Real Time Analytics

Livet På En Kant

Kollar biljetter och väntar på mail

Publicerad 2014-09-08 15:10:38 i Vanlig vardag,

Dippen igår med tårarna fick verkligen bra resultat. Det här blev bättre än jag kunnat tänka mig. Det liksom löser allt på ett bra sätt.
Nu väntar jag bara på mail om stallplats, ja, i Sverige, nära jobbet jag nu hoppas få - i Norge. I det stallet kan man även få hjälp med inridning etc av häst. Det är aningens för långt för att åka varje dag till stallet, MEN det fanns även lösdrift och då känns det aningens bättre. Nej, jag tror det här blir bra. Om allt det här klaffar hoppas jag åka tidigaste torsdag och senast måndag, men jag är fortfarande lite osäker på när jobbet börjar.
Imorgon är intervjun och vi kan bara hoppas att det går bra. 
 
Holland blir till våren när jag fått igång försäljningen, inköpen osv av hästsakerna på ett bra sätt. Allt sådant tar mycket mer tid än ni kan tänka er. Dessutom är det sjukt mycket jobb med allt, speciellt i början. Nu har jag chansen att göra allt på ett bra sätt.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela