Real Time Analytics

Livet På En Kant

Träningsplan Ante

Publicerad 2015-03-03 17:43:26 i Ante,

Det är så otroligt skönt att stå på stall med ridhus.  Allt blir liksom så mycket enklare. Alla är dessutom helt okonstlade på det stället. Passar mig som handen i handsken.  Nu ska jag göra upp en plan för båda tottosarna. 

Idag red jag Ante på ridbanan och jag fattar inte var han får all energi ifrån. Han började till och med trava på vägen till ridbana. För att inte tala om det snygga bocksprånget han gjorde på gången. Jävla mupp alltså!
Sedan när jag red var det som att styra runt en 3-åring som inte kunde något. Jag fick tom bli arg på honom, men han slog mot skänkeln också. 
Han jobbade iaf på ganska bra när han var "rastad". Jag ska försöka få honom att inte älga på så mycket i traven. Han liksom skjuter en ur sadeln och bara matar på framåt. Galoppen är bättre och jag fick faktiskt till lite bättre form än förra veckan. 
Jag var sjukt sugen på att ta hindret som stod på banan, men med typ träningsskor, vanliga alltså, kändes som en dålig idé när jag vet att han kan få riktiga rodeoanfall efter ibland. Det är iaf roligt att ha en fräsch och fin häst. Nu ska plan upprättas för träning. Det ärlig jag som är i sämst skick. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela