Real Time Analytics

Livet På En Kant

Ledig dag= turista runt lite

Publicerad 2014-06-11 13:01:45 i Vanlig vardag,

Nu ska jag ut på tur. Egentligen skulle jag åka till det som kallas skatteataten idag, men jag har liksom jobbat i typ 10 timmar de senaste två dagarna och det var så mycket att göra att jag inte hann sitta ned i en minut enda dagen förrän halv tio på kvällen Det var helt galet. Jag har heller inte kommit in förrän vid halv ett och då är man fortfarande upp i jobb så ena dagen somnade jag kl 0200 och igår vid 0100. Man är inte uppe och ruschar redan vid kl 6 kan jag säga. Nu ska jag iaf ta mig iväg till köpcentret. Gratisbussen som går dit tänker jag ta. Den går här just nu för att de håller på att bygga om en bro och det blir en omväg för alla på ca 15 min enkel väg. Förut kunde man gå över bron till köpcentret, men den är stängd mellan 7-19 varje dag pga renoveringen.
 
När jag ska till skatteataten imorgon måste jag ändå ta gratisbussen för att ta mig till stället där kontoret ligger. Allt tar sjukt långt tid här i Norge och bussresan tar ca en timme. Jag får väl ta med mig en bok eller något. =P
En sväng på shoppingcentret tror jag gör mig gott iaf. Det har blivit många timmars arbete de här dagarna och jag behöver en liten break.
 
Shoppingcentret ligger till vänster där bron slutar. Jag hade ingen bättre bild än den här. Jag lovar på update när jag kommer hem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela