Real Time Analytics

Livet På En Kant

Uppgraderad titel!

Publicerad 2014-05-23 22:44:10 i Vanlig vardag,

Jag jobbar mig verkligen uppåt på det här jobbet. Inför lördag och söndag har jag nu 8 st personal att ta hand om mot tidigare 3. Det är skitkul. Jag har också 3 enheter att ansvara över mot tidigare 1. Det känns skitroligt!
Idag var det också roligt då jag jobbade med en som jobbar på Operakällaren annars. Snacka om schysst kvalitet på arbetet. Det var verkligen snäppet vassare. Jag ser det som en ära att få jobba med en så duktig person.

En annan sak som är rolig är jag antagligen hittat jobbet jag letat. Jag har valt att se förra helgen som en lärdom. Jag har fått ett antal pikar om att det gått dåligt, misslyckande bla bla bla, MEN de åsikterna får stå för respektive person. För min del handlade det i slutändan mest om VAD JAG INTE VILL HA. Idag när jag blev uppringd av restaurangchefen var jag tydlig med vad JAG VILL. Det får liksom vara annars. Jag orkar inte anpassa mig efter något jag inte vill, orkar inte slicka röv och framför allt tänker jag inte ge avkall på mitt motto: Våga vägra ta skit! Nu ska man aldrig formulera sig med inte utan stället se vad man vill. Jag skrev det här för att ni ska förstå. Jag vet vad jag vill. Jag har sökt 2 jobb sedan jag kom hem i tisdags och jag har fått två svar. Det känns som att marknaden är till min fördel

Nu ska jag natta hästar och sedan sova. Det här är första natten hemma på över en vecka. Mycket har hänt, saker som jag inte vill skriva om här. Jag hoppas innerligt att jag bara kommer att göra saker jag är stolt över fram till den sista, men jag är väldigt rädd att det inte blir så. :-(

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela