Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jag gör det omöjliga möjligt

Publicerad 2015-04-04 12:53:30 i Vanlig vardag,

Igår hade jag ju min nattliga dejt. Det var sjukt kul och allt annat än en dejt. När jag ska berätta något om mig själv har jag tydligen börjat "det bara råkade bli så"

Här är några saker som bara har råkat bli

*körde bil utan säkerhetsbälte, glömde tydligen att blinka i korsningen och inser när polisen stannar bakom mig att jag tydligen hade råkat glömma körkortet hemma". Hursomhelst. Jag fick inga böter. Fråga mig inte hur. Jag är väl en jävel på att snacka helt enkelt. När farbror polisen frågade om han skulle ge mig böter. Svarade jag helt kort. Helst inte! Den fungerade uppenbarligen. 

*en till med bilkörning. Jag råkade en gång göra en långkörning med bil, ja, alltså den här gången hade jag körförbud på bilen. Tydligen skulle den ha bestiktigats. Iaf stannar polisen mig. Den här fick böter - surt. När polisen är färdig helt. Hur ska jag göra nu? Ska jag sitta här mitt i ingenstans mitt i natten. Då tittar på mig, pekar med hela handen och säger. När vi kör härifrån nu kör vi åt det hållet, sedan kör du åt det. Fint konstapeln sa jag. Då vet jag. Grönt klartecken från farbror blå tolkar jag det som. 

*en gång ville jag åka på en resa. Jag hade bestämt med en person att vi skulle åka och även resmålet. Han kom på att han skulle bo på det dyraste hotellet på orten. Jag sa att jag inte hade råd. Svaret blev: då bjuder jag. Tack och bock! Det är så man råkar bli bjuden på en resa. 

Kommer fler senare i eftermiddag...... Jag har massor "jag bara råkade". 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela