Real Time Analytics

Livet På En Kant

Ur nya synvinklar

Publicerad 2014-11-03 12:29:10 i Vanlig vardag,

Är det något jag lärt mig är det att livet ALDRIG blir som man tänkt sig. Det är lika bra att bara låta det flyta på. Lita på att livet tar en där man hör hemma. Det är precis det som har hänt nu. Livet har tagit mig vidare. Till något jag verkligen inte tänkt mig. 
 
Det finns en sak till jag lärt mig under åren. Underskatta aldrig hästens egna åsikt Vill den inte flytta så gör den inte det. Igår när jag kom och hade en som skulle provrida Ante var han halt. Vad är sannolikheten? Han har för bövelen inte varit halt många dagar i sitt liv, även om han ibland kunde kännas ofräsch pga han inte klarade underlaget på ridbanan vi hade. 
 
Nu sitter jag iaf här och ska ringa ett samtal. Hästarna går ju fortfarande på lösdrift och eftersom han är halt behöver han en box. Just nu hoppas jag på att stallet jag ska ringa på fortfarande är ledigt. Det skulle vara toppen. 3 nya fina boxar, egen ridbana. Kan det bli bättre? Nära till ridhus, fler än ett faktiskt, fina hagar, en del av dem är till och med sandpreppade. Jag vet att det här inte alls var vad jag tänkte och jag kommer att hata vissa morgnar. Jag har redan nu ont fast jag inte ens vistats ute särskilt mycket. MEN allt kommer att bli bra.. Jag vet att jag kommer att lyckas. Hade du frågat för en vecka sedan, eller två så hade jag aldrig sagt att jag trott på någonting just nu. Jag har mått så jävla dåligt, men lyckas jag nu, klarar jag fan vad som helst.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela