Real Time Analytics

Livet På En Kant

På begäran!

Publicerad 2014-06-10 12:48:21 i Vanlig vardag,

Jag får väl ta en tur "på byn" igen. Tydligen går det en gratisbuss från den här byn till byn på "andra sidan bron". Jag tänkte åka den imorgon när jag ska vara ledig. Där finns tydligen ett köpcenter som ska vara rätt bra. Jag ser det till och med härifrån så det lär vara hyfsat stort. Jag måste även ta en tur till det som kallas skatteataten och fixa ett norskt skattekort. Annars blir jag utan lön......
 
Idag blir det dock bara en tur för att köpa glass. Jag tänker gå upp på toppen av byn och sätta mig och njuta av utsikten. Vad tror ni om den? =P
 
Annars kan jag säga att hela världen fortfarande gungar. Pröva själva att stå på en flytbrygga i över 10 timmar och jobba. Det gungar där, men när man väl vant sig vid "fylle-livet" fortsätter den vanliga världen att gunga. På bara 4 dagar har min kropp vant sig vid att ljud från båt=förbered dig på gungeligung och när jag då sitter här på mitt rum och hör en båt, vilket är i princip hela tiden, så börjar världen att gunga. Haha! Jag antar att jag även vänjer mig vid det.
Nu ska jag försöka hitta busshållplatsen där gratisbussen går.
 
Här är lite bilder från promenaden häromdagen.
 
Det här är alltså en bilgata. Jag har lite funderingar över hur man ska framföra ett normalstort fordon och jag undrar också hur man ska framföra det vintertid.
 
 
På vissa ställen är det otroligt brant. Här är ett exempel. Huset ovanför är ett vanligt bostadshus.
 
Jag hittade två sådana här små stenar när jag var ute på promenaden.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela