var uri = 'http://impse.tradedoubler.com/imp?type(js)g(20830474)a(1903395)' + new String (Math.random()).substring (2, 11); document.write(''); Real Time Analytics

Livet På En Kant

Nyårsafton!

Publicerad 2012-12-31 11:28:56 i Vanlig vardag,

Snart ska förrätten förberedas. Den kommer att bli toppengod. Det italiensk touch på den.
 
Förrätten och varmrätten kommer också att bli tokgoda.
 
Idag var det lite jobbigt att ta ut hästarna. Det var isgata överallt och jag som inte har lyckats ringa ut hovslagaren har bara två skor kvar på en häst. De andra är helt barfota. Jag är tacksam att de är vana att gå utan skor iaf.
Jag önskar att all is kunde töa bort. Det hade underlättat väldigt mycket.
 
Ikväll är det ju dresscode och jag vet inte om jag ska ta den ljusa eller svarta.Jag kanske måste prova båda och sedan bestämma mig. Stayupsen är svarta. Den ljus är lite kortare. Jag får fundera en stund till innan jag bestämmer mig. Det är ju inte förrän ikväll jag behöver sätta på mig den heller.

Musproblem

Publicerad 2012-12-30 22:26:06 i Vanlig vardag,

Idag dök det upp vissa musproblem här som vi nu har diskuterat.

Det lät ungefär som följer:

"Rafs, rafs" tystnad uppstår. "Rafs, rafs" Alla tittar på varandra.
-Är den i väggen?
-Ja, det måste den vara.
"Rafs, rafs" även hunden tittar nu upp fundersamt.
-Det är nog snö som rasar från taket. Frågetecken ovanför hund och person nr 2.
-Eh, snö krafsar inte.

Hemma igen

Publicerad 2012-12-30 18:23:30 i Vanlig vardag,

Nu är jag hemma igen. Jag skippade dejten. Istället köpte jag lite till imorgon. Det är dresscode så det gäller att vara tiptop. Valde klänning idag och till den behöver jag stayups. Bara till att införskaffa det då. =)

Nu blir det lite mat sedan natta stallet. Är ju sista avsnittet ikväll på serien jag följt senaste dagarna.

Vädret är mitt fel!

Publicerad 2012-12-30 14:46:56 i Vanlig vardag,

Jag fick höra idag att vädret är mitt fel. Någonstans har jag önskat mig sommar och varmt, men något gick fel. Jag lyckades bara önska mig 5 grader varmare.

Jag är allstå orsaken till detta elände med plusgrader, fulfärgad grå snö och isiga gator. Blame it on me bara!

Ska, ska inte?

Publicerad 2012-12-30 11:51:12 i Vanlig vardag,

Jag blev utbjuden idag av Mackydonkenkillen. Det var ju smickrande, men jag är lite osäker på om jag ska gå. Isf skulle vi ses på em.
 
Ärligt talat vet jag inte om jag orkar. Imorgon är det nyårsafton också så jag vill spara mig till det. Ikväll är det dessutom sista avsnittet på En värld utan slut och det vill jag faktiskt se. Dessutom vill jag motionera min häst lite och känner att jag vill lägga min energi där.

Vad är grejen med män och bröst?

Publicerad 2012-12-30 10:44:00 i Vanlig vardag,

Jag höll på att skratta ihjäl mig igår när vi var och handlade. Vad är grejen med män och bröst liksom?

Jag och L gick och pratade som vanligt. Vi möter en familj där mannen och kvinnan går och pratar med varandra. Jag ser hur mannen stirrar helt frenetiskt på Ls bröst(kupa E). Det var helt sjukt. Här går en man med sin familj och stirrar på en annan kvinnas bröst helt besatt. Vad är grejen?

Seriöst! Det är två fettklumpar som hänger ner från bröstkorgen. Det är ungefär som att vi skulle gå igång på era pungkulor och gå och stirra på dem hela dagarna, men det är klart. Hur skulle det se ut? Vi skulle dessutom få seriösa nackproblem. Den nya grejen kanske är en PH. Spets, skulle det funka? Om det är själva fettet ni går igång på känns det helt plötsligt överflödigt med alla fettsugningar som görs i världen.

Attraktionslagen fungerar!

Publicerad 2012-12-29 19:53:00 i Vanlig vardag,

Jag är faktiskt lite smickrad idag. Jag blev igenkänd på McDonalds när vi stannade och åt innan vi åkte. Vad är oddsen? Här kan man verkligen säga att slumpen slagit in.
 
*Jag äter nästintill aldrig på Mackydonken.
*Ingen av oss bor i Märsta.
*Han åkte precis när jag kom.
*Det komiska är att vi hörts av senaste dagarna bara.

Det är ju ascoolt! Jag känner aldrig igen någon. Jag vet inte ens om jag skulle känna igen mig själv faktiskt. Ett hopplöst fall med extremt tunnelseende.
 
Han hörde av sig nu på nätet sedan jag kommit hem. Dessutom är det smickrande att han känner igen mig. Blev lite happy faktiskt.
 
Eftersom jag tror på slumpen och ödet måste det här ändå betyda något. Jag har ju önskat mig en man....

Uppföljning måste ske. =)

Idag blev det shopping!

Publicerad 2012-12-29 18:30:47 i Vanlig vardag,

Idag hittade jag äntligen mina byxor. Två par till och med. Jag provade ett par jättesnygga byxor med jag såg ut som en uppstoppad val i dem. Det var tygets fel. Tyvärr fanns de inte i någon annan storlek då det var sista paret.
Jag hittade även en svart skjorta som jag kände att jag kan ha användning för.
Sedan gick vi och handlade annat och då hittade jag superschampo+balsam och en bok. Jag är en stor fan av Paulo Coelho.
 
Nu blir det lite vila innan middag. Ikväll är det näst sista delen av "En värld utan slut".
Jag återkommer med bilder på kläderna. För er som var intresserad av underkläder kan jag meddela att de är ute på "annan ort" för försäljning just nu. Först till kvarn är det som gäller på dem. ;-)

Ut på äventyr idag?

Publicerad 2012-12-29 11:20:00 i Vanlig vardag,

Min inneboende säger att hon vill åka och shoppa. Jag får väl hänga på. Hon vill till Carlings och Lush. Det ligger i Uppsala så det är väl ditåt vi styr. Först måste stallet bli färdigt, sedan blir det till att sätta sig i bilen.

(M)uppsalaguiden är ju inte tillgänglig så det lär bli lite virrande innan vi hittar fram till rätt butik. Jag har hört något om Baileys också, men den gröna skylten ska vi nog hitta.

Lite positivitetsboost! =D

Publicerad 2012-12-29 10:36:06 i Vanlig vardag,

Satt precis och läste en annan blogg, en av de få jag läser: Vill tillägga att det är mycket oregelbunden läsning också. Det blir iaf en boost att läsa den. Bara positiva saker. Vem vill läsa om bitterhet? Om man tänker efter, vem vill faktiskt göra det? Ingen tror jag.
 
Jag tänkte lite på mina kläder här som jag köpt in och fick ett akut stiltjetillstånd på. Jag ska sluta fundera. Det löser sig. Jag har ju önskat att kunderna ska komma till mig och inte att jag ska behöva söka upp dem. Nu är det universums del att göra resten av jobbet. Bara att fortsätta med något annat under tiden.
 
Helt oväntat pratade jag med en person häromdagen som jag faktiskt uppskattar mer och mer. Han ger liksom lite hopp till den manliga sidan av mänskligheten. Dessuom sa han att min affärside passar mig som handen i handsken och för mig som är så framåt borde det inte vara något problem.
 
Nu ska jag sitta och njuta en stund av att infinna mig i den braiga känslan och njuta av tillvaron.

Stiltje.nu har infunnit sig.

Publicerad 2012-12-28 15:07:51 i Vanlig vardag,

Jag känner att jag har tappat stinget idag.

Jag måste alltid fundera på saker som kärlek och mina "affärsgrejer".
 
Det är saker som alltid är på ON i hjärnan. Nu är jag lite fundersam över hur jag ska bli av med alla kläder jag köpt in. Det är egentligen inte ett problem utan det är mer var ska jag välja sätt.
Angående kärleken tänker jag mest på om jag ska fortsätta tänka på "den här personen" eller om jag ska börja lägga energi på någon annan. Jag vet att jag inte kan hitta någon annan så länge jag vet att jag kommer att jämföra med honom eller vet att jag skulle lämna den jag träffar om han "kom tillbaka". Det blir väl som det blir. Senaste tiden känns det ju bara som om vi gått om varandra.
Jag tycker om att prata med honom och han har alltid bra och vettiga ideer. Jag skulle behöva dem nu när jag inte riktigt vet hur jag ska gå tillväga. Vem vet, slumpen kanske spelar in just idag.... =)

Min lediga boxplats

Publicerad 2012-12-28 12:32:26 i Vanlig vardag,

Har ju en ledig boxplats kvar i stallet. Jag har inte lagt ut någon annons på jäääättelänge och har inte för avsikt att göra det ännu heller. Nöjd som det är just nu, men idag hörde en person av sig och vill komma och titta. Det är ju roligt. Min nya grej här i livet är ju att saker får komma till mig. Jag har inte tid och ork att jaga längre.

Jag klickade mig precis in på en blogg och jag kanske också borde sätta upp några mål för kommande året. Om inte annat med hästarna.

I slutändan...

Publicerad 2012-12-28 10:01:09 i Vanlig vardag,

Jag får lite ångest när jag ska ta bilderna till min butik. Den där provdockan glömde jag ju buda på så bilderna känns så B-iga. Egentligen borde det inte spela någon roll. Just nu sitter jag och funderar över hur jag ska lösa det hela. Jag har ju sålt med mina B-iga bilderna tidigare så jag är nog mest löjlig.
 
Jag behöver bli färdig med butiken. Det är bra för idag kan jag få hjälp med en del saker. Jag orkar inte sitta och skriva ihop texterna som jag behöver. Jag känner att jag behöver börja sälja nu också. Jag kan inte bara köpa in.
 
Jag väntar fortfarande på lite som är på väg. Ett paket har jag flera som väntar med spänning på. Nu vill jag inte berätta i förväg, men jag tror att jag kommer att köpa in mer av det så snart de kommit och jag sett kvaliteten på varan. Jag hoppas att de ska vara så bra som jag vill (och de som vill köpa dem). Det skulle vara bra för alla. Nöjd säljare och nöjd kund. Det är väl det det går ut på.
 
 

Nya produkter till min kommande butik.

Publicerad 2012-12-27 22:32:04 i Vanlig vardag,

Det var jätteroligt att få hem ett paket med trosor idag. Jag försökte lägga ut några i min kommande butik, men jag har varken orkat ta bilder eller göra något mer avancerat av det. De här trosorna var i större storlekar och jättejättefina. Nu var de flesta för stora mot vad jag själv har, men ett par hittade jag som jag nog vill ha. Tidigare när jag har handlat Kina-saker har kläderna varit väldigt små i storlekarna. Döm om min förvåning när de här trosorna verkligen var den storlek som står på lappen. De här är samma återförsäljare som de senaste BHarna och jag är väldigt nöjd. Kvaliteten på kläderna som kommer därifrån är mer än bra. Nästa gång blir det trosor i "normal" storlek. Toppen är ju också att det är DHL som levererar så det tar inte många dagar innan kläderna är här.
 
Imorgon kanske jag kan få hjälp med bilderna och lite texter till butiken. Jag har lite jag måste skriva där också innan jag offentligör hemsideadressen. Egentligen är jag inte helt nöjd med butiksdelen på sidan, men all orderhantering är bra och användarvänligheten är väldigt hög. Jag börjar med att ha den här butiken iaf så kanske jag kan ha någon annan i framtiden. Den färdiga designmallen jag valt passar också min butik perfekt.

Jag svarade på en platsannons idag

Publicerad 2012-12-27 18:12:00 i Vanlig vardag,

UTANNONSERING AV LEDIG POSITION/PLATS:
Drömtjej, fast tjänst, livspartner.
Familjeföretaget är dynamiskt och flexibelt och under ständig utveckling. Goda förmåner och utvecklingsmöjligheter finns, bl. a. händighet, matlagningskunskap, massage, romantik, uthållighet, resor, mental stimulans, allmänbildning m. m.
Varierande intressen är meriterande och någon form av frilufts eller personlig utveckling-intresse bör finnas... men då familjeföretaget rymmer en bredd på intressen så är det inget hinder om ovanstående saknas...
Ansökan bör inkomma snarast - då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
För frågor eller inbokning av intervju OSA snarast. Inkom gärna med personligt brev och CV för att underlätta urvalsprocessen. Ange gärna även anspråk på tjänst respektive förmåner...
Observera att företaget inte gärna mottar ansökningar från dig som inte avslutat tidigare anställningar eller har flera jobb samtidigt... ;)
 
Jag får se vad det leder till. Det verkar som att en "intervju" ligger inom räckhåll för mig. Min inneboende sa precis att Uppsala passar bra för intervjun. =D

Utkast: Dec. 27, 2012

Publicerad 2012-12-27 14:42:24 i Vanlig vardag,

Fick in nya trosor idag. Sjukt roligt att få paket var och varannan dag faktiskt. Livet blir lite mer spännande. Jag ska försöka göra iordning sidan jag påbörjat och registrera den ordentligt.

Först måste jag ner till stallet och fixa lite. Hästarna vill både ha mat och städat.

Vad vill ni egentligen läsa om? Sex?

Publicerad 2012-12-26 19:53:10 i Vanlig vardag,

En tanke slog mig alldeles nyss. Jag undrar egentligen vad ni som läser vill läsa om. Det är ju helt omöjligt för mig att gissa mig till. Jag skriver ju dessutom bara om det jag själv känner för att skriva och har nog aldrig funderat över vad det är ni vill läsa om. En gång har jag fått kommentaren att det inte var roligt att läsa när en person förstod att jag skrev ett inlägg menat att en annan människa skulle förstå. Det här var sjukt länge sedan. Kan det ha varit i början av förra året någon gång typ mars kanske. Efter det har jag aldrig frågat någon. Just den gången hade jag lust att skriva ett inlägg som jag ville att personen faktiskt skulle förstå. Det var en person jag var intresserad av. Jag vet inte om han läser idag, men senaste tiden har jag av någon outrgundlig anledning tänkt på honom. Helt plötsligt har också hans inlägg börjat synas på min fb. Är facebook tankeläsare?

Nej, jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva om. Jag kanske ska göra någon form av lista igen. Det är nog rätt roligt. Frågan är bara vad jag ska skriva listan om. Ni kanske kan komma med förslag? Förra listan jag skrev såg ju ut så här http://livetpaenkant.blogg.se/2012/november/5-saker-du-inte-visste-om-mig.html
Nu vet jag inte vad jag skulle skriva om igen, men det kanske dyker upp något i min hjärna som jag kan tänkas skriva om.
Just nu ska jag ner till stallet efter att ha legat i soffan och vilat i FLERA timmar. Aptrött idag. Jag fattar inte hur jag pallade att ta mig till Kista.

Jag kanske ska göra en lista med de sjukaste sexleksakerna vi hittade när vi satt här en söndagsförmiddag och drack kaffe. Sjukt roligt var det iaf.

Shoppingen färdig!

Publicerad 2012-12-26 16:28:32 i Vanlig vardag,

Fatta hur hysteriskt det är med mellandagsrea. Kö in till centrumet, kö för parkering, kör för att prova ev kläder och jättekö för att handla. Suck! Kista är ju inte det mest smarta stället att åka till då majoriteten av de som bor i närheten med största sannolikhet inte firar jul och har all tid i världen att handla.

För 99:- är jag iaf stolt ägare till ett par överdragsbyxor. De har kostat 799:- så jag tycker det var ett fynd. Byxorna jag var ute efter finns på H&M och de var inte på rea alltså orkade jag inte köpa dem just idag. Jag hittade också något som jag vill ha - två olika Barbourjackor. En kostade 3200:- och den andra 3800:-. Bidde inget köp av dem idag iaf.

Blir ingen pulkaåkning nu på kvällen. Inget väder för det direkt med plusgrader ute och snön är ju äcklig efter regn. Isället blir det innekväll. Hade varit nice med en bio inne i stan, men det känns inte som att det blir någon sådan heller.

Nu bär det av mot shopping

Publicerad 2012-12-26 11:14:43 i Vanlig vardag,

Jepp, nu är det dags för lite mellandagsshopping med andra shoppoholicar. Jag måste ha ett par byxor rätt storlek och det är INTE en storlek större utan minst en storlek mindre, om inte två faktiskt.

Kista är det som är målet för oss idag. =)

10 kilo senare

Publicerad 2012-12-25 22:46:51 i Vanlig vardag,

är jag hemma igen. Nu sitter jag proppmätt i soffan och undrar om jag någonsin kommer att vara hungrig igen. Trevligt var det. As usual!

Nu blir det till att möta kudde och säng. Imorgon är det dags för pulkaåkning i backen med några galningar som inte var med igår. Crazy shit kommer det att bli.

Det kommer att bli lite shopping i ett centrum också. Det blir ordentligt piffning innan det. Jag vill ju vara snygg. Man vet ALDRIG vem man kan råka stöta på. =D

Förstår fortfarande inte snöstorm....

Publicerad 2012-12-25 12:19:07 i Vanlig vardag,

Förstår fortfarande inte att det kallas snöstorm. Snö har det kommit, men var är stormen?

Nu blir det stallet en snabbis. I eftermiddag är det middag hemma hos mamsen.
Vi planerar en mellandagsshopping någon dag också. Det blir ändra Uppsala eller något centrum. Alternativt Bromma blocks. Vi får se. Indiska vill vi till iaf. Får kolla var det finns.

Snöstorm?

Publicerad 2012-12-25 11:16:52 i Vanlig vardag,

Det här med snöstorm börjar bli överdrivet nu. Nog för att det är vitt på backen, men storm? Nej, så långt har vi inte kommit.

Det låg 1 dm ny snö ute på backen idag. Det ledde till utökade arbetsuppgifter för hunden. I hans arbetsuppgifter ingår numer även att dra pulka med hästbajs till gödselstacken. Han tyckte det var suveränt. Utan att jag ens talade om var vi skulle, eller visade vägen drog han snällt och lydigt pulkan åt rätt håll. Han säger att han förstår hö-hage och bajs-container. Tror vi att han är dum, eller? Söta vovvingen.

Hunden inledde med att kissa på gravstenen!

Publicerad 2012-12-24 21:24:01 i Vanlig vardag,

Pulkaåkning. Det är den nya traditionen. Det var helt sjukt roligt. Vi inledde det hela med att hunden sprang upp på gravhögen och kissade in gravstenen. Ett skämt kändes det som. När vi väl kommit upp, vilket är jobbigare än man kommer ihåg, gick det sjukt fort utför. En hjälm kändes jag skulle behövas. Väl nere sitter man snötäckt med snö till och med innanför mössan i örat.
 
Det här ska göras om, med alkohol med i backen. Hunden tyckte det var lika roligt och sprang både upp och ner. Det bästa med honom är att han tycker det är precis lika roligt att springa upp med pulkan till toppen som att springa med som en galning nedför medan man åker. Vi hördes nog över hela byn i våra gallskrik och jag vill tillägga att backen är alldeles utomordentlig att åka i.

Julstämningen infinner sig

Publicerad 2012-12-24 12:59:29 i Vanlig vardag,

Skulle skriva ett inlägg om lite julklappar som jag delat ut nu på förmiddagen, men det gick inte ladda upp bilden som skulle med inlägget just nu så det kommer lite senare i eftermiddag.

Just nu sitter vi och såsar i soffan.

På schemat under resten av dagen står en snabb tur till affären, göra färdigt stallet och åka pulka med glögg med andra galningar. Inte riktigt den jul jag brukar fira, men ack så roligt vi ska ha.

Nu det riktiga bröstvårteinlägget!

Publicerad 2012-12-23 22:36:21 i Vanlig vardag,

Nästan iaf. Det började med att jag och min inneboende pratade om BHar tidigare idag när jag visade mina "produkter" för några. Vi skämtade om att jag skulle lägga ut bild på en av de andra BHarna. Grejen var bara den att på just den BHn syns faktiskt bröstvårtorna genom spetsen och det känns faktiskt som snäppet för mycket att visa.

Ni får nöja er med den här svarta BHn som döljer det mesta. ;-)

Julmaten på G i ugnen

Publicerad 2012-12-23 17:35:51 i Vanlig vardag,

Just nu ligger julmaten i ugnen och blir tillagad. Stina luktar görgott när hon ligger och tillreds. I år blir det en julkalkon. Kan du säga annat än att den ser tokgod ut? =)
 

I-landsproblem.nu!

Publicerad 2012-12-22 21:22:22 i Vanlig vardag,

Jag har inga jeans, jag har inga byxor, jag har inga trosor, jag har inga bhar, jag har inga parfymer, inget smink osv osv. Det är ju sant. Jag hade inte det. Tills jag tog hand om tvättberget idag och rensade inne i toalettskåpen. Holy crap säger jag.

Förutom detta rensade jag även garderoben och byrån. Jag behöver en till byrå. Hur ska jag få plats med allt? Jag har fan ett hav av kläder. Hur kommer kläderna till mig om jag aldrig köper nya? Jag gör faktiskt inte det. Jag kanske köper kläder en gång var tredje månad. OM det inte är så att jag faktiskt nött ut ett par byxor till exempel. Parfymerna vet jag inte var de kom ifrån förutom att de faktiskt är mina. Jag vill tillägga här att jag ÄLSKAR HugoBoss i alla dess former parfym, bodylotion, deo alla dofter och alla former. Om du någonsin vill ge mig något ge mig en HugoBoss. Armani går också bra(och Dior). Har haft ett antal. =)

Jag behöver en till byrå annars får jag inte plats med alla mina kläder (som jag aldrig köper). Smink köper jag inte heller, bara så ni vet, men av någon outgrundlig anledning får det inte riktigt plats inne på den just nu befintliga ytan inne i badrummet. Vill tillägga här att jag beställt 12(!!!!) eyeliner pennor och en ny mascara. Just nu har jag ju bara 4 mascara och 6 pennor. Det kan inte finnas en enda person här som kan neka att jag faktiskt behöver det jag beställt.

Vad gäller trosor har jag nog 60 par vid det här laget. Idag rensade jag  och jag ska nog fortsätta rensa. Jag vill bara ha snygga underkläder som ser nya och fräscha ut nu. Fler BHar behöver jag också. Skor vettefan, men det står på beställningslistan. Jag vet att jag har många, men det finns plats för fler (öhh, ska bara bygga ut lägenheten först).
 
Nåväl, jag konstaterade iaf att jag har några par byxor, en massa tröjor, mycket smink och många parfymer. Fast, jag behöver............. och jag handlar ALDRIG! =P

Jag önskar visst bli vän med honom

Publicerad 2012-12-22 14:44:15 i Vanlig vardag,

Jag önskar mig visst bli vän med honom. Det kändes helt fel att stryka honom från "önskelistan". Det var bara jag som var dum. Jag vet inte hur det ska gå till, men något sätt ska jag nog komma på. Sist jag pratade med honom sa jag att jag skulle gå och då frågade han vad jag skulle göra. Jag som inte kan ljuga svarade naturligtvis: Ingenting! Varpå han tittade på mig och jag insåg att jag kunde stå kvar och prata med honom. Egentligen ville jag bara inte vara i vägen.

Det känns mer aktuellt att prata med honom nu eftersom jag fått ny tid för röntgen, med kontrastvätska. Det var ju efter den allt det här började. Tänk om jag blir en grönsak! Tänk om jag blir sjuk igen och sedan har jag inte gjort det viktigaste av allt, pratat med honom. Hmm..... Min inneboende säger att han nog visst är intresserad. Det är hon som lyckas få mig att tro på det. Det var hon som fick mig att ändra mig i somras också. Från det att det kändes som att jag hatade honom, vilket jag ju egentligen aldrig gjorde. Det känns iaf mycket bättre nu och det känns BARA BRA OM JAG TÄNKER POSITIVA saker om honom. Så fort jag tänker något negativt mår jag bara dåligt.
Hon har sagt att hon tycker jag ska skicka god jul till honom på sms på julafton, men jag tror inte jag pallar det. Jag vill inte skicka och inte få något svar tillbaka. Då skulle jag få ångest och må dåligt. Jag vill inte må dåligt på julafton.
Jag vet att han var här häromdagen. Hon såg honom och när hon berättade att han varit här kände jag bara hur jag i tanken sprang efter honom och stoppade honom. Ni vet typ som på en film, villket ju inte är rimligt, för hur skulle jag hinna ikapp en halvtimme senare. Det känns liksom aldrig som rätt tillfälle att gå fram. Kommer det något rätt tillfälle?
 
Det skulle kännas lättare om han hörde av sig på något sätt. Då skulle jag vara tillbaka på ruta ett. Vilket, i det här fallet, skulle vara suveränt. Tänk om man kunde börja om. Utan några gamla dumma tankar och fördomar om den andra. På ruta ett. Jag struntar faktiskt i vad som hänt. Helt ärligt! Jag vet ändå att jag vill vara med honom och faktum är att om han bara, på något sätt, skulle tala om att han hade något intresse skulle jag utan att tveka ge den en chans. Telepati fungerar inte, som ni kanske vet. Jag ser inte ens åt någon annans håll. Det är bara han, fast han inte verkar intresserad. Det är så det är! Han är liksom något speciellt. I min värld förspiller vi bara tid på att vara muppar.
 

Det negativa försvinner

Publicerad 2012-12-22 12:27:00 i Vanlig vardag,

Jag ska snart skriva ett inlägg. Först måste jag gå och ta emot mina julgardiner som jag ska hänga upp. Det blir ett lite längre inlägg. Det är ju ändå så att det man tänker på något sätt är.

Jag vet att jag ibland kanske skriver lite för mycket, men det är som att när man skriver något så försvinner både den negativa känslan och man öppnar sig för något mer positivt istället. Det som redan är positivt känns bara mer positivt för det är som att man delar med sig av mer kärlek till livet.

Bak före alkohol? Nej, så arbetar vi inte här.

Publicerad 2012-12-21 21:54:00 i Vanlig vardag,

Jag har precis bakat för de blindas riksförbund. Smaken på det jag bakade blev fantastisk, men något i det tekniska gick fel och bollarna ramlade av pinnarna de skulle sitta på. Tur att blinda inte kan se utan bara känner smaken.

Jag funderar på om det kanske är bättre att baka först och dricka alkohol sedan, men har svårt att tro att det kommer att vara lika roligt. Nu ska jag slå in paket och sedan nanilana. En del paket ska åka genom halva Sverige imorgon och det är ju en fördel om de har papper på sig då. Jag tror det blir snygga paket..... =P

<3 Mina paket!

Publicerad 2012-12-21 21:08:21 i Vanlig vardag,

Lika lycklig som förra gången är jag.
 
Fraktsedelsnummer: 
Lämnat DHLs station i HONG KONG - HONG KONGPrenumerera på försändelseaviseringarExternal Link / New Window
lördag, December 22, 2012 klockan 03:41
Avsändarområde: HONG KONG - HONG KONG - HONG KONG Destinationsområde: STOCKHOLM - STOCKHOLM - SWEDEN
+
1 Kolli
 
 
lördag, December 22, 2012OrtTidKolli
4 Lämnat DHLs station i HONG KONG - HONG KONG HONG KONG - HONG KONG 03:41
+
1 Kolli
 
 
fredag, December 21, 2012OrtTidKolli
3 Hanterad i HONG KONG - HONG KONG HONG KONG - HONG KONG 22:22
+
1 Kolli
 
2 Anlänt till DHLs sortering i HONG KONG - HONG KONG HONG KONG - HONG KONG 19:22
+
1 Kolli
 
1 Försändelse hämtad HONG KONG - HONG KONG 16:28
 

Klappjakten färdig

Publicerad 2012-12-21 14:44:51 i Vanlig vardag,

Julklappsshoppingen är över. Nu ska jag rasta hunden och en sväng ner till stallet. Det gick faktiskt ganska bra trots att det var löningen före jul dagen. Hysterin tog sig när vi skulle ut ur parkeringsgaraget.

Det är iaf skönt att vara färdig med klapparna. Jag har en kvar, men det får jag väl ta imorgon.

Vovvish kommer att bli toknöjd med sin klapp också. Ni vet väl att han alltid får klappar och öppnar dem själv? =) Världens sötaste vovving är han.

Julklappsshopping!

Publicerad 2012-12-21 08:03:03 i Vanlig vardag,

Hur kan det komma sig att man alltid är ute den dagen "alla andra" har fått lön?

Jag kan faktiskt berätta för er. Ni vet eftersom jag är en sådan här tråkig person. Handlar jag sällan julklappar på decemberlönen. Jag handlar dem på novemberlönen. Tji fick ni! Planering kallas det för.
 
Så, varför är jag då ute med alla andra nissar löningsdagen i december? I år beror det helt och hållet på att jag inte haft någon möjlighet att åka någon annan dag. Jag tar mig liksom ingen stans och jag är till 100% beroende av andra människor just nu. Idag är den dagen min mamma hade tid att åka och handla och då blir det idag. As simple as that!
 
Om jag får välja blir det Kista för ändamålet. De har en butik som inte finns på så många andra ställen. Visserligen föredrar jag Stinsen. Frågan är om det inte blir Stinsen bara för att det känns som att det är färre människor där. (Skulle dessutom behöva lite till mina hästar) Vi får se.
 
Nu ska jag iaf släppa ut hästarna och sedan ta en dusch så jag ser snygg och fräsch ut. Ha det gött så länge!
P.S Vill bara säga att det fungerar att se snygg ut. När jag köpte tvn tittade han jag betalade till extra. Kanske måste shoppa där igen. =)

Attraktionslagen fungerar

Publicerad 2012-12-20 21:04:00 i Vanlig vardag,

Jag ska bara köra på från och med nu. Ekonomin är ju ändå det som funkat bäst när det gäller attraktionslagen. Jag ville ha mina 40 000:- netto och förra månaden var jag nästan där. Fråga mig inte hur, för det vet jag inte och ärligt talat spelar det ingen roll heller. Jag kör på, tackar och tar emot den nya friheten jag fått.
 
Känslan inom mig säger att den här månaden som kommer kommer att bli precis lika bra, om inte snäppet bättre. Nu är det ju inte så att jag inte har några utgifter på det här. Så är det ju inte. Nästa steg i utveckligen var ju att ha 40 000:- kvar efter att jag betalt alla mina utgifter. Nåväl, det kommer väl i slutet på januari. Jag har många resor planerade för nästa år så det är bra med lite extrapengar. Resesällskapet dyker nog upp när det väl är dags också.
 
Dessutom har jag ju de senaste månaderna fått in pengar löpande på kontot. Det är bara det att jag vill ha lite mer när de väl kommer in där på "icke löningstid".
 
Jag ville ju ha en ny TV och voila, idag står den ju här. ;-)
 
 

Intressant tanke om kärlek.

Publicerad 2012-12-20 18:49:44 i Vanlig vardag,

Idag var jag tröttare än vanligt. Det innebär att jag inte kan göra mycket annat än att fundera. Det är knappt att jag orkar läsa något och jag är evigt tacksam för de filmkanaler som jag faktiskt har. En sak hittade jag iaf när jag tittade på lite läsning och just idag kändes det som något viktigt att läsa.

http://livskrafter.blogspot.se/2012/12/ar-karleken-som-sadan-olycklig-bara-for.html
 
Jag inser att jag måste sluta kämpa. Det är bara att låta det vara.

Min butik kommer vara igång efter julhelgerna

Publicerad 2012-12-20 17:09:00 i Vanlig vardag,

Idag skickades ännu ett paket. Det här skickades med DHL och sist kom det fram på 3 arbetsdagar. Nu skickades det mitt i veckan och var framme fredag förmiddag. Jag har svårt att tro att det här kommer fram innan julafton. Från det här paketet har jag redan lite beställningar. Jag hoppas att varan lever upp till förväntningarna. De kommer från samma leverantör som BHarna.
 
Idag påbörjade jag också en hemsida. Jag har inte gjort annat än att välja design för det orkade jag inte.
 
Jag är sjukt trött hela tiden och orkar inte så mycket. Hemsidan innebär ju att jag behöver skriva texter, lägga in produkter osv. Det är faktiskt lite jobbigt. Jag har gjort iordning för en produkt.

Nu mår jag ju dåligt istället.

Publicerad 2012-12-20 12:27:00 i Vanlig vardag,

Usch, jag mår alltid dåligt när jag kommer på att jag måste lägga ner den jag är intresserad av. Det känns bara så fel. Men vad ska jag göra? Jag måste. Det går väl över. Jag måste gå vidare helt enkelt. Jag kan inte sitta här och skriva om honom. Det, i sig torde kännas korkat, det gör det faktiskt inte. Tänk om han skulle läsa. Vad fan skulle jag säga då? Äh, skit sak samma. Vi kommer ändå inte träffas för det har han bestämt. Jag måste ha gjort något så fruktansvärt hemskt mot honom, vilket jag faktiskt inte ens vet vad det är.
 
Jag blev faktiskt otroligt sårad själv. Någonstans inser jag att jag har viss del i det själv, men han skulle ha sagt nej från början. Vi skulle aldrig ha träffats över huvud taget. Jag blev ännu mer sårad när jag märkte att han till varje pris undvek mig under en lång tid. Det jag inte fattar är varför jag inte bara kan lägga ner. Jag får liksom inget avslut. Jag hatar det.

Ännu mer sjukt är väl att det känns bättre när jag tänker på honom. Det kanske bara är så att jag vill ha en ursäkt. Någon sådan kommer jag aldrig att få. Det vet jag. Det är nog helt enkelt bara så att jag får gå vidare. Hitta någon annan. Jag måste. När jag inte längre känner mig sårad och ledsen är det väl dags. Jag vill hellre träffa honom, jag vet att det tyckas helt stört efter vad jag skrivit, men så är det. Jag önskar att han hade kunnat visa lite intresse iaf, men inte det minsta. Det finns liksom inte ens en tillstymmelse till något som helst intresse. Det om något talar väl för sig?
 
Det bästa kanske hade varit om han hade läst något av allt det jag skrivit om honom.

Nu mår jag ju dåligt bara för att jag skrev och tänkte negativa saker om honom. Det kanske är bättre om jag tänker och skriver bra saker. Uppenbarligen verkar jag ju inte kunna sluta.
 
 

Liten redigering av förra inlägget

Publicerad 2012-12-19 22:47:00 i Vanlig vardag,

Jag var tvungen att redigera en sak i förra inlägget och stryka över en sak på listan. Jag vill inte vara vän med den person jag är intresserad av. Av samma anledning som jag helt sa upp bekantskapen med en vän kan jag inte vara vän med den här personen heller. Jag sa upp bekantskapen med den andra personen för att jag inte längre ville ha den typen av person i mitt liv.
 
Jag vill inte heller vara vän med någon som slänger ut så fort den personen har fått vad den ville ha. Känslan av att bli utkastad efter varje gång man träffats vill jag inte uppleva igen. Jag vill hitta någon annan där den braiga känslan från när han och jag träffades är kvar. Han kan hitta någon annan att kasta ut. Jag vill bara ha det braiga. Jag får väl helt enkelt önska mig någon annan.
 

Saker jag önskar mig

Publicerad 2012-12-19 21:32:00 i Vanlig vardag,

Igår lovade jag att delge listan på saker jag skrivit ner och som jag önskar mig. Ett tag tänkte jag att det skulle kännas fel för att det skulle kännas som ett misslyckande om sakerna inte skulle uppfyllas. Det är ju inget misslyckande. Sakerna kommer när de kommer. Jag insåg idag när jag kopplade in tvn att den bara var ett steg i en annan del av mitt liv också. Den delen är något privat och som bara jag själv vet om, men jag insåg helt plötsligt att även det är på gång.
 

Följande saker skrev jag alltså upp på min lista:

 • Jag vill resa och uppleva samma sak som när jag såg "sjön" i somras. Dessutom vill jag resa med någon som vill samma sak som mig. Resmålet har jag inte bestämt. Jag har faktiskt ingen aning om var jag vill åka.
 • Jag vill bli bjuden på en romantisk weekend. Jag vet ungefär var, men det tänker jag inte tala om. Det måste inte bli precis där jag tänkte mig från början.
 • Jag vill träffa en man som passar in i mitt liv och är som den jag letar.
 • Jag vill att klädförsäljningen ska komma igång och flyta på bra. Jag vill att kläderna ska "sälja sig själv". Jag har även skrivit upp ett kortsiktigt mål. Det är inte riktigt något jag tror på här och nu, men jag ska jobba på saken i morgon i tanken. Ingenting är omöjligt och ni som känner mig vet att jag om någon kan få det omöjliga möjligt!
 • Jag vill ha in pengar på kontot regelbundet. Jag är inte nöjd med att få lön den 25:e och sedan leva på det. Jag vill ha in pengar lite nu och då på mitt konto. Den känslan är mycket bättre.
 • Jag vill bli vän med "honom". Det känns lite dumt att skriva det här, men det skiter jag i. Jag hade skrivit det på listan och jag lovade ju er den. Jag vill vara vän med honom. Jag tycker verkligen om honom som person. Det är så och det kommer inte att ändras, men jag är inte nöjd egentligen att bara se honom ibland. Någon gång lär vi ju stöta ihop med varandra.
 • Jag vill arbeta så att jag själv äger och bestämmer över min tid.
 • En sak jag inte hade skrivit upp är att jag vill åka till Kina. Jag vill åka till Shenzhen och jag vill åka för att köpa in kläder på Yiwu marknad. De är de två ställena jag vill till på min första resa till Kina.
Det var de sakerna jag skrev upp häromkvällen. Självklart har jag en massa andra saker i mitt liv som jag önskar, men det här var listan från veckan.
 
Nu ska jag sova. Imorgon är en ny dag med massor av nya möjligheter. 6 av de 8 punkterna kan faktiskt infrias redan imorgon. Det är nog bara den första och sista som inte känns som att de är en möjlighet just imorgon.
 

Bild på nya tvn

Publicerad 2012-12-19 18:05:00 i Vanlig vardag,

Jag är sjukt nöjd med dagens fynd. Ni vet ju inte priset jag betalade. ;-) Fynd, är en bra beskrivning iaf. Så här ser man på tv här nu. Perfekt med ny tv när jag spenderar så mycket tid inne som jag gör nu för tiden.
 
Snart är hemmet som jag vill att det ska vara. Det går helt enligt planen. =)
 
 
 

Woho!

Publicerad 2012-12-19 15:11:00 i Vanlig vardag,

Nu står nyförvärvet i form av TV här hemma. Asschyssta fd grannen Sigge hjälpte mig att hämta hem den. Förutom TV fyndade jag även två spett. Nu ska jag själv bara ha det ena för jag delade dem med en annan, men priset på det är en sjundedel mot vad det kostar nytt i butik och jag behövde verkligen ett spett till stallet. Mitt eget spett blev stulet förra sommaren.

Fett nöjd med dagens fynd!

Nu ska jag njuta en stund av mitt "livsflyt". Jag har tänkt att det ska fortsätta och jag är oerhört tacksam över att livet flyter framåt just nu. Det känns verkligen att jag åker med i strömmen.
 

Ny tv på intågande!

Publicerad 2012-12-19 10:48:20 i Vanlig vardag,

Idag ska jag hämta min TV. Jag undrar fortfarande om det är en 22" eller 52"s tv. Det får bli en liten surprice när jag kommer fram helt enkelt. Som min inneboende  sa: Är det en 52"s kan vi ju inte se på den för den får inte plats där antennkabeln kommer ut ur väggen. Hon har rätt. Den får inte plats där. Nu när jag tittar kan jag konstatera att inte ens en 32" får plats där. Hmm......kan bli spännande.
 
Jaja, det är ju inte direkt så att tvn är på ofta här. Igår kom jag ihåg att sätta på den. I morse i en halvtimme också, annars var det nog nästan en vecka sedan sist. Det är ju dock lite dumt eftersom vi tydligen har en massa filmkanaler. I like! Film är (nästan) det enda jag tycker om att se på. Serierna jag följer ser jag ju ändå på datorn. De hela 2 st. Downton Abbey och Lykke. Lykke är helt galet roligt att se på. Det är bara SÅÅ sjukt och stört att det finns inte. Genren är depressionskomedi och det är verkligen deprimerande roligt hur tragiskt störda deras liv är. Att den är på danska förhöjer bara stämningen lite.
 
Nu ska jag duscha och göra mig iordning. Vem vet, jag kanske lyckas hitta värsta kapet till man när jag är där ute och hämtar tvn också. Det gäller att vara beredd. Jag har ju visserligen hittat en dröm-man där ute redan, men han har ju talat om för mig att det aldrig kan bli något mellan oss. Nog för att jag fortfarande är intresserad, men eftersom han säger att han inte är det är det bara att leta vidare.
 
 

Lista på mina önskningar

Publicerad 2012-12-18 19:56:45 i Vanlig vardag,

Idag skrev jag en lista på saker som jag önskar ska ske nästa år. Det blev några saker på den. Imorgon ska jag delge er listan på mina önskningar.

Jag tror på det här. Nu ska jag ner till stallet och natta hästarna. Sedan ska jag lägga mig och fortsätta läsa boken som jag nu faktiskt inte har många sidor kvar i.
 
Efter att ha läst den här boken har jag fakiskt börjat tänka helt annorlunda angående min framtid.
 
Resmålet i somras hittade jag redan för två år sedan. Det var egentligen en annan sjö jag ville åka till från början och jag insåg idag när jag skrev listan att känslan när jag satt vid den sjön är något jag vill uppleva igen. Det är en sak som står på listan.

Stallet en sväng!

Publicerad 2012-12-18 16:39:00 i Vanlig vardag,

Ska ner till stallet en sväng nu. Vi skulle hjälpas åt att bära in en höbal. Höbonden kommer endera dagen och det är bra om det är färdigt ute när han kommer med nästa leverans. Allt blir så mycket lättare när man kan hjälpas åt. Dessutom blir det inget gnäll på vem som gör vad och vem som inte gör var.

Det är så skönt just nu för det är verkligen inget gnäll hit eller dit om vem som gjort eller inte gjort vad. Jag tycker verkligen om mitt stall och det har kommit att bli precis så som jag vill ha det. Vissa saker skulle givetvis vara snäppet bättre, men det får komma eftersom. Rom byggdes inte på en dag och även om vi kallar stalldelen Palatset är det långt ifrån ett slott.

"Det är inte hur vi har det, utan hur vi tar det."

Jag har ett stall. Jag har boxar jag kan hyra ut. Jag har grundförutsättningen i två bra hyresgäster. Stämningen i stallet är bra. Det känns som att det bara blir bättre och bättre. Jag önskar lite förvaringsutrymme i stallet till varje häst. Jag måste bara bestämma hur det ska se ut. Sedan är det lite andra saker jag vill ska bli snäppet bättre, men det kan inte ordnas förrän till våren.

Vem vill inte vara lycklig?

Publicerad 2012-12-18 11:00:00 i Vanlig vardag,

Jag har inte mycket kvar på Attraktionslagsboken nu. Det gick lite långsamt ett tag och några kvällar läste jag bara en halv sida. Jag ville ju inte att boken skulle ta slut. Igår berätta L att hon har en till bok om LOA(LagenOmAttraktion). Helt plötsligt vågade jag mata sida efter sida igen. När jag är färdig har jag dessutom den andra boken, som jag visade bild på häromkvällen, att läsa. Det här med LOA har fått mig att tänka till en hel del angågende mitt eget liv.
 
Jag har kommit fram till följande saker.
 
1. Jag har blivit mycket lyckligare.
Det beror på stor del till att jag litar på min inre känsla och vet nu vilken väg jag ska välja hela tiden. Självklart finns det gånger när man är tvungen att ta beslut som känns lite sämre, men överlag känns det mesta bra.
 
2. Jag har mer pengar än jag haft på länge.
Det är ju inte så att jag är miljonär, långt ifrån faktiskt. Just när det kommer till den ekonomiska biten har jag faktiskt omedvetet tillämpat LOA sedan ett tag tillbaka. Det är nog därför som det känns som att just den biten kommit lite längre. Det känns dessutom som att jag har en långtgående plan. Jag kan tillägga att jag endast får in en "lön" på 7775:- på fredag och trots den ringa summan, som faktiskt inte ens täcker hyrorna behöver jag inte oroa mig för att nästa månad inte ska "gå runt". Jag kommer att ha pengar över. Jag vill dessutom tillägga att jag har 4 hästar och en hund att föda. Det är ingen ide att ni funderar över hur jag gör. För det är ingen som vet. Det bara fungerar och har gjort det i alla år.
 
3. Jag är på väg någonstans i mitt liv.
Jag vet faktiskt inte riktigt var, men känslan av att jag bygger upp det jag kommer att hålla på med i framtiden finns. Det känns med 100% säkerhet att det är något som i förlängningen kommer att vara det jag VILL göra, det kommer att generera tillräckligt med pengar för att jag ska känna mig ekonomiskt oberoende och det kommer att hjälpa andra. Jag kommer dessutom att göra det bra. Ett litet tillägg här är att det har inte med underkläderna att göra utan det är något helt annat. Något större.
 
4. Jag har inte plats för någon man i mitt liv just NU
Jag kom fram till det igår kväll när jag låg i sängen och läste. Jag tänkte mitt liv som en tårta bestående av all min "energi". Under dagen ska jag försöka göra en bild i paint där jag visar hur stora de olika delarna är. Det blev liksom ingen plats över för en man just nu. Den tårtbiten blev så liten att den var nästintill obefintlig. Det här ledde till att jag inte längre känner någon "ångest" över att jag vill träffa den jag faktiskt är intresserad av. Jag vill att han "väntar" till jag är redo för något annat. Jag vill gärna att han kommer förbi och så, men mer än så kommer det inte att bli på ett tag. Inte förrän den biten kan bli större i tårtan. Enda chansen att få någon plats är att "delta" lite i de andra bitarna. Stallet är heligt - det är mitt privata och ingen man kommer någonsin att ha rätt till åsikt angående den delen i mitt liv. Helst ska de bara hålla sig borta därifrån.
Just nu upptar det jag kallar för Jag mer än hälften av tårtan och det beror på att jag måste bli frisk. Jag måste lägga ner så mycket energi på mig själv i olika former. Det centrala i mitt liv är ändå jag och utan Jag fungerar det inte. Svårare än så är det inte. Ni kommer att förstå när ni ser bilden senare.
 
Just nu ska jag sitta på min rumpa, i min fåtölj, till i eftermiddag, precis som alla andra dagar, och njuta av känslan att jag trots att jag inte kan arbeta har lyckades tjäna pengar innan klockan 9 i morse och att jag dessutom känner lycka till livet. Ni, ni ska fundera över detta "under" samtidigt som ni med blod, svett och tårar sliter för era pengar.
 
"There are so many things that you have been taught to believe  that are counter to the powerful Laws of the Universe that it is difficult for  you to think your way out. And that is the reason that we present this path of  much less  resistance"
- Abraham Hicks

Jag "vann" en TV idag

Publicerad 2012-12-17 20:20:14 i Vanlig vardag,

Nu är ju jag lite knäpp så jag kan faktiskt erkänna att jag vet inte om det är 22" eller en 52"s tv. Nåväl. Det var ett bra märke och den är fullt fungerande.

Det som skulle vara mest illa är om det är en 52"s för frågan är då. Var fan ska den få plats? Hehe! Det blir nog bra.

Trosförsäljning på G igen!

Publicerad 2012-12-17 12:33:37 i Vanlig vardag,

Fick en "beställning"av en person som ska ta med sig en påse till sitt jobb med lite underkläder. Det är ju kanonbra! Själv spenderar jag den mesta av min tid inomhus. Jag orkar ju inte ens ta hand om mina hästar själv. Såå less på att vara sjuk nu. Jag önskar att jag vore åtminstone lite piggare, men om jag blivit bättre så är det inte någon märkbar skillnad. Vad ska jag göra? Känns som att det inte finns något att göra och jag har inga fler ideer nu.
 
Julen kanske gör att jag blir lite gladare. Tack och lov innehåller den i år noll i stress. Det blir en jul hemma. Lugnt och stilla. Mycket behagligt. Det passar med tanke på min "kondition".
 
Har jag berättat att jag prövade köra bil häromdagen? Det gick, men attans, vilken dålig bilförare jag är. Extremt tunnelseende, koncentrationsförmågan mycket kraftigt nedsatt och koordinationssvårigheter. Det hela avslutades med fetinghuvudvärk. Jag vill nämna att jag bara körde 5 km totalt sett och det på småvägar utan nämnvärd trafik. =( Jag hoppas verkligen på förbättring. Bara så ni vet har jag vettet kvar och någon bilkörning kommer inte att upprepas förrän jag är bättre så nu behöver inte vara oroliga där ute i trafiken.

Ny bok på G

Publicerad 2012-12-16 21:36:16 i Vanlig vardag,

Ibland får jag en känsla av ångest över att jag är så galen att jag köper 360 par trosor, 50 BHar och har ytterligare 50+50 trosor på väg in. Hur knäpp är jag på en skala och kommer jag att bli av med alla? Det är klart att jag blir. Kanske inte idag, för jag orkar inte göra mer än att beställa. Säljdelen är ju inget jag kommer att kunna göra något vidare ansträngning åt förrän jag är bättre.
 
Nu blir det sängen. Jag har en ny bok på G. Min telefon har varit dum och det har inte gått att ladda upp bilder på ett tag, men den har gjort en uppryckning och numer fungerar bilddelen igen. Bara två månader den varit tjurig med det. Just nu är det internetet på den som är dåligt, för någon dag sedan gick det inte att svara och smsen fungerar lite nu och då. Hmm..... jaja, det är bara en telefon.
 
Här är nästa bok jag ska mala igenom. Först ska jag läsa färdigt attraktionslagsboken, men det går sakta för JAG VILL INTE ATT DEN SKA TA SLUT. Jag önskar mig en ny attraktionslagsbok1 Julklapp kanske? =)
Den här ska jag läsa nu. Det är ju en person jag är intresserad av, men det börjar kännas hopplöst. Som att det inte är någon ide. Jag vet att det går upp och ner med honom, men alltså, när jag knappt ser honom någon gång känns det som att jag borde försöka lägga ner och hitta någon annan. Det känns ändå som att den biten ligger på hans bord, att om det ska bli något får han lov att "dyka upp lite lämpligt". Min gissning är att han är en sådan här som kommer att komma på att han är intresserad när det är försent.
 
 

Trosparty!

Publicerad 2012-12-16 20:04:00 i Vanlig vardag,

Litet trosparty här hemma. Än så länge har det bara kommit stringtrosor. Jag ska beställa lite mer ikväll.
Nedan följer ett litet miniurval av sortimentet.
 

Försäljningen är igång!

Publicerad 2012-12-16 16:50:41 i Vanlig vardag,

Idag såldes det ett gäng trosor. Det är roligt när det börjar flyta på en gång. Fast det är klart att om man köper fina saker är de lättsålda också.
 
Nu ska jag ta mig ett glas vin, för det är jag sugen på och en pepparkaksdammsugar, och börja räkna trosor. Vi fick ju 5 bonuskalsonger och några var lite defekta, så de är redan räknade Resten av de 360 ska jag sätta mig och räkna nu. Något som ska införskaffas till "butiken" är förvaringslådor för olika färger/modeller och de som är olika prisklass på.
 
Ikväll ska det också beställas hotpants i normala svenska storlekar. De jag har sedan tidigare är något mindre i storleken. Jag vill sälja klädre som ALLA kan ha.
 
Nu när de ska räknas kommer jag även att ta lite bilder. Blir ni sugen på  någon då får ni höra av er.

Skönt med söndag.

Publicerad 2012-12-16 07:46:35 i Vanlig vardag,

Bharna blev väldigt populära. Det blir nog till att köpa lite fler snarast möjligast. De som jag la ut bilder på häromdagen ska också införskaffas. De var bra i och med att man kunde välja specifika storlekar. Frågan är ju dock om de slår kvaliteten på de här som kom i förrgår. Det kommer ju ändå blandad kompott. Idag kommer det några och tittar som har "bokat". Det ska bli roligt.

Till nästa beställning kommer det iaf att bli hotpants i storlekar som passar även lite större människor än kineser. Dessutom var de snygga. Vem vill inte ha snygga underkläder? Dessutom använder ju alla underkläder (nästan iaf ;-) )

Kalsong-auktion på bloggen!

Publicerad 2012-12-15 18:03:00 i Vanlig vardag,

Missa inte detta unika erbjudande. Unikt par kalsonger aktioneras ut. Den perfekta julklappen eller om du vill vara lite extra fin själv. Kanske har du något speciellt tillfälle som kommer snart, packa in klockspelet lite i något häftigt till nyår. Eller om du vill känna dig lite extra fin någon dag. Kanske du tänker direkt på någon du person du kan se dem på. Vad det än är. Passa på i denna unika auktion.
 
Första auktionen gäller kalsongen längst ner till höger.
 
Lägg ditt bud genom kommentar i det här inlägget. Glöm inte att skriva din mailadress(bara jag som kan se mailadressen). Auktionen avslutas söndag 16/12 kl 20.00.
 
 

Trosorna har kommit bild utlovas

Publicerad 2012-12-15 13:27:18 i Vanlig vardag,

Idag kom även trosorna med paket. Bild utlovas senare - med kläderna på. ;-)

Först måste lite saker införskaffas för att förvara kläderna i. Det fungerar inte att ha hund och försöka sälja kläder om de inte förvaras ok.

BHar till försäljning

Publicerad 2012-12-14 22:04:00 i Vanlig vardag,

 Här är de första BHarna till försäljning. Det är lite begränsat urval på storlekar till varje BH, Jag köpte en "blandad lot" och då kommer det som det kommer. J
Längst ner på sidan finns en omvandligstabell för storlekarna.
Lila 36D, 38C
 
Lila leopard 36D, 38D
 
Grön 38D, 40C (Färgen stämmer inte med bilden. Jag ska ta en ny bild i dagsljus) Bhn ska vara grön och inte gul som det ser ut på den här bilden.
 
Svart/silver 40C, 40D, 40DD
 
Blå/grön 40D, 42DD
 
Rosa 38C, 38D
Grå 38D
 
 
Sverige/EU USA/storbritannien frankrike/spanien
65 30 80
70 32 85
75 34 90
80 36 95
85 38 100
90 40 105
95 42 110
100 44 115
105 46 120

Kom´ inte X-X-X snart, kom´ inte X-X-X snart

Publicerad 2012-12-14 15:44:11 i Vanlig vardag,

Åh, vad jag väntar och väntar. Längtar SÅÅÅ efter mina paket. Det ena vet jag med säkerhet kommer vid halvåtta åtta eftersom det redan är mottaget. Det andra väntar jag på. De sa att det skulle komma idag.

Nåväl, nu ska jag ner till stallet och göra färdigt så allt är färdigt när paketen väl kommer. Kommer inte Fedexpaketet får jag väl nöja mig med att gotta mig med allt det andra ikväll.

Blev lite besviken igår

Publicerad 2012-12-14 12:48:22 i Vanlig vardag,

Jag ringde ju till Fedex och frågade om mitt paket var färdigt och fick till svar att jag kunde komma och hämta det. Sagt och gjort hittade jag skjuts och åkte dit. Inte nog med att de glömt att man är tvungen att åka genom säkerhetskontroll a la flyplatskontroll. Pakethelvetet var inte alls färdigt för avhämtning. =( Bitter och sur åkte jag hem. De lovade istället att de skulle leverera det idag.

I förmiddags fick jag ett samtal. "Hej! Jag heter XXX och ringer från DHL." DHL hinner jag tänka. Fedex kom ni ju från. "Jag står utanför dig nu. Är du hemma?". Ja, vänta säger jag. "Adress XXX hinner han säga och jag inser att det är DHL som ringer. Är paketet redan framme, frågar jag. Idioto! Klart som fan att paketet är framme om han ringer och säger att han står med det utanför. =P Det är nu jag fattar att DET ANDRA paketet är framme också. Woho! Mina BHar. Jag lämnar numret till min mamma som bor på adressen jag råkat lämna och tack och lov var hon hemma.
Det är assnygga BHar i det tydligen. Jag hoppas att det är några kvar för hon skulle ta med till sitt jobb och visa dem. Jag vill ju också se!

Inte nog med att jag sitter och väntar likt ett barn på julafton på att få se mina BHar, jag får dubbla paket idag och det torde ju räknas som lilla julafton. Det enda som fattas nu är en flaska vin. Visserligen har jag rött hemma, men jag skulle vilja ha vitt. Får se vad dagen kan erbjuda. Jag önskar mig lite sällskap till att räkna trosor och att sällskapet tar med sig en flaska vitt vin.

Nu blir det stallet

Publicerad 2012-12-14 08:19:02 i Vanlig vardag,

Idag blir det en fm i stallet. Jag ska passa hovslagare nu först och sedan tänkte jag fixa med lite annat.

Jag hoppas mitt paket ska komma snart. Jag kunde ju inte hämta det igår så de ska köra ut det idag istället. Jag skulle bli sjukt besviken om de inte dyker upp under dagen.

Jag hade ju också hoppats att jag skulle få sällskap ikväll. Helst av den här som jag vill träffa, men det ser inte ut att bli så. =( Han har liksom inte dykt upp här. Och vad är sannolikheten att han skulle göra idag?

Jag får väl umgås med Vson och räkna trosor. Det andra paketet är redan i Europa och jag tror till och med att det är på väg till Sverige. Sannolikheten är väl att det finns här till på måndag. Där är det bara BHar.

Nu är det stallet iaf.

MITT PAKET HAR LANDAT!!!!!!!!!!

Publicerad 2012-12-13 16:05:38 i Vanlig vardag,

Lyckan är total! Mitt paket har landat på Arlanda. Nu måste jag bara ta mig dit och hämta det. Synd att hunden inte är mer fit, då hade han kunnat dra mig på pulkan t o r. Vill ha nu, vill ha nu vill ha nu!

Dec 13, 2012 3:47 PMPå lokalt FedEx-kontorSTOCKHOLM-ARLANDA SE

Perfect moment!

Publicerad 2012-12-13 14:07:00 i Vanlig vardag,

 
Öppnade ett konto som det kommer in lite pengar på nätet (utan nämnvärt arbete från mig) och jag blev chockad av att se att beloppet nästan dubblats sedan jag sist tittade. =)
Man ska aldrig sluta tro. Det bara är så. Nu ska jag njuta lite av känslan av att det liksom strömmar positiva saker i mitt liv hela tiden.
Kom ihåg att det alltid är "perfect moment" för vad du än tänkt göra, bara det känns bra. Det här blev mitt perfect moment för stunden.
Det kan ju inte bli bättre än att pengar strömmar till mig utan arbete. Nu är det bara att vänta på att det ska bli tillräckligt för att jag ska få min första utbetalning.

Intressant och positiv läsning

Publicerad 2012-12-13 11:22:16 i Vanlig vardag,

Jag fick en länk skickad till mig på Facebook idag och det kändes som att den träffade rätt. Den träffade såsom jag känner mig nu. Inte just för stunden utan såsom jag känt mig en längre tid.

http://healthywealthywellness.wordpress.com/

Jag läste innehållet på sidan och hittade sedan ännu en sida som var länkad på den. De här borde alla ni läsa. Verkligen intressant. Tänk vad en person kan tänka!

http://attraheramera.blogg.se/2012/october/var-medveten-om-dina-tankar.html

Det utlovade inlägget

Publicerad 2012-12-12 20:29:05 i Vanlig vardag,

Visserligen kommer det här inlägget någon dag försent, men som man brukar säga. Bättre sent än aldrig.

Jag skulle skriva om varför jag fick ångest när jag skulle gå och prata med en viss person. Jag skrev om det i det här inlägget: http://livetpaenkant.blogg.se/2012/december/attraktionslagsovning-pa-g.html.

Det var ju nämligen så att jag skrev i ett annat inlägg någon dag innan att jag inte skulle prata med honom något mer. Sedan läste jag den här boken om attraktionslagen och fick mig en tankeställare. Jag trodde ju att det var så att jag fick ångest över att prata med honom. Det var inte så det förhöll sig. I boken framhäver det att när något känns fel är det ens inre som går emot det man gör i den fysiska världen.

Först tänkte jag att då skiter jag i att prata med honom eftersom jag får ångest bara av att tänka på att jag "måste" göra det. Eftersom det är något jag faktiskt vill. När jag läste vidare i boken tänkte jag lite och kom då fram till att det jag faktiskt får ångest över är det faktum att jag går dit och pratar med honom. Det känns bra och sedan händer inget mer. Jag vill ju träffa honom igen. DET känns fel. Jag vill ju att vi kan bestämma att vi träffas bla bla bla. DET skulle kännas rätt och bra. Nog för att jag skulle få nervositetsångest, men inte den här ångesten över att jag gör något som mitt inre anser är fel.

Det var lite om attraktionslagen. Det här var det enda konkreta exemplet jag hade för dagen. Förhoppningsvis kommer det fler. =)

Fredag!

Publicerad 2012-12-12 12:03:55 i Vanlig vardag,

På fredag är min inneboende bortrest. Jag känner för att umgås med någon. Det är lite knepigt eftersom jag inte kan ta mig så långt själv och ska jag vara borta något längre måste jag även transportera en stor hårboll. Det är inte så många som har lust att göra det i sin bil.

Jaja, det löser sig nog. Jag får väl önska mig lite sällskap till på fredag. Det är ju inte så att jag måste åka bort. Någon kan ju komma hit också.
 

Livet är skört

Publicerad 2012-12-12 02:54:00 i Vanlig vardag,

Man borde leva varje dag som att det är den sista och satsa på allt som är värt något för en. Vad är det för mening med att slösa tid på onödiga saker?

Glöm inte att vara tacksam för allt fantastiskt du har runt omkring. Unna dig lyxen att njuta varje dag. Det är faktiskt en gåva och du vet aldrig när den försvinner. <3

Själv känner jag att jag måste ta tag i listan över saker jag vill ha in i mitt liv. Det finns fortfarande en del saker på den listan.

Trospartyt närmar sig!

Publicerad 2012-12-11 19:52:00 i Vanlig vardag,

Alltså, spänningen är olidlig. Mitt paket har idag landat i Paris efter att ha befunnit sig i New Delhi, Indien.

Jag vet inte om trosorna ska på någon modemässa innan de anländer till Stockholm, eller vad de nu är ute efter. Jag hoppas att de får övernatta på ett fint hotell.

Dec 11, 2012 3:40 PMAnlänt till FedEx-kontorPARIS FR
 
När de väl anländer kommer de iaf få deltaga i ett antal trospartyn innan de reser vidare.

Älskar redan mina paket!

Publicerad 2012-12-11 10:41:06 i Vanlig vardag,

Om två dagar beräknas det första paketet anlända. Jag är sjukt förväntansfull. Det ska bli jätteroligt att titta på allt som jag "köpt". Nu är det ju inte kläder till mig själv utan jag har ju tänkt sälja vidare. Happy me, happy me!
Det här är ju det jag vill. Förstå vilken lyckigt lottad människa jag är. Allt går precis åt det hållet jag vill att det ska gå. Det är sjukt roligt alltså.
 
Det känns verkligen som att jag är på gång också. Nog för att jag är sjuk och allt, men eftersom jag bara orkar sitta så har jag börjat beställa hem. Jag har 410 par trosor på väg och 54 bhar, varav 4 är BHset. Det är ju tokroligt. Faktum är att jag beställt hem en unik sak också. Jag har goolgat lite och inte hittat någon annan som säljer samma produkt, eller ens en liknande.

Nästa paket på väg! =D

Publicerad 2012-12-11 08:06:00 i Vanlig vardag,

Nu har de äntligen skickat nästa paket. De här paketet åker inte från Shanghai utan det kommer från HongKong. Jag började bli lite orolig att de inte skulle skicka det här paketet utan att ordern skulle cancelleras. Det här paketet innehåller Bhar.

Fraktsedelsnummer: 3050911662

Information om försändelsen mottagen
Prenumerera på försändelseaviseringar Avsändarområde: HONG KONG - KOWLOON - HONG KONG
Destinationsområde: ARLANDA - STOCKHOLM - SWEDEN +1 Kolli
JD012057121070053291
 
 
 Det första paktet har hunnit sig till New Delhi. Först störde jag mig lite på att det åkte runt så i Shanghai. Därför bestämde jag mig för att kolla hur stort Shanghai är.  Där bor 22 milj människor och det är lika stor som Skåne. Dessutom har de hela 194 Fedexkontor där. Det förklarar en del. =)

DateLocationStatus
11 Dec 2012 11:06 INDIA,NEW DELHI In transit
11 Dec 2012 04:31 CHINA,SHANGHAI In transit
11 Dec 2012 04:29 CHINA,SHANGHAI International shipment release - Export
09 Dec 2012 19:51 CHINA,SHANGHAI At local FedEx facility
08 Dec 2012 04:00 CHINA,SHANGHAI At local FedEx facility
06 Dec 2012 20:14 CHINA,SHANGHAI Left FedEx origin facility
06 Dec 2012 17:12 CHINA,SHANGHAI Picked up
05 Dec 2012 23:28   Shipment information sent to FedEx
 

Sängen nästa

Publicerad 2012-12-10 22:15:48 i Vanlig vardag,

Den hände en massa saker nu på kvällen så jag hann inte skriva inlägget jag skulle om attraktionslagen, relationer med män och andra relationer. Det får bli imorgon.

Vi fick veterinärbesök i stallet och jag måste nog se över självriskerna på mina försäkringar. Jäklar vad det kostar att ta ut en veterinär på jourtid alltså.
 
Jag hoppas på lite spontanbesök imorgon också. Det var trevligt.
 
 

Fick spontanbesök av en man idag.

Publicerad 2012-12-10 17:32:41 i Vanlig vardag,

Det är faktiskt sant. Jag blev lika chockad som hunden. Roligt var det iaf och både jag och Vson hoppas på fler besök.

Det kanske är attraktionslagen som varit in och lekt....vem vet. Jag önskade mig ju lite fler män och mansbesök.

Det var en givande "övning"

Publicerad 2012-12-10 12:42:50 i Vanlig vardag,

Igår gjorde jag den här övningen jag skrev om. Den var faktiskt givand. Jag ska forsätta på den. Jag ska också skriva om det jag lovade. Att beskriva mer i detalj, men först måste jag ner till stallet och luncha hästarna. Hunden ska få jobba också. Han ska få köra ut hö till hagarna. Det är en av de sakerna jag behöver hjälp med och vem är väl inte bättre än min älskade Vovve att ta till hjälp? Han älskar ju arbete mer än allt annat. Han kräver dessutom inget tillbaka mer än kärlek och lite uppskattning. Jag undrar bara hur jag ska få honom att stå till och inte dansa av lycka när han inser att han ska få hjälpa till. Tänk om alla vore sådana?

Snacka om att vi skulle få en fantastisk värld.

Vem är jag?

Publicerad 2012-12-10 10:29:12 i Vanlig vardag,

Jag har ställt mig den här frågan ganska mycket senaste tiden. Mestadels när det kommer till andra människor och mig själv. Vem av är jag? Vad står jag för? Det jag har kommit fram till nu är att jag börjat ställa mig frågan. När jag ser på mig själv, identifierar jag mig själv med någon annan?

Det jag menar är, är det jag eller den som tänker så här? Jag har sållat ut mig själv som i ett spel. Den här gubben är jag. Den här gubben är den. Den gula gubben är den. Osv. Sedan är det som att jag har en liten lista ovanför där jag nålat upp personlighetsdrag för varje gubbe. Det här har gjort att jag har kommit fram till min egen identitet, mina åsikter, mina värderingar och mitt liv. Det var nyttigt och det mesta tycker jag om. Vissa saker vill jag ändra på.
 
Jag har redan börjat komma på VAD jag vill ta avstånd ifrån och vad jag vill ha istället. Det är just det här med vad jag vill ha istället som jag fokuserar på. Jag vill ha det jag vill ha. Det är det jag eftersträvar. Med allt i livet.
 
Den tredje saken att skriva upp på pappret blir nog vilken typ av relationer till andra människor jag vill ha. Det flesta människor jag umgås med hästmänniskor och redan där har det blivit lite knivigt. Hästmänniskor är ju inte kända för att vara "normala", men jag får väl önska att jag vill ha bra hästmänniskor i min närhet. Jag har en hel del önskningar angående min kommande arbetssituation också och det antar jag löser sig när de är dags. Idag är det ändå en omöjlighet för mig att arbeta mer än någon enstaka timme.

Attraktionslagsövning på G!

Publicerad 2012-12-09 21:36:00 i Vanlig vardag,

Jag ska göra en liten övning nu när jag ska lägga mig alldeles strax. Jag läser ju fortfarande attraktionslagsboken och igår läste jag om en övning man skullle göra. Den handlade om tre saker man önskar sig.
Två av sakerna är en man och ekonomisk framgång. Jag tycker mannen känns som att den delen går lite trögare än den ekonomiska framgången. Igår när jag läste fick jag mig ändå en tankeställare angående mansdelen. Bla funderade jag över det jag skrev häromdagen om att jag inte skulle lägga någon energi på den här som jag faktiskt är intresserad av. Jag tänkte igenom varför. Det har inte med att han inte är intresserad att göra som det inte känns bra. Imorgon kanske jag skriver ett inlägg om varför jag har ångest och varför det känns fel, men ni kan få en liten snabbhint här: Det är helt enkelt så att jag, när jag väl tar mig dit och pratar med honom, får ångest över att det är alldeles för kort och tar slut och att det inte leder vidare. Därför får jag ångest. Jag ska förklara mer och lite tydligare.

Jag hade kunnat skriva något om att jag har samma ångest över den "ekonomiska framgången", men det har jag faktiskt inte. Det är bara inom det andra ämnet jag får ångest. Det känns liksom inte som att det går framåt. Jag tycker inte om stiltje.
 
Sedan ska jag komma på en tredje sak. Det skulle vara tre saker i övningen. Jag kommer nog på den när jag ligger i sängen.

Godnatt kära vänner! =)

Nu går det inte att ladda upp bilder här på bloggen

Publicerad 2012-12-09 19:55:31 i Vanlig vardag,

Precis när jag satt och skulle börja med inlägget om Bharna fungerade det naturligtvis inte att ladda upp bilder. Jaja, det får vänta till imorgon. Min kontakt hos återförsäljaren har gått och lagt sig också så jag kan inte få alla bilder som jag behöver. Det är lika bra att vänta till imorgon.

Jag har kollat lite på lite mindre bhar också och hittat några fina. Eller alltså. Snygga finns ju. Det gäller bara att bestämma sig för vilken man vill ha.
Lite dumt var det så här i efterhand att jag redan köpt en blandförpackning med massor. Jag blev lite orolig nu att den återförsäljaren inte kommer att skicka dem, för tiden för att det ska klicka i att den har lämnat deras fabrik/lager går ut om typ en dag. Det enda som händer då är att jag får tillbaka pengarna som jag först betalade för dem. Vi får väl se. Händer det köper jag nog fler av de här istället.

Sitter och gör iordning en underklädesannons

Publicerad 2012-12-09 15:30:52 i Vanlig vardag,

Jag ska bara ner till stallet för att sedan när jag kommer upp göra ett inlägg på bloggen med bhar jag kan beställa hem och sälja.

Ni kan göra "bokningar" så beställer jag utifrån vad ni är intresserade av. Först måste jag ner till stallet och fixa lite. Under tiden hoppas jag få lite bilder till min mail på bhar som finns tillgängliga. Jag tycker om de här för det fanns matchande trosor till nästan alla modeller.

Söndagmorgon betyder lattefrukost och sexmaskiner

Publicerad 2012-12-09 10:07:00 i Vanlig vardag,

En helt vanlig söndagsmorgon på residenset. Igår kväll hade vi glöggkväll och idag är det sexmaskiner. Det är så det fungerar här. Inget för känsliga personer med andra ord.
 
Efter en halvtimmes tittande har vi beslutat att det blir jag som får prova sexsadeln och sambon som får prova sexbollen. Lite avundsjuk är jag eftersom bollen är rosa och har fler hastigheter. Vi får väl se. Tyvärr kan jag inte dela med mig av bilder då det inte går att spara eller kopiera dem på den sidan. Det är en grossistsida. Resten kan ni räkna ut själva.

Här är en mycket omodern och grotesk modell. (Vill tillägga att detta var det enda jag hittad när jag googlade sex sadel på svenska).

Myslördag

Publicerad 2012-12-08 20:07:05 i Vanlig vardag,

Det blev glögg och myslördag den här veckan också. Det är skönt att slippa sitta själv på helgerna. Ikväll har inte tvn varit på. Istället har vi tittat på sängkläder. Jag tycker det är svårt att hitta något och när jag väl hittade något jag ville ha var det naturligtvis den dyraste. Mulberry för 2317 $. Ehh, inte riktigt min budget gällande sängkläder. Nåväl bara att leta vidare. Sova exklusivt får jag göra en annan gång.

Nu vill hästarna ha mat så stalltajm och sedan vidare lördagkväll. Det enda jag saknar nu är XX och jag skulle gärna ha en kamin så man kan göra en mysig vinterbrasa i mörkret. =)

Funderingar hit och funderingar dit!

Publicerad 2012-12-07 15:40:09 i Vanlig vardag,

Jag funderade mycket igår på ditten och datten. Mycket om den där hunden. Den är en stor ångest när det kommer till mina tankar just nu. Både att det faktiskt ska hända en olycka och att det ska slå slint i min skalle och jag faktsikt sparkar till den. På ett sätt anser jag att det är fel, men till slut kommer jag inte att ha något val.
 
Förutom den funderar jag även på den här mannen. Igår insåg jag hur jag måste göra. Jag ska fortsätta tänka på honom, men på ett annat sätt. Jag ska tänka på det jag känner för honom, men inte om honom. Det känns som att det inte är någon ide. Han har sagt att han inte är intresserad vilket ju lett till att jag inte vill göra något. Det känns inte ens bra att gå fram och prata med honom för jag är rädd att jag bara är i vägen. Sedan tillkommer det faktum att han inte visat något intresse och det talar ju för att han verkligen menar det han sagt. Det är som dödsdömt. Jag vill verkligen inte vara efterhängsen eller i vägen och eftersom han sagt att han inte är intresserad känner jag att jag är det och då får jag ångest. Det känns fel.
 
Däremot känner ju inte jag annorlunda för det. Jag tänker inte ändra mig på den punkten heller FÖR känslan känns bra för mig och jag mår bra av det. När jag "lever" med känslan drar jag bra saker till mig och rätt som det är dyker det upp någon annan jag kan känna likadant för. Det är så jag tänker nu. Vad gäller han tänker jag inte göra något. Det tar massor av kraft och ansträngning för mig och eftersom han inte visar något intresse tillbaka är det meningslöst. Det bästa hade varit om han bara hade kunnat höra av sig och säga att han vill träffas. Vilket sätt spelar ingen roll. Bara att han gör det räcker. Egentligen räcker det med att han hör av sig.
 
 

Beställt Dogdefense = Check!

Publicerad 2012-12-07 11:07:43 i Vanlig vardag,

Japp, nu är det gjort. Pratade precis med en person som hade sett att det säljer det på hennes hunddagis. Hon skulle höra med dem och köpa en flaska till mig. På söndag får jag den och det är ju mycket bättre än att beställa från någon annan stans. Jag orkar inte ligga vaken på nätterna längre pga deras jävla valrossliknande hund. Dessutom vill jag inte bryta benen när det blir kallt och halt ute. Jag är dessutom inte helt frisk (långt ifrån faktiskt) så jag vet inte alltid om jag orkar hålla min egen hund. Det är ju inte så att deras hund stannar 1-1,5 meter bort. Det är snarare mellan 10-20 cm från både mig och min hund innan den vänder och springer tillbaka.

Jag tror att de faktiskt vill att min hund ska bita deras. Det är ju korkat ur alla synvinklar. Hundslagsmål innebär ju alltid en risk för både människor och hundar som blir inblandade.

Faktum är att det enbart har varit TVÅ incidenter tidigare där MIN hund har bitit någon annan och det varit min hund faktiskta fel. Det blev tre med den här med deras hund. Gång 1 kan jag inte uttala mig om för jag var inte med. Det hände något i skogen. Gång 2 satt hunden fast i lina. Tyvärr insåg vi inte att linan var ALLDELES för lång och hunden fick upp för mycket fart och halsbandet gick sönder när linan blev spänd. Klantigt och misstaget har aldrig gjorts om.

För övrigt så har den här hunden blivit påhoppad av andra hundar vid ett flertal tillfällen varav två har varit av kamphundar. Jag satt inte och grät för det. Shit happends liksom!

Kan du hjälpa mig med mina kalsonger?

Publicerad 2012-12-06 20:57:29 i Vanlig vardag,

Han kom ju idag, men det är ju bara att inse att jag är en mesmupp. Jag gick förbi fem meter från där han var(jag tror inte han såg mig då) och hade chansen att gå fram och säga hej. Jag kan inte. Vad ska jag säga? "Hej! Kan du hjälpa mig med mina kalsonger?" Jag pallar inte att gå fram. Vad är fel på mig? Suck! Ibland känns det som att jag ska ge upp.
 
En sak som jag vet med 100% säkerhet är att jag mår tio milijoner gånger bättre när jag tänker på honom så det tänker jag fortsätta med. Det spelar ju ingen roll vad han tycker om mig (givetvis vill jag ju att han ska tycka om mig, men det är inget JAG kan styra över). I första hand handlar ändå mitt liv om mig. Det är ju jag som är huvudperson och det finns ingen annan som kan ta hand om den biten att jag ska må bra. Så, oavsett, jag kommer att fortsätta tänka på honom hur mycket jag än vill (läs: väldigt mycket) och jag bryr mig inte om vad ni tycker när ni läser det här.
 
Me, I and myself. <3
 
 

Lösning på hundproblemet!

Publicerad 2012-12-06 19:49:06 i Vanlig vardag,

Jag har äntligen hittat en tillfreställande lösning på hundproblemet. Att jag inte tänkt så kreativt innan?

Nu när jag kom hem idag hittade jag hundsprayen. Perfekta grejen! Hur många gånger tror ni grannens hund kommer att springa mot mig efter att jag sprayat hundsprayen på den? Nu har jag inte googlat funktionsduglighet och sannolikheten att det kommer att hamna även på min hund är stor, men min hund tål mycket dessutom är det bättre att han upplever ett lätt obehag än att det blir en tillstötning.
 
http://www.dogdefense.se/
 
Vad tycker ni? Är inte det här den bästa lösningen? Jag kan spraya redan innan den kommit ända fram.

Hoppet gör en faktiskt lycklig. Har ni tänkt på det?

Publicerad 2012-12-06 14:17:00 i Vanlig vardag,

Nu ska jag snart ner till stallet. Jag hoppas alltid att jag ska råka stöta ihop med en viss person på vägen. Nu känns det inte så troligt mitt på dagen en vardag, men hoppet är inte mindre värt för det.
 
Jag vet inte riktigt hur jag har tänkt om jag skulle träffa honom. Det jag vill egentligen är ju att träffa honom någon annan stans för jag tycker verkligen om att prata och att umgås med honom. Förr eller senare lär vi ju stöta på varandra. Jag hoppas naturligtvis på förr(idag är en bra dag för förr). =)

Jag ska ner till stallet senare också för jag har hjälp med tottolottosarna då. Idag är det mer som behöver göras efterom gårdagen var bajs. Med tanke på vädret alltså. Idag är det riktigt skönt och att se hundens lycka när han leker i snön kan ingen ta ifrån mig. Snacka om att en hund kan göra ens dag.

Kan livet bli mer spännande?

Publicerad 2012-12-06 13:22:01 i Vanlig vardag,

Det här är ju skitroligt. Jag som inte kan göra så mycket har fått sysselsättning.
New update på paketet! Jag har nog aldrig fått paket med just fedex förut, men de är helt klart mina nya favoriter.

Dec 6, 2012 8:14 PMLämnat FedEx huvudanläggningSHANGHAI CN

Det här är SÅÅÅÅÅ spännande

Publicerad 2012-12-06 11:18:11 i Vanlig vardag,

Min hjärna kommer att vara fullt med tankar om investeringen i mig själv de närmsta dagarna. I morse när jag vaknade såg jag att "julklappen" till mig själv var på väg. Jag är så exalterad inombords så ni anar inte. Nu kommer ju jag vara tvungen att följa mitt paket och var det befinner sig i världen på vägen hit. =)
Så här ser själva sändningstiden ut idag. När jag tittade i morse stod det att paketet skulle komma den 12:e, men nu såg jag att det stod att det kommer något senare. Det hade kommit in lite försent på dagen efter spärrtid så det blev förskjutet en dag.
 
Sändningsdatum
 
Försändelsedatum
 
Dec 6, 2012
Beräknad leverans
 
Dec 13, 2012 via 6:00 PM
Destination
 
SOLLENTUNA SE
 
Nedan kan ni se status för mitt paket. Just nu befinnner det sig i Shanghai. Det utgick från Hangzhou i Kina. Ni verkligen inte hur glad jag är för detta.
 
 
Dec 6, 2012 10:12 AM
Upphämtad
SHANGHAI CN
Försändelse mottagen efter FedEx spärrtid
Dec 6, 2012 6:28 AM
Försändelseinformation har skickats till FedEx

Ni som vet hur arg jag kan bli

Publicerad 2012-12-05 21:35:00 i Vanlig vardag,

Snart är måttet rågat. Vad är problemet? Om min hund sprunigt fram till grannens hund 5 ggr på mindre än en vecka skulle jag skämmas ögonen av mig. Speciellt eftersom denna granne (jag) inte kan ta någon annan väg hem än förbi deras hus. Det har ALLTID sin hund lös. Två av gångerna den senaste veckan har den dessutom varit utan uppsyn. En gång stod den som släppt ut hunden inne och den andra gången var tjejen x antal meter bort och hunden var bakom ett vägkrön utan uppsikt. Vad är problemet? Vad ska jag göra? Jag trodde att man fattade gång - 2. Personligen skulle jag skämts som en gris gång ett.

Nu är det här inte de enda gångerna det hänt. Jag kommer på 3 ggr till rakt av OCH jag vill poängtera att min hund skött sig exemplarsikt, men vad händer nu när det är snö? Om jag råkar stå på en isfläck?
Jag är SÅ JÄVLA FÖRBANNAD, men just nu vet jag inte vad jag ska göra. Ska jag prata med denna mespropp till människa som ringer hem sin pv så fort det är något? Kan de inte ta lite ansvar som vuxna (?) människor? Är de korkade på något vis som inte fattar? Vad rättfärdigar att deras hund beter sig som ett svin gång på gång?
 
De vet ju trots allt att min hund biter deras om den kommer för nära. Vad fan ska jag göra?
 
Jag har dessutom div andra saker att anmärka om man ska tala om djurhållning gällande hur deras hund har det. Jag tycker INTE att jag är en känslig person och jag kan blunda för mycket, men jag kan säga att jag haft lust att gråta flertalet gånger. Jag har hoppats på att jag skulle ha fel, men när inga spår syns i snön och man vet att morgonpromenaden(spår i snön) var ca 100m och nästa promenad inte blivit för hunden förrän kl 15 då är det fan illa.

Borde kanske uppdatera lite

Publicerad 2012-12-05 19:53:50 i Vanlig vardag,

Det är värsta snökaoset här faktiskt. Tidigare idag hade jag nästan en meterhög vall utanför stallet. Det var till och med så att jag höll på att bli insnöad i stallet för när jag skulle ut igen gick dörren inte upp. Våld löste problemet.

Nu har det dock vinden mojnat och snöandet avtagit. Enligt väderleksrapporterna ska det ju fortsätta snöa.

Själv sitter jag fortfarande med min kalsongångest. Jag får ta och lösa problemet. Skulle behövas en man som smakråd också, men de verkar lysa med sin frånvaro. Jag måste nog ta och önska mig..... En står ju redan på önskelistan. Dock är den specifik på en person. Nu är det ju mer ett problem jag behöver ha hjälp att lösa.

Jag tror att jag har snöat inne

Publicerad 2012-12-05 12:43:00 i Vanlig vardag,

Det är ett av alternativen. Det andra är att hästarna snöat ute. I morse var det en vall utanför stalldörren på +50cm. Hunden var snäll och "skottade" lite åt mig. han verkar inte nämnvärt bekymrad över vädret. Mina egna kinder däremot höll nästan på att förfrysa. Hästarna lär få gå in tidigare idag.

Det här är inte roligt även för den som inte behöver köra bil. =(

Önskar mig fortfarande en kamin till lägenheten.....undra om jag ska fråga tomten om den saken.

Rädslan över att...

Publicerad 2012-12-04 16:16:00 i Vanlig vardag,

...ja, jag vet inte riktigt vad. Misslyckas, bli lurad, klanta till det, inte klara av det man tänkt sig eller känna att jag tagit mig vatten över huvudet. Jag vet inte vad. Ångesten är iaf total. Handsvetten är snart tillbaka, hjärtklappning av stress och ångest. Jag tänker bota det genom att ta mig ner till stallet och andas in lite kyla och stalluft. Stallet brukar kunna bota det mesta.
 
Helst skulle jag vilja ha råd från en man nu, men någon sådan lär ju inte dyka upp under kvällen så jag får nöja med mig fortsatt råd från kvinnor.

Har ni sett en cocksox någon gång?

Publicerad 2012-12-04 13:38:06 i Vanlig vardag,

Det hade inte jag, förrän igår. Snacka om att möta skräcken! På den här sidan kan ni hitta ett antal modeller. Cocksox. Jag och min inneboende såg dessa på nätet igår och vi var rörande överens. De är extremt avtändande. Big NO NO! till cocksox med andra ord.

Investerat i mig själv idag!

Publicerad 2012-12-03 20:38:25 i Vanlig vardag,

Idag har jag investerat i mig själv. Jag är otroligt nöjd med det. Mottot var ju "segra eller dö" och vi får väl se. Jag tänker iaf satsa och jag måste medan jag kan. Ni vet, "ta för dig medan du kan" är ju mitt motto här i livet.

Nu ska jag njuta av mina framgångar. Sedan ska jag lägga mig, läsa boken om attraktionslagen, önska mig vidare saker.
Jag fick en del av det jag önskade mig nu, men det innebar också att jag var tvungen att göra ett val. Jag gjorde valet våga chansa. Inte för att chansningen var särskilt djärv. Den kan innebära en nystart för mig och jag vill vidare. Det bara är så. Det är det här jag drömt om. Det är det jag vill göra. Även om jag skulle faila totalt har jag ändå försökt. Det är min dröm, inte din, och jag vill inte dö vetandes att jag inte gjort allt för att leva livet fullt.

I det att jag inte försökt allt är det just nu bara på ett plan jag inte känner att jag kan det. Det suger och jag vet inte hur jag ska lösa det. Förhoppningsvis, dyker slumpen upp. Han är min bästa kompis och jag tycker om honom för han kommer så lägligt ibland. Slumpen gör att man får tillfällen i livet.

Jag håller på att dö av nervositet....

Publicerad 2012-12-03 15:07:36 i Vanlig vardag,

Jag har gjort värsta galna grejen nu! Ni anar inte. Jag kan inte berätta idag. Om 24h är det iaf verifierat, det jag gjort och då ska jag berätta. Det är sällan det händer, men det riktigt pirrar av nervositet och mina händer blev kallsvettiga och jag är helt shaky. Det är galet, jag vet, men vem fan vill dö utan att ha levt?

I´m da shit! Nu kör vi säger jag. Jag har inget tid att förlora. Segra eller dö, som en person brukar säga innan man ska in och tävla. Jag tänker segra. Du kan sitta och titta på samtidigt som du segnar ihop och dör! Nu ska jag ut å rasta hunden.

Hur mycket extra foder behöver min häst nu när det är kallare?

Publicerad 2012-12-03 12:00:00 i Hästägarnas bästa spartips,

Jag tycker att många hästägare idag har bristande kunskap i mycket gällande baskunskaper. Till exempel nu när det är kyla. På det stora hela har jag inte haft häst länge. Jag är inte heller uppvuxen i en lantisfamilj så jag har det inte naturligt i blodet att ha "gammal" hästkunskap. Däremot, har jag en vilja (och insikt) i att skaffa mig vettig kunskap.
 
Idag var det -15 ute. Frågan man kan ställa sig är: Hur mycket mera grovfoder behöver min häst? Behöver den 10 termotäcken? Jag kunde redan svaret, men min gissning är att flertalet hästägare inte ens funderat över det. De la på 10 st 500 grams vintertäcken. Det går faktiskt att räkna ut hur mycket foder OCH om/vilka täcken jag behöver om man är lite snitsig (och använder lite av sin fantasi). Nu är det inte så att det är en perfekt uträkning, men det ger en bra hint om förhållande häst - kyla - grovfoder - värme.

Faktorer som behöver tas hänsyn till är:

 • - Klimatet
 • - Hästens inre värmereglering
 • - Kritisk temperatur
 • - Foderintag
 • - Vatten
 • - Storlek
 • - Kroppens egen isolering
 • - Skydd

Allt finns att läsa utförligt och på lätt svenska på den här sidan: http://www.hippokraten.se/hasten/behov/kyla-

Jag tycker att alla borde ta och läsa igen om den.

"Noteras kan att de Kanadensiska hästarna som gick ute i medeltal fick ca 1,5
gånger så stor fodergiva som de svenska hästarna fick"
Mina hästar har haft "fri tillgång" i flera år nu och jag är nog övergenerös med hö. Även om jag enligt många antagligen öser in hö och överutfodrar dem vet jag nog ganska exakt hur många kg de äter/dag. Min erfarenhet är att mina hästar själva reglerar mängden hö.
Faktorer som påverkar är kyla och träning. Jag har märkt när det kommer till mina hästar att de är bättre på att påverka mängden grovfoder när det kommer till kyla än vid träning. De ökar alltså mängden de äter när det är kallt bättre än vid ökad mängd träning. Varvid jag bara behövt ge kraftfoder som "tillskott" vid träning och inte vid kyla.
En annan skillnad i foderintaget vid kyla är att mängden energi ökar. Vid träning ökar både energi och proteinintag(kvoten ska ju vara konstant), men vid kyla ökar intaget energi.

Då fortsätter vi till skydd för hästen. I förra artikeln pratade de om skydd såsom ligghall och underlag. Jag vill poängtera att ett BRA, ENKELT och EFFEKTIVT sätt att utan större ansträngning öka hästens skydd mot kyla är att ge den en isolerande bädd. Personligen vill jag inte ha varken djupströbädd eller mycket strö till mina hästar, men vintertid vill jag ha ett isolerande lager där mina hästar står. Det hjälper både till att skydda hästen och att hålla en bättre temperatur i stallet.

Vad gäller täcken tycker jag att ni först ska läsa denna studie: http://www.motgift.com/pm.pdf
Det är skriver både vad gäller täcket och foder. Bra enkelt, lätt och konkret. De tar hänsyn till många aspekter och har bra sammanfattning i slutet.

De hästar som har dubbla täcken och fodras efter medel arbetsintensitet har högre NKT än de oklippta hästar som fodras efter hård arbetsintensitet. Man får alltså bättre effekt, eller högre värmeproduktion, av att ge hästen mer energi genom foder än att lägga på den fler täcken.

Jag vet att det finns stuide gjord på hur mycket mer värme dubbla täcken ger och det var väldigt lågt procenttal på täcke nr 2. Jag har dock inte letat fram informationen idag.

Sammanfattningsvis kan vi alltså konstatera: Ökad fodergiva när det är minusgrader är A och O!

 

Ny vecka!

Publicerad 2012-12-03 03:39:00 i Vanlig vardag,

Det här ska jag tänka på varje gång det sviktar. Jag har god lust att ge upp en sak i livet ofta. En stor och viktig sak. Just nu hålls den bara uppe av boken jag läser och tanken på att det faktiskt kan ske. Tänk om man kunde vara snäppet vassare och modigare? Tänk om jag inte vore så rädd? Tänk om.....tänk om........tänk om. Det kommer nog snart för jag gissar att hur mycket jag än kastar bollen fångas den inte på andra sidan utan rullar hela tiden tillbaka till mig. Bara att ta sig i kragen och visa sig från sin bästa sida alltså.
 
Det är tur att hjärtat hela tiden kommer ihåg anledningen och uppenbarligen, hur mycket jag än talar om för det att vi borde, ger det inte upp.

Efter en trevlig eftermiddag

Publicerad 2012-12-02 20:27:54 i Vanlig vardag,

Sitter och tittar på tv och dricker en kopp te nu. Solsidan är bara för roligt!
 
Eftermiddagen blev toppen. Vi avslutade med en trevlig middag. Det blev indisk mat. Vi var överens om att vi nästa gång vi ska äta indiskt ska äta på ett annat ställe. Det stället har bara SÅÅÅÅ god indisk mat. Den här var bara ok.
 
Nu är det iaf soft söndagkväll som gäller.

Nu blir det vidare äventyr

Publicerad 2012-12-02 13:11:17 i Vanlig vardag,

Alldeles strax ska vi (jag och min sambo/inneboende) åka iväg en sväng. Det är dags för helgrastning av sjukling. Det är våran vanliga helgrunda. Det är himla roligt att göra "ingeting, men ändå någonting."

Jag tittade på flygbiljetter igår, men behöver någon att åka med. Jag tänkte en weekend någonstans i vår. Det spelar inte så stor roll vilket resmålet är. Bara det för mig är en ny plats. Eller inte så stor roll var en felaktig beskrivning. Jag tänkte mig en europeisk stad någonstans. Det behöver också vara något kulturellt ställe där det finns något som har ett värde att göra. Maten måste vara av rolig också och vinet. Det måste vara top notch. Absolut viktigast. Dessutom får det inte vara stressigt på resan. Då är allt förstört.

Spelar inte så stor roll var viktigt ändå. Jag får leta mig ett resesällskap så kan vi planera resan tillsammans. Jag är också sugen på svensk vinter så en tur upp till nordligare delar av vårat eget land. En stuga där det går att elda inne skulle vara toppen. Längtar efter det nu. Höra brasan spraka....

Just det ja

Publicerad 2012-12-01 20:37:30 i Vanlig vardag,

Jag kom på att det hör av sig flera stycken angående den sista stallplatsen. Undra om det beror på att jag inte orkar annonsera. Varför liksom? Stalltomtarna kanske lägger ut annonser lite här och var utan att jag vet om det. Skönt är det iaf. Det bästa är när folk som man känner till hör av sig för då vet man vilka de är. Det är toppen.
 
Jag tycker så himla mycket om mitt stall. Vad skulle jag göra utan det? Inte så att det är hela mitt liv (bara nästan) utan, det är bara det att jag tycker så himla mycket om det. Nu är det snart fullt. Jag vill inte ha alla boxar uthyrda utan en ska ju stå tom är det tänkt. Där ska det vara annat. Förvaring och så. Jag tycker också att det är skönt när det inte rör sig så många i stallet. Det är städat, snyggt och rent. Inget gnäll över xxx inte krattat efter sig, sopat efter sig eller liknande. Det är alltid sopat, det är alltid krattat. Vi hjälps åt att bära in hö och har det i stallet istället för att behöva ta ute när det är skitkallt, regnar eller snöar. Dessutom är det bra med hyresgäster som vill ha det på samma sätt som jag - LÄTTARBETAT! Det är tillräckligt med arbete med hästar för att göra det ännu jobbigare än det måste vara.

Efterglöggsmys

Publicerad 2012-12-01 19:11:00 i Vanlig vardag,

Nu sitter vi i lägenheten och har efterglöggsmys. Det var några som kom och det blev väldigt trevligt. En person kallade till och med "renarna" för bakverk. Den personen blev genast en favorit.
 
Efterglöggsmyset är toppen. Efter att ha varit ute i flera timmar har man frusit till is och känner sig deep-frozen. Jag tänkte mig för och tog Norrlandsdunjackan på mig. Den behövdes idag.
 
Sabina tog en del bilder som ligger ute på fb.

Hundkissade snögubbar

Publicerad 2012-12-01 10:16:30 i Vanlig vardag,

Jag vill bara säga att det är ett av våra bakverk. De ska nu dekoreras inför fotoshoot. Ni kommer att älska dessa. Just hundkissade snögubbar är limited edition och kommer enbart att finnas på dagens meny.

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela