Real Time Analytics

Livet På En Kant

När en hästägare inte betalar

Publicerad 2014-05-13 22:49:00 i Vanlig vardag,

Jag har för andra/tredje gången precis varit med om att en hästägare inte betalar för sin häst i stallet. Gång 1 fick jag pengar samma dag som jag påpekade detta. Gång 2 var det andra orsaker, som jag visste om och "problemet" gick att lösa på annat sätt. Den här gången har hästägaren helt enkelt ingen "lust" att betala. Och vet ni det värsta, efter samtalet hade han ännu "mindre lust" att betala.
 
FUCK MY ASS!!!!!!!!!!!!! JAG VÄGRAR BLI RÖVKNULLAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Imorgon kommer följande att hända. 1 jag kommer att påtala att jag ska ha pengar på mitt konto innan 12.00. Personen i fråga ska även komma att skriva på ett papper där han erlägger sig att ta ut veterinär till sin häst. Nu tror ni kanske att detta är ett omöjligt scenario. Icke sa nicke, inte för mig. Jag har en plan och har ni glömt att jag är jävligt smart?. Eftersom en blogg är ett allmänt forum väljer jag ikväll att inte säga exakt vad jag ska göra utan det kommer jag att göra under morgondagen. Jag har ett antal roliga samtal framför mig kan jag säga. Hihi! Hämnden är ljuv.......

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela