Real Time Analytics

Livet På En Kant

Den ena hästen sned - den andra frisk!

Publicerad 2015-04-09 12:27:31 i Vanlig vardag,

Ja, nu har kiropraktorn varit här. Till min stora förvåning var Simon utan anmärkning. Suck! Jag hade hoppats att han skulle vara sned så det fanns en förklaring till hans bockande. Det var liksom min fulla övertygelse. Kiropraktorn tyckte iaf att jag skulle göra lite andra saker med honom. Kagska pröva och se vad det ger gör resultat. Det blir iaf så att han åker till J, precis som jag tänkt innan, han sa ju ändå att han tycker det är kul med busiga hästar. 

Ante däremot var helt sned. Bäckenet/höften skiljde en cm på vänster och höger. Det blir vila i två dagar, sedan kör vi igen. Jag hopppas innerligt att det här var det enda som behövde göras för att fixa honom. Han är min allra finaste prins. 

Nu är det snart dags för lite jobb. Jag har en del att göra, men det är faktiskt bara roliga saker. Jag funderar till och med på en tur in till city imorgon kväll. Jag har ju inget planerat förutom en sak jag har lagt undan på en affär och kom på att jag lika gärna kan ta den senare och passa på att han en skön kväll inne i stan. Jag får väl se vad som händer. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela