Real Time Analytics

Livet På En Kant

Hej extrapengar!

Publicerad 2014-03-31 14:16:42 i Vanlig vardag,

Den här veckan har börjat bra. Jag har redan extrapengar för ca 2200:- som jag kommer att tjäna. Det här är dessutom INNAN bajsförsäljningen har börjat. Den är än så länge bara uppe i strax över 300:-, men det är de extra beställningarna vi fick in från föregående helg. Den totala bajsförsäljningen är uppe i runt 3000:- just nu. Till helgen kontaktas lite fler och jag hoppas på att iaf köra fullt lass på lördagen. Nu blir det ju viss marknadsföring till helgen så det kanske blir så att det blir körning även på söndag. Jag får se vad som händer under veckan. Först ska jag fokusera på att träna Bruno och göra mina extrajobbsuppgifter.
 
Jag förstår att ni undrar hur jag gör för att hitta dessa arbetsuppgifter. De för 2200 räknar jag med att det ena tar ca 2 timmar och det andra lite mer tid. Det är iaf bra extrapengar in för liten arbetsbörda. Ni får väl hitta egna sådana här saker att göra. Sälja bajs är det nog tyvärr få som är begåvade med att lyckas med, men extrainkomst på en vecka på 4200 önskar väl sig alla? Mitt vanliga jobb går alldeles utmärkt att sköta ändå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela