Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jag förstår att de ville lägga in mig på psyket

Publicerad 2015-04-21 17:45:00 i Vanlig vardag,

Ibland önskar jag att jag kunde skriva precis allt jag gör, och tänker. Det är värre med det jag faktiskt tänker. Hela världen skulle läsa min blogg, för seriöst. Jag är allvarligt knäpp. Helt annorlunda än de flesta, men nu har jag något som kallas vett. Ibland funderar jag över de där två gångerna de ville lägga in mig på psyket. Satan i gatan vad arg jag var. Det sjukaste av allt var ju att jag fattade varför, speciellt gång två när jag satt i den där förbannade jävla rullstolen, oförmögen att få ut ett ljud när jag öppnade munnen. Tur att jag fått papper och penna för det stod seriöst på lappen: 

NEJ!!!!!!!!
 
Meddelandet gick iaf fram, men kommer ni ihåg den galna tyska tanten på sjukhus, herre min skapare, eller den dementa tanten som ropade på Sune hela dagarna(och nätterna). Nej, usch och fy alltså. Idag kan jag skratta åt det. Rummet de la in mig på var ju värre än psyket. Herregud! Nåväl, nu ska jag återgå till det inlägget skulle handla om.
Alla mina knäppa ideer. Det är verkligen tur att jag även fick lite vett fördelat till mig i det här livet. Om ni bara visste vad som försigår bakom kulisserna här. Ni skulle tappa hakan, men det är sådant man bara kan dela med några få utvalda om man fick lite av det där vettet. 
 
Ikväll blir det iaf en bananofee cheesecake. Den verkar grymt god, men jag har naturligtvis inte lagt några cashewnötter i blöt så det blir en liten special-special a la mig. Gött tror jag det iaf blir.
 
För er som vill läsa om galna tanterna och allt det får ni gå tillbaka i arkivet. Det började i oktober 2012.
 
PS. Anledningen till att de ville lägga in mig var att de trodde att jag varit med om ett akut trauma. Man brukar bete sig på det underligga sättet då, men jag visste ju hur fallet låg till och att det inte var så det förhöll sig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela