Real Time Analytics

Livet På En Kant

Min lediga dag - jo, just det ja!

Publicerad 2015-04-10 11:47:02 i Vanlig vardag,

Alltså det här med min lediga tid, det går sådär.
 
Dagen inleddes med att min surf på mobilen tog slut. Typ katstrof!!! Iofs varnade den för det redan igår, men det blev en promenad ned till affären för att skaffa mer. Jag tycker om Willys. Man kommer in, går snabbt genom affären, fram till betala-själv-kassan, trycker sig fram på en skärm, stoppar in kortet i maskinen, får kvitto och sedan klart. Man slipper till och med prata med någon annan människa.
 
Jag hade klarat mig utan surfen om det inte vore för att jag ska skriva ihop ett dokument åt en person. Det gick ju som bra.......direkt när jag laddat surfen blev jag spamad att telefonen med aviseringar. Köpa hit, köpa dit. Alla vill handla, svara på hundra pm till olika personer, leverantörer som hör av sig, kunder som hör av sig. Alla de som vill komma och titta på sakerna. osv osv osv. Ni fattar att dokumentet, ja, det ska jag fortsätta med nu, en och en halv timme efter att jag skulle. Haha!
 
Det är väl såhär det blir med nöjda kunder OCH så roligt jag har. I love my life!
Beställningar av med varor är på g. Jag hoppas innerligt på leverans innan fredag och som vanligt - jag är FÖRST I SVERIGE med dem. Allt är bara to die for! När jag tog i lädret från den här tillverkaren första gången gick det nästan för mig. Man bli liksom i extas och jag började nästan gråta av lycka. Förstår ni då hur bra det är? 
Nu är de iaf snart på väg till mig.
 
Själv ska jag skriva färdigt dokumentet som jag hade planerat, en tripp till stallet och sedan en tripp till (m)Uppsala eller in till Stockholm.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela