Real Time Analytics

Livet På En Kant

När man ställer sig frågan: Var det verkligen rätt?

Publicerad 2014-09-11 13:39:09 i Vanlig vardag,

När jag vaknade i morse funderade jag på om det vekligen var värt det, att säga upp stallet, att säga upp lägenheten, utan någon återvändo? Trygghet är så jävla skönt. Det liksom kräver så lite av varje person. Man behöver inte anstränga sig så mycket utan kan köra från A-B och från B-A varje dag, enkelt som sagt. Det är lite som en amerikansk film i stil med Truman-show. Man flyter liksom med i sitt liv och sedan en dag tar det slut.
 
Själv sitter jag utan trygghet, ingen återvändo och undrar om det var rätt. När jag sedan tänker lite längre, ett steg till tillbaka, inser jag att valet utan återvändo var helt rätt. Jag vet att om jag haft kvar lägenheten hade jag satt mig där igen. Grejen var att den hade blivit en förvaringsplats för materialet Jenny, ett förråd där jag förvarade mig själv. Det fanns inte längre något hem. Den senaste tiden kom jag aldrig hem utan förvarade mig i en säng till dagen efter. Det kanske är svårt för er att förstå, men jag gissar att ni någon gång i erat liv känt det så.
 
Pressen från att ha stallet och vara ansvarig 24/7 varje dag, utan någon som helst säker som kunde hjälpa mig, blev också för mycket. Mitt mentala jag orkade inte längre med. Det blir också ett evigt "att inte räcka till" och jag tror det mestadels berodde på att jag inte själv kände att stallet någonsin dög.
 
Jag kommer att flytta mer söderut, först måste jag göra ett stopp, för min tid är inte här nere ännu. Jag känner det liksom inom mig. Folk säger att jag inte borde skriva, för andra har åsikter, men ni som nu säger, att detta skulle vara ett misslyckande på något sätt, ni kan stoppa upp era åsikter där de hör hemma: I erat eget rövhål!

Jag gör precis det jag önskar här och nu. Jag lever för mig själv, Tyck vad du vill om det. Jag vet vem jag är, jag vet andra saker som hänt som blivit "mitt fel", men ni vet inte bakgrunden och hur det verkligen ser ut eller såg ut från början. 
 
Nej, nu ska jag gå ut och plocka lite äpplen. Jag har ett heavy jobb framför mig, men det var sjukt kul. Jag gör en transcription och det var svårare än jag trodde. Det är en svensk ljudfil som ska översättas till engelska. Man kan verkligen säga att engelska-kunskaperna får sig en boost!
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Annika

Publicerad 2014-09-11 23:27:57

Jag tycker du är jättemodig som vågar ta ett sånt steg som du gjort. Sen att det verkar bli en 'mellanlandning' på vägen söderut gör väl ingenting! Go Jenny :)
Hälsningar Annika m skäcken

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela