Real Time Analytics

Livet På En Kant

Kreativ dag

Publicerad 2015-06-09 23:37:48 i webshoppen,

Idag känns det som att jag fick mycket gjort.
 
Jag jobbade lite i morse. Sedan bar det av mot banken för en utlandsbetalning av en beställning som jag gjorde förra veckan.
 
Efter det var det dags för lunch. Välbehövligt eftersom frukosten typ uteblev. Det är sjukt jobbigt att kliva upp tidigt när man jobbar kväll. Efter lunchen bar det av vidare. Jag är sååååå trött på detta tejpande så jag köpte en lite grej för att förenkla arbetet med att skicka paket. Supernöjd! Jag insåg också värdet i att ha smidigare skick så vidare bar det av till Uppsala där jag mötte upp P. Hon följde mig och köpte en skrivare med diverse tillbehör och sedan blev det en fika. Jag hade faktiskt något STORT att fira idag. Det känns lite som att jag får återkomma när det lagt sig och jag riktigt fattar att det är sant.
 
Nåväl. Imorgon är det dags för inköpsmöte. Vi kan kalla det för det. Vi ska även göra upp lite försäljningsplaner. Det är rätt fascinerande att jag får fart på försäljningen när jag behöver göra plats för nya saker. Haha! Mupp man är alltså. Nåväl, imorgon kommer det ut en massa roliga saker bla här på bloggen. Jag måste iväg och hämta de först för de har jag haft ett tag på ett annat ställe. Sedan ska jag sortera ut lite som ska säljas, fota och sedan lägga upp.
 
Ni får helt enkelt hålla utkik här på bloggen om ni är intresserade.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela