Real Time Analytics

Livet På En Kant

Vem vill inte läsa om en kvinna som har sex med två män?

Publicerad 2015-03-23 21:17:00 i Tankar om att ha Livet På En Kant, Tvåbenade problem,

Ja, alltså jag har hittat något att läsa om. Något som fångade mitt intresse på hög nivå. Jag kunde knappt lägga ifrån mig texten efter att jag börjat läsa. Drivkraften att få läsa mer är enorm. Alla lockas av sex. Du ser, du läser ju det här inlägget för att du läste rubriken så du är garanterat precis lika nasty som mig. Vi lockas helt enkelt av sex. 

Vi alla undrar ju nu hur sexet mellan kvinnan och de två männen gick till. Har du haft trekant i samma konstillation tidigare jämför du säkert med hur du själv hade och upplevde det. Har du inte haft det läser du med spänning och undrar om det är som du drömmer om och om du kan lägga till något. För erkänn, du har drömt om en trekant!

Själv? Ja, jag vill ju bara läsa mer. Just nu har jag inte ens tid att fundera över just den enskilda delen Jag har fångats av hela upplevelsen av att läsa dena erotiska text och ja, jag finner ett enormt nöje och tillfredsställelse av det. 

Jag vet att lite avundsjuk är du nu och lite funderar du faktiskt på vem jag egentligen är som både kan skriva om något sådant och erkänna att jag finner det tillfredsställande. 





Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela