Real Time Analytics

Livet På En Kant

Vilka värderingar har du?

Publicerad 2015-03-29 09:48:14 i Målmedvetenhet, Tankar om att ha Livet På En Kant,

Ja, en dag ledigt. Woho, kanske ni tänker. Mm, det borde det väl vara. Jag har massor att göra. 

Först vaknade jag med den perfekta lösningen på en sak jag pratade med en om igår. Jag sa att vi skulle ha klarat oss med en person mindre, eller som vi var igår, om bla bla bla. När jag vaknade kl 6 i morse kom jag på en lösning på det. Herregud! Var det det jag drömde om i natt också? Nu ska jag väl inte dit på ett tag så jag hinner nog glömma innan. Den var asbra iaf och investeringen hade betalat sig på två arbetsdagar, effektiviserat arbetet massor och gjort kommunikationen och därmed stämningen så mycket bättre. Jaja, egentligen är det väl inte mitt problem, men jag kan inte hjälpa att dyker det upp något man kan ha en lösning på letar min hjärna tills den kommer på en. Nog om det. 

Idag blir det flytt av Hugo von Trugo. Det ska bli spännande. Han har ju bara åkt "låda" själv en gång tidigare. Det löser sig nog. Jag kanske stoppar in åsnan som sällskap. Det brukar gå lättare att få in dem då. 

Sedan måste jag skriva en massa text. En MASSA text! Jag har börjat med en. Den var inte så bra. 😕
Jag vill förbättra den avsevärt. Sedan måste jag skriva om en massa regler och lagar. På ett pedagogiskt och mycket enkelt sätt. Alla ska förstå. Å andra sidan har jag gjort tester på mina texter och läsförståelsenivån är nästan alltid ett=extremt lätt att läsa. Jag måste också skriva om hur viktigt det är att man ser alla människor som individer med lika värde. Det är viktigt ur många perspektiv. För det andra, börjar med det andra, ser jag det ur ett säljande perspektiv. Alla du möter är en potentiell kund. Tappar du en kan du lika gärna tappa tusen. Hur du behandlar människor är a och o. Dina innersta tankar och värderingar lyser alltid igenom när du pratar med en annan person. Tycker du den är fel, känner den garanterat det. För det första. 
*Det är mitt företag.
*Det är mina värderingar. 
*De är viktiga för mig. 
Värderingar ringlar sig alltid igenom. Vem du är genomsyrar hela verksamheten, alla som jobbar för dig och hela vägen ut till kunderna. Mina värderingar. Jag vet vilka jag har, jag vet vilka jag vill stå för. Ni förstår att de här texterna jag ska skriva idag är viktiga. 

Först blir det iaf en dag med friskluft ute. Jag saknade det som tusan igår. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela