Real Time Analytics

Livet På En Kant

"...känner mig som Joakim von Anka."

Publicerad 2014-05-05 12:04:12 i Vanlig vardag,

Det var en annan person som sa det till mig igår. Jag måste dock erkänna att jag kände precis likadant. Det är INGEN som förstår känslan av att hålla "bajs-pengar" i sin hand. På något sjukt vänster känns pengarna så heliga och jag tror att det är det faktum att man tjänat pengarna på just bajs som är grejen. Alla borde få uppleva detta.

Kommentaren kom iaf efter att jag berättat om nästa helgs beställningen. Beställaren talade om tidigare att det var en liten beställning. Det är bara att konstatera att litet är olika för olika personer. Beställningen var gigantisk och likvärdig med helgens där vi slet röven av oss. Dock kommer den här beställningen helt PERFEKT! Containern kommer i princip att vara tom igen. Enda problemet är att det är svårt att få ihop den mängden säckar av välbrunnen gödsel. Även om det är skit jag säljer har jag stolthet och vill sälja finbajs.
 
Nåväl bara ut och skotta igen. Det blir asschysst pröjs för detta och mer är på väg in.
 
Plånboken kommer att vara full vid månadens slut. Det är bara att konstatera att pengarna ramlar in både från höger och vänster just nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela