Real Time Analytics

Livet På En Kant

När man väl tar rätt beslut

Publicerad 2014-09-09 11:35:21 i Vanlig vardag,

När man väljer att ta rätt beslut är det som att livet bara flyter på igen. Jag ska tillbaka hit till Holland, och allt jag behöver göra är att skjuta lite på flytten. Jag måste ändå säga att av det jag sett i Holland jämfört med Tyskland passar den holländska ridningen mig mer. 
 
Innan flytten väntar nu Norge en vända till. En del av mitt hjärta tillhör ändå Norge. Det bara är så. Den här gången kommer jag bo närmre Oslo så en resa dit är bara ett måste. Dessuom kommer alla som åker på Harry-tur att kunna hälsa på mig på vägen hem (nu vet jag att x antal kommer att jubla hihi!).
Jag har fått svar angående mailet om stallplats och ja, de har platser ledige. Tjoho!
Ridhus, ridbana, tränare etc etc etc. Dessutom fanns möjlighet att ha hästarna på lösdrift istället. Jag är inte så inne på att stalla upp hos någon annan faktiskt. Ska jag dessutom ha lite restid till stallet, vilket kommer att leda till att jag inte kan vara där alla dagar i veckan för jag måste ju sova också, är det nog bättre för hästarna att gå ut i en hage de dagar jag inte är där. 
 
Nej, nu väntar intervjun för jobbet. Det här känns fan som en riktigt bra lösning på alla plan. Jag saknar faktiskt hästarna. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela