Real Time Analytics

Livet På En Kant

Välja mellan A eller B

Publicerad 2014-07-08 16:15:39 i Vanlig vardag,

Jag kan liksom inte slita mig från att vara jag. =D Hehe! Ungefär som att jag skulle vara nöjd med att bara ha ett jobb och inte göra en massa vid sidan av. Ni kanske skrattar nu, men jag är verkligen ett hopplöst fall av lugn och ro-skalan. Nej, nej, nya planer på G. Det här blir bra. Jag vet att jag kommer att lyckas också. Jag har bra vänner och (halv)stora planer.
 
Jag har fått bad cravings. Ni vet ju att jag valde fel man häromdagen. How bad of me! Jag känner mig inte ångestfylld över det. Tvärtom känner jag tacksamhet i att jag fått bättre klarhet i hur jag vill ha det. En av sakerna på listan över golden rules har klickat in. Jag visste iofs det sedan innan. Jag hade det på känn liksom. Romantisk som jag är anser jag att vin ska avnjutas i en soffa, med gott sällskap en skön kväll. En sak till som ligger på golden rules-listan är kulturellt sinne. Jag har känt mig lite ytlig senaste tiden, men jag älskar att diskutera och filosofera över djupare saker. Det är liksom på listan över golden rules.
 
Nu är det dags för arbete och jag tillhör nog en av de som känner sig fräschast idag på jobbet iaf.
 
Grundregeln: Sluta dricka tidigt på kvällen håller väldigt bra för morgondagens arbete. Och nu som vi säger här i Norge: Ha det! (=Hejdå!) och ni måste erkänna, man blir fan gladare av att höra Ha det!.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela