Real Time Analytics

Livet På En Kant

Energislukare vs energigivare

Publicerad 2011-02-26 19:37:13 i Tankar om att ha Livet På En Kant,

Nu är snart ännu en dag över. Jag är ledig den här helgen, egentligen hade jag velat jobba nu imorgon eftersom jag inte kör iväg MB då. På jobbet tyckte de inte att det var så lämpligt att jag jobbade ännu en dag eftersom jag precis avslutat mitt 13-dagar-i-rad arbete. Det kanske är lika bra att vara ledig ändå den här helgen.

Nu på eftermiddagen pratade jag med den person och den personen sa ett ord som jag inte tänkt på på ett tag. Vi pratade om en person och hon sa: Det är en sån där energislukare! Jag har tänkt lite på det nu och det stämmer. Han är en energislukare, eller var kanske jag ska säga. Det är nämligen så att jag ett tag har funderat på varför jag börjar känna mig piggare och piggare hela tiden. Nu känns det som att det kom på print helt plötsligt.

Jag har inga energislukare kvar i mitt liv. Det är underbart. Jag tycker lite att jag de senaste åren valt en umgängeskrets bestående av mest just energislukare. Hela mitt liv har känts som en enda stor energibrist. Helt plötsligt nu, ungefär strax efter jul, har jag känt mer och mer energi komma till mig. Det får mig att börja fundera över skillnaden mellan då och nu. Just här och nu, vet jag att det finns en person som ger mer energi än den tar till mig även om personen i fråga inte vet om det. Det är roligt. Det kan bli bra.

Sedan finns det en person som försöker ta min energi, men som ingenting får. Port ut har jag stängt för tillfället. Jag vill leva i det här energirika och positiva jag har. Jag ser fram emot att gå till mitt jobb och jag känner att jag orkar med både det och stallet. Ett tag funderade jag på om det berodde på att jag var mer frisk, men jag tror inte att det har något med saken att göra. Jag tror att det beror på min omgivning och människorna jag har runt omkring mig. Ni som är de här energigivarna. Jag tackar och bockar och tar tacksamt emot. Det känns som att jag har fått i ettan på räkmackan jag vill åka ett tag nu. Backen har varit i länge och jag är nu beredd att åka framåt igen.
Tack för att ni finns! Jag tror på framtiden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela