Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jobbat så jag har träningsvärk

Publicerad 2014-11-21 00:47:15 i Vanlig vardag,

Nu är jag banne mig trött alltså. Det blev en lång dag idag. Jag hade egentligen alla fodringar i stallet, men eftersom jag jobbade kväll kunde jag inte ta den. Det är ändå jobbigt att börja morgonen kl 7 med frukost och fodring för att sedan ha lunchfodring, åka hem och ligga i sängen en stund och vila, åka tillbaka för intag och sedan åka och jobba. Idag blev det extra mycket jobb också. Nåväl, 17 timmar senare än jag klev upp är jag värd att sova. Benen värker, men på ett skönt sätt nu. Imorgon ska jag inte ha ångest för att jag äter frukost till kl 12 på dagen. Det är liksom okej när man har nattpasset på jobbet. Det sjuka är att nästa vecka kör jag ett annat skift. Fatta att jag ska BÖRJA jobb kl 0300. Jag vet faktistk inte ens hur man ställer klockan till den tiden. Det kommer att bli en spännande upplevelse.
 
Jag har faktiskt tittat på fullskötselstall till hästarna. Jag är mest sugen på ett, men jag har inte fått pris på det stället än. Det skulle vara sååååå skönt. Att komma till stallet och bara ta hand om och rida hästarna. Jag orkar liksom inte med fixande av hö, byta fodringar, ha ångest för att jag inte kan ta det eller det passet. Bara komma till stallet, borsta, sadla och sedan rida. Så jävla nice! Stället jag tittat på har jag haft häst på förut så nu kan ni ju gnugga geniknölarna en stund. Det har iaf allt, skulle passa Humle och Dumle perfekt, och mig faktiskt.
 
Vi får se vad som händer. Nu ska jag sova.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela