Real Time Analytics

Livet På En Kant

Plötsligt händer det.....

Publicerad 2014-09-10 16:05:18 i Vanlig vardag,

Under dagen har jag fått två nya jobberbjudanden. Det är roliga online-jobb som känns lite kreativa. Det ena har jag precis börjat på och mina engelskakunskaper får sig en push framåt. 
 
Nu när jag börjar se att hästarna snart kommer på plats känns det mer än roligt att påbörja ännu en ny resa och börja på ett nytt jobb. Det här jobbet som jag sökt nu är ganska kort och det slutar strax efter jul. Jag har sökt fler jobb än de här, men det här jobbet känns praktiskt då det ingår boende. Känner jag att platsen passar, ja, då har jag kollat på lite andra nya jobb också. Eftersom jobbet tar slut strax efter jul finns ju möjligheten att hitta något nytt precis efter årsskiftet.
 
Det här kan ju bli hur spännande som helst. 
Helst vill jag ju sälja mina hästsportsaker, men för att göra en rimlig kalkyl är det enkelt att inse att det är nästanintill omöjligt att ta ut den lön jag vill ha. Jag har naturligtvis räknat ut HUR jag ska göra för att komma dit, men då krävs det en hel del mer.
 
Allt blir vad man gör det till. Nu ska jag till baka till Norge och jobba på att få igång försäljningen ordentligt samtidigt som jag har ett asroligt och bra jobb. 
 
Tummen upp för - MIG!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela