Real Time Analytics

Livet På En Kant

Det är lättare att se klart när det inte strömmar så mycket.

Publicerad 2015-03-12 15:57:21 i Attraktionslagen, Målmedvetenhet, Tankar om att ha Livet På En Kant,

Jag vet ärligt talat knappt hur det går till att vara ledig längre, men i helgen är jag det. Idag är jag grymt mossig i hjärnan efter att ha jobbat - jag vet inte. 
 
Hjärnan kommer att ha återfunnit sig när  jag fått två en tur i skogen på världens bästa ridkamel. Om det är något som rensar hjärnan bra är det en tur i skogen på en svensk ridkamel. 

Sedan ska jag passa på att njuta av min ledighet och att jag är så fantastiskt bra på många sätt. De är få människor som besitter min intelligens och samtidigt har min sociala förmåga. Det kanske låta stöddigt, men det är så det förhåller sig. Jag vill också tillägga: försök ALDRIG sätta dig på mig. Jag går segrande ur de flesta "strider". Ska jag berätta varför? Jag börjar aldrig slåss tillbaka. Det är ungefär som att jag sätter mig på strömmen åker med och kliver av där det är mindre strömt. Tänk att jag åker på Moses lilla bädd. Vattnet blir liksom klarare när det inte strömmar så förbannat. 

Nej, dags att sluta vara filosofiska och kloka och bara njuta av livet. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela