Real Time Analytics

Livet På En Kant

Värsta dagen i mitt liv!

Publicerad 2015-04-04 21:56:20 i Vanlig vardag,

Ett tag kändes det som det. Ärligt talat vet jag inte om chocken har lagt sig. Obehagligt som satan var det iaf och jag var allt annat än beredd. Just nu önskar jag att jag haft två flaskor whiskey hemma. En att hälla rakt i mig här och nu. Den andra att ha i framtida beredskap. Det hade nog iofs gått illa med tanke på att det var en månad sedan jag drack senast. Min kropp har liksom inte ens luktat på alkohol och vid det tillfället var det knappt märkbart. 

Hursomhelst börjar man ställa sig frågor som innehåller om. Om jag inte, om jag inte, om jag inte. Nä lika bra att sluta tänka och bara tacka gudarna för att för att. Tack för att jag stod på exakt den tiden, exakt den platsen och hade ögonen på exakt rätt ställe. 

Jag tycker oftast att jag brukar kunna hantera de flesta situationer utan att hamna i någon form av chock, men det här blev för mycket. Nu ska jag lägga mig och sova. Imorgon är en ny dag och den får banne mig vara bara bra. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela