Real Time Analytics

Livet På En Kant

Trevlig middag

Publicerad 2015-04-25 00:31:06 i Vanlig vardag,

Det blev en väldigt trevlig middag och kväll. Nu måste jag ladda för resten av helgen som helt plötsligt blev fullspäckad med saker både här och där. Lite roligt är det ändå. 

Berättade jag om att jag blev bjuden på middag av en man igår. Han är väldigt trevlig, men jag jobbade så det får väl bli en annan gång. Jag tror definitivt att vi har mycket att prata om.  Det är alltid bra att ha mycket att prata om. Allt blir liksom lättare då. Dessutom uppskattar jag när jag kan prata med människor och använda rak kommunikation.  Linda in saker i bomull har aldrig varit min grej.


Vill man träffa mig är det lite som bilden nedan, men det är så för alla som vill träffa mig. Jag förstår att jag kan verka skrämmande. Vågar man däremot inte ens fråga bör man nog fundera över hur man ska klara resten. Personligen har jag bara frågat en person. Jag är liksom inte intresserad av mer än just bara en just nu. Har fullt upp med annat, men den här enda känns som att jag kan ge lite av min tid. 



 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela