Real Time Analytics

Livet På En Kant

Livet är en hård värld

Publicerad 2015-03-25 16:23:11 i Målmedvetenhet,

Jag ringde precis ett sådant där samtal där man inser att man tittat i för litet perspektiv. Vet ni vilka jag menar? Ett sådant samtal där man hinner tänka. Varför tänkte jag inte så? Aha, ett annat sätt att se på det helt enkelt. 

Man tänker ofta bara i sin lilla bubbla, men ser man saker i ett större perspektiv kan både få mer förståelse för saker och finna lösningar på saker som kan te sig omöjligt. 

Nu kan tänka lite mer i balansskålen. Vad får man ut av det man ger? 

Jag ska fundera lite. Jag insåg att jag i det här fallet sitter i kungastolen av guld och kan påverka både A och B på ett förträffligt sätt. Jag skulle på något sätt kunna utnyttja någon part, men..... Livet går ut på att man gör saker med hjärtat och att man gör saker på ett sätt som man kan vara stolt över. När jag kliver upp och ser mig själv i spegeln ser jag en vacker människa. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela