Real Time Analytics

Livet På En Kant

Attraktionslagen - en önskning på två dagar?

Publicerad 2014-03-12 19:10:24 i Vanlig vardag,

De två senaste dagarna har det hänt två helt otroliga saker för mig.

Ett tag nu har jag funderat på att jag skulle vilja ha en häst att träna. En häst som kommer till mig och som jag får betalt för att utbilda. Jag har varit för feg för att annonsera då jag inte anser mig vara tillräckligt duktig och välutbildad. Det är ju egentligen löjligt, det vet ni också, men så har det varit. Jag la det iaf på is och lät det vara lite av en hemlig dröm. Dessutom känner jag att tiden inte alls skulle räcka till just nu. Det fick ligga på is.
 
Jag är ju dessutom väldigt onöjd med situationen i stallet så jag har letat och funderat över nytt ställe. De växer dock inte på träd. Där kollade jag runt lite och en kompis till mig hörde av sig om ett stall som pga hästbrist antagligen ska rivas. Det har perfekt läge och bra träningsmöjligheter ur alla synvinklar.
 
Jag tog lite genvägar för att kunna få till att få kontakt med ägaren genom mitt kontaktnät. Mina vänner som kände till personen hade dock mycket att göra just nu. Det behöver man inte bekymra sig om när det kommer till attraktionslagen. Den arbetar åt en!

I somras köpte jag en täckeshängare att ha till MITT stall. Den har aldrig fått plats och det är en omöjlighet för mig att ha den någonstans där jag står idag, men som jag sa. Notera att jag köpte den till MITT stall. När jag nu satt här och inte hade plats för den la jag ut den på annons. Vem tror ni hör av sig? Självklart ägaren till stallet som jag är intresserad av att hyra. Jag skrev ju precis att jag köpte den till MITT stall. Vad är oddsen? Av alla stall i hela Sverige hör just den personen av sig. Ja, ni kan ju räkna ut själva.
 
Så till saken angående detta med att träna hästar/hyra ut stallplats. Jag har bara känt hur jävla less jag är på allt nere i det där stallet just nu. Det jag hyr för dagen alltså. Jag skiter ärligt talat i om jag hyr ut någon plats eller inte. Så har det känts senaste veckan. För två dagar sedan tänkte jag att jag kanske borde lägga ut en annons om jag vill ha stallplatser uthyrda, men i samma sekund tänkte jag att jag orkar inte. Det hände ju en gång förut att det bara dök upp en på stallplanen. Jag kör på den. Vill jag ha någon i stallet får den bara dyka upp på stallplanen. Vad tror ni hände idag?
 
Jo, precis innan jag skulle åka till jobbet dök det upp några på stallplanen och vad tror ni att de ville? De ville inte ha en stallplats utan ha en häst utbildad. Egentligen skulle de träffa en annan person, men de hade strulat till det så hästen stod till förfogande åt mig innan de åkte därifrån. Kan det bli enklare och bättre?
 
Bli aldrig bitter över att något går fel heller. Jag hade städat asfint idag för jag hade bokat tid med en annan som skulle titta på stallplats. Hon avböjde 5 min innan avtalad tid. För en sekund hann jag tänka jävla skit, men sedan bestämde jag mig för att det löser sig ändå. Det kunde ju inte sluta bättre.
 
Våga drömma. Våga ha förhoppningar. Allt är möjligt!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela