Real Time Analytics

Livet På En Kant

Time flies!

Publicerad 2014-05-12 14:31:59 i Vanlig vardag,

Tiden går undan nu. Idag har jag iaf lyckats skicka x antal ansökningar till Norge och jag hoppas få någon. Imorgon får jag fortsätta med listan. Det är väl bara att söka tills jag får ett jobb. Innan har jag skickat in en ansökan bara.
 
Nu ska jag ner och göra färdigt stallet för dagen sedan blir det arbete ikväll. Jag måste sätta mig ner och göra en plan på vad som ska göras den här veckan så jag hinner med allt till den sista. Hästarna åker från stallet lite tidigare så jag har några dagar helt ledigt utan häst. De kommer att behövas. Jag behöver ju samtidigt packa så jag kan åka till Norge sista helgen i maj. Jag hoppas hitta något jobb så jag kan börja då. Det här ska väl gå att få ihop på något vänster. Ibland önskar jag att jag vore mer svensk och bara lät livet flyta på i den svenska lite bittra lunken, men om vi ska vara ärlig: Hur många svenskar är lyckliga? Inte så många nej. Jag är iaf lycklig även om jag har alldeles för mycket att göra just nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela