Real Time Analytics

Livet På En Kant

Världens bästa frukost!

Publicerad 2015-04-08 12:00:00 i Vanlig vardag,

Finns det något så mycket värt som att unna sig den lyxigaste av lyxigaste frukostarna?

Skulle inte tro det. Dagen till ära blev det naturligtvis holy moment med kaffedrinken. Den jag dricker 9 dagar av 10, eller mer.
 
Idag blev det även en frukost som för alltid kommer att ligga på all time high på lyxigaste frukosten ever.
 
Den bestod av superenkla bananpannkakor bestående av 3 ägg, 1 banan och lite fiberhusk för att få smeten att hålla ihop. Själv glömde jag det och undrade varför de första pannkakorna bara föll isär. Tillsatte lite fiberhusk och vips så var pannkakorna snygga och fina igen.
 
Sedan tinade jag lite hallon och blåbär.
 
Det blir lite torrt och tråkigt av att "bara" ha bär till. Förut hade jag kokosgrädde till, men nu har jag hittat den perfekta krämen som gör pricken över i-et. OCH det är lika enkelt som resten av frukosten.
 
Lägg en avokado och en banan i mixern tillsätt lite vatten och/eller kokosmjölk för att få den lite mer len.
 
Sedan är det bara att lägga första pannkakan på en tallrik, hälla på lite avokadokräm, en pannkaka till, avokodokräm och sedan en pannkaka tll överst. Toppa det hela med bären och du har den snyggaste och godaste frukosten ever. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela