Real Time Analytics

Livet På En Kant

Önskar byta kropp

Publicerad 2015-05-16 23:50:19 i Vanlig vardag,

Alltså ibland skulle jag kunna göra nästan vad som helst för att få tillbaka min gamla kropp. Egentligen är det ju samma kropp som jag har nu, men innan den var så förbannades trasig. Jag åt något förra lördagen. Fatta NÅGOT. Inget av de sakerna som jag redan nu får springa och fråga om de finns i det jag ska äta. Tillägg här också att det är så skumma saker att det är lättast att jag kontrollerat exakt vad kocken har haft i maten. Dessutom åt jag griskött. Urk och fy! Man blir äcklad om man inte äter det på länge. Det kan också ha varit kryddan på köttet och antagligen hade de haft soja i såsen. Bad of me! Alternativet hade varit att äta fisken. Då hade jag legat och spytt i en vecka, bokstavligen. Det låg ju räkor på den. 

Istället har jag haft ont i magen hela veckan. Tisdag och fredag var värst. På tisdagen låg jag och vände mig i sängen av smärtor efter att ha ätit. Fredagen var lite bättre.  Då hade jag bara ont för att jag prövade att se om jag öht kunde äta mitt på dagen. Tydligen inte. 

Vet ni hur man känner sig efter en vecka utan mat? Som ett jävla lik. Orkeslös. Trött. Det går nästan inte att beskriva faktiskt. Idag hittade jag mat som jag kunde äta. Tack och lov! Densamma är införskaffad för att ätas till frukost imorgon. Finally! Jag lyckades också få i mig en näringsdryck. Ni vet de där för cancersjuka som jag levde på för två år sedan. Cancer hade jag ju inte, men jag kunde ju inte äta vissa dagar. 

Nej, jag måste bli noggrannare. Jag frågade en läkare för ett tag sedan vad man kunde göra. Jag fick en fråga som svar. Hade jag adrenalinspruta? Nä, kanske borde vara smart att skaffa en faktiskt. Sedan kan man gå till en argenolog eller vad det nu hette. Kanske kunde vara något. Nu ska jag iaf sova. 

Kommentarer

Postat av: Mamma

Publicerad 2015-05-17 10:59:27

Jag älskar dig och jag saknar dig. Jag tänker på dig varje dag.

KRAM

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela