Real Time Analytics

Livet På En Kant

Man får inte reklamera läkarbesök.

Publicerad 2015-06-01 23:46:50 i Vanlig vardag,

Jag har varit lite omotiverad att skriva den senaste tiden. Jag har liksom varit sjuk. Less på det nu. Jag är sjukskriven en vecka till. Sedan får jag tammetusan bli frisk ordentligt. Det blir nog bra. Jag känner mig faktiskt risig.Om jag bara blir av med lite av den här hostan. Idag kom jag på en del av den. Det är en väldigt dålig kombination att ha häst och vara allergisk mot hö. Det suger riktigt faktiskt. 
 
Nu måste jag sova. Klockan är mycket och jag är trött, har varit och kvällsmedicinerat hästen. Veterinären tittade på henne idag och hon blir nog frisk. Hon är typ frisk, men de vågar ju inte chansa. Lite ångrade jag nu att jag inte ringde ut  "min" veterinär. Hon var ju ut förut när det var likadant, men den här gången blev det inte hon. Det är tur iaf att jag ringer i tid jämt till veterinärerna. Det blir liksom enklare då. Hästen ska få specialsko också. Vi får se vilken det blir. Jag har önskemål, men jag är ju inte proffset på att sko hästar så beslutet får jag lämna över.
 
Sängen blir det nu. Jag hoppas att jag hostar mindre ikväll än jag gjorde igår. Trodde aldrig jag skulle få sova. Träffade iaf en superbra läkare idag. Det är ju inte direkt så att de växer på träd. Avsade mig den första de erbjöd. Hon i kassan kanske kommer ihåg den gången jag var så arg efter att jag hade träffat den fi--an till läkare och ville reklamera mitt besök. Jag struntade i kön och klev rakt fram och talade om exakt vad jag ansåg. Tydligen går det inte att reklamera läkarbesök. Det är sjukt för i princip kan de sitta där på sina feta jävla arslen och vara så kass som vissa är. Äsch, vi kan ta den en annan gång. Jag blir bara bitter och irriterad om jag ska sitta här och fundera över det.
 

Kommentarer

Postat av: Malou

Publicerad 2015-06-03 19:24:00

Kolla så att du inte har mykoplasma. Man kan få lunginflammation av det.
Kram Malou

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela