Real Time Analytics

Livet På En Kant

Kan man köpa en annan kropp?

Publicerad 2014-07-14 22:57:18 i Vanlig vardag,

Ibland hatar jag min kropp, ganska mycket faktiskt. Fuska inte med maten, fuska inte med maten, fuska inte med maten......när ska jag lära mig? Jag vet ju knappt vad som är fuska och inte. Nej, det blir till att återgå till Paleo-style 100% igen. Det fungerar inte annars. Mängden alkohol som jag druckit senaste tiden, normala mått mätt ändå ganska lite, fungerar uppenbarligen inte heller. Jag blir fan less. Alkohol är väl definitivt något man kan vara utan. Jag lovar att om vi bytte kropp skulle du inte vilja vara med många minuter.
 
Dagens facit: Känner sig trött, går och vilar. Vaknar sedan upp och har ont precis överallt. Med överallt menar jag i varenda fucking jävla led i hela kroppen. Nej, jag har inte reumatism, för det är kollat hundra gånger om. Jag har faktiskt INGEN sjukdom överhuvudtaget. Bra va! Jag är frisk, men jag har så jävla ont ibland.

Jag ska pröva det här: http://www.friskamusklermassage.se/wp-content/uploads/2013/02/guldmjolk_pdf1.pdf
och hoppas att det hjälper. Vad annars kan jag göra? Nej, bara å köra. Livet kan man bara leva en gång, men jag funderar seriöst på en vinter i ett varmare land. Det är ändå bättre när det är varmt då vaknar jag inte upp utan att kunna röra fingrarna. Det är ett stort plus.
 
 
Jag ska lösa problemet och jag ska göra det på mitt sätt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela