Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jag hatar min kropp

Publicerad 2015-04-04 10:46:49 i Vanlig vardag,

Nu tänkte ni säkert att jag skulle skriva om mitt utseende eller något i den stilen. Ni har fel! Jag tycker om mitt utseende. Jag tycker dessutom att jag ligger på plus där, kanske inte alla dagar, men de flesta. Alla har väl en dipp ibland. Nej, det jag hatar med min kropp är att vi är sådana ovänner. Varför denna jävla smärta? Varför? Om jag visste varför skulle jag ju kunna fixa problemet. Om någon frågade idag skulle jag lätt kunna amputera varenda del med en led. I alla fall båda armarna och båda benen. Antagligen skulle jag känna mig mer handikappad efteråt, men ni fattar grejen. Det känns som att någon ond djävul bor i min kropp och drar isär varenda led, bokstavligen varenda led. Dessutom kan se djävulen le medans "arbetar". 

Ni kanske tycker att jag ska gå till någon läkare? Jag redan blivit vampyrsugen på allt blod tidigare få de letat "fel". Finns inga fel på mig! Jag blir bara arg för att jag inte kan påverka helvetet och det kommer alltid när det går mot noll grader oavsett håll. Snälla vår, kom tillbaka. Vi saknar dig!

Snart kör jag varenda kur som finns. Lite får jag väl erkänna att jag "fuskat" med vad jag ätit och det slår till på en gång då. Kanske dags för mer strikt kosthållning igen. Det är ju bara det att då kommer vi till nästa problem......men det orkar jag inte tänka på just nu. Nu måste jag rycka upp mig och köra. Allt det där extra jag hade är bara roliga och positiva saker. Dessutom är jag nog värd en god kopp kaffe innan jag börjar jobba och då är det bara att sätta lite fart. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela