Real Time Analytics

Livet På En Kant

Lite utgång ikväll

Publicerad 2015-06-05 20:48:00 i Tankar om att ha Livet På En Kant, Tvåbenade problem,

Idag bär det av mot stan - igen!
 
Vem kan motstå Söder en dag som denna? Jag satt och var lite bitter och butter över att jag inte kunde komma på någon som var ledig och kunde följa med. Sedan fick jag en liten invit till Söder av en som jag jobbar med ibland. Kunde jag tacka nej? Absolut inte! Jag bjöd in den som kallade sig för "blindtarmen" i söndags också, blindtarmen kom upp när samma person kände sig som femte hjulet en stund. Jag kan förstå. Jag hade nog känt mig likadan i det läget. Det finns ju en, eller två, personer som jag har intresse av. Män alltså. Jag har väl typ en halv tå inne, lilltå alltså, så det går ju sådär. Den ena blir faktiskt bara bättre och bättre som person från mitt perspektiv sett.
 
Mitt problem är ju att jag är sjukligt rädd för att bli sårad. Sjuuuuukligt rädd! Jag släpper liksom inte in någon på livet. Överhuvudtaget. Inporten är stångd. Det gör ju dessutom att jag har väldigt svårt att visa intresse så jag förstår om jag kan verka tvetydig, väldigt mycket tvetydig. Jaja, saker löser sig väl till precis det de ska bli. Just nu känner jag bara att jag borde väl kanske ha varit aningens lite modigare, men det är jag ju inte. För att jag  ska känna mig säker måste nog mannen i fråga säga något till mig, sedan skulle även denna man få räkna med att jag skulle se ut som ett frågetecken med gigantiska jätterädda ögon, MEN det är bara för att jag skulle hamna i någon form av känslomässig chock av rädsla. Jag har önskat mig, ni vet att jag önskar mig mycket, att nästa person som jag har en närmre relation till verkligen med hundra procent säkerhet är helt säker på att det är just mig den vill ha. Och jag vet att när den personen dyker upp då kommer det att lösa sig.
 
Nej, nu ska jag sluta tänka så mycket. Allt blir vad det ska bli. Nu ska jag åka in till stan. Imorgon är det fullspäckat schema. Hästar, jobb och sedan på kvällen middag. Middagarna där brukar slut vid typ kl 01.00. Haha! Ingen kan sluta prata och det är SÅÅÅ intressanta människor. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela