Real Time Analytics

Livet På En Kant

Styra sin ångest, attraktionslagen och listan med "the golden rules"

Publicerad 2014-07-07 15:54:00 i Attraktionslagen,

Det här borde ha varit 3 inlägg, men alla faller samman och bildar faktiskt ett. Igår hade jag ångest. Jag vet exakt varför och ångest är, faktiskt, en simpel sak att bli av med - bara du lär dig hur! Ni ska få en snabb-guide.
 
Jag ska berätta varför jag hade ångest - jag träffade fel person. Det var så här nämligen. Jag hade två personer att välja mellan, den ena som ligger på listan över mina "golden rules" (återkommer senare till de) och den andra, den sjukt snygga mannen som jag berättat om. Efter en del tänkande hade jag kommit fram till att jag skulle träffa mannen som är så snygg. Det bottnade i att jag är lite rädd för mina egna känslor, som alltid. Det är inte bra att bli bränd för många gånger nämligen, en person som lyckats klara de första av mina golden rules är också lite av något som skulle kunna bli mer seriöst = många känslor kan bli inblandade = risk för att bli sårad.
Detta ledde till ångest. Bara att inse att jag gjort ett felaktigt val. Någon som är med på the list of the golden rules kan faktiskt vara the one.
 
Precis som alla andra som har ångest mådde jag sjukt jävla dåligt igår. Det kändes som att livet blev en miljon gånger sämre, hemlängtan började tränga sig på fast jag inte vill hem och det kom naturligtvis av att jag kände att jag gjort något fel. Ångest för er som inte vet, ens undermedvetnas sätt att tala om att det man gör är fel. Ens klokare inre säger att man väljer fel väg. Jag har väldigt sällan ångest nu för tiden. Jag kan faktiskt inte ens minnas när jag hade ångest sist. Lite i början när jag kom hit kanske. Varje dag hade jag en lista med meddelanden av olika slag med saker som för mig var nästintill omöjliga att genomföra härifrån. Jag kände mig lite jagad fast jag egentligen inte var det. Det var typ förra gången ångest hälsade på. Livet är så mycket lättare att leva utan. Det enklaste sättet för alla att bli av med ångest är följande: Ställ dig frågan: Vad skapar denna ångest? Bara att du bestämmer dig för att göra något aktivt beslut som känns rätt kommer ångesten omgående att dämpas. Det kräver övning. För mig har det tagit snart 2 år och även jag failar ibland, som igår, men det är också en del av livet. Skillnaden för mig är att varje dag jag vaknar känns det bra. Det är det som är viktigt, att det känns bra. ALLT du gör ska kännas bra. Då är du inne på rätt spår. Strunta i vad andra tycker, vad samhället tycker, är det inte av besluten du låtit de styra som ångesten skapats? Bara du kan svara för dig själv.
 
Det här är en bit av attraktionslagen, och det är även min lista med golden rules. Det var en här i Norge som döpte min lista. Innan har den liksom bara funnits i min hjärna. Nu är den mer ett faktum när jag har ett namn på den. Listan på golden rules handlar om män, eller snarare en. Listan är väldigt abstrakt och handlar om vad jag letar hos en man. Några av egenskaperna jag söker är viktiga och måste klaffa, annars är han garanterat fel. I våras någon gång ändrade jag två rules, de som numer är nummer ett och två. Ettan rensar bort de flesta. Det är nämligen att det måste klaffa vid första ögonblicket som jag hör, ser eller träffar personen. Det tog bara ett kort tag innan detta inträffade när jag väl lagt till regeln. Nummer två är lite av en hemlighet. Jag har inte upptäckt detta ännu hos personen som klarade nummer ett så den får förbli "hemlig" ett tag till. Den är den viktigaste av de alla.
En annan sak jag lagt till den senaste tiden är att det är mannen som måste komma till mig. Jag har en känsla av att jag skrämmer många män och ska man stå ut med mig krävs det nog att man är tillräckligt tuff som personen att man vågar vara på. Det gör det även enkelt för mig att invänta rätt person. Jag kan liksom bara vänta på att männen kommer till mig och behöver faktiskt inte göra det minsta för att de ska komma. Jag har nog typ 4 st just nu som vill träffa mig, MEN nu är det bara den som är på listan över golden rules som är av intresse.
 
 
Jag funderade igår på varför jag var sämre utan "en person" men sedan insåg jag att det är precis som nedan.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela