Real Time Analytics

Livet På En Kant

Ger du lite får du mer tillbaka

Publicerad 2015-04-23 14:08:24 i Attraktionslagen,

Det var så roligt igår när jag fick ett inspirerande sms från en person. Han var så tacksam för ett tips jag gav honom när vi sågs för ett tag sedan. Det var lite extra roligt eftersom hela grejen med tipset jag gav betydde något för mig personligen också. 
Vi stod och pratade om jag berättade om ett dilemma en kompis till mig har i sitt förhållande. Efter en stund säger att han har liknande. Först tänker jag om personen dilemmat nu gällde jävla pucko, men bestämde mig snabbt för att det var deras val. Vi pratade lite till och sedan slog det mig. 

En del av hans, och hennes, problem skulle gå att lösa med en grej. Jag tipsade om det och möjligheterna. Han tyckte det lät suveränt och har nu prövat. Igår kom det tacksamhets-smset om hur bra mitt tips var. 

Personligen känner jag för min egen del att jag klev ett steg upp på bra-människastegen. Istället för att döma gav jag ett verktyg att använda om man vill. Hela livet handlar ju om fria viljan. Vi väljer vem vi är. Varje dag och varje sekund. Kvällen avslutades med att jag berättade en historia om mig själv för en annan och jag vet att även den kommer att ge personen i fråga något tillbaka. 

Som ni förstår är livet på topp idag. Jag känner mig pigg och glad. Har ridit min bästa prins Ante och han är sitt vanliga jag igen. Nu när hans snedhet kroppen är borta. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela