Real Time Analytics

Livet På En Kant

Snabb guide till att må bättre

Publicerad 2015-04-05 15:02:55 i Attraktionslagen, Målmedvetenhet, Tankar om att ha Livet På En Kant,

Jag har fått utveckla en hel del känslomässigt de senaste åren. Det handlar om mina egna tankar och hur de skapar känslor inom mig. Den senaste tiden. De senaste månaderna har jag fått massvis med kritik för det jag gör. Det är bara att låta det rinna av som en gås. De vill ha något jag har. De vill sänka mig för att kunna få en del av det jag har. Det finns inget rätt eller fel i det jag gör. Det enda som finns är - saker jag kan förbättra. Det finns inga misslyckanden. Det finns bara saker som bör göras annorlunda nästa gång. 

Här är en snabb guide till att ändra ditt eget sätt att tänka. 

1. Lyssna alltid på din egen magkänsla, din intuition. Det är din vägvisare till det som är mest rätt för dig just nu. 

2. Säger eller gör någon något som får dig sämre, att må sämre eller att bara förstöra något. Det handlar om dem. Se bara till att göra ditt, om möjligt aningens bättre. Sanningen kommer alltid fram!

3. Lär dig se skillnad på dina tankar och känslor vs den andres sätt att vara. Har du kanske förutfattade meningar? En enkel övning i detta är att vända på det som hänt. Av vilken anledning skulle du göra det som den andre precis gjort? Beror det på den eller berodde det på mig? Berodde det på den, stod du väl helt enkelt bara på fel plats vid fel tidpunkt när den var på dåligt humör. Berodde det på dig? Du kanske kunde gjort något annorlunda? En ursäkt rättar det mesta. 

De här 3 enkla sakerna brukar kunna få bort den mesta av ångesten personer har. Det är ju dessutom rätt simpla saker. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela