Real Time Analytics

Livet På En Kant

Idag är första dagen i mitt nya liv!

Publicerad 2015-04-01 13:14:19 i Målmedvetenhet,

Fatta att idag är en stor dag för mig. Det är första dagen i mitt nya liv. Nu ska jag se till att göra det bästa av det. Det känns fortfarande lite som en övergång mellan det gamla och det nya. Ni har ingen aning om vad som är nytt från idag jämfört med igår, men det vet jag. Det räcker liksom! Jag har vetat det i ungefär 1 år och 9 månader nu. Fatta hur länge. Jag har liksom kämpat och hängt i under den här tiden. Idag känns det som att jag tagit av mig ett bälte som hållt mig fast och livet har tagit ett stort hopp uppåt. Nog om det.
 
Vill du göra något svårt? 
Pröva det jag pysslar med.
Du ska ha koll på allt. Beställningarna är tammetusan det svåraste, men det kan ju bero på att jag har så svårt att bestämma mig för vilken av alla varor jag ska köpa in. Tänk om jag hade haft obegränsat med pengar? Ja, då hade jag garanterat suttit på ett helt lager med hälften av varor som ingen ville köpa. Du ska inte tro att det du tror säljer, säljer. Så fungerar det minsann inte.Vissa varor tittar alla på = behöver finnas för att folk tittar på dem. Andra varor "syns" inte, men de säljer innan de ens landat i Sverige. Det är så galet konstigt. Jag är ändå bara nybörjare och jag kör lite på känn. Nåväl, jag älskar ju att ha mina "små" utmaningar i livet och det är bara att tuta och köra. Efter en tids frånvaro har jag äntligen lyckats få kontakt med en av mina topnotch-tillverkare. Nu ska här beställas iaf. 
 
Ha det gott kära vänner! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela