Real Time Analytics

Livet På En Kant

Beställa saker och skicka en massa till kunder

Publicerad 2015-06-07 10:48:00 i Vanlig vardag,

Det är tur att jag är ledig så jag kan arbeta.
 
Idag blir det till att fixa iordning ett gäng paket som ska skickas. Alla ska inte skickas idag, men jag måste förbereda skicken. Det är nog iaf 10-12 paket som ska göras iordning, eller det kanske blir några till.
 
Sedan har jag två ordrar att sammanställa. Det börjar bli lite för stort för det system jag haft innan för att göra iordning beställningar. Idag ska jag uppgradera systemet också. Sedan bilr det tillbaka till stallet och jag tänkte mig en ridtur på Ante. Jag har inte ridit på hundra år nu känns det som och man liksom längtar. Det var galet kallt idag så det blir nog en liten ridtur i ridhuset. Jag höll på att frysa ihjäl nu när jag var och släppte ut hästarna på morgonen.
 
Imorgon kommer två paket. Det ena med några samples och det andra med två beställningar som kunderna vill ha innan nästa helg.
 
Det är mycket att tänka på och jag skulle behöva en assistent faktiskt. Nåväl, bara att hålla koll på allt själv. Jag löser det. Är liksom lite av en superwoman. Idag är första dagen på snart 3 veckor som jag känner mig normalpigg igen. Fatta hur dålig man kan bli bara på att äta något fel en dag. Det började egentligen redan andra helgen i maj då jag åt något jag inte tålde och sedan blev jag aldrig riktigt bra innan jag åt något som jag blev ännu sämre av. Nu har jag varit stenhård och inte ens "fuskat" lite och jag kan säga att det känns. Idag mår jag som bäst.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela