löser sig. 

Nu är det dags för en jobbhelg. Jag behövde 30 timmar extra den här månaden. De har jag snart gjort + att jag gjort några bonustimmar, i natt bla. Hehe! Vem vill vara ledig? =P
 
Det är tur det är fint sommarväder. Jag har en liten rast idag, den kommer att gå åt till att skicka lite paket som jag har hemma som är betalda och klara. Jobbtid är också tid för egen tvätt. Hinner liksom inte till tvättstugan mittemellan alla saker. 

Salesday!

Publicerad 2015-06-10 17:49:09 i Vanlig vardag,

Helt spontant blev det här en salesday.
 
Nu ska jag iväg och sälja lite saker. Jag gjorde iordning beställningslistor för att kunna skriva ut, men skrivaren verkar behöva mer tid för installationen. Typiskt! Och jag behöver ha med mig datorn till jobbet. Jag har massor att göra.
 
Senare ikväll kommer det iaf upp en del som ska säljas. Jag har ju massor med nya saker på g in och måste göra plats för allt. Mitt lagerutrymme är inte direkt gigantiskt. =)

Kreativ dag

Publicerad 2015-06-09 23:37:48 i webshoppen,

Idag känns det som att jag fick mycket gjort.
 
Jag jobbade lite i morse. Sedan bar det av mot banken för en utlandsbetalning av en beställning som jag gjorde förra veckan.
 
Efter det var det dags för lunch. Välbehövligt eftersom frukosten typ uteblev. Det är sjukt jobbigt att kliva upp tidigt när man jobbar kväll. Efter lunchen bar det av vidare. Jag är sååååå trött på detta tejpande så jag köpte en lite grej för att förenkla arbetet med att skicka paket. Supernöjd! Jag insåg också värdet i att ha smidigare skick så vidare bar det av till Uppsala där jag mötte upp P. Hon följde mig och köpte en skrivare med diverse tillbehör och sedan blev det en fika. Jag hade faktiskt något STORT att fira idag. Det känns lite som att jag får återkomma när det lagt sig och jag riktigt fattar att det är sant.
 
Nåväl. Imorgon är det dags för inköpsmöte. Vi kan kalla det för det. Vi ska även göra upp lite försäljningsplaner. Det är rätt fascinerande att jag får fart på försäljningen när jag behöver göra plats för nya saker. Haha! Mupp man är alltså. Nåväl, imorgon kommer det ut en massa roliga saker bla här på bloggen. Jag måste iväg och hämta de först för de har jag haft ett tag på ett annat ställe. Sedan ska jag sortera ut lite som ska säljas, fota och sedan lägga upp.
 
Ni får helt enkelt hålla utkik här på bloggen om ni är intresserade.

Nya snygga saker du bara hittar hos mig

Publicerad 2015-06-08 15:04:40 i Målmedvetenhet, webshoppen,

Idag kom det samples på ett nytt snyggt schabrak. När jag såg att det fanns hos leverantören var jag bara tvungen att köpa in det. Eller ett sample till att börja med. 

Det är ju bara såååå coolt!

Sedan fick jag även nys om att det finns lite mer snyggingar att köpa in. 😋
Sedan kommer det även huvor till schabraken. 

Varför tänker man: "Vad tjock jag är"?

Publicerad 2015-06-07 14:11:00 i Tankar om att ha Livet På En Kant,

Jag har funderat mycket över varför (nästan) alla människor anser att de är tjocka. De flesta känner igen sig i att man går fram till spegeln, ser sig själv och tänker Vad tjock jag är! Om du tänker efter lite. Hur meningslöst är det inte? Seriöst!
 
1. Du kommer garanterat inte att bli smalare för att du anser att du är tjock när du ser dig själv i spegeln.
2. Du kommer garanterat att må sämre bara för att du precis kritiserade dig värre än vad de flesta andra människor skulle gjort. (finns ju några puckon därute)
3. Du skulle garanterat aldrig säga så till någon annan människa.
4. Du kommer resterande dag ägna samma tanke åt dig själv minst 3 gånger.
 
Hur meningsfullt verkar det? Jag håller med. Helt och totalt meningslöst. 
 
Jag tycker att vi börjar om. 
 
1. Du går fram till spegeln. Konstaterar att du önskar se annorlunda ut.
2. Konstaterar att det du önskar går att påverka. 
3. Konstaterar att det kommer ta tid att ändra på det du önskar. Idag kan du bara vara dig själv och gör dig så snygg som möjligt av det du kan för tillfället. 
4. Tittar igen i spegeln när du är färdig och ser skillnaden i att du ser mycket bättre ut än innan du gjorde ett litet försök.Var nöjd!
5. Du går ut. Vi har ju redan konstaterat att det är just så här vi ser ut här och nu.
 
Svårare än så här är det inte. En enkel regel att följa är att du aldrig ska kalla dig för nedvärderande ord som du aldrig skulle säga till någon annan. 
 
När du träffar personer, är det verkligen hur mycket de väger som du tänker på? Jag gör det typ aldrig. Och OM jag gör det har jag aldrig en nedlåtande tanke om det. 
 
Nej, vi måste lära oss att visa oss själva lite mer respekt. Går det inte att göra något åt idag får vi sätta upp det på listan över saker som vi önskar göra. Sedan går vi ut och lever här och nu. Jag lovar att du kommer att bli mycket gladare.
 
 
 
 
 

Beställa saker och skicka en massa till kunder

Publicerad 2015-06-07 10:48:00 i Vanlig vardag,

Det är tur att jag är ledig så jag kan arbeta.
 
Idag blir det till att fixa iordning ett gäng paket som ska skickas. Alla ska inte skickas idag, men jag måste förbereda skicken. Det är nog iaf 10-12 paket som ska göras iordning, eller det kanske blir några till.
 
Sedan har jag två ordrar att sammanställa. Det börjar bli lite för stort för det system jag haft innan för att göra iordning beställningar. Idag ska jag uppgradera systemet också. Sedan bilr det tillbaka till stallet och jag tänkte mig en ridtur på Ante. Jag har inte ridit på hundra år nu känns det som och man liksom längtar. Det var galet kallt idag så det blir nog en liten ridtur i ridhuset. Jag höll på att frysa ihjäl nu när jag var och släppte ut hästarna på morgonen.
 
Imorgon kommer två paket. Det ena med några samples och det andra med två beställningar som kunderna vill ha innan nästa helg.
 
Det är mycket att tänka på och jag skulle behöva en assistent faktiskt. Nåväl, bara att hålla koll på allt själv. Jag löser det. Är liksom lite av en superwoman. Idag är första dagen på snart 3 veckor som jag känner mig normalpigg igen. Fatta hur dålig man kan bli bara på att äta något fel en dag. Det började egentligen redan andra helgen i maj då jag åt något jag inte tålde och sedan blev jag aldrig riktigt bra innan jag åt något som jag blev ännu sämre av. Nu har jag varit stenhård och inte ens "fuskat" lite och jag kan säga att det känns. Idag mår jag som bäst.
 
 
 

Lite utgång ikväll

Publicerad 2015-06-05 20:48:00 i Tankar om att ha Livet På En Kant, Tvåbenade problem,

Idag bär det av mot stan - igen!
 
Vem kan motstå Söder en dag som denna? Jag satt och var lite bitter och butter över att jag inte kunde komma på någon som var ledig och kunde följa med. Sedan fick jag en liten invit till Söder av en som jag jobbar med ibland. Kunde jag tacka nej? Absolut inte! Jag bjöd in den som kallade sig för "blindtarmen" i söndags också, blindtarmen kom upp när samma person kände sig som femte hjulet en stund. Jag kan förstå. Jag hade nog känt mig likadan i det läget. Det finns ju en, eller två, personer som jag har intresse av. Män alltså. Jag har väl typ en halv tå inne, lilltå alltså, så det går ju sådär. Den ena blir faktiskt bara bättre och bättre som person från mitt perspektiv sett.
 
Mitt problem är ju att jag är sjukligt rädd för att bli sårad. Sjuuuuukligt rädd! Jag släpper liksom inte in någon på livet. Överhuvudtaget. Inporten är stångd. Det gör ju dessutom att jag har väldigt svårt att visa intresse så jag förstår om jag kan verka tvetydig, väldigt mycket tvetydig. Jaja, saker löser sig väl till precis det de ska bli. Just nu känner jag bara att jag borde väl kanske ha varit aningens lite modigare, men det är jag ju inte. För att jag  ska känna mig säker måste nog mannen i fråga säga något till mig, sedan skulle även denna man få räkna med att jag skulle se ut som ett frågetecken med gigantiska jätterädda ögon, MEN det är bara för att jag skulle hamna i någon form av känslomässig chock av rädsla. Jag har önskat mig, ni vet att jag önskar mig mycket, att nästa person som jag har en närmre relation till verkligen med hundra procent säkerhet är helt säker på att det är just mig den vill ha. Och jag vet att när den personen dyker upp då kommer det att lösa sig.
 
Nej, nu ska jag sluta tänka så mycket. Allt blir vad det ska bli. Nu ska jag åka in till stan. Imorgon är det fullspäckat schema. Hästar, jobb och sedan på kvällen middag. Middagarna där brukar slut vid typ kl 01.00. Haha! Ingen kan sluta prata och det är SÅÅÅ intressanta människor. 
 

Om du någon gång känner dig avundsjuk på det jag gör

Publicerad 2015-06-04 08:20:00 i webshoppen,

Jag har förstått under en period att det finns ett antal människor som blivit avundsjuka på ett eller annat sätt. Jag vill bara att ni ska ta er en funderare här.
 
Är du beredd att lägga ned samma tid och engagemang som jag gjort det senaste halvåret?

När jag gick in i december visste jag att jag skulle jobba mycket. Det gjorde jag också, men efter det har jag lärt mig att det även finns en skillnad på mycket och mycket. För att starta upp något behöver du ett startkapital. Man kan enkelt gå in på banken och ta ett lån MEN jag vill ha friheten att sälja när jag vill, jobba så mycket jag vill, lägga ned den tid, engagemang och arbete här och nu som JAG vill. Med lån på banken kommer fler krav, du har pengar att återbetala varje månad. Det blir en annan press. Jag tycker om att vara fri.
 
Januari kom, det fanns ingen plan att det skulle bli så här mycket jobb. Tidrapporterna i januari slutade på 300+ timmar tillsammans. Vissa dagar jobbade jag 18 timmar. Resterande 6 timmar tog jag hand om hästarna. Det var fodringar och allt det där andra.
Februari slutade på 280 timmar.
Mars på 240 timmar
April på 220 timmar. 
Maj blev lugnare. Jag hann vara med att vara sjuk i två veckor, men hann iaf med att jobba ungefär en heltid.
 
Det här, och egentligen lite till, är det som krävs för att du ska få igång ett startkapital. När du jobbar som en galning, återinvesterar alla pengar för det har jag behövt göra, känns det. Du sitter och sliter och sliter och sliter, men i slutändan ser du ingen förbättring i plånboken. Du har ju återinvesterat allt du hade över.
 
Mellan alla tider jag jobbat har jag hunnit ta hand om hästar, sköta inköp, sköta försäljning och allt däremellan. Det blir mycket. Förstår ni om jag inte alltid varit på topp.
 
Här någonstans börjar det spännande. Folk börjar bli avundsjuka.
Du köper fel saker. Du hör kommentarer som: Vafan köpte du det där för? Det där var ju fult. Det där..... det där..... det där...... Sedan kommer andra kommentarer om kvalitet, folk frågar ut dig vad din tillverkare heter, de måste bara veta, osv osv osv. Jag orkar inte ens räkna upp alla kommentarer som jag fått. Senast blev jag blockerad i en köp/säljgrupp helt utan anledning. Jag skickar allt som folk har köpt, jag svarar på allas frågor. Ibland har jag inte hunnit med alla på en gång. Speciellt inte under förra veckan då jag fick 145 kommentarer varje gång jag lade ut något OCH hade mer än en vara ute samtidigt.
 
Folk börjar snacka. Det mesta du gör är faktiskt fel. Jag måste säga att människor har olika sätt att uttrycka sig i sin avundsjuka. 

Sorry, det biter kanske på andra. Jag är immun. Jag får väl tacka Norton för det. Skaffar man en så fin häst lovar jag att du direkt blir världens sämsta ryttare. Till slut härdas man. Tack Norton! Jag fick en hård skola med dig.
 
Vad är då fördelen med upplägget som blev för mig?
 
Många gånger har jag önskat mig en manual. Det finns ingen. När du sitter och ska lägga en order. Funderar över vad du ska köpa. På vilket sätt kan jag konkurrera jämfört med andra? Vad ska jag välja? Valet är helt fritt. Jag kan i princip köpa vad som helst. Fördelar och nackdelar.
Jag har ingen aning om vad som säljer mer eller mindre. Jag lärde mig massor redan i höstas när jag började. Så här, snart ett år senare, börjar jag få lite kläm på vad som ska köpas in. 
 
Hade jag gått och tagit mitt lån och kört på 100% direkt hade jag idag suttit med mest saker som säljer dåligt.
 
Är du beredd att förlora alla pengar vid varje inköp?

Du sitter varje dag med risken att pengarna kan hamna i fel händer. Senast förra veckan blev någons konto kapat. Som tur var har jag handlat med personen jag skulle handla av tidigare och jag har även träffat de IRL. Problemet är att jag nu har problem med hur jag ska köpa in de sakerna. Jag löste det mesta snabbt, men inte allt. Jag kommer liksom inte ens i kontakt med min "vän". Jag blev av med ca 8000:- en gång, trots massor med försiktighetsåtgärder.
Det finns lite tips och trix, speciellt vid köp från nya tillverkare. Man lär sig.....
 
Är du beredd att få telefonen spamad med meddelanden 24h/dygn?
 
Vanligtvis "jobbar" jag fm med försäljning, får in ett antal köpare under dagen. Sedan avslutas de flesta kvällar med några som vill handla kl 23 på kvällen. Skulle du vara beredd att sitta med "ordermottagning" så många timmar? Du måste även vara beredd att folk blir sura för att du inte svarar när du kör bil, under ditt "andra" jobb, när du sitter och rider etc etc etc. Speciellt den där med bil är snygg. Oftast hinner jag läsa, men jag svarar inte för jag kör ju liksom bil. Då kan du få ett Hallå?, bara ett ? eller något annat. Mina bilresor sträcker sig oftast på max 20 minuter.
 
Känner du dig fortfarande avundsjuk?

Isf tycker jag att du ska göra dig ett försök själv. Ta all tid och energi du lägger på att vara avundsjuk på mig och lägg den på dig själv istället. Du måste börja med att hitta en tillverkare där du inte behöver köpa minst 100 av exakt samma vara, ha hyfsad kvalitet och kunna tillverka det du vill sälja. Marknaden finns och det finns plats för fler. Du kommer att ha hur roligt som helst på vägen. Förutom att du får möjligheten att skapa och göra något eget kommer du att lära dig massor. Både om dig själv och andra.
 
Vi fotade lite igår. Det ser ut som att hästen är inklippt, men jag har faktiskt mest bara klippt den lite på ena sidan.. Cool va? Jag fick hjälp av min medryttare och hennes kompis. Det är dock SVÅRT att fota häst. Hästar blundar (väldigt ofta om man ska tro fotona), de flyttar huvudet, rör på öronen, rör på benen, står inte kvar där man vill att de ska stå. Precis när man trycker på knappen lyckas de väldigt ofta lägga öronspetsarna eller mulen strax utanför bilden. De är experter på det här.
 

Sämsta tänkbara kombinationen när man har häst

Publicerad 2015-06-03 11:53:03 i Vanlig vardag,

Igår insåg jag var min hosta kommer från. Den började redan i höstas. Jag har ju blivit allergisk mot hö. Fattar ni. Det är typ egentligen en halv katastrof, men det stoppar inte mig. Jag får ju helt enkelt se till att det fungerar. Just nu har jag problem när jag är i stallet där ena hästen får hö. 
 
Genom åren har jag lärt mig lite knep. För ett tag sedan köpte jag brännässla och den tog bort min pollenallergi. Nu hade jag inte värsta pollenallergin, men ändå, den försvann på någon dag. Jag slutade också känna hösnuvan samtidigt. Nu har jag ökat "dosen" och första natten jag kunde sova ordentligt var i natt. Så skönt, jag försov mig däremot i några timmar. Tur att telefonen ringde till slut så jag vaknade.
 
Igår fotade jag ett träns lite. Det var dåligt väder ute så bakgrunden med galler blev inte den bästa och jag hade mobilen att fota med. Många bilder blir det lite suddig skärpa på. Idag ska vi fota lite uppsättning av lila saker.
Jag tror att det blir snyggt. =)
 
 
 
 

Beställningar hit och beställningar dit

Publicerad 2015-06-02 12:26:34 i Vanlig vardag,

Jag har så mycket beställningar nu. En fuckade up big time, men det gäller att vara kvicktänkt och lösa det på bästa sätt.. Medans jag fixade det råkade jag naturligtvis ramla på ett schabrak som var "to die for". Ja, då dog jag ju coolhetsdöden på schabraket och nu har jag dessutom råkat beställa hem ett sample av det. Herregud alltså. Ingen bild på det än. Jag har snart sedan tre paket på väg till mig. Tjoho!!!!
 
Nu måste jag försöka sälja av lite av det som kom hem. Av någon underlig anledning blev jag blockerad från en köp/säljgrupp på facebook. Kan de inte ägna sig åt att blockera folk som inte skickar det folk betalat för osv istället för mig som bara råkar få en miljard kommentarer så fort jag lägger upp något.
 
Nu ska jag ägna mig åt att lägga upp lite bilder för att sälja lite av det jag har hemma. =)

Man får inte reklamera läkarbesök.

Publicerad 2015-06-01 23:46:50 i Vanlig vardag,

Jag har varit lite omotiverad att skriva den senaste tiden. Jag har liksom varit sjuk. Less på det nu. Jag är sjukskriven en vecka till. Sedan får jag tammetusan bli frisk ordentligt. Det blir nog bra. Jag känner mig faktiskt risig.Om jag bara blir av med lite av den här hostan. Idag kom jag på en del av den. Det är en väldigt dålig kombination att ha häst och vara allergisk mot hö. Det suger riktigt faktiskt. 
 
Nu måste jag sova. Klockan är mycket och jag är trött, har varit och kvällsmedicinerat hästen. Veterinären tittade på henne idag och hon blir nog frisk. Hon är typ frisk, men de vågar ju inte chansa. Lite ångrade jag nu att jag inte ringde ut  "min" veterinär. Hon var ju ut förut när det var likadant, men den här gången blev det inte hon. Det är tur iaf att jag ringer i tid jämt till veterinärerna. Det blir liksom enklare då. Hästen ska få specialsko också. Vi får se vilken det blir. Jag har önskemål, men jag är ju inte proffset på att sko hästar så beslutet får jag lämna över.
 
Sängen blir det nu. Jag hoppas att jag hostar mindre ikväll än jag gjorde igår. Trodde aldrig jag skulle få sova. Träffade iaf en superbra läkare idag. Det är ju inte direkt så att de växer på träd. Avsade mig den första de erbjöd. Hon i kassan kanske kommer ihåg den gången jag var så arg efter att jag hade träffat den fi--an till läkare och ville reklamera mitt besök. Jag struntade i kön och klev rakt fram och talade om exakt vad jag ansåg. Tydligen går det inte att reklamera läkarbesök. Det är sjukt för i princip kan de sitta där på sina feta jävla arslen och vara så kass som vissa är. Äsch, vi kan ta den en annan gång. Jag blir bara bitter och irriterad om jag ska sitta här och fundera över det.
 

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela