Real Time Analytics

Livet På En Kant

Löshoppade Simon och Hugo idag

Publicerad 2015-05-13 21:59:43 i Carte D´espoir, Simon,

 
idag löshoppade jag Simon och Hugo. 
 
film på Simon http://youtu.be/KxQOWpdZX4M

Simon löshpoppade 1,40 och jag tycker att han gjorde det bra. 

Hugo har ju bara varit i ridhus en gång tidigare och bommar vet jag faktiskt inte ens om han sett tidigare. Han fick iaf stå för dagens söting. Han fattade på en gång, men skulle bara köra högervarv. Jag hade gjort iordning i vänstervarv. Han körde varv på varv på varv. Jag försökte springa och höja och han hade fullt upp med att tycka att det var roligt. Han vände upp och såg mig stå vid hinder nummer två. Då tvärstannade han och såg förvånad ut över att jag var mitt i hans lekpark. Söt är han iaf och hoppa kan han allt. Det märks att han och Ante har samma mamma. De är lika intelligenta. Hugo gjorde det inte lätt för sig få han vände upp så snävt mot hindret. Han fattade att han behövde lite avstånd iaf och vände aningens senare någon gång. Jag tror det kan bli något av honom också. Blev ingen bild eller film då jag hade slut på batteri. 

Ante red jag en sväng och han är pigg och framåt. Han börjar sätta fina muskler nu. Han är ju både rak och börjar bli i lite bättre form. 

På kvällen var det möte på jobbet. 

Han har inte så tokig bakbensteknik Simon. 
Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela