Real Time Analytics

Livet På En Kant

Nu rullar livet på!

Publicerad 2014-09-16 14:17:16 i Vanlig vardag,

Livet går fan bra nu alltså. Arbetsintervju ligger på checklistan, försäljningen av hästsakerna flyter på bättre än jag kunnat drömma om. Nya beställningar till höger och vänster. Jag kan faktiskt erkänna att jag nästan tappat lite kontrollen över beställningarna. Det blir till att sätta sig ned och fixa allt när jag kommer hem till Sverige. Jag har anlitat lite hjälp där för att få det här att flyta på som det gjort innan. 
 
Nu kommer det bli storsatsning på hästsportprylarna framöver. Det känns verkligen som min perfekta personliga nisch. Ridbyxor kommer att komma, stigbyglar har jag tittat på etc etc etc. Det bästa och det sämsta är att jag inte har obegränsat med pengar att köpa in för, MEN jag ser det nästan som en fördel. Man gör många misstag på vägen som man lär sig av.
 
Andra som säljer saker öppnar ju en katalog och säger. Det där vill jag ha. Själv ska jag designa, förklara hur den ska se ut, hitta bästa leverantören och tillverkaren av just den enskilda produkten, möta köparen och säljarens villkor, vilka faktiskt ligger en mil från varandra.
 
Men, men, jag löser det för jag är faktiskt riktigt bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela