var uri = 'http://impse.tradedoubler.com/imp?type(js)g(20830474)a(1903395)' + new String (Math.random()).substring (2, 11); document.write(''); Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jobbar ju ikväll

Publicerad 2012-03-31 23:57:06 i Vanlig vardag,

Jobbar ju ikväll och det är riktigt roligt. Hinner inte skriva mer än så just. Har en stund kvar på jobbet innan jag kommer hem. Sov gott kära vänner så får ni liten update sedan.

Det här har inte jag beställt

Publicerad 2012-03-31 08:16:27 i Vanlig vardag,

Alltså, det här var inte så roligt att kliva upp till. Vad fan hände liksom? Det var ju vår.
Nu verkar det dessutom som att det ska regna i några dagar och samtidigt vara minusgrader på nätterna. Hur kul är det då?


Nej, nu lägger jag ner för idag

Publicerad 2012-03-30 22:25:50 i Vanlig vardag,

Det blev jobbigare än jag trodde att jobba sent igår och sedan kliva upp och jobba idag. Imorgon ska jag rida och fixa med lite annat här hemma innan det igen är dags för jobb. Det ser bra ut det här.

Söndag blir en vilodag. Nästa vecka är det nytt schema på G på mitt ordinarie jobb, men det kommer att bli bra och det kommer att passa mig under våren. Jag har lite saker jag ska göra under veckan, men på söndag ska jag sätta mig ner och gå igenom det och göra en planering. Synd att det är påskhelg för en del av det jag skulle behöva göra är bara öppet vardagar.

Nu blir det iaf sängen och imorgon väntar en ny dag med regn. Jippi! På kvällen kommer det nog att bli roligt att jobba. Jag tror att det är ett glatt sällskap som kommmer. Ha det gött och på återseende!

Min nya webshop

Publicerad 2012-03-30 17:25:23 i Vanlig vardag,

Jag sitter redan och gör min nya webshop. Det krävs lite arbete, men det blir nog bra. Jag tänkte försöka göra en del i kväll och sedan fortsätta på söndag. Imorgon jobbar jag så då hinner jag nog inte lägga ner så mycket tid på det här. Tänkte att alla produkter ska vara färdiga och inlagda söndag kväll.

Spännande va? =)

Snart blir det stallet och efter det ska jag fortsätta arbeta med butiken.

Det kostar att ligga på

Publicerad 2012-03-30 06:43:04 i Vanlig vardag,

Något trött nu. Blev lite sent igår. Visserligen blev vi färdigt ganska snabbt, men det tar en stund innan man varvat ner när man kommit hem.

Har iaf avklarat några saker på listan över saker man ska göra innan man dör. hihi! Nu vågar jag inte skriva det här eftersom det är öppet forum.

Nu har jag inte tid längre. Hästarna vill ut och jobbet kallar.

Haft en kanondag idag

Publicerad 2012-03-29 23:19:27 i Vanlig vardag,

Idag var jag ledig och jag har verkligen hunnit göra MASSOR. Nu fick hästarna lida lite för allt jag var tvungen att göra, men ibland blir det så. Det här var saker som gör att det bådar gott inför framtiden.

Jag hann med en lunch på lilla haket Mathörnan här i "byn" med L också. Vi diskuterade ditten och datten.

Min säljare ringde in och sa att hon sålt väldigt mycket och det var asroligt. Nästa beställning - here I come!

Jag vaknade kl 6 i morse och innan åtta hade jag redan hunnit göra massor. Hann bla skriva in mig på kursen jag ska gå.

På eftermiddagen fick jag ett samtal från en som är intresserad av stallplatsen. Hon kommer och kollar till veckan då hon jobbar hela helgen. Kan det bli bättre? Hon verkade dessutom passa perfekt in med mig och min hyresgäst.

Nu är det bara att tuta och köra. Det känns som att jag köpt mitt liv tillbaka. Vi hoppas att det här flytet håller i sig nu och gör inte du det, hoppas att mitt flyt håller i sig alltså, beror det enbart på att du är en bitter svensk surkossa som inte fått knulla på länge. Det är mitt svar på det mesta.

Det enda som fattas just nu är att träffa Herr Snygging, men jag hoppas på att han ska äta med sin kollega på lördag. Snacka om att det skulle vara en fullträff. Bullseye liksom!

Nu är det dags att sova för imorgon är det en ny dag fullt med roliga saker på schemat. Håll i er för nu gungar världen bara i min riktning och håller ni inte i er kommer ni att falla ur båten.

Woho! Nu kör vi

Publicerad 2012-03-29 13:44:34 i Vanlig vardag,

Har precis pratat med SKV och nu ska jag köra. Snart blir det Jempas lilla sexyshop. Hihi! Eller kanske något annat lite mer passande namn. Jag ska sälja trosor, bhar och andra snygga underkläder. Jag vet att det fanns massor med andra som säljer sådana kläder. Nu är det ju så att jag har superpriser och mina är dessutom sexiga och snygga. För er som bara vill vara bekväma kommer det att finnas mormorsmamelucker också.

Jag är så glad. Finally! Nu ska vi köra järnet. Jag ska fan lyckas med det här.

Jag har liksom massor nu:

*Kollar på en webshop.
*Har fixat en säljare.
*Funderar på att köra homepartyn. (Och jo, för rätt betalning kan jag visa upp)
*Funderar på att låta folk komma hem till mig emellanåt och kolla, typ "öppet hus" på onsdagarna.


Det här kommer att bli toppen. Jag hittade även BHar i större storlek idag så det kan bli en bra grej. Många gör ju tuttförstoringar nu. Jag behöver inte det. Jag är rätt nöjd med mina.

Nu måste jag ner till totto och lotto för de vill ha mat, vatten och rena boxar.

Nu ska jag och posta mitt första paket i min nya verksamhet

Publicerad 2012-03-29 11:36:15 i Vanlig vardag,

Ska precis och duscha för att åka och äta lunch. Efter lunchen ska jag vidare för att posta mitt första paket i min nya verksamhet. Jag tror på det här nu. Det kommer att bli bra.

Jag ska jobba på att lyckas. Det är bara jag själv som avgör vad som är ett lyckande och misslyckande.

Sitter och dregglar över vad jag ska köpa in och idag hittade jag BH-ar i större storlekar vilket har varit väldigt efterfrågat. Det här blir ju bara bättre och bättre. Frågan återstår ju: Vem vill gå inte gå i fina underkläder?

Tjoho!

Publicerad 2012-03-29 10:17:14 i Vanlig vardag,

Det fanns en lösning på några av mina problem, eller rättare sagt det stora problemet. Nu är det bara att tuta och köra. I will succeed!

Det här kan bli riktigt bra. Nu ska jag bara lyckas få ihop det rätt och riktigt. =) Ska även höra av mig till min "försäljare" så att även det kan bli rätt och riktigt. Jag tror verkligen på det här nu. Återkommer med mer info när jag lyckats ta det snäppet vidare.

JAG SKA FAN LYCKAS!

Publicerad 2012-03-29 07:44:04 i Vanlig vardag,

Jag är ledig idag. Det är en hel del jag ska ordna med och jag betar av listan. Jag har redan hunnit med att skriva in mig på kursen jag ska gå.

Just nu sitter jag och arbetar på mitt företag, ni vet trosförsäljningen. Skulle vara bra om jag kunde få den att fungera som den ska. Det känns som att jag har flyt på den punkten just nu. När man är LPEK är allt inte alltid så lätt som det ser ut från början.

Ni som tror att man bara glassar runt här och har "värsta" stallet, 4 hästar, bra jobb osv osv tror fel. Jag svettas, sliter, kämpar och ibland känns det som att fan jag orkar bara inte mer. Skam den som ger sig. Sluta känn efter, jobba hårdare, kämpa mer och svettas ännu lite till.

JAG SKA FAN LYCKAS! Om det är någon egenskap jag har är det tjurig. Jag ger mig inte förrän det verkligen inte finns mer hopp och jag står längst ner i skiten. Ibland är det bra och ibland är det dålig. Dåligt är det när alla vägar tog slut och man inte har något kvar. Det är då jag måste ge upp, även om jag fortsätter kämpa därifrån. Människan har bestigit Mount Everest.

Nu har jag företagit mig x antal grejer och jag ska lyckas. Det gäller bara att förvalta dem väl. Ett av mina problem är väl att jag ser målet, men har svårt att hitta vägen dit. Jag måste bli bättre på att göra upp en plan. Först ska jag ordna med det här lilla problemet jag har som jag sitter med just nu. När jag väl har löst det ska jag lägga upp planen. Det är viktigt för mig att göra allt rätt och riktigt.

Nu är det tydligen bekräftat

Publicerad 2012-03-28 21:00:14 i Vanlig vardag,

Kom hem nu efter att ha varit ner och arbetat lite i stallet. Min rumpa värker som fan idag. Den arbetar för att vara fast och fin till Beach2012. ;-) Nä, skämt åsido, vi var en man kort på eftermiddagen idag på jobbet och fick köra värsta, värsta powerwalken för att hinna det tre gör på en timme. Sedan skottade jag lite bajs i min container också. Jag tror att min rumpa blir fin av det. All mockning har ju gjort att jag snart ha rutor på magen. I like!

Iaf nu när jag kom hem får jag upp en chatruta på fb där det står: Hej PorrJenny! Jaha, liksom. Vadå PorrJenny? Svaret löd: Ja, du säljer ju trosor. Hahahaha, jag dör. Ok, om jag är PorrJenny för att jag säljer trosor so it will be.

Det värsta är att när jag pratade med "min säljare" igår var hon, precis som jag inne på det mer lite sexigare stuket på kläder. Som hon sa "alla vill ha något sexigt under" och det stämmer nog. Vem fan VILL vara ful? Vad är det för fel på att vilja ha underkläder som är nästintill horiga för att de är sexiga? Det är bara det att man måste vara svensk också. Mormors gamla mamelucker ska det vara. Jag har gärna fula kläder över. Jag är också ofta skitig, men vad gör det om man nu har snygga underkläder? Jag tycker om att sälja det jag säljer. Det är roligt. Nu är jag på hugget igen. Det här kommer att bli bra. Är det att jag är PorrJenny, ja, då får det vara så.

Alltså Herr Snygging....

Publicerad 2012-03-28 17:59:29 i Tvåbenade problem,

Jag sitter här och funderar lite på att höra av mig till honom. Nu har jag dock varit med om två failures senaste tiden och jag vet ärligt inte om jag pallar ett till just nu. Det är ju en liten skillnad med just HS och det är att han visat visst intresse.

Problemet är ju att mitt självförtroende är nere på noll och mitt förtroende för män är nere på minus. Det har en lång rad förklaringar, men pröva själv att vara tillsammans med någon som hela tiden talar om hur jävla dålig och att allt du gör är fel. Försöker du sedan lösa problemen är lösning, hur det nu är möjligt, ännu sämre än det du redan gjort som är dåligt. Lägg härmed till att personen i fråga vill att du ska se ut som en jävla porrdrottning under kläderna och helst vara fet så börjar du närma dig. Jo, ni förstår nog att ni inte vill veta resten.

Nu är jag ju ändå intresserad av den här Herr Snygging. Han är ju trevlig, sympatisk, sexig och verkar dessutom ha något under pannbenet. Det låter ju verkligen som ett kap, eller hur?

Nu måste jag ju bara bestämma mig för om jag vågar höra av mig, eller inte. Jag har ju ett halvsäkert kort jag kan spela, jag har det totalt osäkra kortet jag kan spela och sedan har jag alternativ tre jag spelar inget kort alls utan väntar på honom. Nu är det så att han spelade över kortet till mig när han sa: Hör av dig bla bla bla. Återstår gör alltså alternativ ett eller två. Frågan är ju om han öht ens är intresserad då. Män brukar ju höra av sig om de är intresserade. Jag kanske har misstolkat det hela.

Det är så jobbigt när han dyker upp på min arbetsplats med jämna mellanrum bara. Måste verkligen fundera igenom det här ordentligt. Kan inte ni komma med lite tankar, åsikter och idéer?

Usch, nu har jag gjort så här igen!

Publicerad 2012-03-28 06:40:58 i Vanlig vardag,

Min största rädsla är att samla på mig för mycket att göra. Jag har gjort det en gång förut och till slut blir det bara pannkaka av alltihop. Ett litet stall där jag bara har mina hästar är lagom. Nu har jag ju en hyresgäst och har för avsikt att ha en till. Mer än så vill jag inte ha. Mitt stall vill jag ha tid att hålla hyfsat fräscht. Jag blir irriterad närjag lämnar benlindor och benskydd på täckeshängaren, vilken händer väldigt ofta och jag blir irriterad om det är helt osopat i stallgången och ligger bajshögar där.

Nu känns det som att det nästan hänt igen iaf. Här är listan på G just nu.

*Ha stallet med 4 boxar.
*Arbeta 85%.
*Extraarbete.
*Läsa fysik-kurs.
*Sälja trosor, BH-ar etc.

Förutom det är ju tanken att jag ska hinna rida två hästar, städa, laga mat, åka och handla och allt det där andra som alla vanliga människor gör. Just nu känns det som att det är gränsfall att tiden räcker till. Tur att jag har min "försäljare" på trosorna. Jag hoppas att det går bra för henne att sälja. Det skulle vara bra både för mig och henne att det här fungerade.

Nu måste jag ta och åka till mitt vanliga jobb.

Det ska vara åt det sexigare hållet

Publicerad 2012-03-27 22:32:00 i Vanlig vardag,

Nu har jag lämnat iväg mina älskade försäljningsprylar för försäljning. Det känns både lite vemodigt och samtidigt bra. Nu kan jag fokusera på vad som ska köpas in. Både jag och hon som tagit dem på försäljning är överens om att det är kläder åt det sexigare hållet som gäller.

Ikväll satt jag och kollade på stringtrosor och ett set med korsett och string. Jag vet att det är lite horny horny, men det säljer alltid. Om det är något alla människor är intresserade av så är det sex och är de inte intresserade av det behöver de verkligen en korsett. Stringisarna kanske kan beställas omg. Jag väntar på svar från grossisten. Nu jävlar ska jag köra på asså. Jag är taggad till tusen på det här.

Vem vill inte ha snygga underkläder liksom?

Det här var roligt!

Publicerad 2012-03-27 17:02:25 i Vanlig vardag,

Kom hem och var lite deppig över en sak som hände igår. Det är tur att man ibland får positiva saker också. Såg precis att jag blivit länkad på en sida på nätet. Det var inlägget om mina utförsäljningar som blivit länkad på http://www.stringis.com/. Väldigt roligt att det kom besökare därifrån idag. Jag blev verkligen inspirerad av att sälja nu. Det känns jätteroligt.


Nu ska jag städa det sista. Gjorde lite grovstädning i helgen, men har finstädningen kvar. Blir fint när sista finishen är färdig.

Behöver du tappa några kilo?

Publicerad 2012-03-27 06:33:44 i Vanlig vardag,

Nu blev det lite extrajobb i stallet. Under påskhelgen måste jag se till att jag fått min hage mockad. Jag frågade igår och jag kan få hjälp att köra skiten från hagen till containern om jag lägger det i en hög. Perfa!! Vill du få lite extraträning är det bara att komma och hjälpa till. Det är en mycket bra fettförbrännare. Jag som är förhållandevis vältränad inom området har träningsvärk efter fyra kärror. Nu är ju det inte det enda jag gör. Jag rider ju, mockar boxarna och en del annat utöver bara hagen.

Idag ska jag ta med mig trosorna igen samt BH-seten till jobbet. Bikinisarna får gå på ett litet homeparty istället. Ikväll kommer det en som vill titta på lite BH-sar och trosor. Igår sålde jag 16 par trosor och 2 bikinisar. Jag har ju sålt 3 par trosor och 1 BH-set till mig själv också. BH-set trosorna var assköna. Jag ska se om det inte fanns något mer set som passar mig.

Nu kom jag på vad det var jag skulle köpa till min mamma när hon fyllde år. Hon fyllde år för en vecka sedan, men jag har inte hunnit köpa något åt henne än. När jag var runt och tittade lite för någon helg sedan kom jag på vad jag skulle köpa till henne och eftersom jag är lite senil glömde jag bort. Nu har hjärnan hittat tillbaka. Jag kan ju inte skriva här, eftersom hon kanske läser utan ni får se samtidigt som jag ger henne det.

Jag som skulle berätta något roligt

Publicerad 2012-03-26 22:14:52 i Vanlig vardag,

Jag kände mig lite lycklig och tänkte precis skriva att jag är lite glad för jag kanske skulle få träffa herr snygging på torsdag. Det var ungefär när jag tänkte torsdag som jag insåg att jag är ledig då. Jag kanske inte alls får träffa honom då. Det kanske är så att jag måste ringa ut honom till mig själv istället. Det här går alldeles för segt för min smak.

Eller, så kommer jag på att jag har glömt något på mitt jobb och måste svänga förbi där på torsdag. Jag vet ju vilken tid han ev är där. Hmm....tåls att funderas på. Något måste jag ju hitta på. Jag tycker inte om när det går för sakta.

Norton var bättre idag

Publicerad 2012-03-26 20:50:34 i Vanlig vardag,

Idag blev det en joggingtur på Norton. Även om jag anser att det är tillräckligt varmt för att gå utan täcke nu la jag på honom hans regntäcke. När jag kom idag hade han lite ont i en muskel, men inget i bindväven. Jag beslöt mig för att köra ett lättare ridpass och han gick kalas. Idag var det schwung i steget igen och han var pigg och glad. Han arbeta också genom hela kroppen när han gick framåt. Nu gick han inte i någon superform och det var inte heller min avsikt. Det braiga idag var att han inte hängde på frambenen som sist utan gick i bra balans.

Nu ska jag koka lite te och jobba på att lägga ut lite bilder på trosorna.


Nu är det lite säljflyt

Publicerad 2012-03-26 16:05:35 i Vanlig vardag,

Jag har redan sålt 12 par trosor idag. Det är perfekt. Jag vill bli av med dem så jag kan köpa nya saker. Har tittat på en del bikinisar där det verkar vara lite bättre storlekar. Nu är storlekarna M-L och XL-XXL. På de andra var det S-XL och inte S-M, utan bara S eller L. Mycket bättre.

Det fanns också snygga ballerinaskor igen. Jag hade sådana i lagret förut, men de är slut sedan förra hösten och förra sommaren blev det ju inget eftersom jag var sjuk.

Det här med försäljningen har legat i träda ett tag nu för det är ingen som tyckt att det varit särskilt roligt. Nu känns det roligt igen och det går faktiskt bättre att sälja nu än det gjorde innan.

Nu ska jag ta en liten powernap. Sedan ska jag hämta in väskorna som står kvar i bilen med artiklarna. Det var en beställning på lite bilder på en trosmodell som jag ska ta efter min lilla nap.

Roligt att sälja lite saker

Publicerad 2012-03-26 06:38:21 i Vanlig vardag,

Igår la jag ut en del saker till försäljning. Det var roligt att få lite respons på det. Nu ska jag åka och jobba. Jag tar nog med lite saker till jobbet också. Idag blir det trosorna och bikinisarna för mer än så orkar jag inte bära med mig.

Ha det bra. Jag skriver nog ett inlägg om vad jag gjorde i helgen i eftermiddag för det hann jag inte igår när jag började lägga ut alla saker jag ska sälja.

Välj själv: Sexigare eller lite bekvämare! 1 för 10:-, 2 för 15:-

Publicerad 2012-03-25 21:40:29 i Vanlig vardag,

Här är ett litet urval av trosorna som finns till försäljning. Det är naturligtvis nya och det finns massor med färger.

En del är i Size: Free och även om man önskade att det vore fritt val skulle jag nog inte rekommendera dem till någon över 42. Jag kan ha dem, men det är gränsfall. Sedan finns det andra som heter S,M,L,XL och där var XL åt det lite större hållet på mig.

Size Free är väldigt stretchiga och kan användas från stl 36-42.
ALLA trosor här nedanför finns i andra färger. Lägger in fler bilder senare.De här tycker jag är snygga. De är i ett lite mjukare tyg och ser nästan lite virkade ut. Size: Free, men något större än andra Size: Free. Tom stl 42


De här finns i stl L-XXXL och jag satte på mig XL och de satt perfa!

BH-Set utförsäljning

Publicerad 2012-03-25 19:38:04 i Vanlig vardag,

Här är alla BH-seten. Det är en bygelbh och stringtrosa. Man kan få byta till annan valfri hipsterliknande trosa som jag lägger ut i nästa inlägg om man inte vill ha string.


Stl 1 st A50, AB55 samt 1 st BC-75 (Italienska storlekar. Står 65 på 50, 70 på 55 samt 90 på 75) Kuporna står det 1,2 resp 6 på.


50A, 70B-C, 55A-B, 75C (Storlekarna är lika som ovan dvs italienska)


Stl: 65C, 90C, 95C


Stl 75C/40, 80C/42,


B-kupa, återkommer med övriga storlekar.


80B/42, 75B/40, 80B/42, 80B/42, 65B/36, 65B/36 (Axelbandet går att ta av)


75C/42, 75C/42, 75C/42


Bikiniutförsäljning

Publicerad 2012-03-25 18:51:32 i Vanlig vardag,

Här är bikinisarna som är kvar. Några finns mer än en av. Om ni är intresserade av någon så kollar jag stl. De flesta är A-B-kupa och har knytning på både trosa och överdel. Ett bikiniset kostar 50:-. Jag kan öppna och ta kort på en som ligger i förpackningen om ni är intresserade också.


Mot blomstershoppen

Publicerad 2012-03-25 13:07:55 i Vanlig vardag,

Nu ska jag åka och köpa blommor, eller fröer dåra. Jag ska bara se till att inte mörda dem nu. Blommor är väl kanske inte min specialite, men jag vill ju ha fint ute i sommar. Min uteplats är ju helt suverän! Det kommer att bli sjukt fint därute. Jag tänkte också skaffa lite tomatplantor tror jag. Det blir gott att ha i sommar sedan.

Nu är det blomstershoppen som gäller i eftermiddag och sedan blir det sista stallfixet för helgen i kväll.

Ha det gött.

Min lilla stöld igår...... =D

Publicerad 2012-03-25 09:09:01 i Vanlig vardag,

Jag tänkte att jag skulle ha skrivit ett inlägg när jag kom hem igår, men jag var trött och tänkte att jag skulle lägga mig så jag skulle orka upp och släppa ut hästarna - till vilken nytta då? Jag glömde naturligtvis att klockan skulle ställas om i natt och vaknade då 08.35. Det tog dessutom en stund till innan jag kom på mitt misstag. Nu ska jag iaf dricka kaffet färdigt och sedan gå ner och släppa ut dem. Jag kan ju bara hoppas att de inte vet att man ställer om klockan. Då är nog Ante sur just nu

Idag blir det till att åka och köpa fröer till blomlådorna på uteplatsen. Jag är lite sugen på att köpa tomatfröer också för jag har en lite trasig vattenbalja som jag kan så dem i. Det blir bra. Igår fick jag dessutom en extra blomlåda då jag "råkade" stjäla en på tippen när jag var där och slängde sopor. Hihi! Vet ni känslan av att göra en sådan grej? Den kan få vilken deppig jävel som helst att bli happy. Jag försökte fiska upp fler blomlådor, mendet gick inte så bra. För spänningens skull har de ju vakter som går runt också. Haha! I löööv my self.

Nu vill hästarna gå ut. Ha en bra dag allihop. Själv ska jag sätta penséer i min nystulna blomlåda.

Idag har jag stulit och eldat, och igår ljög jag.

Publicerad 2012-03-24 17:50:08 i Vanlig vardag,

Ja, tyvärr är det sant. Mer än så hinner jag inte berätta nu för jag ska iväg och grilla och jag är redan sen. Däremot väntar ni gärna tills jag kommer hem för jag har både bilder och roliga saker att berätta nu. Hihi. I am so mean! Ibland asså. =)

Nu blir det laxgrillning och trevligt sällskap. Trött är jag redan för jag har haft fullt upp hela dagen och imorgon ska jag fortsätta. Ni kommer garanterat att skratta när jag berättar om mina senasta bravader. Jag känner mig både stolt och lycklig över det jag har lyckats åstadkomma.

Idag blir det arbete

Publicerad 2012-03-24 08:27:53 i Vanlig vardag,

Jag och Vson ska vara lite nyttiga idag. Det blir nog till att köra soporna till tippen först. Vi behöver också kratta lite fint utanför vårat stall och köpa lite spån till Norton. Jag har ju tänkt gå över på spån nu framöver och kan börja lite nu. Det blir faktiskt halva priset jämfört med torven om det går ca en säck i veckan.

Ridningen tänkte jag ta senare i em. Kanske att jag till och med tar och kör igång grillen här ute. Yummi yummi!

Nyss hemkommen

Publicerad 2012-03-23 22:45:27 i Vanlig vardag,

Jag kom precis hemkommen från middagen. Nu är jag sjukt trött och ska lägga mig på en gång. Det blev några bilder så jag ska dela med mig, men det får bli imorgon.

Idag fick jag reda på en annan rolig sak gällande Herr Snygging. Hihi! Det är nästa helg. Jag kanske delar med mig när jag vet lite mer. Roligt är det iaf om det nu skulle visa sig vara så. Ödet verkar spela med ibland. =)

Godnatt kära vänner!

Min uteplats och en liten fredagsbild på mig

Publicerad 2012-03-23 17:52:13 i Vanlig vardag,


Provsatt lite på min uteplats innan jag ska åka iväg in till stan. Ser den inte trevlig ut? På söndag blir det lite införskaffning av fröer så jag har några blommor till sommaren. Känns kalasbra att ha en så fin uteplats. Min lägenhet får återigen 10 av 10. =)

Ni får en lite bonusgrej i form av en fredagsbild på mig också.

Nu måste jag dra för tiden blev ändrad till en timme tidigare än det var sagt från början. Ha en bra fredag allihop. Jag kanske återkommer ikväll med lite bilder.
Imorgon ska jag på middag!

Publicerad 2012-03-22 21:24:04 i Vanlig vardag,

Japp, så är det. Med vem? Nej, det kan ni faktiskt ta och fundera på ett tag. Jag kan berätta i morgon, på kvällen, när jag sitter på middagen. Det kommer att bli supertrevligt iaf.

Imorgon hoppas jag också att Herr Snygging dyker upp på mitt jobb. Jo, det är faktiskt där han dyker upp. Han kan dyka upp nästan-hemma hos hos mig också. Intresserade nu? Hihi!!!! Jo, men det är faktiskt lite sant. Jag tror dessutom att om jag skulle höra av mig skulle han dyka upp väldigt snart igen, men det vågar ju inte jag nu. Jag väntar ju på att han ska dyka upp på mitt jobb igen. Jag räknade ut att det skulle kunna dröja sist han var där, men men, det är smällar man får ta ibland. Jag sitter ju alltid på möjligheten att höra av mig också.

Imorgon ska B rida Norton och han var mycket bättre i ryggen idag. Han är nog bra imorgon. Det brukar hjälpa om man bara rider på lite framåt, så han verkligen arbetar igenom hela ryggen och framåt. Antagligen var det den där jävla snöstormen i måndags som gjorde det hela. Klantiga jag som inte la på täcket. Shit happends. Det har ju hänt förut också. Jag blir mer arg på mig själv för att jag klantade mig än om någon annan hade gjort samma misstag. Suck!

Lite planer inför....

Publicerad 2012-03-22 19:21:27 i Vanlig vardag,

Hade ett litet möte idag där vi planerade lite inför sommaren. (Vi pratade mest om annat) =)

Vi kom iaf fram till att det finns ett behov av lösdriften i höst. Det innebär dock en hel del förarbete. För min del skulle det vara bra för PH då jag har en plats åt henne hemma. Både ur ett praktiskt och ett ekonomiskt perspektiv skulle det vara fördelaktigt.

Den är fin, men behöver mockas ur då det ligger några decimeter bädd där inne just nu. Staketet är också nedrivet då en maskinhall håller på att byggar på en del av platsen där hagen var tidigare.

Potential finns. Som ni kan se på bilderna är Vson med och kontrollerar att det kan bli bra.

Själva ligghallen är till höger och tanken var att göra om staketet lite så gången in till hallen kan bli lite bredare och inte så att det blir som en passage som det är just nu.


Ligghallen från dörren sett. Som ni kan se är den väldigt stor och rymlig.


Bild från innersta delen av ligghallen mot dörren.
Bild från ligghallen ut mot hagen. Den är väldigt bra med tanken på att den är så pass kuperad. Tanken var att röja undan lite snår under sommaren.

Vad dum jag är

Publicerad 2012-03-22 14:41:13 i Vanlig vardag,

Jag såg ju i tisdags morse att Norton inte gick som vanligt när han gick ut i hagen. När jag såg det tänkte jag: Vad stel han blev av att vila en dag. Han var ju inte stel. Han fick väl ont i ryggen när det snöade på honom dagen innan. Pucko jag är!

Nej, blir till att tänka lite längre i fortsättningen. =)

Nu ska jag ner till stallet och fika och planera lite. Ha en fortsatt bra dag alla vänner. Det ska jag ha!

Teknikens under

Publicerad 2012-03-22 06:00:51 i Vanlig vardag,

Jag la ut flera filmer igår och idag hörde jag att en av dem inte fungerade. Kollade upp och det stämde. Nu har jag prövat att lägga ut den igen och hoppas på bättre lycka den här gången.

Idag känns som en bättre dag än igår. Jag antar att vi alla har svackor.

Nu ska jag åka och jobba. Idag börjar jag tidigt och slutar tidigt. Det ska bli skönt. Har lite att göra i eftermiddag .


 också.

Video i trav och en i galopp

Publicerad 2012-03-21 21:06:00 i Norton,

Här kommer de två sista filmsnuttarna på mig och Norton från idag. Höger varv är vårat sämre. Han kändes lite hängig och framtung idag. Jag antar att det var för att han hade lite ont i ryggen. Han brukar vara lite mer spänstig i galoppen och inte ha tendensen till fyrtakt. Jag vet inte, jag är ju lite gnällig idag.

Hur tycker ni det ser ut? Det kanske duger till en LB, inte fan vet jag.Första videon på mig och Norton

Publicerad 2012-03-21 20:35:13 i Norton,

Här kommer den första videon av tre på mig och Norton från idag. Jag får väl ta tillbaka det jag skrev om att min häst inte går i två delar för det gör den ju här. När jag var färdig och ställde in honom i stallet märkte jag att han hade lite ont i ryggen. När det snöade häromdagen hade jag gjort en miss och de gick utan täcke. Han är väldigt känslig och han kanske hade ont sedan dess? Här är iaf en video från idag. Det kommer två till, men det verkar gå lite segt att få upp dem så ni får nöja er med den här tills jag har varit ner sista vändan i stallet.

Det känns kanske som att jag var lite väl kaxig häromdagen, men men jag får väl stå mitt kast. ;-)

En liten video på mig och Norton. =)

Publicerad 2012-03-21 19:08:34 i Vanlig vardag,

Efter lite om och men lyckades jag få till några bilder och videosar på mig och Norton. Jag vet inte om det ser bra eller dåligt ut för jag är på pissehumör just nu. Det går nog över om någon dag. Jag ska bara fixa färdigt i stallet så ska jag lägga upp dem när jag kommer hem.

En dålig dag. =(

Publicerad 2012-03-21 16:03:02 i Vanlig vardag,

Jag har haft en riktigt fålig dag idag. Ska gå ner till stallet nu och rida en sväng. Jag har en liten  idé om att filma lite för då kanske det känns bättre och jag har något att gå efter. Som det är just nu sitter jag bara och tror att jag är kass, när jag kanske inte är det. Det är också jobbigt när man får lite attityd att leva upp till attityden och vara så bra som man påstår. Tänk om jag floppar. Nu är inte jag så orolig för över vad ni tycker utan jag är mer rädd för känslan av att jag ska känna mig misslyckad.

Jag får jobba på det för jag tror att det kan bli bra i slutändan ändå.

Morgontrött + ett litet huvudbry

Publicerad 2012-03-21 06:20:17 i Vanlig vardag,

Jag har försökt kliva upp tidigare länge nu, men det går inte så bra. Nu ska jag ner till stallet och släppa ut hästarna alldeles strax. Idag tänkte jag att jag skulle rida ut på Norton. Sandtaget borde ha tinat så det går att rida där nu. Det är prefekt för träning.

Efter det ska jag ta och fundera på hur jag ska lösa vissa andra saker. Jag borde kunna lösa det utan större bekymmer om jag bara är lite smart.

Jag har tänkt mycket på hur jag ska göra med PH. Jag har några alternativ, men inget känns helt optimalt. Jag hatar när det blir så. Det som lockar mest just nu är att den kommer hem till betet och står här över sommaren och fram till oktober först. Då kan hon bo kvar på en gång. Det skulle nog vara den allra bästa lösningen. Det som inte känns helt hundra med det är väl att det inte är det fetaste betet direkt. Jag får fortsätta fundera lite till. Det enda med att den är på "det perfekta stället" dvs stå kvar, är att det är dyrare. Det är så att man får vad man betalar för..... Det känns bara dumt att betala när den kan bo hemma.

Det är inte hur vi har det, utan hur vi tar det

Publicerad 2012-03-20 21:05:29 i Vanlig vardag,

Det kändes piss när jag gick ner i ridhuset idag. Norton ville inte bli fångad. Jag såg bilderna från när jag red i helgen och tyckte det såg piss ut när jag red. Det kändes som att jag satt som en anka och hästen gick som en kråka.

Men för helvete! Jag har väl inte tid med sådant???? Jag ska ju åka och tävla och vinna. Inga störningsmoment, tack!

Jag klev upp i ridhuset och sedan körde jag. Nu har jag kommit till ett sådant där läge när det känns som att jag skumpar 3 dm ovanför sadeln när jag sitter ner i traven. Jag tror inte det är riktigt sant, men det blir första åtgärden. Bara att ta av stigbyglarna. Vilken skillnad det blev när jag tog dem igen. Jag skumpade en hel del när jag hade stigbyglarna, men när jag tog dem satt jag verkligen tio gånger bättre än innan. Blir till att fortsätta träna det här.

Det är en hel del smådetaljer jag måste jobba med också. Jag har suttit och tittat på några youtubeklipp från den klassen och det är bara att konstatera att jag inte kommer att klara en par delar av ridningen. Tex har jag svårt för biten "få hästen att gå i två delar", dra ihop hästen och delen där hästen ska springa bakom hand.

Jag noterade även att det är helt ok med att det kan kännas som att man är och travar med sitt russ på Solvalla i ökningen i traven. Jaja, programridning blir nog bra. Jag måste hitta någon som kan filma också så jag kan finslipa detaljerna.

Ridpasset idag gick kanon på slutet, efter att jag hade ridit utan stigbyglar fick vi till en asschysst låg form. Norton vill ju gärna gå som en kamel. På slutet fick vi också till väldigt fina ökningar(jag red lätt) och övergånger mellan olika saker vi gjorde. Galoppen gick också lugnt och i fin låg form. Jag tror att formen var lite lagom för tävling faktiskt. Han vill hemskt gärna gå upp med huvudet och det är svårt att få honom att sänka nacken och höja ryggen igen, speciellt i galoppen. Nu när jag jobbar bara för det och inte så mycket med att öka och minska trycket i galoppen tycker jag att det blir bättre och bättre. Formen alltså. Jag tror att det kan bli bra. Jag tror jag ska göra en lista med saker jag behöver förbättra eller åtminstone göra en check på att de fungerar tex halter, vända rätt upp osv.

Jag vet att hästen kan och jag vet att jag kan. Nu ska vi bara göra det på rätt sätt och tillsammans. Det är väl den lätta biten? Om vi redan kan menar jag. Hur svårt kan det vara?

Än så länge får ni nöja er med ett gammalt klipp från mig och Norton.

Jag fick värsta fina sakerna

Publicerad 2012-03-20 17:02:13 i Vanlig vardag,

Nu är jag fit för tävling. Det enda jag ska byta ut nu är mina två storlekar för stora vita ridbyxor. Jag ska tradera bort dem och hitta ett par i rätt storlek. I år blir det så att i dressyr blir det den gråa kavajen och i hoppning snyggkavajen. Jag älskar snyggkavajen. Det är min absoluta favorit. Den måste nog sys in.

Idag fick jag två fina dressyrgjordar och tre fina schabrak. Jag hade liksom bara två dressyrschabrak sedan tidigare och anledningen till att jag äger dem är att de endast kostade 50:- fast originalpriset var 899:-. Om det är priset struntar jag i om det är hopp eller dressyr eller vad det nu än är. Idag ska jag rida i det fina gråa och jag ska matcha med mina fina röda lindor. Det var rött på kantbandet.  Kommer att bli assnyggt. Grått är ju min favoritfärg och jag har fortfarande inte tävlat i mina gråa tävlingsoutfit tillräckligt. Den är ju grå och rosa.

Programridningen kommer ev att bli 7:e eller 8:e april. När jag väl sätter den sidan till är jag en mycket målmedveten, strategisk och precis människa. Någon form av skada måste jag ha. Säger tränaren att jag behöver träna en sak kan jag sätta mig och göra den varje dag tills det sitter. Helst till nästa träningstillfälle. Jag ger inte upp. Nu ska jag vinna den här tävlingen. Den är den 3:e juni. Bara så ni också vet och jag ska eftersom presentera min väldigt precisa och exakta målmedvetenhet inför uppgiften jag tagit mig.

Det blir senare om jag ska hinna ner till ridhuset innan det stänger måste jag gå till stallet nu. Ha det gött.

PS Det brukar vara folk i ridhuset tisdagar så jag kanske kan få till någon bild idag i våran nya outfit.

Hyresgäst och medryttare?

Publicerad 2012-03-20 09:13:00 i Vanlig vardag,

Har fått flera intressenter på både stallplats och som medryttare. Det känns bra. Nu ska det bara hittas någon som passar. Jag tror att av det jag hörde igår är den hyresgästen den mest passane och sedan får jag se vad det blir för medryttare. Ha en fortsatt bra dag. =)

Den kändes lite som att tigga allmosor, men....

Publicerad 2012-03-20 06:10:37 i Vanlig vardag,

...om någon skulle behöva ett hoppeschabrak har jag FLERA som jag nästan aldrig använder och skulle kunna ge bort. Så vadå, det är väl samma sak? Dessutom kan jag tala om för er att jag är en snäll människa. Förut, när jag inte bara hade benskydssfetischism, utan även tränsfetischism gav jag alltid bort de här extratyglarna som kom med tränsen till en ridskola. Snällt va? Det blev till slut så att jag hade 17 par tyglar. Jag köpte liksom andra tyglar till tränsen. En ridskola lär alltid ha behov av tyglar och när jag hade putsat bort möglet från dem för femtonde gången tänkte jag att de passar bättre någon annan stans. Tänk på det nästa gång att om du har något som bara ligger och skräpar kanske en ridskola behöver de. De förbrukar antagligen det mesta.

Nu är lunchen precis färdig och jag ska ner till stallet och släppa ut hästarna. Vi ger ju inte så mycket kraft till våra hästar. Det där superpulvret som jag fick kan jag verkligen rekommendera. Det verkade lite dyrt först, men jag ger bara ponnydosen. Pulvret är en sammansättning av aminosyror och jag har själv ätit det för människor. Jag tog det varje gång innan jag tränade och det blev en enorm skillnad på träningsresultaten. På hästarna syns också en otrolig skillnad. Speciellt Norton. Är det så att aminosyror gör att även det andra proteinupptaget blir bättre? Jag måste läsa på mer om sådan här. Pulvret heter iaf HorseAmino och jag ger ett halvt mått. Det står att en stor häst ska 1,5 och en häst ska ha 1 skopa om dagen. Till det får mina hästar bara 0,5-0,75 kg kraft och fri tillgång på hösilage. Norton, som dessutom är gammal har gått från att se ut som ett ök mest pga för lågt proteinintag till att bli värsta finingen. Jag ska jämföra bilder från i somras med nu så fort jag har tid.

Idag tänkte jag rida Norton. Ante kanske jag longerar lite på volten bara. Jag vågar inte chansa på att benet inte är helt ok ännu. Det blev väldigt svullet i söndags efter att jag hade ridit på lördagen.

Det här med val av klubb?

Publicerad 2012-03-19 21:38:50 i Vanlig vardag,

Jag sitter här nu och kollar lite på vilken klubb jag ska tävla för i år. Jag tycker om den klubben jag tävlade för sist.

Nu verkar inte de ha så mycket just i år. Grejen är väl att jag tycker om att tävla för den och känner mig hemma där. Det lättaste är kanske att tävla för dem ändå. Det är liksom min klubb. Jag förhörde mig lite om klubben där jag jobbar och det hade vissa fördelar faktiskt, men jag vet inte. Jag får fundera lite på det helt enkelt.

Listan - check! +En del av er kan dra.....

Publicerad 2012-03-19 19:28:15 i Vanlig vardag,

Jag har gjort en liten lista för hur jag ska lyckas vinna min dressyrtävling. Jag vet att jag när jag skriver vinna och så är både högfärdig och dryg, men det skiter jag i.

Jag har vissa brister i min utrustning.

*Jag saknar ett vitt dressyrschabrak och jag har inte för avsikt att köpa ett. Alltså måste jag åtgärda på annat sätt. Det finns två alternativ här. Det första är att någon ger mig ett. Det andra är att jag lyckas få ett sponsrat från någonstans. Det är ju bara att börja fråga runt. Det ligger ju massor med ridsportbutiker häromkring. Hur svårt kan det vara? Varje fråga jag ställer finns alternativet ja eller nej. Det är fifty/fifty på svaret. Eller om du har ett och ge mig?

*Jag har ingen dressyrgjord. Det tänkte jag faktiskt köpa. Om nu då ingen ger mig en. Den behöver inte vara så snygg bara den är hel.


Saker jag har åtgärdat idag är:

*Kollat möjligheten till en programridning. Jag tänker inte åka iväg på en tävling utan vetskapen att jag åtminstone kan bli placerad. Då måste jag träna mer innan. Hoppning är ju lätt. Rid felfritt-svårare än så är det inte.

*Jag har lyckats fixa en ny dressyrsadel. Kanon! Happy me!

*Jag har mentalt påbörjat strategin för att lyckas med det här. Kom ihåg nu att jag inte tävlat dressyr seriöst på mer än 15 år och jag hatar att inte vara bäst.

Nu ska jag bara smida en mer detaljerad plan och hitta lämplig tävling att åka på. Jag har också förhört mig om strategi för tävlingsupplägget och lämpliga tävlingsplatser. Rådet löd - åk norrut and so it will be. Jag har sett ut några sk "bushtävlingar" som jag kan åka på.

Det är ju bara en styrövning i LB3 jag ska på. OS kommer ju senare. Grejen är den att jag har några jag vill vinna över. Jag är så trött på folk som talar om för mig hur jag ska rida och att jag ska träna för den eller den eller att jag aldrig rider. Jag återkommer till: DET ÄR JU JÄVLIGT KONSTIGT ATT MINA HÄSTAR ALDRIG HAFT NÅGRA FÖRSLITNINGSSKADOR OCH ATT JAG SÄLLAN ÅKER FRÅN EN TÄVLING MED ÅTMINSTONE EN ROSETT. Hur många av er kan säga att ni haft 26 placeringar av 36 starter ett år? Hur många av er kan säga att ni inte haft mindre än minst en rosett med er hem från varje tävling en hel säsong? Det här var inte ens samma år. Ni kan stoppa upp er i arslet med era åsikter. När jag vinner över er kommer jag att vara så jävla lismande att ni kommer att hata mig. Det är så det blir när man ser ner på andra. Glöm inte bort att den här nivån red jag BRA på redan som 15 åring och mer än en välrenommerad tränare har sagt att jag är den mest lovande ryttare de någonsin sett. Sorry! Ni kanske aldrig har hört det om er? Ja, men det är ju inte mitt fel.

Nu är jag ju gammal och så och har gjort annat än att nöta arslet i sadeln hela dagarna, men jag har slitit för att komma hit. När det kommer till hästar är det bara blod svett och tårar. Glöm inte det!

Problem solved. Hej dressyrtävlingar!

Publicerad 2012-03-19 12:35:37 i Vanlig vardag,

Hade ju ett litet problem med att jag behöver lämna tillbaka dressyrsadeln som jag lånat. Nu blev det så att det fanns en annan snäll människa med en dressyrsadel över som jag får låna. Perfekt inför min kommande tävlingssatsning i vår.

Kollat på lite dressyrtävlingar till Norton

Publicerad 2012-03-19 06:08:40 i Hästarna,

Jag har kollat på lite dressyrtävlingar till Norton. Det verkar som att det är LB:3 man ska rida om man vill åka på lite mindre tävlingar. När det gäller Norton och dressyrprogram är det bra om det är något där det händer mycket. Är det bara lite trava runt blir han uttråkad och hittar på egna saker. Till exempel kan det bli lite öppna här och där. En liten ökning här och där. Ibland gör vi också någon banan liknande sak och han kan även sprätta med ena benet som liten höna. Tydligen hinner man ganska mycket på ett ridpass om man bara vill.

Här är tävlingarna jag såg.

13:e maj Wallstanäs Jag vet inte om jag har någon lust. Det är nära och bra men.....

19:e Norrtälje ryttare Hade bara LB1

27:e Solna

3:e juni Rimbo Verkade lagom och bra.

Det här är bara några. Jag kollade bara som snabbast. Jag har ju Ante också som vill tävla och det måste passa ihop med det, mitt arbetsschema och min plånbok. Jag måste hitta en sponsor.

Alla män är svin

Publicerad 2012-03-18 21:55:46 i Tvåbenade problem,

Jag har nu haft en helg bara för mig själv. Det har lett till att jag insett att jag inte är intresserad av att träffa någon av de män som jag eventuellt velat träffa tidigare. Förutom denna Herr Snyggin då. Han är den ENDA jag just för tillfället kan tänka mig att öht träffa.

Det beror på några saker. Han är lättsam att prata med och inte så förbannades dömande. "Ken" är dömande. Jag tycker inte om det. "Ken" är sedan tidigare omnämnd här, men jag väljer, eftersom det är lite elakt skrivet att kalla honom Ken. Jag är less på den där dömande attityden många har och när de dessutom tror att man är någon jävla Barbie-girl utan hjärna blir jag ännu mer irriterad. Förra helgen fick jag höra "you look so innocent". Kiss my fucking ass säger jag bara. Du har ingen aning om vilken jävla bitch jag kan vara om jag får nog.

Fortsättningsvis gäller. Enbart Herr Snygging är aktuell, kanske dårå, för ett eventuellt dejtande. Alla ni andra skitstövlar kan brinna i helvetet med era jävla sexbesatta svulster. Det är möjligt att Herr Snygging är sådan också, men han har åtminstone varit så pass trevlig innan att han är värd en chans. Resten, tyvärr, om ni inte uppvisar en mindre svinaktig skitstövelsida har ni inget i mitt liv att göra.

Funderingar ang nya "stallplatsen" (Dagens spartips)

Publicerad 2012-03-18 19:15:55 i Hästägarnas bästa spartips,

Jag har funderat lite på det här med nya stallplatsen. Den är billigare än den jag har nu, men jag kommer att behöva åka dit varje dag. Jag har inte den tiden. Om det nu är så att jag måste lägga tid på bete är det kanske lättare JAG har ett eget bete och hyr in andra?

Det ligger ju helt i min nya profil om att ha så låga kostnader som möjligt samt att få det här till något bra. Ju mer jag tänkt på det desto bättre känns det. Istället för en kostnad har jag en intäkt. Nu ska jag bara hitta ett bete att hyra samt några som vill hyra in sig där.

Även om det nu inte är möjligt för alla. Gör en intäkt av kostnaden är dagens tips!

Puh! Idag blev det mycket....

Publicerad 2012-03-18 14:32:49 i Vanlig vardag,

Jag tänkte att jag skulle göra en liten uppdatering från dagens ridpass. Jag har bara ridit Norton idag för Antes ben var lite svullet i morse. Jag ska ner och kolla på det igen nu och hoppas att svullnaden är borta. Det kan ju vara det att han stått inne och stått stilla under natten.

Norton gick bra, inte lika bra som igår. Idag var han mycket piggare. Han går alldeles för högt i form när han blir så pigg. Jag får jobba mer på det. Det gick bra bitvis när jag lyckades få honom lägre. Jag ska se ut en tävling och träna målmedvetet inför det. Tyvärr måste jag nog snart återlämna dressyrsadeln och jag gråter bara vid tanken. I love it! Det blir till att hitta en likadan sedan.

Nu ska jag ner och mocka lite i hagen, fixa tråden till avdelningen, hämta torv och göra resten av mina vanliga stallsysslor. När jag är färdig med det ska jag åka till Sollentuna och hämta lite av mina saker. Det blir nog bra.

Ikväll ska jag se sista delarna av Äkta Människor på SVT Play.

Söndagens to-do

Publicerad 2012-03-18 07:41:08 i Vanlig vardag,

Jag ska ner till stallet snart. Den här helgen har varit skön. Jag har slappat i soffan både fredag och lördag kväll. Mitt mål är ju att orka kliva upp tidigare och hinna göra färdigt mitt stall innan  jag börjar jobba Jag får nog jobba lite mer på det. När det blir varmt sedan skulle det vara skönt att rida på morgonen. På eftermiddagen blir det så varmt.

Idag blir det nog en kort sväng ut innan jag går ner i ridhuset. Det blir ridhuset idag också. Ante vill jag nog inte rida ut på förrän han gått någon dag och Norton är ju tokpigg och behöver lite arbete. Det var några som ska rida ut senare idag, men jag vill nog vara färdig med stallet innan lunch.

Jag har fortfarande två saker kvar att göra sedan igår. Igår delade jag inte av hagen och jag måste mocka några kärror. Just det, jag hämtade ingen torv igår heller så det måste jag göra.

Idag tänkte jag skriva ett inlägg i hästägarnas bästa spartips. Jag har en del fyndiga saker kvar att skriva om och nya dyker upp hela tiden.

Ridpasset på Ante idag

Publicerad 2012-03-17 22:17:00 i Ante,

När jag började rida Ante idag kändes det som en katastof. Han kändes helt sned. Det kändes som att jag lutade 45 grader åt vänster. Nu var det ju höger ben som var skadat och det kändes konstigt att han skulle vara sned åt vänster.

Jag började rida och han gick riktigt riktigt bra. Nu behöver jag träna igen på honom. Det vi tränade på sist för tränaren sitter som smäck nu och han går riktigt bra efter det vi ville åstadkomma. Helt otroligt att kliva upp efter två veckors konvalecens och hästen är som perfekt. Jag red på i alla gångarter även om det kanske kan tyckas vara lite olämpligt. Efter en stund försökte han inte längre lägga mig snett. Galoppen på fyrkanten är som en dröm att rida med honom. När jag kom ut ur ett hörn vid ett tillfälle fick vi till en perfekt form och balans. Fan vilken känsla alltså. Jag blir så lycklig. Den hästen är fantastisk att rida.

Dagens ridpass på Norton i bilder

Publicerad 2012-03-17 16:44:01 i Norton,

Här kommer bilderna. Norton var kalasfin att rida idag. När jag precis börjat skritta och var färdig kom det in några i ridhuset och en av dem kunde tänka sig att ta några bilder. Jätteroligt att ha några kort på mig och Norton igen vid ridning. Han ska ju enligt tränaren få smeknamnet "Herr Myrslok", men det går sådär kan jag meddela. Vi kör lite mer giraffstuket på formen. Jag är nöjd överlag med min egen sits. Finns en hel del att bättra överlag dock.
Vad tror ni? En Lätt B borde vi väl kunna hanka oss igenom på hyfsad procent?

Ridbilder på Norton

Publicerad 2012-03-17 15:14:08 i Vanlig vardag,

Fick lite ridbilder från mitt och Nortons ridpass idag. Det blir inte så bra i ridhuset, men de blev ändå riktigt bra för att vara med den här kameran. De kommer i nästa inlägg. Just nu är jag i stallet och gör färdigt det sista. Jag måste bara säga att jag är imponerad av min egen sits.

Bra start på morgonen....eller kanske inte?

Publicerad 2012-03-17 07:55:50 i Vanlig vardag,

Klev precis upp, bara för att upptäcka att det inte fanns något vatten. Tack och lov tänkte jag omgående till och lyckades få det absolut sista vatten i röret att räcka till en 1/2 kopp kaffe. Grattis liksom! Det var inte ens gott. Nåväl. Koffeinet åkte in i blodet och det var huvudsaken.

Nu ska jag ner till stallet och släppa ut hästarna. Idag har jag en del på schemat.

*Rida båda hästarna
*Dela av hagen eftersom Ante varit så dum med stackars inackorderingen.
*Ev åka och hämta lite saker i Sollentuna.
*Om vattnet kommer igång ska jag fortsätta med mitna projekt "Inga Smutskläder 2012" samt *Håll Diskbänken Fri".
*Hinner jag tänker jag packa in lite sopor i bilen och köra till tippen.
*Mocka några kärror i hagen.

Det var väl ungefär det jag tänkt göra idag. Ska kolla med hon i grannstallet om inte hon vill åka på någon tävling snart också. Då har jag ju sällskap och dragplåster för att komma iväg.

Nu blir det till att gå iväg så alla mina saker har en chans att bli gjorda.

Ridtur på Norton och check av Ante *film*

Publicerad 2012-03-16 21:08:45 i Vanlig vardag,

Nu har jag varit nere i stallet och ridit och fixat. Jag började med att kolla Antes status och han var helt ok nu. Får fixa hans tappsko och sedan ska jag pröva att rida imorgon. Jag hoppas det går bra. Han verkar väldigt pigg och glad iaf.

Norton red jag och han kändes kanonfin. Jag har inget att klaga på. Han blev lite störd på hunden som fick dampanfall när jag red och vallade både framför i mitten och bakom, helst samtidigt dessutom. Det kallas träning av störande moment att rida med hunden. Det jobbigaste partiet var nog att vända snett igenom när hunden helt plötsligt befann sig mit framför ochästen satte i tvärnit. Vi överlevde och har nu kommit ännu ett steg i vår mentala träning. Jag tänkte att jag ska fixa en liten videosnutt på Norton och mig när vi dressyrar någon dag framöver. Jag lovar att alla dressyrryttare kommer att få kalla kårar och stryka sig om de ser att jag och Norton ska på samma tävling. Vi är liksom bara bäst. Det är fascinerande, men Norton skapar alltid en sådan enorm tro på en som ryttare på tävling att när man väl ska in på banan finns inga hinder för att vinna OS. Det finns ingen som ens kommer i närheten av en då. Jag jobbar med att få den känslan och föra över den när jag rider Ante just nu. Det gick bra precis innan skadan och jag hoppas det sitter i.

Här är iaf två videosar från det att jag kollade honom idag. En i varje varv. De är ganska korta, men jag kan inte se att hästen inte skulle vara fräsch.
Planering av tävlingar? Ett första utkast av min tävlingstermin för året 2012

Publicerad 2012-03-16 17:25:57 i Hästarna,

Jag fick ett infall precis och kollade i Tävlingsdatabasen.  Det kanske är dags att jag dammar av min tävlingslicens och löser den. Det var faktiskt så att jag hittade en par tävlingar jag kan åka på. Nu krävs bara en bättre plan, en mer målinriktad plan. Jag ska skriva ett mer detaljerat inlägg sedan om hur jag lägger upp träningen inför hela säsongen utifrån tävlingsplanering osv. Det här är den första lilla "checken" på årets tävlingar.

22:a April Djursholm 90 cm
Finns även på Rådmansö den här helgen, men det blir mycket längre att åka.

29:e April UVFK Tyvärr är den ute och deras bana är den överlägset sämsta jag ever tävlat på. En jävla sandstrand är vad det är. Om någon vet att den blivit bättre får ni gärna tala om det. Som det ser ut just nu faller den bort. Den skulle vara bra då de inte äger några titthinder utan bara har vanliga bommar på sin bana.

1:a maj Vallentuna 95 cm. Kanske i högsta laget för att åka iväg första gångerna, men vafan. Det är ju 6 veckor kvar dit och om jag har tur kan jag hoppa Ante om två veckor. Det ger mig ju 4 veckor att träna på. Borde inte det räcka?

19:maj Märsta

27:e maj Enköping/Mälarhöjden

2:a juni Märsta

6:e juni Enskede/Lurbo

1:a juli Järfälla

Nu tänkte jag inte åka på alla och det finns även andra tävlingar samma dagar och andra datum. Det här var bara en första skiss av tävlingssäsongen. Jag gör alltid så här. Sedan planerar jag in i detalj hela tävlingsåret. Även om det inte ser ut som det är jag en mycket målmedveten och välplanerad människa när det väl kommer till tävling. Bara av att jag kollade på tävlingsterminen fick jag inspiration till att gå ner och rida så det ska jag göra nu också. =)

Fördelen med att ha en skimmel när det är lerigt

Publicerad 2012-03-16 16:18:28 i Ante,

Nu kanske ni tycker att jag är helt knäpp som skriver att det är en fördel att han en skimmel när det är lerigt ute. Alla som har häst vet att skimmlar alltid är smutsiga. Allt syns liksom. Tacksamt nog har jag blivit belönad med en lergrå skimmel. Det är kanon.

Ante
Född 2006
Färg Lergrå

Så här ser han ut före snabb-borstning: *Notera att hästen faktiskt HAR lera på kroppen på den övre bilden.Så här ser han ut efter min lilla speedy-ryktPraktiskt häst va? Härmed rekommenderar jag skimmlar som de mest praktiska hästarna när det kommer till lerperioder.

är faktiskt nöjd

Publicerad 2012-03-16 10:01:30 i Vanlig vardag,

Jag har sökt lite information om hingsten nu så jag ska få till ett bra och informativt inlägg till er. Jag måste säga att jag blir mer och mer nöjd med valet av hingst. Det här kan nog bli riktigt bra. Stammen är också något jag personligen tycker om. Lite av Nortons stam.... ;-)

Hingst bokad!

Publicerad 2012-03-16 06:35:32 i Vanlig vardag,

Igår passade jag även på att ringa och "boka" hingst till MB. Det kändes bra. Jag kan ärligt säga att det här valet helt och hållet var en kostnadsfråga. Det var lite betäcka eller inte. För er som inte har betäckt kan jag säga att det är inte direkt gratis.

Jag ska kungöra senare vilken det blev och skriva ihop lite text om den och dess avkommor, men jag kan säga så mycket som att en av avkommorna är den mest vinstrika hästen i S-klass(svår klass) i Tyskland.

Nej, nu väntar dagens arbete.

Hästägarnas bäst spartips! Del 2 Vad ströar du med i boxen?

Publicerad 2012-03-15 21:17:58 i Hästägarnas bästa spartips,

Jag har funderat lite ett tag på om jag ska byta strö till mina hästar. Jag tycker om torv. Helst skulle jag vilja ha halm, men kostnaden för containern skulle rusa iväg då jag betalar per tömning samt till den som kör varje gång. Halm tar väldigt mycket plats. Torv har varit en bra lösning och är fortfarande det. Nu var jag dock inne på att sänka mina kostnader. Ett ströbyte innebär i princip ingen skillnad för hästen. Naturligtvis finns det undantag som att hovarna inte kan stå på en viss sorts strö, hästen kanske behöver ha väldigt dammfritt osv. Då är det naturligtvis inte en kostnadsfråga.

Nu när jag räknat på det kom jag fram till att jag skulle spara 2000:- på en halvårsperiod. Kostnaden för att använda torv under de här veckorna skulle bli 4300:- medans spånets kostnad skulle bli ca 2200:-. Nu har jag räknat på två hästar och storsäck med värmepellets. Båda levererade till dörren. Nu har jag bara kollat på en leverantör av spånpellets och jag tänkte naturligtvis kolla med någon mer. Ev kan priset sänkas ytterligare.

Jag funderar seriöst på att byta, men jag är lite osäker. Det finns många likheter bla att pelletsarna tar samma plats i containern som torv.

*Jag är rädd att det ska regna in i storsäcken. Eventuella åtgärder och idéer för att åtgärda detta mottages glatt.
*Kommer Norton att hosta? Han har lite lätt för att hosta av dammigt hö och jag är orolig över att han ska damma även av spånet. Nu är det skillnad på det som stoppas in i munnen och äts och spånet går faktiskt att vattna. En fördel gentemot torven.
*Blir det tungt att hålla på med? Vi har samma säck på mitt jobb och arbetet för att fylla två boxar är helt klart värt att skotta lite pelletsar ner i en skottkärra och köra in i stallet.

Jag letar ny medryttare

Publicerad 2012-03-15 18:50:20 i Vanlig vardag,

Jag har lagt ut en annons om medryttare. Den följer:

Min förra medryttare flyttade utomlands och nu behöver jag en ny.

Söker du?

*En välskolad, välutbildad häst att rida.
*Möjlighet att träna för tränare både dressyr och hoppning.
*Ha tillgång till fina ridvägar lantligt men ändå nära pendeltåg.
*Möjlighet att tävla.

Då är det här hästen för dig. Han är tidigare tävlad svår hoppning och hade tidigare en ryttare som även tävlade dressys upp tom svår klass(dock på annan häst). Han är snäll, lättsam och bussig och har inga olater förutom att han är glad. Han går bra att rida ut både själv och med sällskap. I ridhuset kan han alla krumelurer och krusiduller.

Jag söker:

*Någon som vill rida för en längre period.
*Någon som betalar för att den får ynnesten att rida en så fin häst.
*Någon som är beredd att ta ansvar i både vått och torrt. (Det kan regna den dagen man har sin medryttarhäst).
*Någon som tycker det är roligt att komma till stallet och är trevlig och ordningssam mot sina kamrater.

Om nya stallplatsen!

Publicerad 2012-03-15 17:57:32 i Vanlig vardag,

Nu sitter jag vid datorn och ska berätta om min nya stallplats. Det är egentligen ingen stallplats utan ett bete, till Hoppan. Igår var det nämligen en närliggande granne som var förbi och frågade om jag har den kvar, Hoppan alltså. Jo, svarade ju jag. Han berättade då att han skulle behöva sällskap till sin åring. Han bor bara några km bort och det såg bra ut. Jag får själv åka och titta till den och så under sommaren.

Att flytta hästen dit skulle innebära en besparing för mig på 4200:-. Jag kan inte tacka nej.

Jag har tänkt om lite när det gäller mina hästar och jag ska fan lyckas med min plan. Jag bara ska! Nu har jag bestämt mig och det ska gå.

Tyvärr glömde jag ta bilder idag, men jag får väl kanske åka förbi och göra det någon dag framöver.

Ni kanske trodde att jag skulle flytta någon annan häst, men tji fick ni. Då undrar ju jag. Hur tänkte ni om ni tror att jag ska säga upp mitt eget stall och ställa mig inackorderad när jag precis börjat skriva om min artikel om ha häst billigare?

Det här är ju bara ett led i hur jag ska lyckas med mitt.

Nya stallplatsen

Publicerad 2012-03-15 16:52:02 i Vanlig vardag,

Nu har jag precis kommit hem efter att ha tittat på nya stallplatsen. Det såg bra ut. Ska sova på saken. För mig handlar det om en hel del pengar också. Jag måste fixa lite till mina hästar innan jag skriver mer om det. På återseende om en timme, eller två.

Tjoho! Hoppas det är något bra

Publicerad 2012-03-15 09:57:58 i Vanlig vardag,

Nu har jag bokat för att titta på stallplatsen i em. Jag hoppas att det är bra. Då kan jag sänka mina kostnader och om jag höftar spara minst 3000:-. Det är naturligtvis inget dåligt, då skulle jag inte ens överväga alternativet. Bilder utlovas senare ikväll.

Titta på ny stallplats

Publicerad 2012-03-15 06:27:29 i Vanlig vardag,

Idag ska jag kolla om jag inte kan åka förbi och titta på stallplatsen till PH. Jag slutar ju tidigt och det passar bra. Sedan ska jag ringa skolan och säga att jag inte kan komma dit imorgon kl 13. Det stod liksom att kurststart var 17:e då kan de ju inte lägga in ett möte den 16:e och begära att man ska kunna komma dit?

Inspirerad!

Publicerad 2012-03-14 21:40:26 i Vanlig vardag,

Fick lite inspiration och positiv energi från oväntat håll nu på kvällskvisten. Jätteroligt!

Nu känner jag mig lite taggad igen. Har hittat ett nytt presenttips som jag arbetar på och det kommer att komma upp inom de närmaste dagarna. Jag letade det för ett tag sedan, men då hittade jag inte det. Ikväll, av en ren slump, genom den här anonyma inspirationskällan hittade jag den på nytt.

Imorgon slutar jag tidigt igen och jag tänker höra mig för på morgonen om Hoppans ev nya stallplats. Tänkte åka och titta på den. Vi får se vad tiden räcker till.

Här är en liten försmak på presenttipset så får eran fantasi avgöra resten.


När ni gör pannkaka - gör inte som mig - då blir det pannkaka!

Publicerad 2012-03-14 19:23:00 i Vanlig vardag,

Jag blir lite irriterad när jag skriver vad jag anser är ett toppeninlägg och sedan inte bara överöses med besökare. Nu är det ju inte så rimligt att det händer, att besökarna dyker upp omgående. Det är bara något jag önskar mig. Besökarna kommer ju så småningom.

Alldeles nyss gjorde jag pannkakor. Det blev lite tokigt när jag läste receptet och blandade ihop mjöl och mjölk. Visste ni att pannkakssmet blir otroligt tjock om man ha i 6 dl mjöl och 2,5 dl mjölk istället för tvärtom? Inte? Nej, men då kan jag tala om att det blir så. Det blir faktiskt så illa att mjölet som inte kan sugas upp av mjölken kan hällas ut och man kan fylla på med ny mjölk. Degen är ändå en klump så ägg och allt blir kvar som receptet var från början. De smakade bra iaf.

Hästägarnas bästa spartips del 1: Märke = Kvalitet!

Publicerad 2012-03-14 15:20:35 i Hästägarnas bästa spartips,

Nu kanske ni undrar vafan, märkessaker är ju dyrt? Naturligtvis är det det. Jag håller absolut med. Det är dyrt att ha häst. Varför göra det ännu dyrare?

Till saken hör att enligt min erfarenhet gäller, speciellt när det kommer till hästsaker, att märke betyder kvalité. Jag har mycket märkessaker i mitt förråd och jag är nöjd med det mesta. Nu har jag även saker som är från billigare märken och tyvärr måste jag säga att de är inte lika bra. Det går inte att komma ifrån.

*Passformen är ofta sämre när det kommer till schabrak och täcken.
*Lädret i billigare träns är sämre och går lättare sönder.
*Benskydd av billigare märken slits om du har en häst som verkligen behöver dem. Norton har haft sönder mer än ett par första gången jag använt dem. Det blir billigare för mig att köpa kvalitet. Din häst kanske inte ens behöver benskydd. Måste du då köpa?

Nu ska vi komma till själva poängen här. Jag handlar (nästan) aldrig saker till ordinarie pris. Jag väntar till rea. Vid rean är ofta priset nere på samma som de billigare märkena. Du får tio gånger bättre kvalitet än om du köper märkessaken till samma pris som det billigare alternativet.

Handlar du kvalitetssaker håller de längre. Du har tid att vänta in nästa rea och köpa nytt till mycket bra pris innan dina nuvarande märkessaker hinner nötas.

Det finns naturligtvis undantag. Nortons boots som han har i hagen har jag köpt de billigaste jag kunde hitta. Just när det kom till hans hagboots slog jag två flugor i en smäll och köpte reflexboots. Praktiskt ur mer än ett perspektiv då jag använt dem hela vintern ner till ridhuset då jag måste gå 200m på bilvägen.

*Tänk efter vad du ska använda det du ska köpa till? Hade det varit så att Norton trampat sig med broddarna hade jag kanske valt annan modell. Enda anledningen nu var att han trampar av sig ena framskon i slutet på skoperioden utan boots.

Fleecetäcken är nästa sak. De går sönder. Det går inte att komma ifrån. Tro mig här är det värt att vara lite snål. Av erfarenhet vet jag att man blir betydligt mer ledsen när hästen har sönder fleecetäcket för 1500:- än när den har sönder det som kostade 100:-. Måste det vara dyrt och av fint märke? Hästen ska ju ändå bara torka i det.
Fleece=helt ok att köpa billigt skräp.

Tänk efter vad du kan köpa som är viktigt att det håller bra kvalitet och som du verkligen behöver. Behöver hästen bra benskydd - köp kvalitet - det lönar sig i längden. Kan hästen inte bli blöt - köp kvalitet - det håller regnet bort.

Glöm framför allt inte bort - en sjuk häst är en dyr häst oavsett skada.

HA IS I MAGEN. VÄNTA TILLS DET BLIR REA PÅ JUST DEN DÄR SAKEN DU BEHÖVER. Du kanske inte behöver den just idag?

SR SvD DN

Jag tror på det här

Publicerad 2012-03-14 12:42:54 i Vanlig vardag,

Har funderat lite nu på det här med min nya serie im spartips för hästägare på bloggen. Ju mer jag tänker på det desto smartare tycker jag att det är. Nu slutar jag snart och jag måste säga att jag är sugen på att titta på det här ev nya stället. Det ligger väldigt nära och det skulle vara roligt att ta hem 'Hoppan'.

Hur man gör för att ha råd med mer än en häst. Tips ett!

Publicerad 2012-03-14 09:51:25 i Vanlig vardag,

Jag tänkte, eftersom jag är expert på området, att jag ska dela med mig av mina erfarenheter i en liten följetong. Jag kom på det idag när jag insåg att jag nästan alltid har mycket tur när det kommer till mina hästar. Idag var det nämligen en som kom och frågade om jag inte kunde ställa en av hästarna hos honom. Get it? Utbud-efterfrågan perfekt för mig. Behöver någon min häst blir det naturligtvis förmånligt. Tips ett: ha tur!

Blev mycket idag

Publicerad 2012-03-14 06:11:04 i Vanlig vardag,

Jag slutar tidigt, men jag har lovat att mocka lite på ridbanan. Sedan håller jag även på att mocka ur hagen och det är ett monsterprojekt. Tänkte ju även rida idag och sedan måste jag hämta en torvbal.

Förutom det borde jag även köra iväg soporna i stallet till tippen. Det känns som att jag har för mycket att göra och för lite tid.

Måste väl lägga ut annons på stallplatsen också.

Var är du kära beundrare???

Publicerad 2012-03-13 21:35:15 i Vanlig vardag,

Jag är lite ledsen över att ha skrämt bort min hemliga beundrare. Förut var det lite spännande att se att den var in hela tiden och så intresserad av mig. Alla är ju lite av Attention Whores, oavsett om man påstår, eller vill vara det. Naturligtvis även jag. Jag hoppas du kommer tillbaka kära beundrare.

Nu blir det sängen, tidigt idag, för jag öppnar imorgon och börjar tidigt. Dum som jag var, att jag inte lärt mig av misstaget tidigare, tänkte jag lägga ut hö i hagen nu på kvällen, men det var naturligtvis kolsvart som vanligt. Behöver göra det imorgon före jobbet också.

Det blir nog bra. Jag har inte haft någon lust att rida på ett tag. Imorgon ska jag ta tag i det och ta Norton på en tur.

Jag hoppas ha lite intressanta saker att skriva om i framtiden. Satt och försökte hitta herr Snyggings facebook, men han kanske inte har någon. Var en som sa till mig idag att de som inte har fb är garanterat inte singel, men jag vet inte. Han har varit ganska på ändå tycker jag.  Om inte annat lär han dyka upp igen och då kanske vi hinner säga mer än två meningar.

Vilken är bäst?

Publicerad 2012-03-13 18:15:02 i Vanlig vardag,

Jag tog lite bilder på väg upp från stallet alldeles nyss, men har lite svårt att bestämma mig för vilken som blev bäst. När jag väl hade laddat upp dem på datorn kom jag på att ingen av dem kanske blev som jag ville. Jag kom på att jag nog letade lite med djup i de första med staketet till vänster och de längst ner ville jag ha lite annan ton i färgen på. Där ville jag dessutom att kyrkan i bakgrunden skulle bli lite mer central i bilden. De blev nog ok ändå. Jag redigerar ju aldrig bilderna. Det här är originalen precis som när de fotades. Ni kanske kan komma med lite åsikter? =P


Tänk före efter!

Publicerad 2012-03-13 15:30:02 i Vanlig vardag,

Jag ska ner till stallet nu en sväng. Blir väl lite motion av Norton idag. Sedan tänkte jag passa på att kratta lite i hagen. Den ser inte så rolig ut just nu.

Vi får se sedan när jag kommer upp igen om jag har något roligt att berätta. Just nu är det lite dödläge på roliga saker som dessutom går att skriva på bloggen. Vissa saker kan man ju som inte skriva här även om de är tokroliga. Lite måste man ju ändå tänka. Här om sistens var det en som skrev en riktigt korkad sak på facebook. Alltså det är ju öppet forum. Dessutom snackas det alltid en massa. Det är så tråkigt när man skriver saker som verkligen är riktade enbart till en person och gör det så att det syns. Gör det då som allmän info bara.

Dagens presenttips: Snopptofflor

Publicerad 2012-03-13 09:45:48 i Vanlig vardag,

Tänkte ge er ett litet tips på en present. Den här passar allra bäst till den du minst känner att du skulle kunna tänka dig att ge dem till. Tänk efter själv. Vem skulle du minst kunna ge dem till? Föreställ dig sedan hyr det skulle se ut på dens födelsedagsfest när den öppnar. Visst skulle det väl bli lyckat. Även den mest bittra skulle smälta.

Happiness!

Publicerad 2012-03-13 06:14:23 i Vanlig vardag,

Ja, idag känner jag mig på riktigt bra humör. Ska precis åka till jobbet och jag kommer att ha en kanondag när jag slutar tidigt och vädret ser ut att bli perfekt! Kan det bli bättre? Idag tänkte jag också bjuda på ett litet presenttips till er. Det kommer vid halv tio. Det skulle ha kommit ut igår, men inlägget försvann.

5 saker en man inte ska säga eller göra på en dejt

Publicerad 2012-03-12 20:33:11 i Vanlig vardag,

Jag hade ju ett riktigt mardrömsscenario i lördags. Vid ett antal tillfällen hann jag sätta hjärtat i halsen och undrade om han var totalt jävla blåst i hjärnan. Jag valde därför att ta ett axplock ur mitt förråd på de dödsdömda sakern.

1. "You don´t look so fat"
Nu var syftet att det skulle vara en komplimang och tacksamt nog är jag inte känslig dock, personen i fråga säger att du inte är SÅ fet. I nästa mening säger han, samtidigt som han illustrerar med händerna "you´re actually quite slim". Bra, ämne utseende avhandlat check. Idiot!

2. "We can go to my place or your place".
På väg mot Centralen när jag ska åka hem. Mitt .svar var enkelt och mycket tydligt oavsett språkkunskaper "C-E-N-T-R-A-L-E-N". Jag tror inte att det gick att misstolka.

3. "You wanna drink some alcohol?"
Vi har nu kommit fram till Centralen. Ehh, nej, jag skulle inte tro det. Mitt tåg går väl typ var det inte precis om en minut?

4+5. (På en annnan dejt) Vi pratar om psykiskt sjuka personer och medicinering. "....men mitt ex.....eller det var inget förresten....." Jaha, är ditt ex psykiskt sjuk, eller? Det känns väl kanske sådär. Dessutom asshole, prata för fan inte om ditt ex ditt dumknullade svin.


Det var väl bara det. Män måste vara totalt blåsta i hjärnan.

P.S Det tog ganska lång tid innan jag insåg att exet inte var psykiskt sjuk och fatta att jag blev ju fan rädd för människan.

Woho! Herr Snygging is back

Publicerad 2012-03-12 16:31:43 i Vanlig vardag,

Mmm, jo det är sant! Han är tillbaka. Hann bara prata som hastigast med honom idag då han hade bråttom, men oj oj vad roligt det var. En liten vänlig touch på axeln som hälsning och ett vi ses med ett glatt leende. Kan det bli bättre?

Nu måste jag göra en uppryckning från min misär som varit senaste veckan och piffa upp livet lite. Nu är det ju riktigt roligt.

Jag har äntligen smält den här kassa "daten" i lördags och ska skriva ett inlägg om vad män inte bör säga på en date. Bland annat ingår "you don´t look so fat". Då förstår ni kanske upplägget? Nu måste jag fixa middag och hunden slickade precis rent vattenskålen och tittade lite på mig. Arbete väntar, tydligen och jag är på mycket, mycket bättre humör.

Är med i...

Publicerad 2012-03-12 11:47:55 i Vanlig vardag,

....utlottning av Kenza 9-jackan nu. Måste ju bara ha en. Utlottningen är mellan 12-14 och om jag inte får en då ska jag leta vidare.

Nytt rekord!!! +ett tips för att få fler läsare till bloggen

Publicerad 2012-03-12 06:15:52 i Vanlig vardag,

Jag sa ju att jag inte visste vad som hänt med bloggen. Det vet jag inte riktigt heller. Senaste tiden har besöksantalet ökat kraftigt. Igår slog den med stor marginal nytt rekord. Det är grymt!

Visserligen har jag haft mycket besökare förut, men då har det blivit lite provocerat att få upp besöksantalet och de besökarna kommer aldrig tillbaka. Igår var det ni vanliga som var in -och några till då. Det är sjukt roligt. Jag vet inte vad det beror på. Känns som att det mest varit dravvel jag skrivit om sista tiden.

Det finns ett antal sätt att få upp besöksantalet en del. Bland annat kan man skriva om en artikel, länka till den och sedan pinga bloggen. Till exempel om man skriver om och länkar till en artikel på DN eller Expressen kan man pinga på twingly.com så blir det en länk på artikelns sida till bloggen. Väljer man rätt artikel till exempel Dagens mest lästa kan man få mycket besökare därifrån. Det gäller dock att skriva en bra text, grym rubrik, eftersom det är den som lockar läsaren att klicka på just din länk och sedan är det en fördel om bloggen är nischad i det området.

Jaja, nu kom det andra läsare till min blogg just igår och det var sjukt roligt. Tack för att ni läser det gör mig riktigt glad!

Bilder från idag+snyggaste Kenza-jackan

Publicerad 2012-03-11 20:57:33 i Vanlig vardag,

Ja, jag åkte iväg för att gå på tv-inspelningen och lyssna på musik bara för att konstatera att föreställningen idag var tidigare än igår. Jaja, sånt som händer. Istället blev det en tur i Kista Galleria och Sollentuna Centrum.

Det här skulle jag lätt sova gott på.


Vill ha! =)
Det blir dålig skärpa när man försöker ta en bild via en spegel, men men.
En snygg klänning


Jag fattar inte riktigt de här whiskeyglasen


Paket från Guldfynd.


En liten fika i Sollentuna


I paketet låg. =)


Här är det snyggaste av allt. I´m in love!!!!! Måste ha. Är den inte bland det snyggaste ni sett den här jackan från Kenza?

Jag hoppas det här blir spännande

Publicerad 2012-03-11 13:07:21 i Vanlig vardag,

Sitter precis och ska åka iväg på en TV-inspelning. Jag vet inte mer än att det är i en kyrka och det är några som sjunger. Jag lovar att det blir några bilder.

Med bloggen vet jag inte vad som hänt. Besöksantalet har öka kraftigt senaste två veckorna. =)

Ha det gött idag!

Antestatus 10/3

Publicerad 2012-03-11 10:31:26 i Ante,

Jag vet att den tionde var igår, men det här upptäckte jag igår och ska göra en ny check idag. Det blir en dagens uppdatering då.

Igår när jag kollade hans ben ömmade han uppe vid fästena på insidan. Det kändes inte så bra. Jag vet inte om det var senan eller gaffelbandet. Jag ska kolla igen idag. Benet är nog för svullet för att man skulle kunna ultraljuda, men det blir bandage på igen.

Det är möjligt att han fortfarande bara är öm och att det inte är en skada i sig. Jag ska kolla idag igen. Såren ser fina ut och har läkt ihop.

Mmm, jag hade tänkt...

Publicerad 2012-03-11 09:49:35 i Vanlig vardag,

...skriva inlägget Vem vill bli fru?, men det orkar jag inte just nu. Istället sitter jag och funderar över vem jag kan ha skrämt bort så snabbt från bloggen. Det var ju verkligen inte så jag menade.

Nu sitter jag här och ska dricka kaffe för att sedan åka iväg på en TV-inspelning. Det ska bli roligt. Det är i en kyrka och jag har inte varit i en sådan på länge nu.

Jag har funderat lite nu och jag väntar fortfarande på att Herr Snygging kommer hem. Han borde ju dyka upp när som helst. Ska bli asroligt.

Imorgon ska jag skriva Vem vill bli fru?-inlägget

Publicerad 2012-03-11 00:36:21 i Vanlig vardag,

Imorgon ska ni få ett inlägg om min "fantastiska" date. Undra om han märkte att jag kollade klockan ofta? Det lär vi aldrig få reda på. Snacka om tråkigt. Jaja, jag kan inte berätta nu om jag ska skriva om det imorgon.

Iaf har jag en plan nu för hur jag ska göra med vissa saker. Återkommer med det.

Funderar även på att gå på karaoke nästa fredag, om det är då den är. =)

Ni som väntat

Publicerad 2012-03-10 22:55:16 i Vanlig vardag,

Det där var INTE någon rolig date. Det enda som var bra med det var att jag kunde konstatera att jag åtminstone inte satt och jämförde med idioten. Det är bra, då vet jag med säkerhet att jag fått ett avslut. Jag kan ju lägga till ännu en i kategorin manliga lögnare. Statistiken bättras inte direkt för det manliga könet. Faktum är att jag saknade den där andra som jag dateade i somras. Han var lite mer lagom och tro det eller ej, men jag uppfattade aldrig någon lögn från hans sida sett. Nej, nu kör jag vidare. Nästa helg=ny date. Någon som är sugen? Varning bara för kraven höjs eftersom..... Herr Snygging borde ju komma hem snart också. Hmm....

Woho!

Publicerad 2012-03-10 17:01:40 i Vanlig vardag,

Han hörde av sig om tiden ändå. Jag ska inte vara så snabb att döma ändå. Jag hoppas för en gångs skull att det är en man som är trevlig och som är något jag vill ha. Och som vill ha mig isf. Tyvärr tror jag att det förstnämnda är svårare att uppnå än det sistnämnda jag känner mig inte särskilt impopulär faktiskt. Tvärtom! Det är bara det att jag faller för fel personer och helst då dras till riktiga svin.

Nu är det ändring på det. Det heter inte längre "jag vill inte ha ett svin". Numer heter det "jag vill ha en bra och trevlig kille som behandlar mig väl och med den respekt jag förtjänar".

Jag är väldigt osäker nu

Publicerad 2012-03-10 16:26:41 i Vanlig vardag,

Han har inte hört av sig om tiden och jag vet inte. Han spelar ju någon match just för sekunden och det är ju klart att han inte kan meddela vilken tid han är färdig och vi kan ses. Tänk om han ändrar sig och inte vill träffas då. Känns ju dumt att fixa iordning sig för honom då.

Dessutom vet jag fortfarande inte. Tänk om han är som den här förra. Lämnar ut något om mig till någon annan, typ sitt ex. Ni anar inte hur jobbigt det har varit. Jag tror dessutom att det är Han, han som jag hörde av mig till som varit in alla 192 ggr sedan 26:e jan. Det var ju innan det också. Jag känner ingen i Uppsala som jag kan tänka mig är så intresserad av alla mina mansrelaterade inlägg. Nåväl, det får förbli en gåta. Den verkar ha blivit rädd och försvunnit. Återgår till han ikväll. Vad är meningen att göra sig iordning om det ändå inte blir något? Jag klarar seriöst INTE att bli besviken eller förd bakom ljuset igen. Inte efter att det är enda erfarenheten efter att ha bott med någon som talade om hur dålig jag var varje dag i tre års tid. Jag har aldrig skrivit något om det då jag vet att vi har många gemensamma bekanta men det kanske är dags nu.

Nu är det bara tiden kvar

Publicerad 2012-03-10 15:12:53 i Vanlig vardag,

Jag ska alltså ut med den här J ikväll nu då. Jag kan säga er att jag haft LÅNGA förhör med honom innan. Det är ju ingen garanti dock. Han spelar någon match nu sedan ska vi träffas på en fika. Skitkul! Det blir nog bra.

Nu har jag fått svar och ska på date

Publicerad 2012-03-10 12:41:22 i Vanlig vardag,

Jag skickade ett till sms och har nu fått svar. Kanon! Han vet att det aldrig kommer att bli något mellan oss och han vill inte träffas. Bra då vet jag. Då kan jag glömma det. Det känns mycket bättre. Nu kan jag gå vidare och skita i honom.

Istället bestämde jag mig för att träffa den här andra. Vi försöker få till att vi ska kunna träffas nu och planerar in vilken tid. Han kan inte idag och jag kan inte imorgon. Jag orkar inte åka in till stan mitt i veckan. Han bor på Ö-malm. Det måste bli en helgdag. Får se om han inte kan få till någon ledig tid idag. Jag återkommer. Jag hoppas vid Gud att han inte ljuger. Dessutom har jag helgarderat mig och kontrollerat att han inte har något närliggande ex. Hans har flyttat för gott från Sverige. Kanon! Återkommer senare när jag vet mer. Nu vill hästarna ha mer mat.

Det var inte min mening

Publicerad 2012-03-10 08:23:29 i Vanlig vardag,

Jag verkar ha skrämt bort min hemlige beundrare. Det var inte min mening. =( Den får väl vara in hur många gånger den vill. Jag vet ju att det inte är det där exet som var in förut. Hon har inte varit in på jättelänge. Nu vill jag ju ha tillbaka min beundrare. Jag vet ju fortfarande inte vem det är. Fast det kanske är som någon sa. "Han kanske har gett bloggadressen till någon ny brud som är inne konstant." Ja, man vet ju aldrig och jag upphör aldrig att förvånas.

Jag funderar lite på att åka och träffa den här J idag. Jag är sjukt rädd för att han ska ljuga ska ni veta. Jag vet inte om jag är paranoid eller om jag bara har levt lite.

Nej, nu ska jag ta och äta frukost och hoppas att beundraren vågar sig in åtminstone en gång idag.

Min hemliga beundrare

Publicerad 2012-03-09 21:43:45 i Vanlig vardag,

Jag funderade lite i stallet och den jag helst vill gå på dejt med är min väldigt trogna besökare här på bloggen. 192 ggr visar på ett enormt intresse av mig som person. Jag är faktiskt smickrad. Jag hoppas att det är en man. Det är ju inte så att jag tänder på tjejer om ni inte visste det sedan tidigare, men 192 ggr kan faktiskt få mig att gå på en dejt även om det skulle visa sig vara en tjej.

Om någon är så intresserad av mig är jag verkligen, verkligen smickrad. Jag har också noterat detaljen att jag är det första och sista den här personen tänker på. Det säger ju en del. Det är ju som det jag skrev i inlägget för någon dag sedan att det första och sista man tänker på är nog det viktigaste.

Vi får väl se. Den lär ju dyka upp igen och jag har verkligen ingen aning om vem det kan tänkas vara. Vi får helt enkelt bara fortsätta undra.

Jag behöver idéer nu

Publicerad 2012-03-09 18:53:25 i Vanlig vardag,

Jag sket ju i den här andra. Hur jävla besviken jag än är. Tragiskt nog kan jag erkänna för er att jag fortfarande inget helle vill än att träffa honom. Det spelar ju absolut ingen som helst roll när han ändå inte vill träffa mig. Tiden läker väl alla sår antar jag. Det jag skulle kunna förlåta honom för är om han åtminstone la en lapp i stallet där han förklarade sig lite. Jag kan ju alltid svara med en lapp på garagedörren. ;-)

Nu verkar det som att jag ska ut med den här andra. Den här J. Jag kan ju inte vänta all evighet på något som uppenbarligen inte finns. Jag har ju dessutom förnedrat mig till den yttersta gränsen när jag hörde av mig till honom utan att ens få en antydan till svar. Ett nej är verkligen bättre än inget svar alls. Vad vet jag. Han kanske har träffat någon annan.

Den här J vill nu att jag bestämmer vad vi ska göra. Jag vill inte ha någon avancerad dejt utan något enkelt och inte så tillgjort. Lite avspänt sådär. Ni kan väl komma med förslag. Please, kommentera bloggen och inte fb den här gången. Tänk på att han inte pratar svenska. Han är från Irland.

Gud, tänk om man hade kunnat få födas som man?

Publicerad 2012-03-09 17:51:55 i Vanlig vardag,

Jag sa ju att jag inte skulle låta några känslor ta över och det går sådär. Jag jobbar på det och bestämde mig för att den här andra är värd en chans. Vi kallar honom J så länge. Han har ju både erbjudit sig att hjälpa mig i stallet och var orolig en dag i veckan när jag inte hört av mig fast  Jag skulle ha gjort det. Han verkar ju något bättre om jag säger så. Jag tycker om det faktum att han pratar engelska. Det är ju roligt.

Jag är bara så jävla orolig att han ska vara som den här förra, A, och berätta om någon jävla blogg eller något annat psykotiskt. Jag verkar ju dessutom bara träffa idioter som tänker med pitten. Jag fattar inte det här med att ha två samtidigt heller. Nej, jag är fett jävla orolig att bli blåst igen. Ärligt talat vet jag inte om jag orkar en gång till. Jag mådde så jävla dåligt i somras när jag insåg att hans jävla ex läste min blogg hundra gånger om dagen. Man tror ju liksom inte att det är sant när man fattar att det är möjligt att det kan vara så.

Det kanske var dumt att höra av sig till honom när jag läser det jag precis skrivit här ovan. Jag vet inte. Gjort är ju gjort. Någonstans hade jag ändå velat prata med honom, men han verkar ju inte ens intresserad av det. Jag ledsnade en dag på att hans ex var in på min blogg så jävla mycket och blev vän med henne på facebook. Om man läser typ 7-10 ggr per dag kan vi ju lika gärna vara vänner på fb. Det är jag inte längre. Jag tog bort henne igen och sedan har hon slutat läsa. Det är ju skönt. Han lär ju ha märkt att vi blev vänner, men jag vet inte. Om jag hade varit han och sett det hade jag nog blivit lite orolig faktiskt. Jaja, är det värre än att jag blir stalkad av fanskapet i flera månader?

Eftersom han inte ens ha svarat på att träffas för att ta en fika känns det ju som att han verkligen bara hade mig som ett substitut för henne. Jaja, life goes on. Jag vet att jag kommer att må som pesten om han kommer igen, vilket han ju troligtvis kommer att göra. Hans bil står väl kvar. Tur att allt går lättare med tiden. Gång ett lär ju vara förjävlig, sedan för varje gång jag ser honom där lär det ju gå bättre och bättre. För mig hade det känts lättare att ta den där fikan och prata lite. Då kanske jag inte hade mått som pesten, men jag antar att jag av någon anledning inte förtjänar det. Gud, tänk om man hade kunnat få födas som man.

På tal om stalkare skulle jag gärna vilja veta vem som varit in 191 ggr sedan slutet på januari, men det kanske inte den vill erkänna. Jag ser ju bara att det är från en iPhone och vilken stad.

Alltså...

Publicerad 2012-03-09 14:24:24 i Vanlig vardag,

...det jag inte förstår är det här med inget svar. Kan någon förklara? Jag känner mig seriöst som en jävla idiot för att jag ens försökte höra av mig bara för att bli totalt nonchalerad. Vill man inte är det väl bara att svara nej. Eller?

Lite nytt här i mitt liv

Publicerad 2012-03-09 12:51:20 i Vanlig vardag,

Jag kommer att jobba lite annorlunda framöver. Det passar perfekt eftersom jag kom in på en av de kurserna jag sökte tidigare. Nu kommer jag att vara ledig en del vardagar och jobba lite helg ist. Perfekt! Tänkt lite sista tiden och jag har funderat på att lägga ner den här, ja, bloggen alltså. Jag tycker om att skriva, men känner att jag vill skriva snäppet vassare om mig själv, hur jag känner och så. Det känns som att jag inte kan det nu.

Nu har jag fått svar

Publicerad 2012-03-09 09:01:15 i Vanlig vardag,

Jo, jag har fått svar nu. Inget svar är också ett svar. Jag tycker väl att jag hade kunnat få ett nej iaf. Jag fick det av en person en gång. Med stora bokstäver. Det gick inte att misstolka och jag fattade grejen. Inget svar känns mer förnedrande. Känslor är något man tillåter andra att skapa och jag tänker inte tillåta något den här gången. Jag ska gå hem och gråta lite sedan är det klart. Med tanke på hur dåligt jag mått i veckan hoppas jag att han kan hålla sig borta. Han kunde ju det förut så det borde inte vara något problem nu heller.

Vi sa ju kl 9

Publicerad 2012-03-09 06:36:18 i Vanlig vardag,

Jaja, det är väl bara att konstatera att man inte var mer intressant än då. Jag har ju sagt att kl 9 är deadline för svar och det är det också. Det känns inte hoppfullt med något svar heller. Jaja, nu ska jag åka och jobba. Jag ser väl när klockan är nio vad som hänt. Allt som är efter det är ingenting. Dyker han upp utan att ens ha svarat på det här kommer jag bara att tala om för honom att dörren är på samma ställe som när du kom in. As simple as that. Kan man inte ens svara är man inte värd mer och försöker han ute så kommer jag bara att gå. Jag kommer inte ens att titta åt hans håll. Jag känner inte att han är värd det. Men, men, återstår att se när klockan är nio alltså.

Det enda jag har lite ångest för är att han på sitt jobb ska säga att jag är en efterhängsen idiot. Jag lär ju inte våga prata med grannen och hyresvärden jobbar ju också på samma ställe som han.

Deadline för svar

Publicerad 2012-03-08 22:17:56 i Vanlig vardag,

Man kan ju inte vänta i all evighet på ett svar. Deadline är satt till klockan nio imorgon. I min värld så svarar man ju på en gång, oavsett om svaret är ja eller nej. Inget svar alls är samma som att inte hälsa på en person dvs det lägsta man kan komma till. Det jag skrev var ju inte så avancerat heller.

"Hoppas allt är bra med dig. Såg att du var förbi i helgen, men jag var upptagen med min häst som var dålig så jag kunde inte komma och säga hej. Vill du träffas och ta en fika i helgen? Jag vågade inte ringa annars hade jag gjort det. ;-)"

Jag tycker inte att det verkar så svårt att svara på det. Det är ju en ja/nej fråga och kräver ingen avancerad uträkning. Jo, jag känner mig hyfsat korkad just nu som öht ens hörde av mig. Det kan jag erkänna. Gjort är gjort. Jag håller med en som jag känner. Det lättaste hade varit om personen bara hade bett mig dra åt helvete. Då var det klart liksom.

Nu har jag gjort något ändå

Publicerad 2012-03-08 19:54:27 i Vanlig vardag,

Jag kunde inte låte bli. Jag har gjort något. Det är väl bättre att gråta på en gång än att vänta på ett svar som aldrig kommer. Jag vet inte om jag hoppas att han går in och läser eller inte. Skit samma. Jag kan stå för det jag skriver eller säger och kan jag inte det är jag inte sen att be om ursäkt. Jag vill sova gott om nätterna och det kan jag bara göra om jag vet att jag är en bra människa.

En kompis skrev precis:
Begriper det inte. Kära nån, vi är vuxna, intelligenta och vackra kvinnor. Vad har vi för anledning till att vara osäkra egentligen?

Jag ska berätta en sak för er senare. Det är bara en sak som vi lärde oss på mentalkursen och har ingenting med någon annan att göra. Nu måste jag åka och hämta mitt nya kort. Ni vet, det förra gick ju ut i februari. =)
Ni vet, kaffe är slut, bregott är slut, bröd är slut. Fattar inte hur jag tänkte när jag bara köpte mjölk sist på affären?

Jag rubbar inte på mina löften till mig själv

Publicerad 2012-03-08 19:01:32 i Vanlig vardag,

Nej, det blir inget höra av sig från min sida sett. Jag har ju gjort det. Visserligen bara med sms eftersom jag inte vågar ringa och med tanke på att han inte ens orkar svara så, ja, det talar väl för sig. Jag är ju bara dum, patetisk, korkad och jävla inbillningssjuk. Vill man träffa någon tillräckligt mycket är det värt priset. (Här talar jag faktiskt emot mig själv.)Jag tänkte från han sida sett då. Jag har ju redan försökt och blivit dissad flera gånger. Jaja, jag orkar inte med att höra av mig. Ha någon förhoppning om att få ett svar och sedan bara bli totalt nonchalerad. Det är ju uppenbart att han inte vill ha något med mig att göra, så vad fan håller jag på med?

Jag har däremot bestämt mig för att jag troligtvis kommer att sätta upp en dag och tid på att om inte "slumpens faktor i rymden" har slagit in igen och han på något sätt hört av sig eller varit förbi och sagt hej, jag skiter i på vilket sätt han ev skulle höra av sig, kommer jag att sätta stopp för mina egna tankar, hopp och all tro på honom. Det är bara jag som kan säga när. När det väl har hänt. Kommer jag som vanligt att vara mig själv evigt trogen och allt hopp för honom att träffa mig kommer för evigt att vara borta. Då får han fan skylla sig själv. SÅ jävla svårt är det inte att skicka ett sms och skriva hej, eller något annat. Det är ju inte så att man måste gifta sig för det. En sak kan jag lova er iaf. Jag svarar garanterat på det.

Jag är till 99% säker på att det är så jag kommer att göra. Hade han haft minsta intesse hade han ju åtminstone kunnat läsa bloggen och då hade han vetat det här.

Är det värt att höra av sig?

Publicerad 2012-03-08 15:43:52 i Vanlig vardag,

Sannolikheten att jag inte ska få något svar alls är överhängande. Det skulle bara få mig att känna mig som ett överhängset mongo, vilket jag iofs redan känt mig som. Inget svar är ju detsamma som att man inte vill ha med den personen att göra i min värld och så har det ju varit de typ tre senaste gångerna. Det borde väl tala för sitt. Jag måste nog sätta upp en regel för mig själv typ har inte slumpens faktor i rymden slagit till innan lördag kl 14 så är det good bye for ever. Grejen är den att då kan jag aldrig mer prata med honom. En regel är en regel. Vad tycker ni? Höra av mig eller slumpens faktor i rymden? Eller annat förslag?

Om att vara en chicken

Publicerad 2012-03-08 07:43:00 i Vanlig vardag,

Någon kom med förslaget att jag ska ringa honom, men det går inte. Det finns inte en chans i världen att jag skulle våga det. Nu vet jag att ni kanske är förvånade över något sådant när det gäller mig. Jag brukar liksom bara lyfta luren. Jag kan faktsikt erkänna att jag har aldrig vågat ringa till honom. Konstigt, när jag kan göra 10 ggr mer än alla andra när det gäller andra svåra saker, men vi har väl alla våra fel och brister.

Nåväl, det kommer iaf inte att hända. Jag är alldeles för rädd för att få ännu ett nej eller något annat konstigt svar. Det enda som skulle kunna få mig att ringa var om han hmm... typ skickade ett sms och bad mig, eller ja, jag vet inte. På annat sätt hintade om att svaret inte är nej.

Det finns visst leva lyckliga resten av livet

Publicerad 2012-03-07 20:41:06 i Vanlig vardag,

Jag vet att inlägget jag skrev igår var eh, ja, lite bittert. Bittert kanske inte räcker. Det var nog även ganska aggresivt. Ganska mycket aggressivt. Det är så jag känner.  Det kan jag inte komma ifrån. Anledningen till att jag kände så var att jag blev så otroligt besviken av att han åkte utan att ens komma fram och säga något. Ni anar inte känslan. De flesta skiter jag i, men som en god vän till mig brukar säga. När det gäller henne (för mig då honom).

Jag tror inte att det gått en dag sedan första gången vi träffades som han inte varit det första och det sista jag tänkt på. Min förtvivlan över att inte kunna göra något eftersom han så uppenbarligen inte vill träffa mig går inte att sätta ord på. Tiden när vi är tillsammans finns det inte heller ord för. Det är nästan så att en minut, alltså bara en enda minut med honom är värt mer än flera år med någon annan. När han kom i söndags kändes det som hela min kropp blev till glas som krossades och marken under mig försvann, allt försvann och hjärnan slutade fungera. Det går liksom inte. Den där enda minuten blir till en rädsla som djävulen uppfunnit.

Allt jag önskar mig är att få träffa honom igen. Jag vet att det enligt alla "regler"är fel. Jag borde inte. Jag lever inte efter några regler. Ni borde veta det vid det här laget. Jag gör alltid som jag vill och jag är alltid ärlig mot mig själv. Alla andra får tycka vad dem vill. Jag bryr mig inte. Jag vet vad jag känner. Varje dag är ett lidande nu. Större eller mindre och jag kan ärligt säga att jag varje dag önskar att han kommer, varje dag. Nu händer det inte så ofta, men hoppet är det sista som lämnar människan.

Han sa till mig sist att det finns inget bli kära, gifta sig, skaffa barn och leva lyckliga resten av livet. Jag kommer aldrig att tro på det. Det finns visst leva lyckliga resten av livet. Han har fel. Nu kanske inte alla hittar det, men det finns. Jag lovar er.

Jag vet inte, han kanske hatar mig. Jag har ingen aning faktiskt. Jag kan inte svara för någon annan. Det här är bara mina ord. Allt han behöver göra är att komma hit, ringa, skicka ett sms eller vad han nu vill och säga att han vill träffa mig. Det är allt och helst nu på en gång. Det räcker för att jag skulle gå från den här lidelsen till total lycka. Jag vet att han är den jag är beredd att flytta berg för. Ni får sucka nu, men det är så. Jag kan inte förklara varför och jag kommer nog aldrig att kunna göra det.

Inga drömprinsar, bara grodor för min del

Publicerad 2012-03-07 16:08:10 i Vanlig vardag,

Jag har funderat under dagen på det här med daten imorgon. Det går inte. Jag känner att risken är för stor att jag blir besviken igen. Det är nog mer än jag klarar. Jag har känt känslan av besvikelsen sedan i somras är fortfarande för stor. Hur ska jag kunna lita på den personen öht? Det är svårt när man tappat allt vad förtroende för andra människor heter. Jag borde väl egentligen för min egen skull göra det här, men jag vet inte. Den här verkade dessutom bra som till och med erbjöd sig att hjälpa mig fixa stallet. Det är sjukt tungt faktiskt det som måste göras. Det är ju knappast så att någon bara dyker upp och erbjuder sig? Om inte annat skulle den personen få många plus rakt av oavsett vem det var.

Imorgon har jag hjälp i stallet och istället för att gå ut med den här J som vi då kan kalla honom borde jag fixa gallren, men som sagt det är tungt själv och någon drömprins lär ju inte stå där utanför på sin vita springare och erbjuda sig. Lättast för mig hade varit att vänta till på lördag då jag har hela dagen på mig. Jag funderar på om jag ska säga att daten är på lördag istället. Då hinner jag förbereda mig lite mer mentalt innan också. Det kanske är så att jag pallar det då.

Det blir nog lite mer funderande på det här. Det känns verkligen som att det bara är tomt just nu.

Jag lovade er iaf att skriva inlägget om hur man gör om man är ett nötarsel till man och det kommer jag att göra, men det blir inte förrän ikväll.

Time for changes?

Publicerad 2012-03-07 08:34:00 i Vanlig vardag,

Ja, vi får se. Det kanske blir lite så. Jag återkommer senare med lite mer information. Eventuellt. Det beror lite på hur det ser ut. Mer än så kan jag inte berätta just nu. Hmmm....

Om daten

Publicerad 2012-03-07 05:29:00 i Vanlig vardag,

Vi har nästan bestämt att vi ska träffas på torsdag. Jag är bromsklossen i det här. Det innebär att eventuella andra som är intresserade helt enkelt får ta fingrarna ur arslet och meddela mig ev intresse. Gör man inte det får man skylla sig själv. Ni vet, annars kan det vara försent efter torsdag. Tar man inte för sig blir man utan. Det fungerar så.

Nu är jag lite velig. Han ville ses redan igår och verkar väldigt på, men jag är ju lite rädd nu. Sist blev det ju fel när jag tyckte/tycker sjukt mycket om den jag var ut med och inte var vatten värd tillbaka. Suck! Jaja, vågar jag inte kommer jag definitvt inte att hitta någon heller. Jag måste fundera lite. Själv var jag lite sugen på lördag. Samtidigt känns det lite roligt faktiskt. Tänk om jag tycker sjukt mycket om den här och åtminstone är vatten värd. Det är ju värsta uppsvinget. Jag kanske helt enkelt får jobba mig uppåt. =)

Antestatus 6/3

Publicerad 2012-03-06 22:12:47 i Ante,

Jag tog av bandaget nu på kvällen. Jippie! Säger jag bara. Svullnaden har gått ner. Såren ser fina ut. Muggen han har fått kan jag ta hand om senare. Jag tog iaf bilder på hans ben. =)

Jag orkar inte hålla på och vända på bilderna idag. Ni får ta det för vad det är.

Så här såg såren ut när jag tog av bandaget.Jag vet att bilden är sned, men här kan man se att han inte är svullen längre.


Vad fan håller jag på med? Han kan dra åt helvete

Publicerad 2012-03-06 19:21:32 i Vanlig vardag,

Jag insåg precis en sak när jag var nere i stallet. Vad fan håller jag på med? Här sitter jag och typ försvarar en jävla idiot. Han har ALDRIG varit ute efter något annat än att bara ligga med mig. Han kommer hit i söndags och har ifan inte ens mage att komma fram och säga hej. Så mycket var jag värd liksom.

Jag har mått sjukt dåligt sedan han var här och jag kan inte låta mig må så dåligt. Det går inte. Jag har jättemycket viktiga saker att göra och de blir inte av när jag mår dåligt. Sedan ger han sitt fucking jävla ex min bloggadress och hon verkar ju mer än galen som stalkar mig här i flera månader. TG har hon slutat nu. Han kunde åtminstone ha bett om ursäkt, men nej, jag är ju fan inte värd det heller. Det är tydligen ok att bli stalkad av någon. Värde jag: Hmm....få se, jag tror att vi ligger på minus här.

Ok, då till nästa punkt. Han har ALDRIG sagt att han vill träffa mig. Sedan har han ändå dykt upp som en jävla slempinne här och hängt efter mig. Ja, uppenbarligen är han ju INTE intresserad av annat än att ligga. Han kom väl när pitten började gnälla. Jag tror tyvärr att det är jag som är korkad på den här punkten. Han blir bara ett svin. Så här fungerar det nämligen. OM man går med på att träffa någon som man egentligen inte vill träffa vill man BARA ligga med den personen - inget mer. Asshole är vad man blir då, men det är klart. Det är en man så man inte ställa NÅGRA krav what so ever när det gäller att ligga med folk eller inte. De tänker ändå bara med sin jävla penis. Jag är sjukt glad att jag slipper ha något som hänger mellan benen och tänker åt mig. Om man tänker efter är det som en sexbesatt jävla svulst där nere. Fy fan! Jag tror inte jag vill ligga med någon någonsin igen faktiskt.

Då kan vi ju konstatera. Varför skulle jag vilja vara med honom?
*Han har inte ens mage att komma fram och säga hej eller, jag kanske ska omformulera det där. Han vill inte ens komma fram och säga hej.
Det säger ju en del. De jag inte hälsar på är de jag fullkomligt skiter i (och han iofs för det vågar jag inte). Bra, då har vi svaret på den frågan
*Han hör aldrig av sig till mig.
Alltså, jag vet inte. Behöver jag ens kommentera? De jag inte hör av mig till är de som jag inte ens orkar svara. Så, då var det klart.
*Han vill inget annat än att ligga med mig.
Det har jag inte tid med. Alltså, jag behöver nog lite mer än det just för tillfället. Dessutom kan jag inte ha varit tillräckligt bra eftersom han inte verkar ha så stort behov av det, alternativet är ju att män inte bryr sig så jävla mycket om de har en på måndagen och en på tisdagen, analhål på onsdagen osv. Det finns INGA undantag där, så fallet lär vara detsamma i det här.

Någonstans någongång på vägen hade han kunnat visa liiiite respekt iaf, men uppenbarligen var jag bara skit för honom. Det är fan att man ska falla för fel typ av personer.

Hjälp, nu vill han ju komma hit

Publicerad 2012-03-06 17:08:43 i Vanlig vardag,

Alltså nu vill ju den här daten komma och hjälpa mig i stallet. Jag måste sätta upp gallren och skivorna i Antes box idag. Jag vet ju inte om jag vill ha hit någon fast grejen är att det är sjukt tungt så jag skulle behöva hjälp. Hmm..... Vad ska jag göra???

Sitter och planerar min date

Publicerad 2012-03-06 16:43:49 i Vanlig vardag,

Sitter just nu och pratar med den här blivande daten. Jag har lite funderingar över vad vi ska se. Det är inte så att vi planerade en date utan vi kom bara på att vi ska se en film ihop, på bio alltså, det blir ju en date. Nu är det så att den här duden inte pratar svenska. Han kommer från ett engelskspråkigt land och jag var lite sugen på att se Hamilton. Jag gjorde en liten snabbvisit på SF och det var den filmen jag fastnade för. Nu undrar ju jag. Är inte den på svenska?

Ni kanske undrar varför jag går på date med en när jag precis skrivit att jag är intresserad av en annan person och helst vill träffa den. Nu är det så att den inte har visat något intresse what so ever över att träffa mig utan tvärtom. Den har mer visat att den INTE vill träffa mig. Det var ju bara en korkad förhoppning. Jag kan ju inte sitta och hoppas på precis ingenting. Så dum är jag inte. Man får inte alltid det man vill, men det finns andra därute och jag tänker inte sitta och vänta på någon. Vill man ha mig får man visa att man är lite intresserad. Det är så det fungerar i min värld. Jag kan inte sitta och vänta på något som inte finns. Då öppnar jag mig för andra förslag. Nu är det väl så att de flesta brukar komma när det är försent, men men det är ju inte mitt problem då. Då får man skylla sig själv. Än är det ju inte försent, men snart lär det ju vara det. =)

Så, frågan är då: Kan man se Hamilton om man inte kan svenska? Han kan ju säkert lite, men eftersom han är man lär han ju inte säga om han kan så mycket att han fattar att se filmen.

Det är sånt vi tänder på

Publicerad 2012-03-06 09:55:28 i Vanlig vardag,

Var och handlade lite lunch nu på rasten. Nere vid affären hade två polisbilar parkerat. Hundtricket fungerar jämt. Han var snygg som ..... Och började prata. Det finns inte en enda kvinna som inte tänder på män i uniform. Det bara är så. Jag skulle sagt att jag är lite olydig så han hade kunnat satt handfängslen på mig. Hihi!

Jag kan berätta något bra

Publicerad 2012-03-06 06:29:52 i Vanlig vardag,

Egentligen hände det MASSOR med bra saker igår, men allt jag kan tänka på är den här enda dåliga. Fatta vad tragiskt. Ni vet den här som bara berör mig och som jag är den enda som kan göra något åt. Det kommer liksom inte att komma någon räddare i nöden.

En sak som hände var att det ringde en på stallplats. Hon lät väldigt trevlig och det kändes som att hon kan passa in. Nu vill vi ju egentligen inte ha någon mer i stallet, men jag kan som inte stå och betala för 5 boxar. Det räcker med att ha fyra hästar bara. Nu är tack och lov boxarna inte så dyra så det fungerar ändå. En hyresgäst till skulle vara guld. Speciellt eftersom jag hittade en hingst jag kan och har råd att betäcka MB med. Det blev bara lite körigt nu när Ante skadade sig.

Nu måste jag springa. Hästarna vill gå ut och ha mat i hagen. Jag kom på en grej till jag vill göra. Det känns mer positivt att tänka på allt man vill och inte allt det man inte vill. Jag har EN sak jag ska göra idag. Igår gjorde jag inte det och fan vad skulle skämmas om den här viktiga personen kom och och frågade hur det går med det och jag säger att jag inte ens börjat. Jag vill inte göra den besviken. Alla er andra skiter jag faktiskt i. Eran åsikt räknas INTE, men sådan är jag

Det här är vad jag vill (del 1 - jag ska komma på fler saker)

Publicerad 2012-03-05 22:18:49 i Vanlig vardag,

Som jag skrev tidigare idag ljög jag när jag skrev det där, innerst inne alltså. Det är bara min rädsla som talar. Saker jag inte ljög om var det faktum att han sagt att han inte vill ha något med mig. Jag har faktiskt sagt till honom att jag inte vill ha ett förhållande också så jag ska inte kasta sten i glashus här nu. Jag kanske har ändrat mig. Det var ju ändå ett tag sedan. Nu skulle ju jag berätta vad jag egentligen vill. Första steget är ju att jag själv kommer på vad det är jag vill. Jag har ju någon form av planlöst liv jag lever. Det är svårt att veta något då, men jag ska försöka tänka lite.

* Jag vill träffa honom. Ni vet den här mentalkursen jag gick på förut var han faktiskt med som en av målpunkterna. Nu har jag inte pappret framför mig och jag skulle nog inte skriva det här. Jag kommer bara ihåg att jag åtminstone skrev ner att jag ville träffa honom. Det var någon gång i januari. Tur att jag är snabb, det är mars nu.

* Jag vill att personen meddelar på något sätt att den vill träffa mig, eller som en annan person brukar kalla det: "Man måste hinta."

* (Alltså jag är dålig på det här. Det går inget bra att komma på vad just nu.) Hmm....
Jag skulle vilja få blommor faktiskt. Typ så här anonymt. Sedan, helst skulle det vara en lapp med där det stod något gulligt. Det skulle jag vilja.

* Jag nämnde idag för en att jag skulle vija åka båt ut i skärgården en fin vårdag. Är det inte så fint att man kan sitta ute och äta glass är det ok det med. Jag skulle vilja åka båt. Helst lite impulsivt och utan att jag vet om det i förväg.

Jag måste jobba lite på att komma på fler saker som jag vill och fokusera på dem istället för det jag inte vill.

Helst skulle jag vilja det med den här A, fast det är knappt att jag vill erkänna det för mig själv. Hur det än är är de få gånger jag träffat honom de bästa stunder jag haft och tiden efter det när jag insett att han inte vill träffa mig det största lidandet. Bara jag tänker på det inser jag att jag inte kan prata med honom. Det går bara inte. Jag måste fly nästa gång jag ser honom. Jag bara kan inte.....

Antestatus 5/3

Publicerad 2012-03-05 21:20:17 i Ante,

I morse var tempen nere på 37,3. Imorgon ska jag ta av bandaget igen och titta hur benet ser ut. Han såg lite stapplig ut nu på kvällen när de gick in. Det var iofs mörkt och jag kan ha inbillat mig. Nu känns det som att det mest akuta är över. Nu ska bara:
1. Svullnaden gå ner.
2. Hästen vara ohalt på höger ben.

Det jag har sett på vänster ben kan vi ju blunda för ett tag. Det är ändå ingen annan som skulle se det så då finns det väl inte. Antar att om jag skulle åka in är det väl som vanligt, veterinären säger att hästen är ok, ev halt på höger bak. Jag får cp-damp och säger att felet sitter på vänster och att höger är sekundärt - åtgärda. De tycker att jag är ett mongo skriver ut något pulver och skickar hem både mig och häst. Men som sagt. Vi blundar för det ett tag.

Den akuta skadan verkar ha gett med sig och det tackar vi för. Jag återkommer med hur det såg ut under bandaget imorgon. Tänkte passa på att ta kort igen när jag tagit av bandaget också.

"Jag vet vad jag flyr ifrån, men inte vad jag söker."

Publicerad 2012-03-05 16:34:00 i Vanlig vardag,

Ja, alltså nu har jag funderat lite och kommit fram till något. Det är ganska useless egentligen att ens tänka på någon som inte  är intresserad. Nu fungerar väl inte hjärna och hjärta samstämmigt, men det har nog de flesta kommit på någon gång i livet. Dessutom är det så att jag inte vill må dåligt över någon vilket jag ju vet att jag kommer att göra om jag träffar honom. Det vet jag av erfarenhet nu. Och kommentaren härom dagen gäller även mig "Det gör för ont att gå från hennes säng utan att veta var jag har henne." fast det då ska vara han istället såklart.

Dessutom verkar jag ha svårt att förstå svenska då han mer än en gång sagt att han inte vill ha något med mig. Jag kanske skulle ha sökt en svenskakurs istället för engelska. Det kanske hade blivit bättre och den hade kanske varit mer välbehövlig än engelskan eftersom jag verkar ha svårt att förståsvenska språket.

Ett konstant litet lidande är nog det jag väljer att leva med istället för att träffa personen, om den nu mot all förmodan skulle dyka upp igen. Ni vet, det går alltid att springa åt andra hållet. Även om jag vet innerst inne att jag ljuger när jag skriver det här är det nog ändå det jag vill, för jag orkar nog inte. Jag vill heller inte vara ett substitut för något.

"Jag vet vad jag flyr ifrån, men inte vad jag söker." Michel de Montaigne (1533-1592)

Det är också så att just nu behöver jag den där som skulle flytta berg för min skull. Nu återkommer jag till kommentaren i inlägget Slumpens faktor i rymden. Är personen inte villig att göra det för mig, finns det tyvärr ingen plats i mitt liv just nu. Jag håller precis på att ta tag i saker där jag inte kan sätta någon annan i första hand. Jag behöver någon som är beredd att hjälpa mig i det och stötta mig hela vägen. Egentligen behöver jag verkligen någon här, men med tanke på vilken tillit och tilltro jag har till andra människor efter år av svek från diverse personer är det inte lätt.

"Det finns sanningar, men ingen sanning. Jag kan mycket väl hävda två saker och ha rätt i båda fallen." Robert Musil

Jag ska göra det enkelt för er. Nu har jag bara skrivit vad jag inte vill. Ikväll, när jag är färdig med hästarna och har ätit. Ska jag ta mod till mig och skriva vad jag faktiskt vill. Det är att blotta sig lite, men ibland måste man vidga vyerna. Man måste våga passera sin "safezone". Att skriva vad jag faktiskt önskar mig här är att passera gränsen för mig. Träning ger färdighet antar jag och vi har alla olika safezones.

Varför tänka?

Publicerad 2012-03-05 14:06:50 i Vanlig vardag,

Jag har funderat lite. Jag måste vara en extremt osäker person. Delar med mig lite senare när jag kommit hem. och sitter vid datorn.

Ni kanske tycker att jag är löjlig

Publicerad 2012-03-04 22:28:17 i Vanlig vardag,

Ni kanske tycker att vafan är man intresserad av någon är det väl inte så svårt att höra av sig. Det är det väl inte heller - egentligen. Hur svårt kan det vara? Problemet uppstår inte förrän man är så rädd att svaret inte ska vara det man önskar att man hellre är utan. Det är då det börjar bli jobbigt.

Jag är hellre utan svaret om det inte är det jag önskar och eftersom jag känner mig högst osäker så kommer jag inte att göra något. Så enkelt är det. Om svaret på frågan kan vara ja eller nej är det 50% chans att få något av dem. Nu är det så att jag inte kommer att våga chansa om jag inte vet med 100% att svaret är det önskade. Kanske att jag kan sträcka mig till 99,99%. Alltså avstår jag. Risken är alldeles för stor. Förstår ni inte nu så har ni inte upplevt det här. Jag brukar tycka att andra är löjliga när de är mesar, men ju mer man lever desto mer ödmjuk blir man.

Nu ska jag sova och vakna till vad som SKA bli en bra vecka. Den här veckan ska efterlevas "Det är inte hur vi har det utan hur vi tar det." En person som jag pratade med idag ger hopp till mänskligheten. Jag kommer aldrig att berätta vem det är. Vi kan bara säga att det finns små människor och sedan finns det stora människor. Den här personen skulle jag hellre dö än att svika. Jag vet att många är rädda för den. Jag är inte det. Jag bara hyser enorm respekt för denne. Den ger mänskligheten hopp.

Antestatus 4/3 - inga bilder bara ord

Publicerad 2012-03-04 21:26:09 i Ante,

Ante var bättre på eftermiddagen igen. Han hade 37,7 och benet var mindre svullet. Nu satte jag på bandaget i morse igen och han har haft det hela dagen. Tydligen är det så att kärlen hålls ihop med bandaget och när jag tog bort det kan det ha svullnat mer. Nu har han bandaget i natt och vi hoppas att benet ser bra ut igen imorgon.

Jag har en dag kvar på Metacamet tror jag och efter det hoppas vi att det fortsätter bli bättre. Penoveten gick ut ur kroppen nu på eftermiddagen. Det var även det jag tog kort på och la ut i förra inlägget. Sprutorna innehåller 33ml totalt och kanylen är 4 cm. Om man nu, som jag var innan, är spruträdd försvinner det när man sprutat häst några gånger. Efter att ha tryckt in monsterkanylen är vad som helst litet.

Idag har jag varit en dålig hästägare

Publicerad 2012-03-04 16:38:11 i Vanlig vardag,

Sitter och väntar på att diskmaskinen ska bli färdig. Sedan ska jag gå ner och ta hand om hästen. Han fick gå ute mycket längre än han skulle idag. Nu fick visserligen Ante och Norton stå inne en stund och äta innan de gick ut så de har inte varit ute så länge ändå.

Jag hoppas att han är bättre nu när jag tar in honom och att han inte fått högre temp. Strax över 38 känns ju ok, men högre än så vill jag inte att den ska vara. Jag hoppas också att han är lite mindre svullen. Allt som är lite mindre svullet än det som var när den stått inne över natten är bra. Svullnad som inte gått ner trots viss rörelse är dålig svullnad.

Så länge han är svullen går det ändå inte att kolla eventuella ligament med ultraljud. Det som känns lite konstigt är ju att han fortfarande i morse hade både Penovet och Metacam i kroppen.

Idag har jag gjort en röjning här hemma. Jag får besök till helgen och innan det måste jag göra en betydligt bättre röjning än den idag, men jag tänkte att om jag kör "veckans disk" så har jag iaf kommit en bit på väg. Det där med gruset på golvet är ett hopplöst projekt när man har hund den här årstiden som heter lertiden.

Slumpens faktor i rymden

Publicerad 2012-03-04 13:55:24 i Vanlig vardag,

Tro det eller ej, men denna A dök upp idag. Fascinerande när jag skrev igår om att jag gärna ville träffa honom. Det måste vara slumpens faktor i rymden. Nu är det ju fortfarande så att jag är rädd för personen, eller rädd är väl kanske fel ord. Jag är mest bara osäker för jag har absolut ingen aning om vad jag ska säga och eftersom jag är norrlänning säger man inget då. Jag har flera saker som jag vet att jag inte bör säga däremot. Jag skulle kunna nämna dem och ni skulle garanterat skratta, men i det här inlägget blir det inte så.

Nu hann ju den här personen åka utan att vi pratade och i min värld blir ju det att den inte vill prata med mig. Jag utgår liksom ifrån det och antar att han vill bli lämnad i fred och då ska ju inte jag störa. Det är ju bäst så. Jag tycker inte om att vara i vägen för andra som inte vill träffa mig.

Det mest fascinerand är väl att i samma stund som jag sitter och skriver det här ger jag lite goda råd till en man i en kvinnofråga. Jag kanske skulle börja ge lite råd till mig själv också. Här är två råd från en kvinna till en man. Det är alltså jag som ger råd till en man.

"Ja, men du måste bjuda ut dig lite då. Öppna för att ni kan träffas."
"Vi vill ha bekräftelse på att ni vill ha oss annars känner vi oss efterhängsna."

Nu hoppas jag iaf att han kommer fram och pratar med mig nästa gång för jag lär inte våga starta någon konversation. Det enda jag kände för att göra nu var ju att springa så fort jag bara kunde åt andra hållet. Fast det inte var det jag egentligen ville göra. Helst skulle jag vilja ha en liten trevlig chitchat och sitta och prata lite tror jag. Jo, det skulle jag nog vilja. En soft liten stund. Ni vet, en sådan där bra stund.

Antes ben är mer svullet =(

Publicerad 2012-03-04 09:43:31 i Vanlig vardag,

Nu när jag kom till stallet på morgonen var Antes ben mer svullet. Jag tänkte att jag skulle vara snäll och lpta hästen gå utan bandage över natten. Jag vet inte om det var det eller något annat. Igår var han mycket bättre och galopperade lite i hagen till och med. Det kanske inte var så bra.Han hade 38,0 nu i temp och har haft 37,6 de senaste gångerna. Han får gå in tidigare idag och sedan tempar jag honom igen.

Jag måste tydligen vara tydligare

Publicerad 2012-03-03 22:38:24 i Tvåbenade problem,

Jag pratade med en idag och den personen förstod inte mina inlägg. Nu menar jag inte inläggen där jag skriver om typ Ante utan de här mansproblemsinläggen. Ok, om en kvinna, som det här då var inte förstod. Hur fan ska en man klara det? Som vi alla vet klarar män bara av direkt, rak och klar kommunikation. Ett exempel:

Kvinnan sitter vid bordet och säger: Mjölken räcker inte till kaffet. Mannen fattar inte att det betydera att han ska hämta mjölk. Hon skulle istället ha sagt. Hämta mjölken, den är slut. Direkt och tydligt. Jag är definitivt den förstnämnda i det här sammanhanget och när som sagt inte ens en av kvinnligt kön förstår. Hur ska jag då en man kunna fatta?

I ett inlägg tidigare idag skrev jag om en man. Jag skrev i början "för att det inte ska bli några missförstånd kallar vi den A". Det betyder att personen i fråga heter något som börjar på A.

Jag träffade ju A för ganska länge sedan och från mitt perspektiv sett känns det som att allt blev så fel. Det kanske är så att allt skulle ha varit jättefel och han var någon jag tyckte riktigt illa om- Det kanske liksom hade varit bättre. Nu blev det inte så. Istället var det en massa annat som blev fel.

Jag vet inte mer vad jag ska skriva ikväll. jag får nog helt enkelt ta och fortsätta imorgon. Nu är jag trött och vill sova.

Bilderna på Ante får ni imorgon till frukost. Det kanske blir en liten fortsättning på det här också.

Eller det jag egentligen vill komma till är att jag vill träffa den här A igen, men efter att han inte visat något större intresse vid mina senaste tafatta försök till kontakt är det ändra upp till honom, nu känns det naturligtvis som att om han inte nappar på kontaktförsöken är intresserad av vidare kontakt med mig, eller så blir det inget. Jag har som inget mer att ge på den fronten. Dessutom bits jag inte.
Ni får nog ändå lite mer av det här ämnet imorgon. Det brukar ju bli lite sammanhängande inlägg efter varandra.

Ni ska få lite updates här från dagen

Publicerad 2012-03-03 19:30:43 i Vanlig vardag,

Jag ska ner och ta in hästarna nu. När det är färdigt ska jag upp och fixa middag till mig själv. Värsta deluxe middagen kommer att serveras här ikväll.

Ni ska få updates från tankarna kring mitt förra inlägg, lite om att spruta hästar och om Ante. Ha det gött så länge så får ni läsa och titta på bilder om ungefär en timme. =)

Jag vet att det är många som skulle vilja slå mig nu, ...

Publicerad 2012-03-03 10:35:22 i Tvåbenade problem,

...men jag kan bara inte sluta tänka på honom. För att det inte ska bli några missförstånd är det en viss A jag pratar om här.

Det känns helt orimligt och jag borde leta upp någon annan. Nu har ju jag försökt och jo, jag ska ut med den här andra som jag nämnde igår. Problemet är bara att jag återkommer till den som jag inte borde tänka på. Jag vet att alla tycker att det är fel och jo, själv skulle jag vilja sluta. Det är bara det att det går inte.

Egentligen är han bra. Även om det kanske inte sett ut som det. Det blev liksom bara fel. Jag har min del i det hela också. Det vet jag. Det är bara det att det är svårt att sätta ord på ens egna brister och fel. Nu har det gått så långt att jag faktiskt är lite rädd för personen i fråga och jag vet inte ens hur jag ska göra.

Jag väntar på att han ska dyka upp, men min gissning är att han är lika rädd som jag alternativet är att han helt enkelt inte vill träffa mig. I min värld heter det att den hatar mig. Den största rädslan är ändå den att han inte ska komma fram, för även om jag inte på något sätt normalt sett är en rädd människa eller har svårt för att prata har det här som passerat någon gräns även för mig. Jag vet att ni som känner mig nu kanske tycker att det verkar konstigt att jag inte skulle kunna öppna min mun och säga vad jag tycker. Det är oftare och oftare jag får bita mig i tungan för att inte säga min åsikt direkt. I det här fallet är jag bara rädd att svaret inte är det jag önskat och då är jag hellre utan.

Jag fattar inte hur det kan bli så här. Det är inte så lätt alltså. Jag måste nog grubbla lite på det här och återkomma senare i eftermiddag förhoppningsvis något klokare. Idag ska jag och V kratta lite hö och det är bra dagar för tankar.

Jag tycker att Ante fallit ur lite

Publicerad 2012-03-03 09:59:30 i Ante,

Nu blev den här bilden lite dålig, men jag tycker att han fallit ur lite. Det kanske var så att han hade ont i början och inte åt så bra. Han ser iofs inte smal ut här på bilden. Det är svårt när man mestadels ser bara feta hästar hela tiden att avgöra vad som är normalhull. Man får återgå till att vara saklig och bedömma utifrån fakta. Tyvärr, verkar det vara få människor som vet hur man kollar om hästen är i normalhull. Jag får försöka ta en bättre bild när jag kommer ner igen. Jag och V gick upp en stund efter att vi släppt ut hästarna.

Om det är en bild som inte är i motljus syns nog det mesta bättre. Som han stod när jag försökte fota var det omöjligt att inte ta bilden så.
Jag vet inte vad man kan räkna med när hästen får en akut skada på det här sättet då det bara hänt en gång tidigare. Den hästen fastnade i galopp i en brandtrappa med ena bakbenet. Ni vet en sådan här trappa i järn på utsidan av ett hus. Jag hade tur den gången och hästen blev helt återställd.

Bilder på Antes ben idag.

Publicerad 2012-03-03 07:48:17 i Vanlig vardag,

Jag är ingen morgonpigg människa så varför vaknar jag kl 0630 av mig själv en lördag? Det kanske är bäst att inte grubbla så mycket över det. Tacka och ta emot. Det ser ut att bli toppenväder ute idag och då kan man inte bli mindre än lycklig.

Hunden undrar dock varför vi inte redan är klara i stallet utan fortfarande sitter hemma.

Igår bytte jag bandage på Antes ben och det är fortfarnde svullet. Som om det inte är nog med det han hade verkar han ha fått mugg  nu också. Suck och stön! Jaja, bara benet läker kan jag fixa det andra senare. Jag ska ta lite bilder idag på hans ben och så får ni se. Igår hade han ingen feber och jag hoppas att han inte har det idag heller.  Det är ju sista dagen på penicillinet och han borde vara feberfri. Jag hoppas bara att den inte kommer tillbaka sedan. Bilder kommer vid lunch.

Späckat schema imorgon

Publicerad 2012-03-01 22:00:52 i Vanlig vardag,

Besöksstatistiken på bloggen har verkligen ökat de senaste dagarna. Det är nog tack vare Antes lilla olycka. Har lite mer bilder att lägga ut, men det blir nog tidigast på lördag. Om ni får er ett inlägg under morgondagen från mig kan vi ju säga: Jippi! Då har ni tur. Schemat är fullspäckat från klockan 5 på morgonen då jag kliver upp fram till 10-11 på kvällen. Jag måste hinna göra färdigt allt i stallet  på morgonen innan jobbet. Det är möjligt att jag sagt det här och blivit senil redan, men jag är sjukt trött nu. Kommer inte att ha några sömnsvårigheter ikväll.

Det blir nog bra i stutändan iaf. Imorgon får jag bara ta och speeda som en galning. Finns inget annat att göra. Som om det inte vore nog med allt jag ska göra kommer lunchen att gå åt till att åka hem och ta in Ante och Norton.

Jävla fitt-apotek!

Publicerad 2012-03-01 20:42:53 i Vanlig vardag,

Idag åkte jag ju för att hämta ut Antes medicin och jag har några reminders till mig själv nu. Ett: Glöm inte att beställa nytt betalkort i tid, alt tro inte att när kortet kommer att det är reklam. Det är jobbigt när det gick ut 02-12 och det har blivit 03-12. Om ni inte vet vad som händer slutar kortet fungera. När vi dessutom slutat leva som Cash is King blir det svårt att göra saker. När banken dessutom "slutat med kontanthantering" blir saken ännu svårare.

Två: Nästa gång jag får recept på något djurpreparat. Välj alternativet där veterinären ringer in receptet omg till valfritt apotek alt välj ett utlämningsställe. Om du mot all förmodan inte följer något av de här alternativen. Åk definitivt inte till Apoteket i Väsby centrum. Det lär numer vara stängt pga rökskadorna från det att det brann under hjälmen för mig därinne idag. Om dem nu inte har preparatet jag ska ha behöver hon åtminstone inte kalla mig korkad hon den som satt där och jobbade. Jag kommer ihåg vad hon heter. Men hallå! Det är ju penicillin och hästen har fått första omgången. Den måste ju ha idag. Vad är det människan inte fattar? Till slut tittar jag på henne och säger att JAG SKA HA DET. Ja, säger jag, ring runt och kolla var det finns. Det tar inte lång tid förrän de hittar det i Täby. Hur svårt ska det kunna vara???? Hennes första förslag var att jag skulle komma och hämta det de beställde imorgon efter kl 17.

 Nu har jag iaf tryckt i Ante första omgången av Penovet. Det var faktiskt lättare än att ge Metacamet. Han kan numera även klassificieras som lamadjur. Jag tror att jag har mer Metacam på mig än han har i sig. Måste han spotta ut något så dyrt. Det är ju typ hundra gånger dyrare än sprit ju.

Lektion och Antestatus

Publicerad 2012-03-01 14:43:20 i Vanlig vardag,

Red lektion idag med Norton och det var väldigt nyttigt och roligt. Det är inte så lätt alltså. Det är klart, att bara dra in snoken på hästen och trycka på så det ser lite snyggt ut är väl inte så svårt, men Norton är ju så galet pigg att han det blir svårt att få det lugnt och harmoniskt. Tränare tyckte att han var en riktig kvalitetshäst. =D Norton rules!!! Hon tyckte också att vi inte kan vänta så länge som fyra veckor till nästa tillfälle. Great! Det blir nog bra.

Ante hade 38,3 i morse och 38,2 när jag tog in honom. Nu ska jag åka och hämta medicinen på Apoteket. Eftersom han fick penicillin igår ska tempen gå ner. Jag blir ju lite nojig och nu är jag orolig att bandaget ska stasa. Jag tror inte att det gör det, men får väl be om en second opinion sedan.

Ante bättre

Publicerad 2012-03-01 08:29:26 i Vanlig vardag,

Igår kväll när jag gick ner och tempade Ante hade febern redan sjunkit och han hade bara 37,7. Han fick ju penovet tidigare på dagen så febern borde sjunka. Han ska ju ha det i några dagar till nu och jag ska börja ge i eftermiddag.

Idag ska jag träna med Norton kl halv elva. Det ska bli roligt. Pga Ante har jag ju inte hunnit rida de senaste dagarna, men B red ju igår tack och lov. Jag tabbade mig lite och hon hade haft möjlighet att rida på tisdagen också, men jag trodde det var en annan som hörde av sig och svarade lite dåligt. Jag var en klantapa, men men sånt som händer. Hon var ju asschysst och ställde upp igår. Själv red jag Norton sist i måndags, men jag antar att man har samma problem nu oavsett om jag ridit tis ons eller inte. Jag brukar tänka att det är den bra ryttaren som fixar eventuella problem och inte lägger så stor vikt vid varför de kom dit. Det är också den bra ryttaren som kan ha andra som rider annorlunda mot vad den gör och ändå rida sin häst på det sätt man brukar på en gång. Nu menar ju inte jag att det ska sitta en skumpandes klump på ryggen, men jag tror ni hajjar hur jag tänker.

Om det inte är någon allvarlig kris med Ante här nu på morgonen kanske jag lägger in något vid lunch.

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela