Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jag ser framemot....

Publicerad 2014-09-11 09:28:22 i Vanlig vardag,

Jag ser framemot en hel del nu faktiskt. För det första ser jag otroligt framemot att börja arbeta med hästarna igen. Igår tittade jag på videosar och det kändes som att jag har något att tillföra igen. Sista tiden på Norrsunda var det som att själen hade sugits ur och varje dag var en evig kamp mot att bara orka kliva upp och göra det man skulle. Det liksom fanns inget mer att hämta. När man dessutom vet att hästarna faktiskt blir halta av att ridas på den enda lilla ridbana som fanns sög det ändå mer musten ur en.
 
Det jag nu under vintern har att se framemot är ett stort fint ridhus och en ännu större ridbana. Vill jag dessutom ha hästarna på stall finns det skrittmaskin etc.......vilken lyx! Tänk om det dessutom finns en riktig sadelkammare...... Wow!
 
Jag känner mig taggad som fan för att åka och jobba. I nästa skede där hästarna ska med ner kommer det att bli ännu mer roligt.
 
Jag kan faktiskt erkänna att jag var så less på allt som hade med hästar att göra den senaste tiden. Jag vet faktiskt inte när gnistan dog, men det var inte nu under våren, snarare för typ 2-3 år sedan. Nu  känns det som att jag kan komma upp till den nivån jag vill igen. I första hand med min hästhållning. Min veterinär tjatade på mig som fan att jag skulle ha hästarna på något annat ställe, men jag tyckte ändå om mitt stall. Min fick liksom vara ifred samtidigt som resten var som det var.
 
Nu känns det ändå som att jag är på G för att göra något vettigt. Jag är sjukt nöjd med det jag börjat sälja och har redan ny saker på G. Det kommer bli så sjukt jävla bra det här. Det är jag övertygad om. Att det dessutom är roligt är ju bara ett super-duper-plus. Innan jag hittade den här lösningen som jag skrev om här ovanför har jag inte varit sugen på några saker till mig själv och hästarna (förutom ett pannband till Hoppan för hon är så söt) har jag nu börjat kolla vad för fina saker hästarna kan komma att få. Jag har ett träns som är väldigt fint och det tror jag faktiskt kommer att bli mitt eget. Sedan finns det lite ur beställningsvarorna som jag kommer välja ut till mig själv.
En annan sak ligger inne för att göras som sample och det är egen design. Jag hoppas den blir bra redan från börjand för den saken kan verkligen bli SÅÅÅÅÅ bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela