Real Time Analytics

Livet På En Kant

17:e maj och Norgehistorierna stämmer verkligen

Publicerad 2014-05-17 12:54:00 i On the road,

Idag är det 17:e maj och jag vaknade av massor av folk och en massa kanoner som sköt i morse. Det var helt galet. Jag kände mig dessutom som att jag kommit till en fest där jag trott att jag skulle på maskerad och var den enda utklädda - när jag klev utanför ytterdörren i mina vanliga kläder. Nåväl, jag tog fram till lilla Babel´s cafe där jag köpte min morgoncappucino.
 
Här kom första chocken. På den här gatan utanför dörren brukar det inte gå en kotte. Förstår ni att jag var utbölingen big time?
 
Vyn utanför lunchrummet på jobbet,
 
Cappucino nr 2 på Babels café. Grymt gott! 
 
Grymmaste cappucinon!
 
Mitt residence för helgen. Fint va? Det här är när jag sitter vid Babels café. Var tror ni jag kommer att dricka kaffe hela sommaren?
 
Just det, glömde att jag skulle skriva den sjuka Norge-grejen. Kommer i ett senare inlägg. Då kanske jag även hunnit ta bild på det hela. Jag stod och funderade länge innan jag vågade gå där.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela