Real Time Analytics

Livet På En Kant

Första arbetsdagen avklarad

Publicerad 2014-06-07 00:02:33 i Vanlig vardag,

Nu är första arbetsdagen avklarad. Den var rätt soft. Det var ungefär som att ha semester. Jag måste dock erkänna att det är svårt att gå från att ha "bossat" över flera till att vara "nybörjare". Någonstans ligger det i. Det är ingen här som vet vad jag brukar göra annars. Börjar man säga något blir de aviga och rädda att man ska ta över. Mänskligheten fungerar så. Det verkar dock finnas en lite fittigare person här, men jag kollade på schemat och jag jobbar inte så mycket med henne. Känns som att det skulle kunna skära sig. Risken är väl rätt liten.
 
Nu ska jag iaf sova. Jag är sjukt trött och imorgon börjar jag jobba kl 11 redan. Det blir nog bra. Imorgon blir det nog fler timmar, men jag sa när jag pratade med han som är chef första gången att jag ville jobba mycket och här verkar man få det. Man har ju sin starttid, men ingen sluttid. Passar mig som handen i handsken.
 
En annan sak som jag insåg redan efter en stund här är att jag nog snart är tillbaka i mitt vanliga spår och är ansvarig för någon bit. Min natur verkar ligga inom restaurangbranschen. Jag känner mig liksom hemma här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela